Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - ConTrari1

#136
Hvilken kvinne vil vel ikke drømme seg bort ved tanken om å bo på hybel med Trond Giske? Rett og slett besettende, og sikkert god nok grunn for frifinnelse i en eventuell rettssak.
#137
Ok, i den evige flommen av informasjon om Corona-saken kan det gå inflasjon i info-strømmen. Men denne artikkelen  -nok en gang hos Steigan- er det beste jeg har lest på meget lang tid, og legg merke til nok engang hvor mye som er sammenfallende med klimasaken.

Dette er et intervju med en talsperson for Foreningen Lov og Helse. Hvert avsnitt er så godt skrevet og så viktig at det ikke nytter åt rekke ut høydepunkter, så les alt og forstå mer (selv om mange her nok har forstått det allerede):

https://steigan.no/2021/11/hva-mener-foreningen-lov-og-helse/
#138
Det er godt å se Hans Petter Graver på banen igjen.

Steigan skriver:
«Fremtiden mange fryktet for et år siden er her alt. Under ett år tok det å transformere Norge fra en demokratisk rettsstat til en dobbeltstat der rettsstaten er underordnet smittevernstaten.» Dette skrev professor Hans Petter Graver i en uhyre viktig kronikk i Morgenbladet i april 2021.

Det har gått fra ille til verre. Graver skriver i et nytt innlegg i Morgenbladet:

Situasjonen nå er annerledes enn i vår, skriver Graver.
Samfunnet er åpent, og myndighetene vil bruke koronasertifikatet for å for å unngå nedstengning, avstandskrav og antallsbegrensninger. Det er stor forskjell på å måtte vente på å være del av en åpning av samfunnet og det å være den som blir utsatt for smittevernrestriksjoner for at andre skal få slippe.

I stortingsproposisjonen (Prop. L s. 62-63) var en viktig del av begrunnelsen at «regjeringen skal ha kontroll over hvor omfattende bruk av koronasertifikatet skal være, og sikre at sertifikatet kun brukes til å gi lettelser og ikke innføre nye restriksjoner», skriver Graver.

Men allerede uka etter at loven var vedtatt av Stortinget, brøt Helse- og omsorgsdepartementet med denne forutsetninga, og ga kommunene hjemmel til å innføre koronasertifikat. Med de tiltakene som regjeringa varslet 12. november bryter den med denne forutsetninga på nytt.


Regjeringa følger heller ikke vanlig prosedyre for lovbehandling: Koronapass gjeninnføres nå som et dekret, uten noen form for offentlig høringsrunde.


Det er som frosken i en langsomt oppvarmende kjele, først når det er for sent, aner den faren. "Tåler du den, så tåler du denne også."

Er det ikke underlig at en helt ny regjering ikke har noen ny tilnærming til Corona-"krisen"? Graver setter ord på det mange mistenker:

Til tross for regjeringsskiftet er politikken den samme. Dette tyder på at det ikke er politikerne som utformer politikken. I lys av dette er det betenkelig at Stortinget i løpet av pandemien ikke har styrket sin kontroll, men aktivt svekket den.


På et eller annet tidspunkt må man begynne å grave i båndene mellom norske helsemyndigheter, regjeringen og Big Pharma. Alene det faktum at Solberg & co har bidratt med så mange  milliarder til Bill Gates og hans mangslungne virksomhet, er grunn til å kreve en undersøkelse. Det er heller ikke noe nytt at norske leger har et noe vel intimt forhold til legemiddelindustrien.

https://steigan.no/2021/11/hans-petter-graver-smittevernstaten-2-0-det-handler-om-demokratiet/
#139
Quote from: Amatør1 on 15.11.2021, 18:19:03
Hei folkens, er det lov å stikke innom her og si hei? Mange kjente navn fra AD her, sånn ca 7 år siden sist jeg var innom her....

Hallo Amatør 1, trivelig å se deg her igjen! Håper det blir flere besøk. Det er vel en del av oss som er med i den "eksklusive ekskluderte" klubben, selv ble jeg kastet ut fra VGD allerede i 2012, men rakk iallfall å introdusere begrepet "jukstering" :-) Det nye VGD finner jeg ikke ut av i det hele tatt, det var kanskje meningen også? Og AD (Aftenpostens Debattcentral, med "c"!) ble jo brått lagt ned, synes det er svært trist at de mange tusen som bidro der ikke engang kunne bruke nettstedet som arkiv. Jeg hadde noen tusen innlegg på AD, og tok aldri kopier, så det arbeidet er tapt. De har jo rett til å gjøre som de vil med nettstedet, men man kunne spørre seg om ikke Åndsverkloven var relevant her?

Hvilke utenlandske nettsider deltar du på?

Smak på denne:

Fauci with Ted Koppel — "There is a misplaced perception about people's individual right to make a decision that supersedes the societal safety net."

Og hvem bestemmer når "the societal safety net" er "superseded"?

https://populist.press/fauci-individual-freedom-is-superseded-by-the-state/?utm_source=Populist&utm_medium=email&utm_content=subscriber_id:288719&utm_campaign=Day%20229%20s3

Ord for dagen:
"Tyranni er en tvangstanke."

Og dagens sang er:
https://www.youtube.com/watch?v=hx0r0R6q5YQ

"Jeg vandrer glad min vaksi-sti,
på vei mot Tyranni!
De gamle tider er forbi,
bak låsen er du fri!
Tyranni! Tyranna!
Tyranni! Tyranna-ha-ha-ha-ha-ha!
Tyranni! Tyranna!
Bak låsen er du fri!"
#140
Quote from: Telehiv on 15.11.2021, 09:17:45
WUWT har nå en oppfølgende artikkel om bløffingen rundt "synkende øyer" i Stillehavet. Vi vet jo fra en rekke andre kilder også at fagfellevurdert forskning (i kontrast til den vanlige klimapropagandaen man slår rundt seg med i media, og nå sist på COP26) viser at koralløyene i Stillehavet i over 80% av tilfellene har vokst de siste tiårene, herunder Tuvalu.

Lenke: https://wattsupwiththat.com/2021/11/14/false-imagery-and-data-hallmarks-of-cop26/

WUWT nevner også bløffingen rundt isbjørnbestandens påståtte elendighet, men som tvert imot ikke har vært større og i bedre tilstand i moderne tid. National Geographic måtte faktisk nylig rykke ut og beklage at de hadde publisert feilaktig ("exaggerated") materiale rundt dette. Det er heldigvis noen som fremdeles har litt skam i livet.

Lenke: https://www.arctictoday.com/national-geographic-admits-skeletal-polar-bear-global-warming-link-went-far/

Ingen bryr seg lenger. Øystatene omtales bare som en "gruppe land" på COP 26, de er der bare fordi 1) FN betaler for alt, 2) de skal kreve mer penger, igjen.

Hørt noe om isbjørner i det siste? Den beste beskrivelsen av deres tilstand er vel teksten på plakaten der en lidende bamse forteller om sin nød:
"Da Al Gore ble født, var det 5.000 av oss. Nå er det bare 30.000 igjen."
Klimaflyktninger?
Bergen under vann om 10-1000 år?
"Forsuring" av havet?
Isbjørn på isflak i Antarktis? (Bløffebjørn)
Mangel på drikkevann i India pga smeltende isbreer i Himalaya?
Bangla Desh snart under vann?
Umulig å bo i sør-Europa pga ekstrem varme?
Co2-utslipp skaper krig?
Lake Chad tørker ut?
Malaria utbrudd pga co2-utslipp?
Listen er lang som en COP-konferanse restaurant meny.

Olav Orheim fra 2008:
https://realclimatescience.com/wp-content/uploads/2017/03/Screen-Shot-2017-03-19-at-7.30.14-AM.gif

Et år med feilslåtte varsler:
https://wattsupwiththat.com/2019/01/01/top-12-debunked-climate-scares-of-2018/
#141
Klimaet dør nå. Kull er kommet inn i varmen. Glasgow var slutten på klimakampen, det eneste man kan kjempe for nå er fortsatt gratis luksus reiser for titusener av delegater i evig tid.

Dette ser ut til å ha vært et ekte kullsvart kull-kupp som kom overraskende på alle med kullsviertro på kullfri klimafrelse.

Etter press fra India og Kina i siste liten ble enigheten om å «fase ut» subsidier av kull utvannet til kun å «fase ned» i slutt­erklæringen fra klima­topp­møtet COP26 i Glasgow.

Den siste endringen kom etter at formuleringer over samme tema allerede var blitt utvannet flere ganger i løpet av toppmøtets gang, skriver Financial Times.

In the hour before the closing plenary session, there was frantic last-minute wrangling among ministers. The final change, proposed by India and China jointly, was the only amendment made to the deal text.

India og Kinas inngripen i siste øyeblikk, som ble støttet av land som Sør-Afrika, Bolivia og Iran, ser ut til å ha kommet overraskende på toppmøtets president:

COP26 president Alok Sharma offered his apologies for the late wording changes to the critical sections, saying he was "deeply sorry" for how the event had concluded.

Sharma became emotional as he closed the debate: "May I just say to all delegates I apologise for the way this process has unfolded. I also understand the deep disappointment but I think, as you have noted, it's also vital that we protect this package."


https://www.document.no/2021/11/14/klimatoppmotet-oppgav-malet-om-utfasing-av-kull/

Bare nå St. Greta ikke kullseiler på neste reis, det ville være det reneste kull-karma. 
Mens (Fremdeles) fru Stordalen tok en Greta og tilbrakte flere døgn på tog fra Oslo for å digge sin klima-prektighet.

GLASGOW (Dagbladet): EAT-gründer og klimaaktivist Gunhild Stordalen ville ta et grønt valg for å komme seg til Glasgow. Det blir en tur hun aldri vil glemme.

- Jeg dro fra Oslo onsdag formiddag, og var framme klokka 01 natt til lørdag, helt utslitt. Jeg måtte stoppe taxien for å spy på vei inn til foredraget. Det var et mareritt, sier hun til Dagbladet.

Utslitt til Glasgow
En flytur fra Oslo til Glasgow ville ha tatt drøye seks timer, fra hjemmet og helt fram til klimatoppmøtet. Stordalens tur ble på 78 timer.

- Turen kostet også fem ganger så mye, og tok tolv ganger mer tid. I tillegg har jeg fått Borgar Almaas i Cicero til å regne ut klimautslippene for meg, og jeg sparte sannsynligvis ikke noe, sier Stordalen i full fart og fortsetter:


- Han sa at det er en liten besparelse før jeg legger inn de to overnattingene jeg måtte ha. Det var alt, og jeg kom til Glasgow helt utslitt. Hadde jeg visst hva jeg gikk til, hadde jeg ikke gjort det. Hele COP-uka holdt på å gå ad undas på grunn av det. Det var helseskadelig, rett og slett, sier hun.

Reisetiden med tog var 28 timer. Resten av tiden gikk med til to overnattinger på fullservice hotell.

Hun gir også norske myndigheter det glatte lag:

Stordalen er oppgitt av at så lite har skjedd med jernbanen i Norge.

- Det kan ikke ha skjedd mye på jernbanen siden toget ble oppfunnet for 150 år siden. Det var helt krise. Sjokkerende, sier Stordalen og fortsetter:

- Dette viser at skal vi få med folk, så må det bli lett, økonomisk og overkommelig å velge rett. Du kan ikke skylde på folk for at det går til helvete når infrastrukturen er sånn. Vi trenger systemendring og politikk på tvers av departementene, sier hun.

Hun unngår å nevne hvilke departementer det skulle være. Har vel bare plukket opp en floskel som hun ukritisk gjentar. Og har neppe reist med Bergensbanen i hine hårde dager da det tok tolv timer å komme seg til Hansabyen. Det virker også noe uklart  hvordan Samferdsel dep. kan være ansvarlig for slitet med å kjøpe flere billetter, turen i Norge var fra Oslo S til Kornsjø.

Gunhild Stordalens helvetesreise:
Klima-interrailen

Pris fly: Rundt 2500 norske kroner (1700 nok en vei + 200 flytog + taxi 2500).

Rundt seks timer. 4,5 via Amsterdam og 20 min tog.

Pris tog og to overnattinger til 1500 natta: 12100 kroner.

Antall timer: 28 tog timer og overnatting. Totalt 72 timer

Regnskap: fem ganger så dyrt og 12 ganger lengre tid med tog.

Tog dag 1

Oslo-Halden-Gøteborg (R20) ca 4 t
Gøteborg -København (Tog 111) 4 t
Overnatting på fullservice hotell
Dag 2

København - Hamburg (IC 395) 4,5 t
Hamburg - Osnabruck IC2215 3 t
Osnabruck - Amsterdam IC140 3,5 t
Amsterdam - Rotterdam - taxi (tror liten bensin/hybrid) 50 min
Overnatting på fullservice hotell
Dag 3

Rotterdam - London St Pancras - Eurostar hurtigtog 3,5 t
London Euston - Glasgow Central 4,5 t
Totalt tog: 28 timer.


Selvrettferdig, selvopptatt og hyklersk. Ikke et pip av kritikk fra Dagbladet, selvsagt. Og ikke noe fra fruen om klimakrisen, hennes helvetestog overskygger slike bagateller. Hun flyr hjem.
https://www.dagbladet.no/nyheter/togturen-fra-helvete/74621040
#142
Takk for det, translator :-)

Nå i ettertankens tid etter Ullevål-nedturen (24.500 mennesker tett sammen uten maske, når kommer det store utbruddet i Oslo?), kan vi vie oss litt til andre nyheter, som denne:

Med HJERTELIG hilsen fra Pfizer;

Taiwan utsetter injisering med andre Pfizer dose for barn og ungdom mellom 11 og 19, på grunn av det vi hører stadig mer om; fare for hjertemuskel og hjertepose-betennelse etter stikket. Slike skader kan behandles, men ødelagt vev ved hjertet blir ikke bygget opp igjen, det er livsvarig skade.

Et panel av eksperter kom på onsdag med beslutningen om å slutte å gi vaksine nummer to til tenåringer. De avventer videre analyser ifølge sjefen for landets Central Epidemic Command Center (CEDD), Chen Shih-chung.

Helsemyndighetene har valgt å utsette en andre dose til disse på grunn av bekymringer om en økt risiko for myocarditis (betennelse i hjertemuskelen), og pericarditis (betennelse i hjerteposen).


Vi får se hva de lander på. Se ikke bort fra massivt press fra Big Pharma, på den annen side trenger Taiwan sårt hvert eneste oppvoksende menneske, i den konstante trusselen de befinner seg i.

https://derimot.no/taiwan-utsetter-2-pfizer-dose-for-yngre-faren-for-hjertebetennelse-er-begrunnelsen/
#143
Er det dette man kaller Karma? En rabiat lege som skjeller ut ikke-vaksinerte:

Over the summer Dr. Sohrab Lutchmedial attacked "selfish" people who choose not to take the Covid jab.

"For those that won't get the shot for selfish reasons – whatever – I won't cry at their funeral" Dr. Lutchmedial said in a July 2021 tweet.


The doctor unexpectedly died on November 8 – just two weeks after getting his 3rd jab on October 24.

Ikke ble han gammel heller, bare 52 år. Naturligvis HELT tilfeldig.


https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/cardiologist-said-wont-cry-funeral-selfish-unvaccinated-people-suddenly-dies-sleep-2-weeks-3rd-covid-jab/

#144
Quote from: Telehiv on 12.11.2021, 10:49:38
Her en liten rapport fra de utendørs markeringer i Glasgow:



South Park har for lengst (selvsagt!) tatt dette på kornet, AOC er bare en vulgær copy cat:

Oh my God! Global warming! It's coming this way! WE DIDN'T LISTEN!!

https://www.youtube.com/watch?v=bnjU7ZAlFjw

Fra episoden "Two Days Before the Day After Tomorrow", sesong 9, definitivt verdt å se.

Parodi på skrekkfilmen "The day after tomorrow"; forskere rapporterer til bystyret: "Our research says that global warming will happen the day after tomorrow!".

Panikk i salen. Så kommer forskerne tilbake: "Listen! Listen! Our new calculations show that global warming will happen two days before the day after tomorrow!"

Kort stillhet, så "But...but that's today!!"
Total panikk.
#145
Quote from: Telehiv on 10.11.2021, 17:12:20

Her får bli bl.a. lese at:
"Business Insider erklærte begivenheten som en «historisk fiasko», mens en lederartikkel i Financial Times snakket om «Mer varm luft enn framgang på COP26,» og bemerket at USAs beslutning om «ikke å signere en avtale om å fase ut kullproduksjon... leverte et alvorlig slag mot det som var ment å skulle bli en flaggskip-orientering for COP.»


MASSE "hot air" i Glasgow, Biden selv bidro med et betydelig utslipp av menneskeskapt klimagass.

The Duchess of Cornwall
(på norsk: kona til Charles) has reportedly been telling close associates President Joe Biden made his own contribution to global supplies of natural gas when he farted "loudly" in front of her at the Glasgow COP26 climate conference.

Camilla was apparently blown away by the smelly incident and "hasn't stopped talking about it" since: "It was long and loud and impossible to ignore," an insider told the Mail on Sunday.

Ironically he has earlier pledged that one of the most important things society faces in the near term is to "reduce our methane emissions as quickly as possible."


HOW DARE YOU!? Og St. Greta ble visst ikke invitert til å refse verdens ledere denne gangen.

"Poopy Pants Biden" er et nytt kallenavn på en rekordlite populær president, særlig etter hans besøk i Vatikanet, der 1: det ikke ble lagt ut noe filmklipp fra besøket, 2: hans opphold ble betydelig lenger enn angivelig  planlagt, og 3; det påstås at han forlot stedet i et annet antrekk enn da han kom. Sånt kan jo skje med eldre herremenn.



https://www.breitbart.com/politics/2021/11/07/camilla-blown-away-after-hearing-joe-biden-loudly-fart/
#146
Ohoi, nå blir det bølger i Norden!

Glasgow: Norge og andre oljeproduserende land må sette en sluttdato for produksjon av olje- og gass. Det mener en ny koalisjon av land der også Sverige og Danmark er med.

La oss se, hva med år 2367? Bak betalingsmur, men overskriften sier jo nok i seg selv.

https://www.tu.no/artikler/danmark-og-sverige-ber-norge-sette-en-sluttdato-for-oljeproduksjonen/515036
#147
Quote from: translator on 12.11.2021, 00:53:37
Quote from: PetterT on 11.11.2021, 16:35:37
Tidenes drittpakke fra Clinton-leiren blir nå avkledd
på Resett:
https://resett.no/2021/11/11/tidenes-drittpakke-fra-clinton-leiren-blir-na-avkledd/

God artikkel, men det er en grov bom her:

"anklagene saboterte hans presidentskap, vanskeliggjorde forholdet til Russland og bidro sammen med de to illegitime «impeachement»-rettssakene og en rekke annet dritt fra Det demokratiske partiets «Dirty Tricks Department», åpenbart til at Trump ikke ble gjenvalgt som president."

Det gjorde muligens at han mistet noen stemmer, men grunnen til at han ikke ble gjenvalgt, om man kan bruke et slikt uttrykk, var det åpenbare og voldsomme valgjukset som lot seg gjennomføre med en (falsk) coronapandemi, Big Tech og korrupte medier på laget. Dette er imidlertid forbudt informasjon å fortelle til det norske folk, til og med i resett.

Russia Collusion seiler nå opp igjen som en stor skandale i USA, denne gang med de riktige skurkene i søkelyset, og det er Hillary Clinton og hennes valg-kampanje. Spesialetterforsker John Durham har jobbet i et par år med saken nå, og mange har avskrevet ham som en del av Deep State, og ment at ikke noe ville komme ut av granskningen. Men slike saker tar gjerne flere år. Etter at Igor Danchenko nå er tiltalt for å ha løyet til FBI, blir Steele dossieret enda mer avkledt som rent oppspinn. Man regner med at Durham begynner med de små fiskene, det er en vanlig taktikk i tilsvarende saker. Disse personene vil noen ganger gi opplysninger om andre skyldige for å kjøpe seg mildere straff. Hvor langt saken kommer vet ingen, men det gjettes på at tidligere leder i FBI er i søkelyset, og også sentrale personer i Clintons valgkampanje. I så fall er Clinton også skadet gods, men hennes karriere som topp-politiker er nok uansett over.

USA er et bisart syn for tiden. Biden-regimet jobber på spreng for å skade landet mest mulig, og planen virker å være at et samfunn i oppløsning vil være modent for en autokratisk venstrevridd maktovertakelse, der Demokratene har bukten og begge endene på ubestemt tid.

Det mange spør seg om, er hvorfor ser vi ikke alvorlig motstand mot denne ødeleggelsen? En mulig forklaring er at Demokratene ødelegger seg selv på den måten, resultatene fra de siste valgene tyder på at de er svært upopulære, og Republikanerne ser ut til å være favoritter til en overlegen seier i Kongress-valget neste år, DERSOM det kan avvikles på en noenlunde ærlig måte.

"La dem løpe linen ut", er det holdningen? Det jeg ikke forstår, er at Biden-regimet -som for øvrig er i sterk indre strid- kjører så voldsomt på med svært radikale tiltak, som er nødt til vende mange velgere mot dem. De har full kontroll med Kongressen og Det Hvite Hus, hvorfor sånt hastverk? Aner de en stor, svart skygge bak seg?

#148
Quote from: translator on 12.11.2021, 00:25:27

Dette får meg til å tenke på noen samtaler jeg har hatt med røykere. De sier at de kjenner et "sug" og da må de ha en røyk for å slippe suget og føle seg "normal" igjen. Men snart kommer suget tilbake, og da er det tid for en ny røyk. Og slik fortsetter det. Da tenker jeg hvor glad jeg er for at jeg aldri har gjort meg avhengig av røyk!

For coronavaksine varer altså effekten i 240 dager før "suget" kommer. Så da vet vi det.

Jeg tipper at 3. dose blir obligatorisk for å kunne delta i samfunnet. Så kommer den fjerde -de skjer nå i Israel, og så videre og så videre...men hvor lenge? Jeg tror dette blir noe av det mest interessante ved Corona-situasjonen fremover. Har snakket med flere som sier at "ok, jeg er fullvaksinert med to sprøyter, det er nok nå, noen booster vil jeg ikke ha". Så komme presset; du blir utestengt hvis det ikke lyser grønt på mobilen, og det er ikke-valgte byråkrater som bestemmer din tilgang til samfunnet.

Javel da, sier folk, jeg får ta den tredje, kanskje en til? Men jo lenger man tøyer strikken, desto flere vil bli skeptiske. Dette må man regne med er en nokså lang prosess, men til slutt tror jeg en betydelig del av folket vil si nei til flere stikk. Hva
gjør myndighetene da? Kan de avblåse hele aksjonen og si at nei, du trenger ikke flere injeksjoner? Da faller jo svært mye av krise-fortellingen bort. Samtidig kan ikke samfunnet fungere med en stor andel utenfor-folk.

Min spådom er at myndighetene kommer i alvorlig skivs. De maler seg inn i et stadig trangere hjørne, og det blir slitsomt å finne nye forklaringer på hvorfor stikkene ikke virker som vi ble fortalt.
#149
Quote from: Telehiv on 04.11.2021, 11:32:01
Quote from: Administrator on 04.11.2021, 10:41:53
Dette er en ikke-sak. Det tar maks 10 minutter å spotte at dette er tullball.

De fleste som har forsket på amerikanske samfunnsforhold (undertegnede innregnet) er enige om at amerikanske statistikker er fulle av mørketall, og kan tolkes i alle retninger av ulike interesser.
Men la ikke dette forlede en til å tro at det ikke finnes en rekke dokumentasjoner i mer etterrettelige land på alvorlige, også dødelige, bivirkninger av coronavaksiner. La oss ta lille Norge som et eksempel, der våre saklige tørre data bør vekke uro hos mange av de mest eksponerte gruppene (undertegnede inkludert):

https://legemiddelverket.no/godkjenning/koronavaksiner/meldte-mistenkte-bivirkninger-av-koronavaksiner

https://legemiddelverket.no/nyheter/koronavaksiner-og-betennelse-i-hjertet

https://legemiddelverket.no/nyheter/koronavaksiner-og-menstruasjonsforstyrrelser

Osv.

Oppsummert:
Hvis man ganger opp de antatt mer troverdige norske funnene mot USAs befolkning (60 ganger større) får man rimelig store bivirkningstall.

Per 26. oktober er det 17.238 meldinger om vaksine skadevirkninger som ikke er behandlet av Legemiddelverket. Gaute Henriksen skriver på Hemali:

Tross kritikk fra grasrota og løfter og økt kapasitet hos Legemiddelverket, har lite skjedd. 10. august var det 10 000 ubehandlede meldinger om bivirkninger, nå er det 17 238. Og Legemiddelverket får ikke påtrykk fra sine overordnede om å intensivere arbeidet. Legemiddelverkets overordnede får heller ikke påtrykk fra politisk ledelse, og fra Stortinget ytres det ingen kritikk.

Dette kjenner vi fra klimasaken, god gammel jukstering:

SSBs ukestatistikk over dødsfall (tabell 07995) viser at tallene hele tiden revideres, og at det kommer korrigeringer av tabellene langt bakover i tid. FHI fører noen korreksjoner en uke bakover i sin ukerapport. I noen tilfeller ser vi at rettelser har vært foretatt ved at siste ukes tall har blitt redusert for å korrigere tidligere «feil» i tallmaterialet. I uke 26 ser vi f. eks. negativt tall for meldinger om alvorlige bivirkninger. Det samme ser vi i uke 7 for mindre alvorlige bivirkninger.

Henriksen reiser spørsmålet om det er bevisst trenering som er grunnen til at det bygger seg opp en så stor mengde ikke-behandlede skadesaker. Er mann redd for at det offisielle narrativet blir skadelidende?

Vi ser nå en oppskalering av undertrykkende tiltak, som vel ble betegnet som konspirasjonsteorier da de ble advart mot tidligere. Coronapass vil bli innført, og Apartheid blir virkelighet i landet vårt. Samtidig er fokuset fortsatt på "smitte" og "tilfeller", mens antall innlagte bare blir vagt omtalt som "stigende".

I 2017-18 sesongen var det  6500 influensa-innleggelser ved norske sykehus, 1400 dødsfall. Ingen snakket  om lockdown eller vaksinepass den gangen. Er det i det hele tatt noen som husker den tiden? Jeg gjør det iallfall ikke, og det var altså en langt verre periode enn hva vi opplever i  dag. Dette skurrer alvorlig.

Vi er på vei utfor stupet nå. Det er liten tvil om at vi går inn i en meget mørk periode av historien. Spørsmålet  om vi kommer ut av den i tide til å skape en bedre verden der "New World Order" bare er et vondt minne.

https://hemali.no/siste/17-238-meldinger-om-bivirkninger-ikke-behandlet-legemiddelverket-onsker-neppe-a-bli-a-jour/

PS Har vært opptatt med flyttesjau den siste tiden, og har ikke fått fulgt med så mye her. Håper å komme a jour med innlegg etter hvert.

Edit:
Husker ikke om det har vært tatt opp her før, men iallfall:

A Pfizer subcontractor is being accused of falsifying data, unblinding patients, hiring inadequately trained vaccinators and failing to follow up on adverse events during the company's Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccine" clinical trials.

A paper published in the British Medical Journal (BMJ) reveals that the company, called Ventavia Research Group, heavily manipulated the phase III study for Pfizer's Chinese Virus injection during the fall of 2020, just months before it was rushed into production and distribution at "warp speed" by the Trump administration.

A company whistleblower came forward with the revelations, which prompted a group of 16 Swedish doctors and researchers to circulate a petition calling on the Pfizer jab to no longer be administered in the Nordic country.

"The staff who performed quality checks were reportedly overwhelmed by the amount of problems they discovered," reported Sputnik News. "The BMJ (study) concluded that the trial raised questions about data integrity and regulatory oversight."

The 16 signatories of the petition called the revelations "extremely serious," adding that the side effects associated with Pfizer's injections are "gigantic."

"For instance, in Sweden alone during the ten months that vaccination has taken place wholly 83,744 suspected side effects have been reported – which is more than ten times more than all side effects reported for all drugs and vaccines per year in the immediately preceding years, for a total of about 25,000 substances, the authors emphasized," Sputnik explained.


Men disse 16 legene er vel ikke annet enn høyre-radikale konspirasjonsteoretikere? Kanskje er de rasister også? Og hva skal svenskene gjøre, dersom Pfizer ble forbudt? Holde seg til Astra Zeneca?

https://www.naturalnews.com/2021-11-11-swedish-doctors-want-pfizer-covid-jab-banned.html
#150
Quote from: Administrator on 03.11.2021, 09:44:53
Vi tar en ting om gangen. Jeg påstår at man ikke kan se nanorør i vanlig mikroskop.

Vi går videre når du har svart på det.

Det er helt greit for meg hvis man ikke kan se nanorør i et vanlig mikroskop. Skal vi gå videre?