Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ConTrari1

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 38
31
Media og politikk / Re: Klimapropaganda i gammelmedia
« on: 15.05.2020, 10:57:49 »
Noen som husker denne studien, forresten?
At vindmøller i storskala vil være et av de verste varmedrivende foretakene man kan begynne med?

En amerikansk forskningsrapport sa i 2018 at:

"Overgang til vindkraft er i løpet av det første århundret verre enn kull og gass"

Link: https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/teknologi/2018/10/06/195439481/rapport-vindturbiner-forer-til-oppvarming?gclid=EAIaIQobChMIh7Xl8b616QIVCqQYCh1k-Qw3EAAYBCAAEgKxEfD_BwE

Takk for påminnelsen.

Rapporten, utført av forskere fra Harvard-universitetet, viser at dersom USA fikk all elektrisitet fra vindturbiner, ville temperaturen i landet har økt med + 0.24 grader Celsius, med opp til + 1.5 grader om natten. + 0.54 Celsius rundt vindparkene.

Dette ville ha mer enn spist opp fordelene av å dekarbonisere landets kraftsektor, som er beregnet til å gi en gevinst på - 0.1 Celsius.

Enkelte steder på østkysten vil derimot oppleve lavere temperaturer.

I tillegg vil vindparkene legge beslag på fem til 20 ganger mer areal enn tidligere antatt, noe som vil legge beslag på rundt en tredjedel av USA.

32
Media og politikk / Re: Klimapropaganda i gammelmedia
« on: 15.05.2020, 10:54:35 »
Forretningsideen «karbonlagring» er å produsere et nesten verdiløst produkt til ekstreme kostnader, men i stedet for å selge CO2-produktet og kanskje tjene inn bittelitt av tapet, skal produktet begraves i bakken, til nye astronomiske kostnader. I hodet på veldig dumme politikere er dette «fremtidens industrieventyr».

https://www.document.no/2020/05/12/aps-nordsjoplan-ny-manelanding-med-statlige-subsidier/

Kloke ord, ConTrari1.
Derfor: Den siste plass våre politikere bør gå for å løse verdens REELLE miljøproblemer, er hos de pinlig ulærde klimafanatikerne.
Begynner også noen av våre politikere omsider å forstå at de blir foret med krav om rent selvskadende virkemidler mot en innbilt "klimakrise"?
 
Har noen av klimafantastene noen gang lest en realitetsorientert bok om verdens samlede tilstand på andre områder enn det historieløse modelltøvet de selv lever i?

Og media er...media. Hva stoler du mest på , den grønne greia på kjøkkenbenken, eller statskanalen?

NRK er for femte året på rad kåret til Norges sterkeste merkevare, foran Zalo og Norvegia.

Jeg ville satt Zalo øverst. Det er mer spennende å vaske opp enn å se på NRK, som er mer i klasse med å se vaskemaskinen rotere.

https://www.nettavisen.no/okonomi/ny-merkevaremaling-nrk-topper-tv-2-taper/3423968875.html

33
Telehiv sitat:
"Tiden er inne for at myndighetene tar ansvar og skaffer seg oversikt over disse skandalene nå."

Jeg tror ikke vi har "myndigheter" som er i stand til å rydde opp. De har kun hysterisk fokus på klima og bærekraft.  Tapt er tapt, og nå står oljefondet for tur til å bli tappet til alt er tapt.  Politikere og myndigheter er ikke i stand til å holde fingrene fra honningkrukken.  Det er ikke håp.
Ikke noe "hope in the hanging snore. Fishing snore, you know." Sitat tatt fra Nils Arne Eggen.


"Gjort er gjort og spist er spist.
Har du spist kake hele dagen,
får du veldig vondt i magen."

34
Media og politikk / Re: Klimapropaganda i gammelmedia
« on: 15.05.2020, 09:25:17 »
Kriser må vi ha, uten krise er det full krise, her kommer en helt fersk en; teknologien kan likevel ikke redde oss fra CAGW:

– I førti år er klimatiltak utsatt på grunn av løfter om ny klimateknologi. Slike løfter har gitt forhåpninger om at effektive løsninger skal komme i fremtiden, noe som har hindret oss i å handle raskt nok, sier forskerne i en pressemelding.

Hovedpoenget er at vi blir lovet for mye og at ting skjer for sakte.

– Å stole på at ny teknologi skal løse klimakrisen er det samme som å sørge for at vi mislykkes, sier forskerne i pressemeldingen.


https://forskning.no/klima/forskere-mener-vi-ikke-lenger-kan-stole-pa-at-teknologien-skal-redde-klimaet/1682535

Samset er selvsagt på banen og tråkker i salaten som vanlig:

– Som karbonfangst, for eksempel. Det er ikke bare noe som kanskje kan være nyttig. Det er en klar forutsetning for alle de utslippsbanene som tar oss frem til et togradersmål.
– Vi har med andre ord vedtatt politikk som binder oss til en fremtidig teknologiutvikling, sier Samset.

Dette er et forsøk på å svinebinde politikerne til en svinedyr og fåfengt klimaløsning. Logikken ser ut til å være: 1 bare CCS kan redde oss fra klimakrisen og føre oss til det forjettede 2-graders målet, 2 politikerne har bundet seg til 2-graders målet, og 3 ergo må de gjennomføre CCS i stor skala. Men når pungen skal sprettes, viker de tilbake, i årets statsbudsjett er det ikke lagt inn midler.

Vi husker fortsatt Stoltenbergs Månelanding (aka Det Norske Lunatiske Mageplasket), en gigantisk satsing på CCS i Nordsjøen blir noe helt annet, det Kent Andersen kaller Pluto-landingen.

Forretningsideen «karbonlagring» er å produsere et nesten verdiløst produkt til ekstreme kostnader, men i stedet for å selge CO2-produktet og kanskje tjene inn bittelitt av tapet, skal produktet begraves i bakken, til nye astronomiske kostnader. I hodet på veldig dumme politikere er dette «fremtidens industrieventyr».

https://www.document.no/2020/05/12/aps-nordsjoplan-ny-manelanding-med-statlige-subsidier/

35
Andre emner enn klima / Re: Corona igjen
« on: 15.05.2020, 08:26:53 »
Klimakrisen er kommet i skyggen av korona-krisen. Dette er ulidelig vondt for alarmistene, som strever hardt for å gjenvinne sin posisjon som sjef-skremmere. Paul Homewood siterer Ben Pile:

But the biggest unknown yet is the damage the virus and attempts to control it have done to society and the economy, and how we will recover. From this wreckage, the green blob has re-emerged from an all-too-brief period of obscurity with a list of demands that will destroy any hope of recovery.

From the outset, there has been a palpable sense of green jealousy of the virus as it stole attention from the climate fearmongers. For half a century, greens have been prognosticating the imminent collapse of society.


The virus of green thinking has infected political leaders and their plans for the economic recovery, too. ‘No one hesitates to make very profound, brutal choices when it’s a matter of saving lives’, French president Emmanuel Macron told the FT: ‘It’s the same for climate risk.’

https://notalotofpeopleknowthat.wordpress.com/2020/05/13/covid-19-is-a-frightening-dress-rehearsal-of-the-climate-agenda/


36
ConTrari1,
hvor tar du det fra?  ;D

Når man er blåst i hue, er det desto lettere for ideer å blåse inn :-)

37
Fortsetter det på denne måten blir Polar Bear Hugging program også på neste jazzfestival i MoldeUrsus Bogus & Bogus Greta = sant!

38
Merkels parti har en stor fraksjon som kobler solsubidier til begrensninger for bygging av ny vindkraft på land, særlig regelen om 1 km avstand mellom turbin og bebyggelse. Det går nok mot slutten for større investeringer uansett. I 2005 var jeg p  studiereise i Tyskland, vår kollega hadde en kamerat som var gründer for en stor solcelle-fabrikk og ga oss en personlig omvisning på en søndag formiddag. For oss var dette selve fremtiden. Idag er det bare sorgen.

39
Blir det mer global oppvarming nå så fryser jeg ihjel.

Jeg bare lurer på... hvordan er sjansene for hvit 17. mai i år?

God sjanse for snø i nord på 17. mai. Men det var snøbyger i Oslo den dagen i 2008.
https://www.nrk.no/nordland/vaeret-17.-mai-2020_-sno-flere-steder-i-norge-pa-nasjonaldagen-1.15015136

40
Media og politikk / Regnskog, palmer og olje
« on: 12.05.2020, 11:45:30 »
Det går den veien høna sparker med norsk klimapolitikk, forbruket av planteolje i drivstoff øker! Til tross for alle milliardene som drysses over regnskogen -eller mer korrekt; over de hjemlige interesseorganisasjonene- så har dette medført tap av 72 kvadratkilometer regnskog!

I dag presenterte Miljødirektoratet statistikken for biodrivstoff i 2019. Mengden palmeoljebasert biodrivstoff økte fra 93 millioner liter i 2018 til 111 millioner liter i 2019.

Ifølge Regnskogfondet bidro norsk bruk av palmeoljediesel til at anslagvis 72 kvadratkilometer med tropisk skog ble ødelagt.


Hvor mange kvadratkilometer stor er regnskogen, sånn globalt?
https://www.nrk.no/norge/okning-i-palmeolje-pa-norske-tanker-i-fjor-1.15013449

41
Alarmistene gleder seg over all vårsnøen, de gleder seg til katastrofe-flom når smeltingen kommer for fullt, det vil i deres øyne bevise CAGW.

Hadde Terje Wahl fortsatt skrevet på bloggen sin (siste innlegg 20. februar, og kommentarer er stengt), hadde vi sikkert fått den årvisse mimringen om storflommen i Lillestrøm.

42
Skråblikk / Sophie Elise med klimatillegg
« on: 11.05.2020, 11:14:27 »
Det måtte bare komme:

Influenser Sophie Elise Isachsen vil innføre et klimagebyr på de som vil inngå avtaler med henne via United Influencers.

– Det er win win for alle, skriver Isachsen i en mail til God kveld Norge.

Klimagebyret er bare en liten prosent ekstra som hun legger på fakturaen, men hun informerer dem om pålegget og spør om de vil være med. Pengene skal gå til Regnskogfondet.


Lurer på hvor klimavennlig silikon er?

https://xstra.no/sophie-elise-innforer-klimagebyr/?fbclid=IwAR1Tq29rVyymuzdIssKUNQEX7N89h6vingYr-NjxDiVkuHFxeAbKtikdZ74

43
Værrapport fra Nordre Follo: 10 mai: Det snør om morgenen og temperaturen er +1, vår nyinnkjøpte gassgrill dekket av et hvitt teppe. 11.mai kl 6.10: Minus 2,5 grader og nattens minimum var minus 3,7.

Pingle! Jeg har hutret meg gjennom en etappe av Holmenkollstafetten i snøfokk, i starten av juni! Og når du fyrer opp med co2-spyende gass, må du regne med at de blir snø og kulde. Det fremgår klart av Mannsens "Alt-vær-er-ekstremvær-og-skyldes-co2-utslipp" lov.

44
NRK jobber hardt for å bortforklare snømengdene i nord:

Derfor er snørekordene helt i tråd med klimaendringene.

Så hva er det som skjer? Selv om ikke èn vinter kan si så mye om et globalt klima i endring, burde vi vel ikke slå snørekorder dersom den gjennomsnittlige temperaturen stiger? Vinteren jeg opplever skal jo minne mindre og mindre om mine besteforeldre og oldeforeldres vintre, ikke overgå dem?

Jo! Og det er her det er lett å bli forvirret: Høyere temperatur betyr ikke nødvendigvis mindre snø. Tvert imot!


https://www.nrk.no/vestland/derfor-er-snorekordene-helt-i-trad-med_klimaendringene-1.15006809

Alt som skjer, har vi forutsett! Og hvis det ikke skjer, har vi forutsett det også!

45
Andre emner enn klima / Re: Corona igjen
« on: 08.05.2020, 09:15:37 »
I februar ville dette blitt kalt rasisme, men nå:

"– Folkehelseinstituttet har sett på koblingen mellom smittetilfeller og innvandrerbakgrunn. Det er først nå dette har blitt helt klart for oss. Vi ser at smitten har økt prosentvis i bydeler med en høyere prosentandel innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre, utdyper Steen."

"– Det foreligger nå informasjon om viruset på mange språk, men i disse miljøene finnes det mennesker som har lave leseferdigheter. Det er heller ingen hemmelighet at mange med innvandrerbakgrunn bor trangt, sier Steen, og legger til:
– Det er kanskje vanligere med fysisk nær kontakt enn mellom nordmenn, og budskapet om sosial distansering kan ha blitt dårligere oppfattet."

En epidemi tvinger oss å se realitetene i øynene, og skyver illusjoner og ideologier i bakgrunnen. Helsevesenet må ha vært fullstendig klar over dette i lang tid, men våger først nå, i Coronas dødsskygge, å gå offentlig ut med det.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/b5vGgq/smittevernoverlege-i-oslo-bekymret-for-oekning-i-oest-mange-bor-trangt

Dette er nå påvist som et klart mønster også i Sverige. Og nå viser forskning at skadevirkningene av nedstengte samfunn krever flere liv enn man sparer ved lockdown. Dette vil sikkert være svært kontroversielt, for hvis de enorme økonomiske ofrene viser seg å være fånyttes, kan mange bli meget frustrerte.

Based on a broad array of scientific data, Just Facts has computed that the anxiety created by reactions to Covid-19—such as stay-at-home orders, business shutdowns, media exaggerations, and legitimate concerns about the virus—will destroy at least seven times more years of human life than can possibly be saved by lockdowns to control the spread of the disease. This figure is a bare minimum, and the actual one is likely more than 90 times greater.

This study was reviewed by Joseph P. Damore, Jr., M.D., who concluded: “This research is engaging and thoroughly answers the question about the cure being worse than the disease.”

https://wattsupwiththat.com/2020/05/07/anxiety-from-reactions-to-covid-19-will-destroy-at-least-seven-times-more-years-of-life-than-can-be-saved-by-lockdowns/

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 38