Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - ConTrari1

#16
Hvorfor stenges ikke landet ned? Skal vi tro Nakstad et al, er det all grunn til beinhard lockdown. Forrige største antall innlagte var i mars 2020 med ca. 320  pasienter. I vinter hadde vi dobbelt så mange! Norge stengte ned i desember pga "skremmende " smittetall og åpnet i januar da smitten var langt større. Ikke noe henger på greip, ut fra helse-hensyn. Bare en politisk-ideologisk forklaring holder vann. Som med matvarer, har også trusler og skremsler sine "best-før" tider.

https://uploads.disquscdn.com/images/405803c998ae7bce3a99d9513519d16eccc24c0dd0b246547c51f3d92bfc3717.jpg

https://uploads.disquscdn.com/images/fb6bb1a0272f0d74812a9ffb68ccf710d25f321a251b22bbbb4062d28920caf8.jpg
#17
De rører på seg igjen, skremmerne. På tide å få frykten inn i folket igjen. Nå er det Kina som benyttes til propagandaen, akkurat som ved starten av plandemien.

"Da vi ikke trodde det kunne bli stort verre: Nå har verdens største land fått covid."

VG er villig papegøye:
"Nå har sykehusvesenet kollapset. Hongkong som nyter en viss selvstendighet i forhold til Kina, mangler diktaturets mest brutale måter å presse ned viruset på. Nå farer corona gjennom eldrehjemmene, og det tar liv."

Merkelig med det; eldrehjem har det med å ta liv. De aller fleste liv, faktisk. Rene pandemien.

"I et bilde i lokal presse kan vi se likposer og innlagte pasienter på samme avdeling. De har ikke hatt tid til å fjerne de døde."

Skrekk! Men hvilken avdeling er dette? Friluftsavdelingen? Bildet viser "pasienter i kø" utenfor et sykehus, i sykehus seng og rullestoler. Har de rullet og trillet helt hjemmefra for å bli innlagt? Dette minner om de latterlige videoene fra 2020 med kinesere som faller døde om på gaten. VG har helt klart fått instrukser "fra oven". Når får vi en "faktasjekk" av disse påstandene?

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/47JxLq/naa-kan-covid-bli-et-problem-igjen
#18
Quote from: Telehiv on 17.03.2022, 10:21:58
Quote from: translator on 16.03.2022, 23:48:11
Har du sett denne filmen, Telehiv?

https://www.document.no/2022/03/12/hvordan-ble-det-slik-makten-som-skjuler-seg/

Joda, det er mye urovekkende som graves fram rundt de klikkene der. Hvor langt man skal strekke tolkningene av deres planer er ikke godt å si. Uansett kan man ikke forvente annet; de overnasjonale institusjonelle strukturene innbyr jo til at noen miljøer klarer å få en styrende hånd på sentrale prosesser som fellesskapet egentlig betaler for.
Og som folk flest ikke har mulighet til å gjøre stort med, og heller ikke klarer å samle noen solid protest mot.   

Det bekymrer meg imidlertid mer at våre hjemlige politikere på bred front synes å ha sluttet å stå opp for den sunne fornuft og folk flest sine interesser og behov. Jfr. at det nå er etablert en avgrunn i vårt demokrati mht. hva vi faktisk tror vi stemmer på, og hva våre valgte politikere deretter faktisk driver med (eller kanskje rettere; ikke driver med).

Det er det jeg grubler over; hvor langt kan man strekke strikken før folk sier stopp? Bensinpriser, strømpriser, det er ikke lenger noen rasjonell grunn til å tyne folk flest  på den måten. Vi har all verdens støtteordninger i andre deler av samfunnet, men der det gjør mest vondt, skal vi bare takke og ta i mot? Klimaet dør hvis vi kutter drivstoffavgiftene?

Våre politikere står ved skipsrekken og ser landet forsvinne bak dem. Mens de fortsatt innbiller seg og oss at de virker for vårt beste. Men virkeligheten har de kastet loss og er på vei over havet til et -i deres øyne- bedre land.

Problemet er at det nytter ikke å skift over til en annen fraksjon av Stortingspartiet, pluss at det er en enorm mental omstilling som må til for at folk skal innse sviket mot dem. Hvem kan de da stole på? Bare seg selv, men hvem har tid og anledning  til å skape et nytt styresett? Ikke rart at man vegrer seg mot noe så radikalt.

God artikkel i Document om globalismen:
https://www.document.no/2022/03/16/den-store-og-destruktive-tilbakestillingen-av-kapitalismen/
#19
Kanskje dere kan få bli med?

'I hereby challenge Vladimir Putin to single combat': Elon Musk says he wants to fight Russian strongman for Ukraine in bizarre tweetstorm filled with Shakespeare reference and memes about invasion.


Shakespeare er alltid gøy; "Two beers or not two beers, that's no question."

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10610887/I-challenge-Vladimir-Putin-single-combat-Elon-Musk-tweets-wants-fight-strongman.html
#20
Skråblikk / Atomkrig og klimakrise
13.03.2022, 21:03:07
The far-left Atlantic published an article claiming that climate change would be severely impacted if there was a nuclear war.

Det er nesten på nivå med min gamle lærer som sa at havet spiller en stor rolle for norsk skipsfart.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/03/atlantic-wants-us-know-climate-change-severely-impacted-nuclear-war/
#21
Quote from: Telehiv on 09.03.2022, 16:02:49
Quote from: Administrator on 09.03.2022, 13:33:02
Det blir nok uoverkommelig å skulle dekke inn det inntektstapet de har med krypto alene.

Ja, derfor presiserte jeg også spørsmålet til "om Russland kan komme rundt en del av de nevnte økonomiske sanksjonene ved å involvere seg i kryptovaluta".

Spørsmålet er relevant fordi blokaden av russiske finansinstitusjoner er intendert så total at Russland må uansett finne alternative økonomiske grep for å holde et minimum av internasjonale økonomiske transaksjoner i gang.
Jeg har tidvis kontakt med et par gamle kolleger med sosialøkonomi/makroøkonomi i fagkretsen, og begge mener at det øko-dramaet som det spilles opp til nå kan medføre utslag (alternative finansløsninger) svært få kunne forutse bare for noen uker siden. Herunder at kryptovaluta kan forsøkes gjort mye større som en del av redningsplanken.

Problemet er dessverre også at vi på den moralske korrekte siden med våre finansielle straffeprosesser mot Russland trolig kommer til å påføre oss selv betydelig sosialøkonomisk skade også. Energiprisene er foreløpig det mest tydelige, men mye mer, og annerledes, elendighet vil bli tredd nedover våre arme hoder når ukloke maktmennesker skal vise hvor barske de er. Vent og se.

Norske borgere kan nok bli skadelidende, men den norske stat øyner muligheten for seksdobling av olje- og gassinntektene i år i forhold til budsjettet. Den enes død, den andres marsipanbrød. Det viser igjen hvor stor forskjell det er mellom folkets og statens interesser.

Russland har ikke råd til å holde krigen i gang særlig lenger. Og definitivt ikke til å  holde Ukraina okkupert over tid. Mens Tyskland kryper til klima-korset og planlegger å åpne kullkraftverk. I nøden spiser Fanden fluer! For resten av verden -og særlig igjen den fattigste delen- blir det smalhans med sterk stigende matpriser og / eller mangler når korneksporten fra Russland og Ukraina forsvinner, og globale avlinger strupes med rekordhøye priser på drivstoff og kunstgjødsel for landbruket. Dette er helt klart ledd i den grønne skruestikken.
#22
Seier for menneskerettighetene; Østerrike dropper vaksinetvang. Mens Tyskland innfører det for alle flyktninger fra Ukraina. Og på  den andre siden av havet slipper alle illegale inn i USA uten noen stikk, og som regel også uten testing.
#23
Quote from: Administrator on 05.03.2022, 22:11:12
Quote from: ConTrari1 on 05.03.2022, 09:40:49
Les denne fra Bernadette Conrads, sjefredaktør i Wochenblick (Østerrike), og la all tvil om vaksinenes dødsferd forstumme:

https://steigan.no/2022/03/hvem-skal-betale-for-dem-som-blir-rammet-av-vaksine-aids/

De som tviler på dette, har enten heldekkende skylapper, eller tjener injeksjonsindustrien.

Tilgi meg for å ikke la all tvil fare.

Aller først, Wochenblick er selvfølgelig en høyrepopulistisk avis. De gjør det stort på å slå opp falske nyheter med spekulative overskrifter og oppnår stor grad av deling på sosiale medier.

Noen sitater fra tyske artikler som jeg har autooversatt til engelsk:

Først The Upper Austrian online portal "Wochenblick" was convicted on Friday at the Ried im Innkreis Regional Court for slander for paying 3,000 euros.
Det ble anket, men dommen ble stående: The Linz Regional Court upheld the verdict for slander in the appeal hearing.
QuoteAlready in March the newspaper at the Ried Regional Court was legally fined 3,000 Euros. In the appeal hearing, which took place on Monday at the Linz Regional Court, the guilty verdict for slander was now confirmed.

Saken dreide seg om at journalisten hadde basert hele artikkelen på utsagn fra 2 studenter og 1 studentveileder, uten å på noen måte sjekke noen andre aspekter av saken.

Så noe litt mer interessant som bør betvile hvor uavhengig Wochenblick egentlig er. Her er deler av artikkelen https://www.nachrichten.at/oberoesterreich/Erhaelt-der-Wochenblick-bis-zu-850-000-Euro-fuer-Auftragsrecherchen;art4,2778269, oversatt til norsk av Google Translate, og flikket litt på av meg:
QuoteI rettssaken uttalte Norbert Geroldinger, ifølge selskapsregisteret administrerende direktør, eneaksjonær i Medien 24 GmbH, overfor dommer Andreas Rumplmayr at Medien 24 GmbH omsatte for rundt 1 000 000 euro årlig. Han anslår overskuddet til å være mellom 10 000 og 15 000 euro. Inntektene fra annonser bidrar med rundt 100 000 euro og abonnentene med rundt 50 000 euro til driftsresultatet.

Oppdrag på forespørsel?
Heinrich Oppitz, Rammerstorfers advokat, tok opp at det mangler 850 000 euro fra den oppgitte omsetningen på 1 000 000 euro. Oppitz var interessert i den økonomiske situasjonen til Wochenblick. På spørsmål om beløpet kom inn som bidrag/sponsing, svarte Geroldinger med et kort "Ja, akkurat".

Dommeren lurte videre på om disse bidragene også skal forstås slik at det skrives for enkelte aktører dersom de har et spesielt ønske, svarte Geroldinger med «Ja, også bl.a.». Bidragsyterne er ulike personer og bedrifter. "Jeg vet hvem det er, men jeg vil ikke si det," sa administrerende direktør i Medien24 GmbH i retten.

Spekulasjoner i om FPÖ står bak medieprosjektet (Geroldinger var FPÖ-formann i Brunnenthal ved Schärding i årevis og skal også ha nære bånd til den tidligere landslederen Lutz Weinzinger), har alltid blitt avvist av partiet og selskapet. Selv på spørsmål fra OÖN i går ettermiddag, ønsket ikke Geroldinger å navngi investorene: «Det er forretningshemmeligheter som ikke er noens sak».

De anonyme bidragsyterne vil imidlertid ikke sette uavhengigheten i fare, sier Geroldinger: "Vi lar oss ikke forstyrre i den daglige virksomheten." Finansieringen av Wochenblick er forøvrig sikret for en "relativ lang periode". Hvor de 850 000 euroene kommer fra hvert år er foreløpig en tett bevoktet hemmelighet.

150 000 euro i inntekter. 850 000 euro i bidrag fra hemmelige bidragsytere. Judas, Jeremias og Peter den store, for et sammensurium!

Men la oss se hva som egentlig blir skrevet, da.

Dette er altså en artikkel som er skrevet av redaktøren, Bernadette Conrads. Den handler om Østerrike, så det er ikke alt der som er relevant for Norge, det skal sies. Jeg vet ikke om det at redaktøren skriver selv gir noe spesiell kred heller, men uansett er det altså hevdet at vaksinerte opplever økende grad av bivirkninger, immunforsvaret til vaksinerte er ødelagt, de har "vaksine-AIDS" og at det er vitenskapelig dokumentert at mRNA- og vektorinjeksjonene har skrekkelige følger når de brukes på mennesker.

HELE SAKEN henger på en annen sak, nemlig den som hevder at man har sett en ekstrem økning i sykdomstilfeller i den amerikanske hæren, ifølge "lekkede" data.

FOR DET FØRSTE er det ikke lekkede data. Det er data fra DMED (Defense Medical Epidemiology Database), som er åpen for "U.S. military personnel, medical providers, epidemiologists, medical researchers, safety officers, medical operations and clinical staff, and federal partners and civilian collaborators in military medical research and operations."

Det er blitt rettet spørsmål til DMED om disse tallene, og de har etterforsket. Det viser seg at tallene er feil. Grunnlagsdatene, som kommer fra Defense Medical Surveillance System (DMSS) viser ingenting unormalt, mens det i tilgjengelige data i DMED er oppdaget store avvik. DMED ble tatt offline da feilen ble oppdaget, slik at de kunne rette opp feilen.

Kilde: https://www.reuters.com/article/factcheck-militarydatabase-error-idUSL1N2UY1S2

FOR DET ANDRE skiller ikke disse dataene mellom vaksinerte, uvaksinerte, de som har hatt sykdommen og de som ikke har hatt sykdommen. Late Covid, anyone?

FOR DET TREDJE, tror dere virkelig at dette er fakta? Er dere fullstendig på tok?

  • Hypertension – 2,181% increase
  • Diseases of the nervous system – 1,048% increase
  • Malignant neoplasms of esophagus – 894% increase
  • Multiple sclerosis – 680% increase
  • Malignant neoplasms of digestive organs – 624% increase
  • Guillain-Barre syndrome – 551% increase
  • Breast cancer – 487% increase
  • Demyelinating – 487% increase
  • Malignant neoplasms of thyroid and other endocrine glands – 474% increase
  • Female infertility – 472% increase
  • Pulmonary embolism – 468% increase
  • Migraines – 452% increase
  • Ovarian dysfunction – 437% increase
  • Testicular cancer – 369% increase
  • Tachycardia – 302% increase

Tror dere virkelig ikke at disse tallene ikke ville ført til kollaps i helsevesenet i alle verdens land? Det er jo merkverdig hvor fullstendig under radaren dette har gått, over hele verden? Ser dere ikke hvor hysterisk feil disse tallene må være?

Hvis det første svaret dere kommer med er at DMED selvfølgelig ikke er til å stole på, vil jeg umiddelbart svare at hvis Wochenblick hadde hatt den minste skjerv av journalistisk integritet, hadde de selvfølgelig tatt med, om enn bare i en kort setning, at DMED hevdet at tallene var feil.




Wochenblick tjener penger på sin virksomhet. 85 % av pengene er fra anonyme bidragsytere, og en tidligere redaktør bekrefter at de skriver saker på oppdrag fra disse. Saken er basert på en feil i amerikanske helsedata.

Det finnes en masse folk som tjener penger på å viderebringe drittsaker som aldri dementeres. DET er inspirasjonen. Penger. De vasser i penger fordi folk er lettlurte og ikke gidder å sjekke noe som helst. Bare det ser ut som en avis, kan det stoles på.

Jeg så senest i dag i en Facebook-annonse at vår gamle kjenning HEMALI var ute og sanket inn aksjekapital. Pål Steigan og Nina Cappelen blafrer med Vipps-nummer og kontonummer for å få støtte fra lesere. Dette er jo svindel, og det er utrolig rart at dere, som innimellom fremstår som om dere kjemper for at sannheten skal fram, ikke ser hvor åpenlyst dette er.

PS: Jeg la forresten inn samme kommentar på Nina Cappelens bloggpost om Pfizer-"avsløringen" som jeg skrev her på forumet. Men hun har ikke godkjent den, selv om hun har godkjent en annen kommentar på bloggen sin etter at jeg skrev min. Merkelig, det der, hvor beskyttende man er når det gjelder ens egen inntekt. EDIT: Nå (søndag 09:34) kom det akkurat inn enda en kommentar, denne gang på samme artikkel.

Jeg forstår ikke at du ikke evner å se tallene i perspektiv.

"Guillain-Barre syndrome – 551% increase[/li]
[li]Breast cancer – 487% increase"

Hva er utgangspunktet? Dersom det før injeksjonene startet var vanlig med noen få tilfeller av disse sykdommene, vil jo ikke selv 500% økning få sykehus til å knele.

Og denne svertingen av en østerriksk alternativ avis er lite  overbevisende. ALT skal være høyreradikalt, er de kanskje nazister også? Bare lite grann? Høyre eller venstreorienterte, er det så relevant i dette spørsmålet? Det gjelder liv og helse. Alminnelig dødelighet er p å vei  opp mange steder i verden, og døden kan ikke bortforklares. Det vil nok ikke sige inn hos folk flest før om en god stund, men da kan det bli en eksplosjon av sinne som vi aldri før har sett. [/li][/list]
#24
Les denne fra Bernadette Conrads, sjefredaktør i Wochenblick (Østerrike), og la all tvil om vaksinenes dødsferd forstumme:

https://steigan.no/2022/03/hvem-skal-betale-for-dem-som-blir-rammet-av-vaksine-aids/

De som tviler på dette, har enten heldekkende skylapper, eller tjener injeksjonsindustrien.
#25
1992: Vi har et tidsvindu på ti år til å handle, ifølge FNs klimapanel

2002: Vi har et tidsvindu på ti år til å handle, ifølge FNs klimapanel

2012: Vi har et tidsvindu på ti år til å handle, ifølge FNs klimapanel

2022: Vi har et tidsvindu på ti år til å handle, ifølge FNs klimapanel

https://forskning.no/klima/fns-klimapanel-de-neste-ti-arene-blir-avgjorende/1990629
#26
Vil du gjøre en god investering, kjøp aksjer i amerikanske begravelsesbyråer. Hold deg unna forsikringsselskap.
#27
Quote from: translator on 27.02.2022, 14:26:36
Quote from: Telehiv on 27.02.2022, 12:10:36
Ser ut til at det bygger seg opp en debatt i Tyskland om hva som er det faktiske forholdet rundt bivirkninger fra vaksiner:

https://notrickszone.com/2022/02/25/1300-more-cases-of-injury-suspected-by-german-insurer-than-reported-by-paul-ehrlich-institute/

Document skriver om det samme:

QuoteFor første gang foreligger tall over bivirkningene av korona­vaksinering fra et av de store tyske helse­forsikrings­selskapene. Andreas Schöfbeck, som er styremedlem i BKK ProVita, har fått analysert dataene fra flere millioner personer som er forsikret hos BKK-gruppen. Ifølge analysen er antallet bivirkninger flere ganger høyere enn det som er blitt rapportert av Paul Ehrlich-instituttet (PEI).

Analysen er blitt gjennomført etter at BKK hadde fått svært mange meldinger om diagnoser klassifisert med kodene T88.0, T88.1, Y59.9 og U12.9 i ICD-systemet, som blant annet omfatter blod­forgifning, infeksjoner og hudproblemer.

Siden begynnelsen av 2021 til midten av tredje kvartal er 216.695 forsikrings­kunder hos BKK blitt behandlet for bivirkninger av vaksiner.

Snaut elleve millioner personer har helse­forsikring hos BKK.

Til sammenligning opplyser vaksine­myndigheten at det pr. 31. desember 2021 er blitt registrert 244.576 rapporter om bivirkninger hos 61,4 millioner korona­vaksinerte personer.

Dette er et slående misforhold som roper på en forklaring, mener Schöfbeck, som hevder at de offisielle tallene vitner om en klar under­rapportering.

Ifølge BKK-toppen tyder forsikrings­tallene på at det virkelige antallet bivirkninger i hele Tysklands befolkning er i størrelses­orden tre millioner.

https://www.document.no/2022/02/26/tyske-forsikringsdata-viser-mye-hyppigere-bivirkninger-av-koronavaksiner-enn-offiselle-tall/

Når det er bonanza-tid for begravelsesbyråene, begynner man å ane ulver i myra.
#28
Quote from: translator on 22.02.2022, 00:18:34
Nå skriver også NRK det vi lenge har visst, at D-vitamin hjelper mot corona

QuoteKan vitamin D likevel hjelpe mot koronasmitte?

Nå har en ny studie fra Israel fått internasjonal oppmerksomhet.

Forskere fra Bar-Ilan-universitetet undersøkte nivået av D-vitamin i blodet til 253 voksne pasienter. Alle var innlagt ved et sykehus i byen Nahariya i Galilea.

Pasientene med mangel på D-vitaminer hadde 14 ganger så stor sannsynlighet for å få alvorlig eller kritisk sykdom av koronasmitten.

De er da sammenlikna med pasientene som hadde normalt høye verdier av vitamin D i blodet.

Lege og forsker Amiel Dror er en av forfatterne bak studien.

– Det var slående å se forskjellene i risikoen for å bli alvorlig syk når du mangler vitamin D, og når du ikke gjør det, sier han til avisa The Times of Israel.

Blant pasientene med mangel på D-vitamin, fikk godt over halvparten alvorlig eller kritisk sykdom. Blant de som hadde en tilstrekkelig mengde av vitaminet, var tallet under 10 prosent.

https://www.nrk.no/trondelag/ny-forskning_-fant-igjen-sammenheng-mellom-vitamin-d-og-covid-19-1.15854838

Velkommen etter, NRK. Men dette har de visst i lang tid, eneste som er skjedd er at av en eller annen grunn er det nå "tillatt" for MSM å skrive det. Så hva har skjedd? Narrativet går stadig mer i oppløsning. Det virker lite sannsynlig at NRK og andre plutselig har fått dårlig samvittighet. Noe ovenfra / utenfra må ha gitt dem nye signaler / ordrer.
#29
Quote from: Telehiv on 22.02.2022, 10:31:10

Nå er det vel etter hvert akseptert at vaksinene verken reduserer smittespredning eller antallet som utvikler sykdommen.
Da gjenstår om vaksinene faktisk reduserer alvorligheten når man først er blitt smittet - eller om den registrerte reduserte alvorligheten de senere månedene primært bare er relatert til omicron-muteringen. Siste halvårets Afrika-data (nesten ingen vaksinering og likevel redusert alvorlighet ved sykdomsutslag) tyder på det.

Jeg har aldri sett noe dokumentasjon på at vaksinene gir et mindre alvorlig sykdomsforløp. Det fremstår som en løs, ansiktsreddende påstand. Hvor er sammenlikningsgrunnlaget? Hvordan kan man vite om en uvaksinert person får verre sykdom enn en vaksinert? Vi har alle forskjellige kropper, sykdomsbildet må nødvendigvis være individuelt, og vi kan ikke være både vaksinerte og uvaksinerte samtidig. 
#30
Fra Document:

"Associated Press (AP) som er et av verdens største nyhetsbyråer, innrømmer å ha mottatt åtte millioner dollar fra klimaaktivister for å skrive klimaalarmistiske artikler.

Ifølge AP skal pengene brukes til å finansiere mer enn to dusin journalister i Afrika, Brasil, India og USA. Deres fokus skal være rapporter om «klimaendringenes innvirkning på landbruk, migrasjon, byplanlegning, økonomi og annet»."

https://www.document.no/2022/02/21/associated-press-innrommer-a-ha-levert-bestillingsjournalistikk-om-klimaet/

En avslørende illustrasjon av svensk "ekstremvær" i 1991 og 2021:

https://uploads.disquscdn.com/images/0c6ab5324ef2d98753a8f799bd89de8a4cbca50d9e49a108b267b353f478b346.jpg