Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - ConTrari1

#541
Quote from: Okular on 18.05.2021, 17:31:10
Langt flere døde 'med' covid19-vaksine (primært av mRNA-typen) enn 'med' covid19 i Danmark, ifølge document.no:

Høye døds[t]all relatert til vaksine mot Covid-19 i Danmark

Hvis dette virkelig stemmer (og tallene kommer tilsynelatende fra registrerende myndigheter), er jo betegnelsen 'hårreisende' bare forbokstaven. Hvorfor er ikke hele vaksineprogrammet trukket tilbake for lengst? spør man seg jo. Vel, det er ikke fordi man er så opptatt av å verne om vår helse og trygghet, for å si det sånn ...

Det er vanskelig å si i hvilken grad vaksinene spiller noen avgjørende rolle her, med så stor andel døde i de eldste årgangene. Men selv et meget lite antall dødsfall er en skandale, sett i lys av den svært marginale helsetrusselen som Corona har vist seg å være, sammenliknet med en vanlig  (og fortsatt fraværende) influensa-sesong. Det man frykter mest, er vel at alvorlige skader og dødsfall fra mRNA "vaksiner" slår inn etter 1-2 år.

Som aldersfordelingen viser, så er en høy andel av de døde over 80 år. Noen har pekt på at dette var helt normale tall i denne aldersgruppen. Mange av de døde er eldre, pleietrengende og svake mennesker som kanskje hadde dødd uansett.

1390 personer i aldersgruppen 60-79 er også er registrert døde etter å ha mottatt vaksine.

Som vi har sagt før: Selvsagt kan underliggende sykdom og alder være årsaken til mange av dødsfallene relatert til vaksinen også i denne aldersgruppen.

Men alle disse forbeholdene ovenfor gjelder også for dødsfall med påvist Covid 19. Og hvis kun noen få prosent av de registrerte dødsfallene skyldes Covid-19, mens resten skyldes andre underliggende årsaker, så blir det vanskelig å forsvare nedstengningene. Det er ting som tyder på at dette kan ha foregått i USA.


(min utheving)

https://www.document.no/2021/05/18/hoye-dodsfall-relatert-til-vaksine-mot-covid-19-i-danmark/

#542
Vel, det høres latterlig ut, men det er logisk nok. Saken er ganske enkelt at det ikke spiller noen rolle hvor selvmotsigende og åndsforlatt en slik artikkel er lenger, for 97% av potensielle lesere scroller forbi, og de resterende 3% er frelste allerede og sluker alt rått. Det er så galt at det ikke kan gå galt.
#543
Quote from: Telehiv on 18.05.2021, 11:39:32
Nå har våren vært uvanlig kald i år, men strømprisene synes å bære stadig mer preg av påslagene vi belastes for "det grønne skiftet":

https://www.europower-energi.no/kraftmarked/mot-historisk-hoy-mai-pris/2-1-1011628


Kanslerkandidat Baerbock vil dekke 2 prosent av Tysklands areal med vindturbiner.

Lederen for De grønne i Tyskland, Annalena Baerbock, som seiler opp til å bli en sterk kandidat til å ta over etter Angela Merkel som forbundskansler, ønsker å dekke minst to prosent av Tysklands overflate med vindkraftindustri. Hun hevder at dette angiveling må til for å «redde verdens klima».


2% er 7.147 km 2, men en god del er vel dekket av turbiner allerede?

Vindkraftanleggene krever massiv bruk av sement og diesel under anleggsperioden. De krever store mengder ikkefornybar glassfiber, som igjen avgis til naturen og ikke kan resirkuleres. De er ikke fornybare, men har knapt nok ei levetid på 20 år.

I Tyskland planlegges det nå "frivillig " utkopling av strømmen to timer hver dag:

Tyske forbrukere vil altså få seg forelagt strømkontrakter som gir leverandørene rett til når som helst å kople ut strømmen deres to timer i døgnet. Til gjengjeld vil de rike kunne kjøpe seg fri fra dette.

Die Energiewende har ført til at man i Tyskland kopler ut atomkraft og kullkraft samtidig og innfører ustabil vind- og solkraft. Siden det er så som så med sol i Tyskland betyr dette i stor grad vindkraft, som jo varierer voldsomt ettersom hvor mye det blåser. Tyskland forbruker hver dag omkrig 80 gigawatt. Om natta synker dette til 60 gigawatt. Men på det beste kan sol- og vindindustrien bare levere 10 gigawatt. I verste fall, på mørke og vindstille dager kan dette falle til 1 gigawatt.


https://steigan.no/2021/05/kanslerkandidat-baerbock-vil-dekke-2-prosent-av-tysklands-areal-med-vindturbiner/
#544
Quote from: translator on 16.05.2021, 23:22:44
Jeg må bare legge inn lenke til denne. Her har samenzurium-gjengen virkelig truffet coronaspikeren, for å si det slik:

https://www.document.no/2021/05/15/ukens-samenzurium-vi-river-masken-av-koronan/

Aha! Truffet spike-spikeren på hodet, så å si:-) Og endelig, endelig! noen som har forstått korrekt bruk av ansiktsmaske!
#545
Quote from: Telehiv on 11.05.2021, 10:21:30
Quote from: ConTrari1 on 11.05.2021, 10:08:29
Så hva er vitsen med vasksinen? De garanterer ikke annet enn at den hjelper mot milde symptomer.

Attest på at man er vaksinert blir vel den nye "standarden" for å få bevege seg rundt i verden.
Uavhengig av hva man mener om generell risiko ved covid og hvor gode (evt. skadelige) de ulike vaksinene er, er nok dette en "nyttefaktor" de fleste vil benytte seg av. Ikke minst siden forsikringsselskapene nå sier de ikke vil dekke sykehjelp i utlandet hvis man ikke har vaksinen.

Så hvis man ikke tar vaksinen sin blir man fort sittende i skorfeste her hjemme mens andre danser på strendene i Snyden.


Her ligger det nok an til mange store rettssaker, dersom det blir reiseforbud uten vaksine. Det er et grovt brudd mot menneskerettighetene, og hva med de mange hundre millionene i u-land som sent eller aldri får vaksine? Kan de nektes innreise i diverse land? Hva om ca. 25% av befolkningen i  et vest-europeisk land eller USA ikke vil ha vaksinen, eller oppfølgerne? Det vil være svært tynn is myndighetene begir seg ut på, og masse snadder for advokater over hele verden.
#546
Hvor beskyttet er de vaksinerte mot smitte? Det vet man ikke.

Ingen av de 3 vaksinene som ble tatt i bruk i Norge er i stand til å hindre smittespredning. Etter vaksinering kan du fortsatt bli smittet og være smittebærer av viruset uten å få symptomer på Covid-19. I pakningsvedleggene som finnes tilgjengelige på nettsidene til Statens legemiddelverk skrives det i klartekst for hver av vaksinene følgende:


Vaksinen til Moderna står det:

"- Hindrer vaksinen at du smitter andre? - Dette vet vi foreløpig ikke"

Vaksinen til Pfiser/BioNTech står det:

"- Hindrer vaksinen at du smitter andre? - Dette vet vi foreløpig ikke"

Vaksinen til AstraZeneca står det;

"Hindrer vaksinen at du smitter andre? - Dette vet vi foreløpig ikke"

https://www.frittvaksinevalg.com/stopper-ikke-smittespredningen

Så hva er vitsen med vasksinen? De garanterer ikke annet enn at den hjelper mot milde symptomer.
#547
Samtidig som vaksinepass møter bred motstand i USA, innføres vaksinetvang på andre måter:

Tucker Carlson criticized the vaccine mandate adopted by more than 100 schools that requires students to get vaccinated against coronavirus (COVID-19). The mandates vary from school to school with some saying they will make exemptions for medical, religious or personal reasons.

He argued that such mandates "forbid kids from getting an education."

"Why are schools doing this and is it a good idea? From a medical standpoint, it's hard to understand the reasoning behind this," said Carlson on his show at Fox News Monday night, May 3.

"As a group, young people are not at risk of dying from COVID. Maybe more significant, huge numbers of college students have already been infected with the coronavirus. We know that. And therefore, they have natural immunity to it."


Fritt vaksinevalg? Selvsagt! Du kan fritt velge om du vil ha en utdanning eller ikke.

https://www.naturalnews.com/2021-05-10-tucker-vaccine-mandates-forbid-kids-from-education.html
#548
Som før nevnt, tulipaner er i det minste vakre å se på, og de kommer tilbake neste år. Riktignok uten børsverdi.

Tulip mania (Dutch: tulpenmanie) was a period during the Dutch Golden Age when contract prices for some bulbs of the recently introduced and fashionable tulip reached extraordinarily high levels, and then dramatically collapsed in February 1637.[2] It is generally considered to have been the first recorded speculative bubble or asset bubble in history.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tulip_mania

ALT av verdipapirer som har det minste snev av ideologisk eller moralsk innhold bør skys som pesten. Det er altfor lett å la seg rive med og tro at man gjør en god gjerning for  kloden eller andre gode formål, mens det eneste du gjør er å gi kyniske spekulanter en god og lang latter.
#549
Beijing kjører finger'n rett i øyet på  IPCC og alle verdens klimadårer. Det virker som de ikke lenger gidder å engang late som de bryr seg om "klimakrisen".

Chinese state media revived a quote by a Chinese Communist Party official on Sunday equating pollution with the "basic human right" of development, arguing that urging China to remedy its status as the world's worst greenhouse gas emitter was a violation of the rights of Chinese citizens.

Alle som følger litt med har jo  sett fra dag 1 at Kina forlanger å være utenfor alle  avtaler om kutt, likevel er de blitt priset himmelhøyt som "klimareddere" av nyttige idioter.

Ding's argument, as the Times interpreted it, was that polluting the earth was a "basic human right" of Chinese people, as developed nations in the West had engaged in the use of fossil fuels and other environmentally compromising activities for over a century following the Industrial Revolution and not met with criticism.

Som om Vesten ikke allerede velter seg i selvskading og skyld for innbildte  gamle synder? Så gøy det hadde vært om det kommer forslag i FN om at CO2 utslipp defineres som en menneskerett. Det sitter jo en del sære nasjoner i  den komiteen, så hvorfor ikke?

https://www.breitbart.com/national-security/2021/05/10/worlds-worst-polluter-china-right-to-emit-is-a-basic-human-right/
#550
Maricopa County -kanskje vil dette i fremtiden bli et like kjent stedsnavn i amerikansk historie som Lexington og Gettysburg. Stemme-kontrollen ser ut til å avsløre mye snusk, og enda verre er at valgkomiteen nekter å samarbeide med kontrollørene, selv om delstatens parlament har pålagt dem dette. De er i en kattepine de luxe.

Det siste er at de hverken kan eller vil utlevere admin-info til valgmaskinene fra Dominion, du vet, de som ikke kunne kobles til nettet? Så hvem har dette? Det er ansatte fra Dominion, de hadde full kontroll over tilgang til maskinene. That's democracy, Democrat-style!

Dette er en opprulling av episke dimensjoner. Antrim County, New Hampshire, Georgia, Pennsylvania...

Dominion kommer til å falle som Domino-brikker.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/outrageous-acts-maricopa-county-attorney-claims-cant-provide-routers-passwords-auditors-questionable/
#551
Fritt etter sangen om Morgan Kane.

https://www.youtube.com/watch?v=5H4fYW6xkNc

Australske journalister har fått fatt i et nytt dokument skrevet av kinesiske forskere og helsepersonell i 2015, hvor de diskuterer å bruke Coronavirus som et biologisk våpen. Neste krig blir en biologisk krig, skriver forskerne. Spørsmålet er om verden nå befinner seg i den krigen. Beijing beskyttet befolkningen i Wuhan samtidig som de lot internasjonal flytrafikk gå som normalt. De visste at det spredte viruset til hele verden.

Det er rekken av omstendigheter som gjør at mistanken vokser om at Kina med viten og vilje slapp viruset løs på verden.


-Dette er så nær en smoking gun som det er mulig å komme, sier Peter Jannings, leder av Australias Strategin Policy Institute.

https://www.document.no/2021/05/10/nytt-dokument-fra-2015-menneskeskapte-virus-som-genetiske-biovapen/

Kina har mistet mer ansikt enn all verdens masker kan dekke. For 2-3 år siden var deres bestrevelser for å oppnå verdens-dominans like sterke som i dag, men det var lite oppmerksomhet og kritikk mot regimet. Nå er alt snudd på hodet, og Kinas ambisjoner kan få seg et alvorlig skudd for baugen. Ikke minst dersom valgfusk-oppvasken i USA avslører innblanding fra Beijing, noe som virker sannsynlig. Hva er  f. eks. Hunter Biden villig til å avsløre mot å slippe livsvarig fengsel? Han vil neppe få anledning til å begå "selvmord" som Epstein.
#552
Enda en delstat-guvernør legger ned forbud mot vaksinepass.

Wyoming Governor Bans Vaccine Passports, Says Vaccines Are 'Personal Choice, Based Upon Personal Circumstances'

Governors in other states including Arkansas, Arizona, Florida, Idaho, Montana, Texas and South Dakota have also issued executive orders prohibiting vaccine passports and requirements.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/wyoming-governor-bans-vaccine-passports-says-vaccines-personal-choice-based-upon-personal-circumstances/

Vi har tidligere her lenket til en sak fra Slovenia , der det er en aksjon i gang for å frivillig la seg smitte med Corona, og dermed bli immun og "frigjort" fra Corona-tvang og oppnå "Reisepass".

På Resett tar Bjørn Nistad opp denne tråden:

1) Jeg antar at det for meg – en frisk mann i 50-årene – vil være farligere å ta en hurtigutviklet vaksine ingen kan vite om er trygg, og som har resultert i flere dødsfall,  enn å bli smittet eller syk av korona.

2) Trolig vil 70–80 prosent ta korona-vaksinen. Dersom vaksinen virker, betyr det at korona vil forsvinne, og for meg og andre rasjonelt tenkende individer vil det da ikke være noen grunn til å ta en hurtigutviklet, potensielt farlig vaksine. Dersom korona ikke forsvinner, betyr det at vaksinen ikke virker, og da er det i hvert fall ingen grunn til å ta den.


Dersom myndighetene ved å nekte ikke-vaksinerte adgang til større arrangementer, offentlige transportmidler eller endog butikker prøver å presse meg og andre til å ta en vaksine vi ikke ønsker, vil jeg sette meg til motverge ved å sørge for å få korona på naturlig vis, slik at jeg oppnår de samme rettighetene som vaksinerte.


https://resett.no/2021/05/10/dersom-det-blir-vaksinepass-vil-jeg-skaffe-meg-korona-pa-naturlig-vis/

La vårt motto være:
Vaksinepass -rett i dass!
#553
Dette er jo nesten i samme klasse som General Jack D. Ripper, sjef for 843. Bomb Wing.

" I do not avoid women, Mandrake, but I do deny them my essence."

https://www.youtube.com/watch?v=0he-LZNzVg0
#554
Tviler ikke på at dette var et uheldig tiltak, jeg reagerer mest på denkatastrofe-stilen som NRK har lagt seg til, selv for et såpass enkelt problem:

"Men dei skarpe greinene skrapar opp ansikta våre, vi må gje opp."
#555
Då ho var lita, var heile øya leikeplassen til ho og dei andre ungane. Med storhavet som næraste nabo kunne dei vandre fritt der dei ville.No ligg heimegarden hennar omsvøpt i skugge sjølv om det er ein fin sommardag, og det er nærast umogleg å ta seg fram på store delar av øya. Grantrea står tett i tett. Gerda tek oss med inn i den tjukkaste granskogen for å syne oss ei hole i fjellet der ho brukte å leike som unge.Men dei skarpe greinene skrapar opp ansikta våre, vi må gje opp.

Jeg ser NRKs utsendte med blødende kinn og skrekkbilder på netthinnen.

Vær advart!
Sånn blir det med en grønnere klode!
Stans alle co2 utslipp nå!




https://www.nrk.no/vestland/xl/trea-som-tok-over-oya-1.15422638