Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - ConTrari1

#646
"Ser du sola, du Ola? Ser du månen, du Per ? Det lysner bak vola. Det blir anna slags ver."

Også for Corona; i stedet for vaksiner bør staten tilby oss gratis sydenturer.

– Større eksponering for ultrafiolett stråling (UV) knyttes til lavere covid-19-dødelighet, heter det i studien som er publisert i British Journal of Dermatology.

I Asia og Afrika er det meldt om relativt lave dødstall per innbygger gjennom hele pandemien.

– Forholdet mellom covid-19-dødelighet, årstid og breddegrad er ganske slående. Her kan vi presentere en alternativ forklaring på dette fenomenet, skriver medforfatter Chris Dibben.

Andre nylige funn har lagt vekt på en teori om at sannsynligheten for å få koronasmitte minskes i takt med at man tilbringer mer tid utendørs.


Det er derfor man innfører portforbud, selvsagt. Frie, glade mennesker i solskinn? Farlig!

https://forskning.no/ntb-sykdommer-virus/sollys-kan-forklare-sprik-i-koronadodsfall/1841024

Det er fascinerende (Å! Faktisk et ord der bokstaven C ennå ikke er utryddet!) å se VGs Corona-tall fra ett år tilbake:

Antall innlagte 11. april 2020: 214
Antall innlagte 11. april 2021: 272

Antall intensiv 11. april 2020: 83
Antall intensiv 11. april 2021: 84

Antall respirator 11. april 2020: 64
Antall respirator 11. april 2021: 56

Kurvene følger hverandre nærmest slavisk, bortsett fra dødsfall som er sterkt redusert fra i fjor. Hvis det går som forrige år, blir det nå bratte nedadgående kurver. Det minner svært mye om en influensa-sesong. Men den har vi jo ikke sett snurten av, hva skjedde? Fikk influensaen Corona og døde, stakkar? Eller snek den seg inn i pandemien?

https://www.vg.no/spesial/corona/

Her har vi et ekstremt utslag av Corona-panikken: På øya St. Vincents i Karibia er det som kjent vulkanutbrudd og det er snakk om å evakuere innbyggerne. Men bare de som er vaksinert, får lov til å dra! Dette kan neppe gjennomføres, for bare ca. 10% er vaksinert hittil, men det viser hvor langt galskapen er kommet.

"Nearly 20,000 people have been forced out of their homes on the Caribbean island of St. Vincent after a volcano erupted there for the first time in more than 40 years. Cruise ships are now evacuating people from the island — but only those vaccinated against COVID-19."

https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/begins-covid-vaccinated-people-can-evacuated-volcano-stricken-caribbean-island-st-vincent/




#647
forskning.no har hatt kommentarfelt i mange, mange år. Vi har allerede i lang tid stengt for kommentarer under artikler på enkelte temaer. Nå stenger vi for godt.

Mange andre nettaviser har gjort det samme. Håpet om frisk og god debatt, et stort mangfold av debattanter, økt kontakt med leserne og brukergenerert innhold er ikke innfridd.


Kommentarfeltene har ofte i stedet blitt fylt av personangrep og usakligheter, som det krever for mye innsats å moderere. Det gjelder også på forskning.no.


https://forskning.no/om-forskningno/vi-stenger-kommentarfeltet/1841266

Ris til egen bak må man kunne kalle det, da Terje Wahls blogg forsvant, og et utall utrivelige alarmister mistet sin varmestue.

Han ligger fortsatt på nettet under forskning.no, med sitt siste innlegg fra 20. februar 2020. Men nå er de 1700+ kommentarene slettet, inklusive hans aller siste lakoniske (og helt ubegrunnede) melding:

"Jeg stenger herved for kommentarer på denne tråden" (fritt etter hukommelsen).

https://blogg.forskning.no/terje-wahls-blogg/som-forventet/1641737

For de 1700+ kommentarene er borte. Jeg liker ikke dette, det er vel mange som har arkivert lenker til nettstedet også på grunn av kommentarene. De er nå utilgjengelige for all fremtid. Man burde hatt disse synlige. Og det er fritt frem for aktivister som Carlo Aall å kjøre sin propaganda uten motforestillinger. Joda, de slipper til innlegg, men hvor mange klima-skeptikere kommer gjennom sensuren? Forskning.no har nok fått beskjed fra sine eiere om at brysomme stemmer må forstumme.

Knebelen -aka munnbindet- strammes.


#648
Mumler Gåsegg-versjonen av isbjørn-skremselet? Eller kanskje heller Gumler Måsegg? Noen har sett en isbjørn spise fugleegg, og voila! er katastrofen et faktum.

Isbjørnens tradisjonelle jaktmarker smelter bort, og sultne bjørner må stagge sulten på fugleegg. Men gode eggsankere er de foreløpig ikke blitt.

En tidligere studie offentliggjort i Nature Climate Change i juli i fjor, anslår at bestanden av isbjørner kan være sultet til døde innen 2100.


No problem! Selvsagt vil tusener av klimaforskere gladelig ofre seg som bamsemums. Innen år 2100 er det sikkert mange millioner av dem.

Dette er på nivå (men ikke ment som humor) med salig Dusteforbundets funderinger over grisen; "Svinet egner seg ikke som jakthund." Der man samtidig slo fast at svinet sjelden benyttes i første person entall; "Mitt svin!" er mye mindre vanlig enn "Ditt svin!" Tenk om klimaforskningen kunne nå slike faglige høyder.

Dette er en NTB-artikkel hos Resett, og da har de ikke lov til å åpne for kommentarer. Lurer på hvorfor de tok den inn i det hele tatt? Kanskje som ren ironi.

https://resett.no/2021/04/11/isbjorner-ma-spise-fugleegg-for-a-overleve/
#649
Quote from: frankolsen on 09.04.2021, 12:54:47
Jeg har nå lagt ut en "brannfakkel" på VGDebatt og Diskusjon.no angående temperaturutvikling og de faktiske smelteforhold på Grønland og i Antarktis.

http://vgd.no/samfunn/miljoe-og-klima/tema/1867314/tittel/temperatur-og-istap-groenland-og-antarktis/innlegg/50318402/#50318402

https://www.diskusjon.no/topic/1900076-de-faktiske-smelteforhold-gr%C3%B8nland-antarktis/?tab=comments#comment-25898191

Det skal bli interessant å se hvilke unnskyldninger klimarørsla kommer med der.
Vanligvis skylder de på at det vi finner for å motsi "sannheten" er fra "klimafornekterblogger", men det kan de nå ikke skylde på her  ;D

Flott frankieboy, hittil har ingen alarmister dukket opp på tråden. Men det kommer vel noe om at antropogen oppvarming skaper kaldt vært etc.

Men 255 millioner for å sikre havnefronten i Stavanger er direkte puslete, det blir ikke klimakrise-schwung av en sånn sum, det er ikke mer enn en middels sykkelvei i Oslo.

Også omtalt her:
https://fagbladet.no/nyheter/en-hundre-ar-gammel-vannmaler-kan-ha-reddet-stavanger-fra-katastrofe-6.91.762071.244a6fab6a
#650
For en gangs skyld: Hurra for tanta i Akersgata! Ja, jeg mener Aftenposten.

Når selv denne normalt så regimetro blekka slipper til Terje Tvedt og hans ekstremt viktige og vektige kronikk, er det håp fortsatt for at Corona-debatten kan føres over i et saklig og rasjonelt spor. At den kunstig skapte pandemiske panikkangsten kan bekjempes av fornuft og saklighet.

For vi er på randen av et samfunn der mange har nådd et hysteri-nivå som fører dem rett inn i diktaturets favntak. Tillater meg å sitere ganske mye her, men ALT bør leses av ALLE.

Tvedt gir en svært tankevekkende oversikt over tidligere regjerningers strategi for pandemier, også i tenkte tilfeller der antall innlagte og døde er himmelhøyt over dagens tall. Og der konklusjonen var:

Samfunnet skal ikke stenges ned!
Tvedt kommer også med gode analyser av WHO og ikke minst av vår regjerings tette bånd og finansielle støtte til denne FN-organisasjonen.

Ettersom dette kan bli veldig langt, deler jeg opp innlegget. For å begynne med det siste:
Det sentrale utgangspunktet for denne kronikken er hvor lite og begrenset den nye radikale pandemistrategien er blitt debattert. Regjeringens begrunnelse for sin politikk er en uhyre sentral kilde til tenkningen om covid-19. Men også til samtidens mentalitet og dominerende forståelser av forholdet mellom samfunn og natur og mellom sterkt inngripende maktutøvelse, borgernes trygghet og frihetens muligheter.

Det er ikke lenge siden statens holdning til en pandemi var helt motsatt av dagens:
I 2006 la Stoltenberg-regjeringen frem «Nasjonal beredskapsplan for pandemisk influensa».
Den beskrev en mulig fremtid der samfunnet skulle håndtere at «50 % av befolkningen blir smittet i løpet av et halvt år» og «25 % av befolkningen blir syke og sengeliggende» og «5000-13.000 ekstra dødsfall i forhold til en normal vintersesong.» Planen la opp til smittebegrensing og at samfunnslivet skulle fortsette som normalt.


Hva sa FHI i 2009?
Folkehelseinstituttets talsperson sa: «Å stenge skoler, offentlig kommunikasjon eller grenser er dyre tiltak som ikke har effekt. De er i verktøykassen vår, men er helt uaktuelle. Det er bare snakk om slikt dersom samfunnet er i oppløsning» (min uth., Aftenposten 29. oktober 2009).

Hvordan var situasjonen for ett år siden?
Det var 621 smittede i Norge (NTB 12. mars 2020), men regjeringen stengte likevel alle landets barnehager og landets skoler i sju uker for å stanse viruset, forhindre at helsevesenet kollapset og redde liv.

Solberg gikk fra å si ingen fare, business as usual, til få dager senere å rope ut om ekstrem fare, alt må stenges. Tilsynelatende som en papegøye-respsons på WHOs kuvending. Alt som kommer fra FN, MÅ jo være riktig, ikke sant? Solberg er dypt involvert i det sammensuriet. Det burde diskvalifisere henne fra statsministerjobben. For samme dag, 12. mars, gikk WHO ut med en prognose på 4-5% dødsrate globalt av Corona.

Erna Solberg skrev i 2018, som co-chair for FNs kampanje for bærekraft, brev til WHO. Der ba hun dem ta ledelsen i å lage en global handlingsplan for helse og velferd for alle. Regjeringen rykket i mars 2020 raskt ut med politisk støtte til deres «lederskap og koordinerende rolle» i kampen mot covid-19.

I tillegg har regjeringen de siste ti årene gitt mer enn ti milliarder kroner til vaksinealliansen Gavi, som samarbeider tett med WHO.


Den siste fagfellevurderte artikkelen skrevet av en av verdens ledende epidemiologer hevder at dødeligheten globalt har vært på 0,14 prosent. Det er omtrent akkurat som i Norge, ifølge FHI (Aftenposten 1. desember 2020).

Om man vil forstå hvor den norske pandemistrategien kom fra, og hvor raskt den ble udiskutabelt dominerende, må det være hensiktsmessig å undersøke de innfløkte relasjonene mellom Norge og det internasjonale bistandssystemet.


https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/41wPPV/makt-og-frihet-i-smittejaktens-tid
#651
Quote from: Telehiv on 09.04.2021, 10:42:43
Quote from: ConTrari1 on 09.04.2021, 10:26:19
Og siste nytt er at Erna Solberg får en bot på 20.000 for sin sushi-samling på Geilo. For en gledens og frihetens dag det ville bli, dersom vi alle ble forbrytere som henne! Men på den annen side; hvem kan forvente at hun er i stand til å telle så langt som til 13?

https://www.document.no/2021/04/09/erna-far-20-000-i-bot-for-familiesamling-pa-geilo/

Min første tanke da politiet informerte om påtale- og straffeforhold kl 1000 idag, var at dette var en klok vurdering.
En bortsnakking av statsministerens rolle ville fort gitt assosiasjoner til regimer vi ikke liker å sammenligne oss med, og ødelagt folkets vilje til å fortsette den massive smittehindringsdugnaden.
Nå får vi håpe at hun på sin side har vett nok til å ikke anke, men betale og holde kjeft, og offentlig love bot og bedring.
Hvis ikke vil hun få høre folkets bust reise seg så det krafser under helsetrøya.

PS: At hun, som mange medier har krevd, skal "legge seg flat" anser jeg imidlertid som en fysisk umulighet: Hvordan kan man legge seg flat når man er trillende rund?

Hm...dugnad? Dugnad er noe man gjør frivillig, det kan ikke påbys, som med Coronatiltakene. Det er derfor et rent ran av ordet å kalle det for dugnad. Jeg har arrangert nok dugnader i eget borettslag til å vite at man ikke kan pålegge folk å delta, hverken fysisk eller med en "avgift", det er fastslått av norsk rettsvesen.

Men det inngår vel i nyord-arsenalet:
Tvang = dugnad
Rund = flat
#652
Og siste nytt er at Erna Solberg får en bot på 20.000 for sin sushi-samling på Geilo. For en gledens og frihetens dag det ville bli, dersom vi alle ble forbrytere som henne! Men på den annen side; hvem kan forvente at hun er i stand til å telle så langt som til 13?

https://www.document.no/2021/04/09/erna-far-20-000-i-bot-for-familiesamling-pa-geilo/
#653
Jeremy Talfer Nell er en sør-afrikansk kunstner og blogger -selvsagt de-platformed av the usual suspects- som har en lang rekke gode podcast.

Nå nylig med advokat Reiner Füllmich, om den globale aksjonen mot Corona-tyranniet. De fokuserer særlig på kritikk av den famøse PCR-testen. De kritiserer ikke den opprinnelige, som ga oppfinneren Kary Mullis en Nobel-pris, og som han hevdet gjentatte ganger ikke kunne brukes til diagnostisering slik det gjøres i dag med Corona, men den utgaven som er laget av den tyske forsker Drosten. Det kjøres saker i flere land for å få domstolers bekreftelse på  at den er ubrukelig. Det har allerede skjedd i Portugal. PCR-testen er kilden til smittetallene, som igjen er mye av årsaken til lockdown og myndighetenes frarøving av menneskerettigheter.

Her i en timeslangt intervju;
https://jermwarfare.com/blog/reiner-fuellmich-who

Når det gjelder klimasaken, har "JERMWARFARE" som han kaller seg, en rekke  kjente navn på sin podcast liste:

Scott Adams
Patric Moore
Naomi Seibt
Susan Crockford
Lord Moncton
Marc Morano
Donna Laframboise

samt en rekke viktige personer i Corona-saken. Her er det mye å glede seg til!
https://jermwarfare.com/podcast



#654
Quote from: frankolsen on 08.04.2021, 16:16:22
De får nok forlenge livet til sine kjernekraftverk slik Frankrike nylig har gjort :-)

Det skal bli interessant å se hva som skjer når Tyskland stenger sine siste 6 kjernekraftverk 31.12.2022.

Da blir de mer og mer Putin-pudler. Voff!

Og i Sverige løyer vinden "løyligt";

I Offerdalen i Jämtland planlegges en av Sveriges største vindkraftverk. En sak som så langt stort sett har skapt engasjement lokalt.

Nå har saken imidlertid nådd et større publikum.

På Twitter har den svenske superspissen Zlatan Ibrahimović nemlig uttrykt skepsis til utbyggingen.


https://www.nrk.no/sapmi/fotballstjernen-zlatan-ibrahimovic-kaster-seg-inn-i-vindkraftdebatt-1.15446088

#655
Kanskje tyskerne får utlevert gratis hårfønere som de kan bruke til å få små inne-møller til å snurre rundt og gi nok strøm til litt Sauerkraut. Eller kanskje ikke ikke...
#656
Quote from: translator on 02.04.2021, 11:46:31
At forskningen/vitenskapen er fullstendig irrelevant for disse folkene skjønte jeg først da jeg begynte å lese bøkene til Jacob Nordangård. De går etter mønsteret: Vi vet hva budskapet skal være, men hva skal vi finne på for å begrunne det?

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1856.msg13702#msg13702

I 2012 var halvparten av GBR "forsvunnet":
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/GdgWq/halvparten-av-korallene-paa-great-barrier-reef-har-forsvunnet

I 2016 var revet døende:
Nå sørger folk på sosiale medier over at det er dødt, men ekspertene mener det bare er døende og at det fortsatt er håp. Great Barrier Reef i Australia er døende, men ikke helt dødt, sier eksperter.

Hallo! NRK! Språk! Er man døende, så finnes det ikke håp. "bare døende" er som "litt gravid".

https://www.nrk.no/urix/verdens-storste-korallrev-er-doende-1.13181687

Men så var det synkende havnivå som forårsaket blekingen i 2016:

It is puzzling why the recent 2017 publication in Nature, Global Warming And Recurrent Mass Bleaching Of Corals by Hughes et al. ignored the most critical factor affecting the 2016 severe bleaching along the northern Great Barrier Reef – the regional fall in sea level amplified by El Niño. Instead Hughes 2017 suggested the extensive bleaching was due to increased water temperatures induced by CO2 warming.

http://landscapesandcycles.net/falling-sea-level--bleached-great-barrier-reef.html

Også omtalt her:
Abstract. The 2015–2016 El-Niño and related ocean warming has generated significant coral bleaching and mortality worldwide. In Indonesia, the first signs of bleaching were reported in April 2016. However, this El Niño has impacted Indonesian coral reefs since 2015 through a different process than temperature-induced bleaching. In September 2015, altimetry data show that sea level was at its lowest in the past 12 years, affecting corals living in the bathymetric range exposed to unusual emersion.

https://bg.copernicus.org/articles/14/817/2017/

Og så snur vi bunken igjen og går tilbake til start, som telehiv skrev om;
Rapport: Dommedag for verdens største korallrev. Mellom 70 og 99 prosent av korallene i Great Barrier Reef står i fare for å bli ødelagt om ikke det handles raskt.

Ifølge rapporten «The Risks to Australia of a 3C Warmer World» vil en 1,5 grader økning av gjennomsnittstemperaturen på jorden føre til at 70 til 90 prosent av korallrevet forsvinner, ved en økning på 2 grader vil kun én prosent av revet overleve.

Men det lar seg ikke gjøre, fordi:

Rapporten hevder målet i Parisavtalen om å holde den globale oppvarmingen til 1,5 grader er utenfor rekkevidde.

«Det er ekstremt vanskelig å begrense temperaturstigningen til det nedre målet til Parisavtalen, og med tre-fire år til med utslipp med dagens nivåer, vil målet praktisk talt bli umulig å oppnå», står det i rapporten ifølge Sydney Morning Herald.


Så hvorfor bry seg? Det er jo for sent likevel? Vel...

Professor Frank Jotzo, som også har bidratt til rapporten, sier til Sydney Morning Herald at med seriøs og øyeblikkelig handling kan verdens stabilisere seg mellom 1,5 og 2 grader økning.

Da blir det bare 80% som forsvinner? Mange turister besøker GBR, men ingen kan sjekke hele det enorme området. Like lite som de kan sjekke bestanden av isbjørner, havnivået ute i Atlanteren, smelting i Antarktis eller havis i Arktis. Fenomener som kommer nærmere og føles på kroppen, som streng kulde og mye snø, må man bare akseptere at skyldes varmere klima. Akkurat som mindre snø og mild vinter skyldes kaldere klima, ikke sant? 

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/WOM2l2/rapport-dommedag-for-verdens-stoerste-korallrev



#657
HVA SKJEDDE MED KLIMAET?

The letter goes on to declare the Wuhan coronavirus (Covid-19) as the "biggest challenge to the global community since the 1940s," adding that there will definitely be "other pandemics and other major health emergencies" in the years to come.

Stakkars klimakrise, fortrengt fra toppen av frykt-pallen! Corona er nemlig krisen som bare gir og gir, og man slipper å bry seg med pinlige flauser som Stillehavsøyer som nekter å drukne, eller isbjørner som nekter å dø ut.

Og ALLE skal ha vaksinen som ikke er noen vaksine. Klaus Schwab - som er en ekte fare for vår sivilisasjon- sier like ut at de som ikke stikkes, lar alle andre i stikken:

WEF head Klaus Schwab, who looks an awful lot like an aged Heinrich Himmler of the Nazi SS, says humans who refuse to go along with the plan are a threat to everyone else.


https://www.naturalnews.com/2021-04-05-globalist-klaus-schwab-declares-unvaccinated-people-threat.html
#658
Media og politikk / Re: Ukens nyheter
06.04.2021, 12:17:54
Quote from: stjakobs on 03.04.2021, 22:29:28
Nå har Gregory Wrightstone svart Tom-Christer Nilsen og Lene Westgaard-Halle. Jeg vil tro flere småaviser har tatt inn dette innlegget:

https://www.an.no/politikere-velger-logner-framfor-sannhet-i-kritikk-av-ny-bok/o/5-4-1391033

Hei stjakobs, imponerende skrevet av Whitstone, og det fra en IPCC-reviewer!, med en herlig bredside mot skamløse og spinnville politikere. Håper noen krever at de trekker tilbake påstandene.

Før klimaendringer ble politisert, ble tidlige varmeperioder omtalt som «klimaoptimum», fordi både klodens økosystemer og menneskelige kulturer trivdes. Geologisk og human historie forteller oss at tidligere varmeperioder innebar store fordeler, mens de kalde periodene var ganske forferdelige. Vi bør derfor ønske varmen velkommen, og frykte kulden. Særlig i Norge.

#659
Quote from: Okular on 31.03.2021, 13:00:01

Kan dere være så snille og slutte med dette tullet med å skylde på HVERANDRE, når det KUN er myndighetene som er skyld i alt det vi opplever av frihetsberøvelser. Dette er NØYAKTIG hva de vil - å få alle 'etniske nordmenn' til å legge skylden for at restriksjonene fra myndighetenes side bare fortsetter over på 'innvandrerne', og slik 'glemme' at det jo er RESTRIKSJONENE som er problemet, ikke hvorvidt VI - folket - velger å 'følge pådyttede smittevernsregler' eller ikke. Restriksjonene myndighetene fortsetter å påføre livene våre har nemlig NULL medisinskfaglig grunnlag. De har simpelthen ikke lovlig hjemmel til å opprettholde dem. Hvorfor ikke? FORDI DET IKKE FINNES FNUGG AV EVIDENS I DATAENE SOM ANTYDER AT VI SLITER OSS IGJENNOM EN DØDELIG EPIDEMI!!!

'Elefanten i rommet' er nemlig DATAENE. De ingen synes å bry seg om. For så lenge media melder om "økt smitte", så holder det skremselen oppe, og folk føyer seg. De VET at folk flest ikke sjekker på egen hånd, selv om alle data ligger fullt tilgjengelig på nett.

En aldri så liten gjennomgang av de seneste tallene (inkl. uke 12 (t.o.m. 28/3 -21), fra hhv. FHI og SSB ...

Vi begynner med et drøyt år med 'korona':



Den opprinnelige toppen var i april 2020. På den tiden av året er de influensaliknende (respiratoriske) sykdommene i befolkningen på retur i normale år. Så når covid19 kom inn i Norge i mars i fjor så så vi EKTE EPIDEMISK utvikling. Den første toppen er altså en klar anomali.

Den senere og mer utdratte (dobbelt)kuppelen, er imidlertid INGENTING utenom det vanlige. Den stiger relativt bratt om høsten, topper ut i januar, og synker deretter litt mindre bratt ned utover vårvinteren, NØYAKTIG lik den sesongmessige utviklingen av ALLE respiratoriske sykdommer i nordlige tempererte strøk på kloden. Vanligvis ser influensakurven slik ut (dog i snitt med noe større tall). I år kaller vi det covid19. Men forløpet er akkurat det samme som i alle år. En SESONGMESSIG SVINGNING av en i realiteten ENDEMISK sykdom i befolkningen. Det finnes ikke lenger noen epidemi i Norge, og har ikke gjort det siden i mai i fjor ...! Så hva fanken er det vi driver med snart ett år senere!!??

-----------------------------

Men vi lar oss lure, gang på gang på gang. 'Antall døde' snakker de selvsagt ikke om, for der skjer det jo ingenting (vel, tallet SYNKER). De snakker ikke engang om 'andel positive tester', for da ville vi også ha sett at det ikke skjer noe ekstraordinært nå i det hele tatt - vi har svingt rundt samme nivå siden november i fjor. Nei, de pusher KUN 'absolutte smittetall' (som jo egentlig bare er 'positive tester'), det aller minst anvendbare tallet, det eneste som ikke sier noe som helst reelt. Men som i stedet egner seg best for å skremme. For ønsker man seg disse tallene høyere (OOOH! FRYKT OG REDSEL!), så trenger man jo bare å teste flere, og voìla!

Og folk blir redde. Det er det verste. De går rundt i maskene sine som vettskremte kyllinger. Uten at det faktisk skjer NOE (!!!) utenom det vanlige. Lufta er ren! I hvert fall for farlige virus. Om det noen gang fantes en situasjon hvor man var berettiget til å rope "Keiseren har jo ingen klær på!", så er det nå.

Stå opp, folkens, og rop!

Ja og nei, Okular. Elefanten er der, innvandrermiljøene har opplagt den suverent største smittekonsentrasjonen. De bærer også mye av byrden i form av innleggelser og dødsfall. Men jeg er helt enig at FRYKTEN er vår største helsemessige utfordring nå.

Det er ingen tvil om at konstant maskebruk er usunt og kan være direkte farlig. Men  ser vi noen advarsler om dette fra myndighetene? Noe sånt som: "Hei, takk for at du bruker maske der det er påkrevet, men husk at for mye bruk kan være skadelig, og det er ingen grunn til å frykte smitte når du har god avstand til andre."

Neida. For hvordan kunne de da tillate at f. eks. frisører går maskert dagen lang? Hvor er bedriftshelsetjenesten? Det er tragisk å se unge, friske mennesker gå med maske i en folketom gate. Hva tenker de? Tenker de overhodet, annet enn på det altoverskyggende behovet for konformitet?

PCR-testen er som kjent en meget dårlig vits. Oppfinneren av PCR-metoden har gang på gang advart mot at den ikke er beregnet på Corona-testing. Og når får vi vite hvor mange sykler som benyttes i Norge?

Det er sjokkerende å lese om den bevisste oppbyggingen av frykt i folket som myndighetene har stått for. Her fra England (Steigan):

Den britiske regjeringas 'psykologiske strategier' for å manipulere uvitende et publikums atferd kan slå tilbake og føre til langvarig skade, hevder eksperter.

Dette skriver den britiske avisa The Telegraph. Artikkelen ligger bak betalingsmur, men finnes også her. Det går fram av kritikken fra britiske psykologer og andre fagfolk øker i styrke, og det framgår av deres dokumentasjon at den britiske regjeringa har ført en veritabel «psykologisk krig» mot egen befolkning for å få folk til å lystre ordre.


Det blir mer og mer håpløst å verge seg mot mistanken om en planlagt kunstig krise, så sprøtt det enn virker. Hvilken statsmakt som ønsker det beste for sine innbyggere, tyr til slike virkemidler?

Et dokument datert 22. Mars 2020 skrevet av Scientific Pandemic Influenza Group on Behaviors (SPI-B) sa:

"Et betydelig antall mennesker føler seg fortsatt ikke tilstrekkelig personlig truet; det kan være at de blir beroliget av den lave dødsraten i deres demografiske gruppe, selv om nivået av bekymring kan øke ... det oppfattede nivået av personlig trussel må økes blant dem som er selvtilfreds, ved å bruke hardtslående emosjonelle meldinger. For å være effektiv må dette også styrke mennesker ved å tydeliggjøre hvilke handlinger de kan ta for å redusere trusselen.»


https://steigan.no/2021/04/frykt-som-vapen-hvordan-den-britiske-regjeringa-brukte-skjult-taktikk-for-a-skremme-befolkninga/

Som påpekt flere ganger, er et helt useriøst å  bare pukke på antall smittede, som om selve Svartedauen var løs, og folk falt døde om på gata. Det dør en og annen, men dødstallene er alt annet enn skremmende. Men det er akkurat hva en frykt-predikant som Nakstad bygger sin makt på, nå sier han at antall smittede per dag må være betydelig UNDER 200, for i det hele tatt å tenke på å åpne samfunnet. Han sier ikke noe om det vitenskapelige grunnlaget for dette tallet. Det ville være vanskelig, ikke bare fordi det neppe finnes, men fordi han da ikke så lett kunne endre tallet  til  f. eks. 100 om dagen, eller kombinere smittetall med frykten for  "Ny og mer dødelig" mutasjon. Dersom regjeringen velger å følge hans linje, er vi helt i det blå om når vi kan få tilbake våre friheter.

https://www.nrk.no/norge/nakstad_-ma-godt-under-200-daglige-smittetilfeller-for-det-er-trygt-a-begynne-gjenapning-1.15443999

#660
Quote from: ConTrari1 on 25.03.2021, 11:28:18
Er kalking av atmosfæren er farbar vei å gå, eller er det uttrykk for mental forkalkning blant forskerne? Gud hjelpe oss alle dersom slike eksperimenter blir utført på  global skala.

Luftrommet over Kiruna i Nord-Sverige vil til sommeren bli åsted for et eksperiment iverksatt av forskere ved Harvard University, der en ballong med vitenskapelige instrumenter sendes opp i 20 kilometers høyde for å slippe ut kalsiumkarbonat (CaCO3), altså kalk, i pulverform.

Foruten å studere fysiske og kjemiske prosesser i luften, er hensikten å se om kalking av stratosfæren kan dempe solbestrålingen av Jorden. Er det tenkelig at kunnskaper om solar geoengineering, som fagfeltet kalles, kan brukes til å regulere den globale temperaturen, og således tjene som middel til bekjempelse av en mulig klimakrise?

SCoPEx-prosjektet er finansiert dels med Harvards egne forskningsmidler, og dels med private donasjoner til universitetets Solar Geoengineering Research Program (SGRP). Blant sponsorene av denne forskningen med potensielt planetariske konsekvenser er den ikke ukjente Microsoft-grunnleggeren Bill Gates, som også er engasjert i pandemisaker.


https://www.document.no/2021/03/25/forskere-vil-kalke-stratosfaeren-for-a-dempe-solbestralingen/

Denne kunstige solformørkelsen ble stoppet av svenske myndigheter, bl. a. på grunn av klager fra den samiske reindrift-næringen. Godt å se at noe av galskapen kan hindres, men Gates vil neppe stanse sin megalomani på lenge ennå. Det er skremmende å se hvilken makt en super-rik person kan utøve globalt, både når det gjelder klima, vaksiner, genmodifisert mat og politisk aktivisme. Noe er grunnleggende galt i vår verden når en mann som ikke har annet mandat enn penger i ryggen, oppkaster seg til både verdens leder og verdens frelser.

Mens SCoPExs nettsted sier at eksperimentet ikke vil utgjøre noen «vesentlig fare for mennesker eller miljøet» og bare vil frigjøre en liten mengde partikler i luften, har Samerådet tatt avstand fra geoengineering i prinsippet, og sier at det «i det vesentlige prøver å etterligne et vulkanutbrudd ved kontinuerlig å sprøyte himmelen med soldempende partikler. "

https://steigan.no/2021/04/sverige-stanser-bill-gates-forsok-pa-a-dimme-sola/

Klarer han ikke å skygge for solen, så skal vi i det minste pålegges å spise Ersatz-biff:

Microsoft co-founder Bill Gates recently stated that he believes "rich countries," such as the United States and western Europe, should switch to eating 100 percent synthetic "beef."

In a recent interview with the MIT Technology Review, Microsoft co-founder Bill Gates discussed his environmental impact efforts and various green initiatives aimed at reducing global carbon emissions.

One suggestion Gates proposed was for wealthy and developed nations to move entirely to synthetic beef in efforts to reduce the carbon emissions from livestock.


https://www.naturalnews.com/2021-03-25-we-realize-bill-gates-is-dangerously-insane.html