Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - ConTrari1

#316
Nå skjer det! Glem Afghanistan, glem valget, glem alt! Extinction Rebellion skal ha flere aksjoner, vil Samset, som bedyret at han skulle begå sivil ulydighet- bli med? Eller får han munnkurv og fotlenke av ledelsen? Eller kanskje han ikke har guts nok til å gjør noe konkret for å redde klimaet.

Aktivistgruppen Extinction Rebellion planlegger store aksjoner i Oslo kommende uke. I årets trusselvurdering advarer PST mot potensiell radikalisering i aktivistgrupper som fokuserer på klimasaken.

Oooh, så redde vi blir!

– Vårt krav er at vi skal sette liv fremfor profitt. Vi kommer til å aksjonere på forskjellige måter og på forskjellige steder. Det kommer til å være aksjoner mot departementer, institusjoner som er ansvarlige for klima- og naturkrisen og det kommer også til å være veiblokader veldig sentralt.

Noen av aksjonsplanene er annonserte, mens andre blir en overraskelse, ifølge Kolstø.


Får vi se noe a la aksjonen på undergrunnen i London, der rasende passajerer dro ER-ekstremister ned fra vogntaket?

MDG er selvsagt med på leken:

– Radikalitet er helt nødvendig i natur- og miljøpolitikken fordi den politikken som har vært ført til nå ser jo alle at har vært for lite radikal - i betydningen for lite handlingsvillig. Så bruker Extinction Rebellion kraftige virkemidler som vekker oppsikt, men så lenge de holder seg langt unna vold, sjikane og ødeleggelser og bruker sine virkemidler på en ikkevoldelig måte, er det innafor det samfunnet kan akseptere.

No vert det ækksjn, folkens! Fylgj med på framhaldssoga.

https://www.nrk.no/norge/klimaaktivister-planlegger-masseaksjoner_-_-radikalitet-er-helt-nodvendig_-sier-mdg-1.15616387
#317
Hvis noen fortsatt tviler på at Biden er en marionett, se skjermbildet av hans Teleprompter fra talen på søndag (10 min. og gikk uten å svare på spørsmål); nederste bilde i artikkelen, etter teksten står det: Leave now.

Dette regimet tror jeg har fått banehogg. Men hvem overtar? Hvem fra Demokratene ønsker å gå fra asken til ilden ved å avløse Biden-Harris hvis mange tusen amerikanere -anslagene varierer fra ca. 10.000 til ca. 40.000- er overlatt til Talibans unåde? Britiske spesialstyrker kjører rundt i Kabul og plukker opp utlendinger, både briter og andre, mens amerikansk UD sier de ikke kan gjøre noe for alle som ikke kommer seg til flyplassen. Dette vil bli en verkebyll som kan vare i årevis. En amerikansk president som overlater mange tusen landsmenn til sin skjebne og fraskriver seg alt ansvar, er en vandrende katastrofe, i den grad han fortsatt klarer å holde seg på bena. Hva skjer på 20-års dagen for 11/9 2001?

En kommentar som treffer spikeren på hodet:
"This entire 'presidency' is like being tied to a chair and watching a toddler play with a loaded pistol."

https://www.americanthinker.com/blog/2021/08/joe_biden_is_imploding_before_our_eyes.html
#318
Ooops, pass på nå, alle tidlig-vaksinerte:

Walensky on Wednesday said that people who received the Covid vaccine early on are at an increased risk for severe disease.

Økt risiko for alvorlig sykdom. Sier USAs utgave av FHI. Så man er ikke spesielt godt beskyttet mot å bli smittet, eller mot å smitte andre, eller å bli alvorlig syk. På tide å starte med de ti neste stikkene, og husk at det er oss uvaksinerte kjettere som er skyld i alt.

Walensky continued, "Reports from our international colleagues, including Israel, suggest increased risk of SEVERE disease amongst those VACCINATED EARLY."

Walensky said the only way out is to get the Covid booster.


https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/cdc-director-walensky-increased-risk-severe-disease-among-vaccinated-early-video/

#319
Det amerikanske utenriksdepartementet sier rett ut at de ikke kan garantere trygg evakuering av sine statsborgere. Det meldes om sterk konflikt mellom britiske spesialstyrker, som henter ut britiske og andre personer i Kabul by, og amerikanske  fallskjermtropper som må holde seg innenfor lufthavnen.

The US Embassy in Afghanistan under the direction of Joe Biden on Wednesday sent out a second security alert to stranded Americans in Kabul:
"THE UNITED STATES GOVERNMENT CANNOT ENSURE SAFE PASSAGE TO THE HAMID KARZAI INTERNATIONAL AIRPORT."

You are on your own.

Joe Biden and Lloyd Austin have abandoned over 10,000 Americans trapped inside Kabul who are not able to leave their homes.

But not the UK.
The British Government is sending Para Troops in vehicles through the center of Kabul to rescue their citizens.


The UK sent paratroopers to Kabul to help rescue the 4,000 stranded Brits and Afghans in the city.  They were told to "prepare for face-to-face combat."

Britene har så langt ikke møtt motstand, og amerikanske tropper skal være svært frustrert overfor sine offiserer for at de ikke får lov til å hjelpe.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/breaking-british-para-troops-running-vehicle-patrols-center-kabul-extract-trapped-uk-citizens-biden-abandons-trapped-americans/

Alex Tiffin på Twitter:

Friction at airport between US & UK forces Commanders.
US forces won't leave airport due to Taliban deal.
2 Para (UK) still running patrols into Kabul to collect people from safe houses.
US unhappy with Paras saying it puts their deal at risk.

US Rank & File Soldiers at Kabul Airport, #Afghanistan are incandescent at the position taken by US Central Command regarding evacuations.

They are extremely frustrated they can't join 2 Para & the small army of military contractors they've assembled to rescue people in Kabul.


Priti Patel (UK utenriksminister) may only want 5000 Afghans this year, but UK Troops on the ground have orders to:
"Ignore numbers and get as many people out as possible."
They've been told by diplomats that the Home Office can sort out paperwork later.


https://twitter.com/RespectIsVital/status/1427973132044972034?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1428147803407192072%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thegatewaypundit.com%2F2021%2F08%2Fbreaking-british-para-troops-running-vehicle-patrols-center-kabul-extract-trapped-uk-citizens-biden-abandons-trapped-americans%2F

Store transportfly fra Tyskland og Australia tar av med bare et fåtall personer om bord, de får ikke tak i egne borgere. Hvordan kan USAs nærmeste allierte stole på dem etter dette? Absolutt alt går nå i Kinas favør.

Meanwhile, back on the farm: Reklameplakater i Wilmington viser nå dette bildet:

https://www.instagram.com/p/CSsufeWjSRP/?utm_source=ig_embed

Biden som spiser iskrem med helikopter-evakuering av Kabul-ambassaden i bekgrunnen. Hva slags is liker du best, Mr. President?
#320
Quote from: translator on 18.08.2021, 23:46:33

De reelle resultatene ble presentert på dag 2, og viser at det er blitt jukset med millioner av stemmer. I alle de 50 delstatene ble Trump fratatt stemmer, mens Biden fikk flere. I mindre delstater noen titalls tusen, i de større delstatene noen hundretalls tusen og i de aller største, som Texas, opptil en million stemmer. Her er resultatene for hele landet:

THE TRUTH: Trump: 80 744 263              Biden: 74 740 444

THE BIG LIE: Trump: 74 216 154             Biden: 81 268 924

De utlagte videoene fra arrangementet er nå (ikke overraskende) slettet fra youtube, men gjennomgangen kan ses på Rumble (ca. 2 timer inn i dette opptaket)

https://rumble.com/vl0pki-mike-lindells-cyber-symposium-day-2-live-continued.html

Takk for god info og link, translator!

Biden fikk nok 81 millioner stemmer, det var bare ikke 81 millioner velgere som stemte på ham :-)

Men nå er hans popularitet i fritt fall, selv før Afghanistan. Inflasjonen herjer like ille som på 1970-tallet, og ingen "hjelpepakker" er til noen nytte når pengeverdien forringes raskt. USA ser ut til å være på vei inn i den verste av alle økonomiske verdener; stagflasjon, altså liten eller ingen vekst og sterk inflasjon.

Under Trump opplevde amerikanerne reell lønnsvekst med svært lav inflasjon. Dette er som alltid mest viktig for middelklassen og de som lever marginalt, nå blir de skivset av et regime som det er vanskelig å tro arbeider for deres beste. Middelklassen er alltid hovedfienden når et autoritært regime ønsker å kuppe statsmakten, det er disse som har mest å miste og holder samfunnet sammen. De rike kan dra hvor de vil med seg og sine midler, de fattige er låst fast i  nød uansett. Knus middelklassen, gjør flest mulig avhengig av statlig hjelp, og kommunistene kan overta.

Slik var det i USSR og i Maos Kina, og slik ønsker Demokrat-ekstremistene at USA skal bli. Derfor er det til deres fordel å slippe inn så mange illegale som mulig, når de etter planen får stemmerett håper man på et permanent flertall for Demokratene. At det er flust med kriminelle og Corona-smittede blant dem spiller ingen rolle.

Når bensinprisen stiger dramatisk på få måneder, så er det ikke noe problem for en advokat i New York. Men for en enslig mor i Midtvesten, som trenger å kjøre langt til jobben som servitør, er det alvorlig.

Biden nekter nå alt ansvar for Kabul-strofen og sier det ikke var annet å gjøre. Han har ikke en gang vært i kontakt med andre statsledere (når fortalte NRK oss det?), og det er eksepsjonelt i en krise der tusener av andre vestlige statsborgere er stengt inne. Det i seg selv viser at hans mentale kapasitet er så redusert at han ikke kan "slippes løs" på verden. Harris derimot, gjør seg klar til å besøke -av alle steder!- Vietnam. Kanskje hun ønsker å se åstedet for originalversjonen av dagens drama, Saigon-75 versjon 2?
#321
Kan man tro sine øyne? Ikke bare pålegger en australsk politiker sine velgere å drikke gjennom masken (hva gjør det med evnen til å stanse virus?), nå planlegges det å kidnappe -bokstavelig talt- 24.000 barn for tvangsvaksinering. Foreldrene får ikke være tilstede.

This is not an embellishment, or an exaggeration. This is actually happening.

The Australian government is going to seize 24,000 children from it's citizens and place them in a stadium quarantine camp to be forcibly vaccinated. Parents will not be allowed to attend.

As was reported by the Daily Expose in the United Kingdom and Red State in the United States, Australia's Brad Hazzard, the Minister for Health and Medical Research, has told parents in a press conference that 24,000 children will be sent to a stadium to get the experimental Covid-19 vaccine, and parents will not allowed to be present. Hazzard insisted to parents that their children would be "well looked after."


Hvor er loven i Australia? Hvor er menneskerettighetene?

https://populist.press/24000-children-seized-and-vaccinated-without-parents-consent/

#322
Så fikk Biden sin "Saigon-stund", noen få dager etter at han blånektet for at det kunne skje. Og, som man sier, nå er begge presidentene borte, både i Afghanistan og USA. Kollapsen i Afghanistan er et tegn på regimets egen undergang. Det er absolutt og totalt uhørt at i en slik katastrofe, så er landets leder på "ferie" og AWOL i flere dager. Biden er ikke bare MIA, "missing in action", han er MIIA; "missing in inaction".

Like ille er det at visepresidenten heller ikke gjorde jobben, men etter sigende blankt nektet å uttale seg; "don't pin that sh*t on me!" skal hun ha skreket. Hun er jo farget og kvinne, så hva mer kan man forlange av Harris? Og henvendelser til presidentens pressetalsperson ble besvart med "jeg er på ferie en uke, tilbake 22. august." Mens Pelosi -som er nr. 3 i "arvefølgen"- på et nettmøte spurte om Afghanistans president var ute av landet, noe som hadde vært allment kjent en god stund allerede, og var ellers mest opptatt av sikkerheten til personellet hos NGO'er fra Nord-California. I en krise er man seg selv og sine egne nærmest, må vite.

Det kan vel aldri ha hendt før i nasjonens historie at lederskapet regelrett flykter fra katastrofen de selv skapte. Slikt setter en skikkelig støkk i alle amerikanere uansett politisk standpunkt, og selv MSM retter nå kritiske spørsmål til regimet, som sliter med å gi vettuge svar. De er vant med å bli strøket etter hårene av alle journalister som slipper til.

Bidens fysiske fravær er kjernepunktet. Å ikke umiddelbart komme seg til det hvite hus kan bare bety at han ikke var i stand til det, mentalt og / eller fysisk. Det er et gigantisk prestisjetap for en president å ikke være til stede når det gjelder som mest. Trump forlanger hans avgang, og flere republikanske representanter vil ta i bruk 25th Amendment som gjør det mulig å fjerne en president som ikke er i stand til å skikke sitt embete. Dette er nytt, kritikken har haglet, men selv ikke Trump har direkte krevd at Biden trekker seg.

Det mye gjengitte bildet av ham i Camp David, ensom og vagt stirrende på en storskjerm i et tomt møterom er en god illustrasjon på et menneske i forfall. Bortsett fra at det neppe kan være tatt nå, for klokkene som viser tiden i forskjellige land stemmer ikke. Det er for stor tidsforskjell mellom London og Moskva, og den eneste fornuftige forklaringen må være at bildet ble tatt på et tidspunkt da ett av landene hadde sommertid og det andre ennå ikke. Klokkene i Camp David blir ikke stilt manuelt, så bildet er sannsynligvis fra mars måned. Var Biden i for dårlig form til å avbildes?

Han ble tydeligvis presset til å holde sin tale i Washington -det sies at kona Jill ville han skulle bli i Camp David- men 18 minutter uten å besvare et eneste spørsmål i etterkant, var bare enda et tegn på hans ynkelige mangel på lederskap. Særlig når talen besto i å legge skylden på alle andre. Og så bar det rett tilbake til camp'en og fru Jill. Det var nok det tidsvinduet som Bidens medisinering kunne makte å holde ham oppegående.

USAs militære styrker gjenspeiler hele nasjonen, og minoritetene er sterkt representert. Dette er Demokratenes kjernevelgere, og de mange tusen veteraner er ikke fornøyd med det som nå utspiller seg. Å risikere liv og helse er en del av jobben, men å se sin egen hær flykte hals over hode etter 20 års innsats, er ydmykende for yrkessoldater.

Opptil 10.000 amerikanske borgere kan være strandet i i Kabul, og Biden-regimet ser ikke ut til å garantere deres sikkerhet, selv om flere tusen spesialtropper nå settes inn. Hvordan skal man få tak i alle? Hvem våger å ikke utlevere amerikanere i dekning hvis Taliban truer med streng straff for å holde dem skjult? Dette kan utarte til tidenes verste gissel-mareritt for USA, kanskje også henrettelser i stor skala. Dette er verre enn Pearl Harbor, dette er selvpåført nederlag. Og verden ser på i sjokk og skrekk.

Document melder også at Taliban har kontroll over "den biometriske databanken som amerikanerne brukte for å bekjempe terror. Nå kan Taliban bruke dataene til å identifisere afghanere som har vært USAs samarbeidspartnere". Nakkeskudd neste.

Trump inngikk en avtale om å trekke USA ut som ville gi en kontrollert og etappevis evakuering, med klare betingelser som måtte oppfylles fra afghanernes side for å gjennomføres. Biden brøt ensidig avtalen og gjorde ikke noe som helst for å sikre at man trakk seg trygt ut, selv om både forsvar og etteretning advarte om farene ved den passive holdningen som vi nå ser resultatet av. Dette er kriminell ansvarsfraskrivelse, og det er vanskelig å se hvordan Biden-regimet skal komme seg gjennom dette. Biden har forrådt både USA og Afghanistan. Det er godt gjort. Hvis vi nå attpå til får et politisk kaos i Washington, så er selve verdensfreden truet.

Får Kina noen gang en bedre anledning til å invadere Taiwan? Situasjonen er et klassisk eksempel på at svakhet skaper fare for krig, og i Taiwan kan den bli ekstremt brutal. Landets microchip fabrikker er ledende i verden, og amerikansk industri har i stor grad gjort seg avhengig av disse produktene. Vil Biden-regimet risikere alvorlige økonomiske problemer hjemme hvis Taiwan faller, eller arbeider de aktivt for nettopp dette, som grunnlag for et permanent venstreradikalt maktskifte? Vil de stå ved sine gjentatte utsagn om å forsvare Taiwan?

Et amerikansk militærvesen som er opptatt av kritisk raseteori og hvit suprematisme fremstår ikke som avskrekkende for en motstander. Kanskje alle USAs soldater burde påføres kamuflasje maling all over, så har man oppnådd "likefarging", selv om "det er utenpå".

Finnes det nok popcorn i verden til å bivåne et USA i krig med presidenten borte fra roret? Han er visstnok fortsatt i Camp David. Det er sikkert mye god iskrem der.
#323
Da hun var ei lita jente, hadde vi bare et lite tidsvindu for å kutte drastisk i utslippene, ellers ville klimakatastrofen uavvendelig komme og ta oss...

MDG Oslos førstekandidat Lan Marie Berg delte torsdag ettermiddag ut is til nye MDG-medlemmer idet hun skulle avgi sin forhåndsstemme i Oslo.

Berg ankom på sykkel og delte ut is til mange nye medlemmer som hadde møtt frem ved valglokalet på St. Hanshaugen i Oslo.

– Det er stas at så mange har lyst til å møte opp for å forhåndsstemme. Det gjør meg full av håp og pågangsmot fram mot stortingsvalget, sier Berg til NTB.

MDG har fått hele 1.853 nye medlemmer siden mandag, da FN publiserte en ny klimarapport.

– Jeg tror det viser at mange har tatt innover seg alvoret i situasjonen, og at vi har et veldig lite vindu for å kutte utslippene i Norge og verden, sier Berg.


https://resett.no/2021/08/12/lan-marie-berg-vi-har-et-veldig-lite-vindu-for-a-kutte-utslippene/
#324
Alle er enige om utslippskutt, bortsett fra de som ikke er enige:

In a warning shot across the bows of Joe Biden and Boris Johnson, China, India and 85 other nations have decided to ignore a UN deadline to submit its pledges for cutting CO2 emissions in time for the UN climate summit in Glasgow later this year.

South Africa hasn't put in its own update, but it has asked for money:

Meanwhile South Africa has demanded that developed countries should set a target of $750 billion a year to help poorer nations transition to renewable energy.


Ooooh, 87 nasjoner gir en langfinger til klimakutt? Denne vitsen om klimakrise er så utbrukt at den knapt nok mobiliserer et gjesp. Men ennå finnes det store deler av vår befolkning som fullt og fast tror de kan redde noe som ikke kan reddes, nemlig klimaet. Det som ikke står i fare for å bli ødelagt, kan heller ikke reddes.

Men i FN kan både penger og prestisje reddes for de lojale klimakjemperne. Våre penger og deres prestisje.

https://joannenova.com.au/2021/08/china-india-and-85-other-nations-cant-be-bothered-meeting-un-emissions-deadlines/
#325
Skråblikk / Imagine...2030
12.08.2021, 18:54:20
Her kommer New World Order, med lånte musikalske fjær fra John Lennon:

"Imagine all the people, living short lifespans..."

https://www.youtube.com/watch?v=Cg1ISl2u5Lg
#326
Hva var det vi sa? Hva var det tungt meritterte fagfolk har advart om så lenge?

A new study published in the journal Scientific Reports warns that people who get "vaccinated" for the Wuhan coronavirus (Covid-19) are triggering the evolution and spread of new "variants."

The researchers involved with study identified three specific risk factors that favor the emergence of new injection-resistant "strains" of the Chinese Virus, one of them being a high number of infected individuals, which as we now know are primarily people who were vaccinated.

In the event that a large percentage of the population has already been injected but transmission has not been controlled – much of the world is currently in this situation, according to the latest data – "escape mutants" of the virus can "slip" past the vaccines and begin to spread.

"When most people are vaccinated, the vaccine-resistant strain has an advantage over the original strain," explained Simon Rella of the Institute of Science and Technology Austria to CNN about how the process works.

"This means the vaccine-resistant strain spreads through the population faster at a time when most people are vaccinated."

The U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) recently announced that vaccinated people can, in fact, spread the so-called "delta variant," which the government claims is responsible for about 80 percent of all new "cases" of the Fauci Flu in the United States.

Injecting large numbers of people in the middle of a plandemic, the study warns, puts selective pressure on the virus, causing it to evolve and mutate. This, in turn, leads to more people getting sick and results in a greater chance of vaccine resistance occurring.


Så vi får bare satse på at Delta er langt mindre farlig enn Alfa, det er iallfall slik det ser ut nå, når man ser på smittetall kontra innleggelser og dødsfall. Men det stiller våre helsemyndigheter i et svært lite flatterende lys, er de :

A: totalt uvitende?

B: korrumpert av Big Pharma? eller

C: begge deler.

https://www.naturalnews.com/2021-08-11-fully-vaccinated-bodies-breeding-grounds-covid-variants.html
#327
Hva får du for penger? For mye, mye penger? Milliarder av kroner?

Iskrem? (Joe Bidens favoritt)
Klienter? Innflytelse? Påvirkningskraft? Velvilje mot deg som generøs giver? Eller er alle våre politiske og administrative beslutningstakere stålsatt mot "velmente" pressmidler? Følg pengestrømmen og tenk over om vår egen statsminister kan sies å være fri og uhildet i lys av sitt tette samarbeid med "vaksine-tsar" Bill Gates og hans organisasjoner.

Which industry spends more than any other in Washington? Big Pharma
Over the last 20 years no industry spent more than Pharmaceuticals and Health products on lobbying and campaign contributions. Fully $4,700 million dollars traveled from pharmaceutical giants to politicians, parties and lobbyists.

In 2018 the citizens of the US spent $345 billion on prescription drugs in pharmacies... which works out to about $1,000 per person per year. Adjusted for inflation, that has doubled since 1999 which is not that long ago. Despite competition, discovery and efficiency gains, Americans are spending more than ever.

Maybe Americans are getting much better painkillers, antibiotics, and blood pressure medications than ever before, or maybe government regulations are doing more to protect profits rather than people?

All that lobbying is quite legal, but it isn't enough. Somehow Big Pharma keep getting caught being naughty as well, lying and hiding things from customers. And if there is no reputational damage from outright deceit and fraud, perhaps the billion-dollar fines are just another cost on the balance sheet. 


https://joannenova.com.au/2021/08/big-pharma-spent-4-7b-lobbying-big-government-which-absolute-never-affects-rules-regulations-or-drug-prices/
#328
Quote from: ConTrari1 on 10.08.2021, 16:33:53
Ole Petter Pedersen i TU er en ren parodi på en klima-alarmist.

Budskapet har vært det samme i 30 år. Skal vi endelig ta konsekvensen av hva klimapanelet forteller oss?
Skal vi vinne kappløpet mot et klima som løper løpsk, trenger vi teknologiutvikling verden aldri har sett maken til og slutt på subsidier av fossil aktivitet.


Har han aldri spurt seg selv om hvorfor budskapet er det samme etter 30 år? Hvorfor vi ennå ikke er svidd, druknet og blåst bort av de ekstreme utslagene av våre utslipp som helt sikkert skulle komme? Har han funnet dokumentasjon på at klimaet "løper løpsk"? Nei, han har nok bare mottatt ordre ovenifra om å spy ut dette forkvaklede tøyset.

Vi er mange som håper at ikke minst CO₂-fangst og lagring (CCS) skal løse en vesentlig del av klimaproblemet. Klarer vi å få den teknologien til å virke i stor skala, forsvinner ett viktig argument for oljemotstanderne. Men vi går tom for tid.

Det er ufattelig at noen kan tro CCS har mulighet til å påvirke global temperatur, det er megalomani i  kosmisk skala. Men igjen så har han vel bare skrevet det han har blitt instruert til å uttrykke. Går vi tom for tid, i dette tiåret også? Men det er et morsomt poeng at hans forvar for CCS liksom skal "redde" oljeindustrien. Det er vel noen i den bransjen som også er med på å betale hans lønn, så han må drive helgardering.

Nå brenner ferieparadisene våre.

For en idioti. Skogbranner i Hellas er hverdagskost, og de påtennes som regel for å fjerne vernet skog så spekulanter kan bygge ut i området. Har man fulgt med bitte lite grann i greske medier og debatt, er dette innlysende. Og i et annet ferieparadis, Spania, opplevde de -25 i vinter. Er det det som kalles koldbrann?

Det er så tanketomt at det ikke engang fortjener å lagres under "klimagalskap".

https://www.tu.no/artikler/budskapet-har-vaert-det-samme-i-30-ar-skal-vi-endelig-ta-konsekvensen-av-hva-klimapanelet-forteller-oss/512424

Joanne Nova har mer om greske skogbranner, men som sagt, dette er "standard procedure" der i landet:

Arrests  have already started in Greece:

Arrests  have already started in Greece:

Thomas Kissel, The Greek Reporter

Multiple people have been linked to arson across Greece, as fires rage through nearly every region of the country. Two people were arrested in Agios Stefanos, where fires are still currently spreading. The suspects were apprehended by the bridge of Agios Stefanos on Athinaias Street with a can of gasoline.

The suspects were unable to offer an explanation for why they had the gasoline and were escorted to the State Security. One suspected attempted to convince the authorities he was a volunteer firefighter.

In Theologos, where five attempts of arson have been made in the past few days, mayor Thanassis Zekentes said in a statement that "It will last for days because [Theologos] is a place with a dense pine forest and unfortunately there are not enough Fire Brigade forces since they are scattered in so many other areas."

Deputy Regional Governor of Ilia Vassilis Giannopoulos believes that various fire fronts in the region are the product of a deliberate arson plan.

Multiple people have been linked to arson across Greece, as fires rage through nearly every region of the country. Two people were arrested in Agios Stefanos, where fires are still currently spreading. The suspects were apprehended by the bridge of Agios Stefanos on Athinaias Street with a can of gasoline.

The suspects were unable to offer an explanation for why they had the gasoline and were escorted to the State Security. One suspected attempted to convince the authorities he was a volunteer firefighter.

In Theologos, where five attempts of arson have been made in the past few days, mayor Thanassis Zekentes said in a statement that "It will last for days because [Theologos] is a place with a dense pine forest and unfortunately there are not enough Fire Brigade forces since they are scattered in so many other areas."

Deputy Regional Governor of Ilia Vassilis Giannopoulos believes that various fire fronts in the region are the product of a deliberate arson plan.


https://joannenova.com.au/2021/08/climate-change-causes-arson-in-greece-turkey-algeria-and-california/#more-78910
#329
Knut Lindtner har en god artikkel i derimot.no:

Katastrofe- og dommedagsvarslene blei verre enn jeg forestilte meg. Det kom fra en samla medieindustri og nesten alle politikerne. 9. august 2021 følte jeg meg satt tilbake den politisk mest maktesløse dagen jeg tidligere har opplevd i mitt liv: 25. september 1972. Da dundra det i alle kanaler, på alle busser, trikker og tog: Stem ja til EU, ellers blir Norge et fattig land!
På 1970 og -80-tallet hadde vi ti år på oss, men merkelig nok lever vi ennå.


Flommen i Tyskland som blei brukt som eksempel på alt det kommende ekstremværet, den kommende dommedag, men vannstanden nå var lavere enn flommen der i 1804 og 1910. Et moderne problem er at byene er bygd slik at vann ikke naturlig kan dreneres. Viktigst ved flommen nå, var at det systemet som var bygd for varsling, ikke fungerte. Trass i at det etter en dødelig flod i 2002 hadde ført til at det skulle bygges et alarmsystem, men det fungerte ikke. Myndighetene lot også en stor demning stå full av vann når det var varsla ekstra mye nedbør. Nærmest en planlagt katastrofe som noen burde straffes for.

Det brenner mindre nå enn før. Skogbrannenes omfang er sterkt overdrivi. Hittil i år er året 2021 det fjerde laveste året med skogbranner på 11 år. «Arealet som brant i 2020 var bare 11 % av det arealet som brant på begynnelsen av 1900-tallet. I motsetning til klimaklisjeene, så har brent areal i hele verden blitt redusert siden 1900 og fortsetter å falle.» Dette skreiv Bjørn Lomborg i Wall Street Journal 6. august i år.

Men hva med isbjørnene? Der er det krise!
"Da Al Gore ble født, var vi 7000. Nå er det bare 30.000 igjen av oss!"

https://derimot.no/dommedag-er-naerulv-ulv-ulv-dor-vi-alle-na-for-jul/
#330
Den kommunistiske ordføreren i Chicago, Lori Lightfoot, og hennes lakeier, provoserer  politiet i byen til tålegrensen og over. Ved minnestunden til en myrdet 29 år gammel kvinnelig politioffiser, som reddet et såret spedbarn i en skyteepisode der hun selv døde, en offiser som selv var nybakt mor, ble offentlig hånet under minneseremonien. Den tradisjonelle og sterkt følelsespregete sekkepipemusikken ble nekte henne av en byråkrat som ikke hadde tid til slik "s*it";

First Deputy Police Supt. Eric Carter infuriated officers gathered Saturday night at the Cook County medical examiner's office to give their slain colleague, Ella French, a final send-off.

Ignoring a sacred ritual, Carter impatiently declared: "We don't have 20 minutes for this s---." He demanded the Chicago Fire Department ambulance bearing French's body be taken directly into the medical examiner's office, skipping the Emerald Society's traditional playing of bagpipes.

"We're not waiting on the bagpipes. Go ahead and get the vehicle inside," Carter is heard saying on a recording.

"Take it all the way inside. Do not stop."


Flere titalls politioffiserer vendte også ordføreren ryggen da hun besøkte sykehuset der en av deres kolleger er innlagt. Politiet blir skjelt ut, mister ressurser og må likevel risikere livet for et regime som forakter dem. Mens eliten blant Demokratene bruker opptil flere millioner i året på privat sikkerhetstjeneste. Chicago er blitt en skrekkens by under Demokratenes ledelse, med rekordmange drap og skytinger. Det går mot et samfunn i oppløsning, og mistanken vokser om at det er nettopp hva Demokratene ønsker seg, med økonomien på  felgen, uhemmet gjeldsøkning og totalt frislipp av illegale innvandrere. Det virker som om den harde kjernen bevisst provoserer frem en uholdbar situasjon som kan koke over og gi dem et påskudd til autokratisk styre. De er ikke de første som har brukt den taktikken.

https://www.americanthinker.com/blog/2021/08/chicago_official_on_bagpipe_mourning_ritual_for_slain_officer_we_dont_have_time_for_this_s.html