Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ConTrari1

Pages: [1] 2 3 ... 44
1
Andre emner enn klima / Re: Corona igjen
« on: Today at 09:19:49 »
Ikke dumt å drikke sprit.
Forskjellige typer munnvask kan redusere Coronasmitte, inkludert å ta seg en dram 😁 Skål
Potential Role of Oral Rinses Targeting the Viral Lipid Envelope in SARS-CoV-2 Infection
https://academic.oup.com/function/article/1/1/zqaa002/5836301?fbclid=IwAR0LmuWu_8cjGhQKv_sE4MjKMx4-Km3CYDjH19xwOXQQyZYl0yl__ejUEEQ

NTZ har den samme linken, lenger opp. :-) Og går det helt galt med Antibac-inntaket, så vil det iallfall bli en svært hygienisk og ren død.

2
Andre emner enn klima / Re: Corona igjen
« on: 12.07.2020, 21:03:53 »

Hvis dette stemmer, blir det globalt maskefall og mange lange ansikter -og jeg behøver ikke lenger ha så mye Antibac i Corona-ølglasset, det hadde vært fint.

https://notrickszone.com/2020/07/12/just-use-a-mouthwash-stupid-new-british-study-suggests-oral-rinsing-effective-against-covid-19-spread/#comments


For det kan visst være fa'lig, det;

En mann i 40-årene måtte fjernes fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester.

Selv om Antibac er ment som hånddesinfeksjon, er drikking av håndsprit et ganske kjent fenomen, opplyser Knut Wold i Felles straffesaksinntak (FSI) i politidistriktet.

– Vi får en del sånne meldinger i løpet av ett år. Jeg tror ikke det er spesielt bra for helsa, sier han til Adresseavisen.


https://www.document.no/2020/07/12/tronder-drakk-seg-kraftig-beruset-pa-antibac/


3
Andre emner enn klima / Re: Corona igjen
« on: 12.07.2020, 20:32:06 »
Sammensurium er ikke bare noe som skjer i hodet til vår statsminister, det er en tankemessig uryddighet som rammer flere, ikke minst Paven, når han sauser Corona sammen med klima:

«Pope Francis said he believes the Chinese coronavirus pandemic is “certainly nature’s response” to humanity’s failure to address the “partial catastrophes” wrought by human-induced climate change.»

Hadde vært morsomt å se en "delvis katastrofe", det er vel et fenomen i samme klasse som "litt gravid".

“I don’t know if it is nature’s revenge, but it is certainly nature’s response,” he added.

Korona er altså ikke nødvendigvis naturens hevn, men naturens svar på klimaendringene han så inderlig tror finner sted.

Paven har ifølge Breitbart en tendens til å «personalisere» jorden. Han ser på den som et slags levende vesen, en organisme som «taler» til oss. Det at man «hører stemmer inne i hodet», er ikke alltid et sunnhetstegn, kanskje særlig ikke for en 83-åring.

«Francis has also tended to personalize nature, suggesting that it “cries out” when it is mistreated.»


https://www.document.no/2020/04/16/paven-med-ny-tanke-korona-er-en-straff-for-klimaendringene/

Men hva gjør man ikke for å henge med på det politisk korrekte lasset? Verden snurrer fort rundt for en gammel pave.

Og selvsagt kaster FN seg på kjøret, kriser er jo det de lever av:

According to the UN, everything bad you see in the news is linked to climate change. Or something like that.

Covid-19 pandemic is ‘fire drill’ for effects of climate crisis, says UN official

The coronavirus pandemic is “just a fire drill” for what is likely to follow from the climate crisis, and the protests over racial injustice around the world show the need to tie together social equality, environmental sustainability and health, the UN’s sustainable business chief has said.

She said there were “very, very clear connections” between the Covid-19 and climate crises, and the Black Lives Matter protests around the world, which she said had helped to reveal deep-seated inequalities and “endemic and structural racism”.

“We have seen illustrated to everyone that social inequality issues are part of the sustainable development agenda,” Kingo said.


https://wattsupwiththat.com/2020/06/15/un-covid-19-climate-change-and-racial-justice-are-all-linked/4
Media og politikk / Tomt i kriseskuffen?
« on: 12.07.2020, 20:16:49 »
Er det bare meg, eller har også andre inntrykket av at klimakjøret i media er endret i det siste, om ikke avtatt ennå. Gamle "schlagere" glimrer ved sitt fravær, når leste du sist om at isbjørnene vil dø ut, om katastrofal havnivåstigning, om at korallrevene er i ferd med å forsvinne? Selv druknende stillehavsøyer er det blitt stille om.

I stedet er det kommet mer generelle skremsler, ofte knyttet til nymotens skam og moralske pekefingre mot alt fra plastposer til svinekjøtt. Hva dette skyldes er ikke godt å si, kanskje har redaksjonene innsett at de gamle traverne har mistet fryktens makt, kanskje satser de på at folket er skremt nok og nøyer seg med en nedtonet kampanje, mer for å opprettholde en allerede eksisterende sinnsstemning enn for å skape nye. Kanskje regner de med at "klima" nå er så Solbergsk sammensuriet i samfunnet at man ikke engang behøver å skrive "krise" i tillegg.

Men noe er gått tapt nå, gløden og kampviljen er stilnet, de høylytte ropene om "handling nå!" er overdøvet av ultralyden fra vindmøllene. Vi husker d'herrer Benestad, Drange og Samset som skriftlig lovet oss at de skulle begå sivil ulydighet.  Ble de skremt av Extinction Rebellion og BLM?

5
Andre emner enn klima / Re: Corona igjen
« on: 12.07.2020, 19:50:17 »
NTZ har et oppslag om Corona, som kan være banebrytende, eller kanskje ikke:

Use a mouthwash, stupid!

That may be just the case, believe it or not, according a a recently published study appearing in the British journal FUNCTION titled: “Potential Role of Oral Rinses Targeting the Viral Lipid Envelope in SARS-CoV-2 Infection“.

It may be that simply gargling regularly in fact goes a long way in combating the spread of COVID-19, and letting us do away with the face mask circus we’ve been going through lately.


Hvis dette stemmer, blir det globalt maskefall og mange lange ansikter -og jeg behøver ikke lenger ha så mye Antibac i Corona-ølglasset, det hadde vært fint.

https://notrickszone.com/2020/07/12/just-use-a-mouthwash-stupid-new-british-study-suggests-oral-rinsing-effective-against-covid-19-spread/#comments

6
Aktører og hendelser / Radikalisert tysk klimakamp
« on: 11.07.2020, 16:06:42 »
Lovlig sent vil noen kanskje si, men tyske myndigheter har iallfall fått øynene opp for ekstreme og samfunnsskadelige elementer i  klimabevegelsen.

Deler av den tyske klimabevegelsen utgjøres av venstreekstremister, og radikaliseringen av bevegelsen blir stadig tydeligere. Det går frem av en analyse fra den tyske innenlandske sikkerhetstjenesten Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV) som Die Welt har fått innsyn i.

Verfassungsschutz advarer om at radikaliserte aktivister infiltrerer stadig større deler av klimabevegelsen. I denne sammenheng nevnes konkret ekstremistorganisasjonen Interventionistische Linke (IL). Medlemmer derfra er akseptert i Fridays for Future.

Professor i statsvitenskap ved Universitetet i Regensburg, Alexander Straßner, som forsker på ekstremisme, sier til Die Welt at flere klimaaktivister har krysset den røde linjen som skiller fredelig og voldelig protest.

Miljøaktivismen er den nye kommunismen, sa Tsjekkias tidligere president Vaclav Klaus i 2007. I skarp konkurranse med migrasjonsaktivismen, kunne vi legge til for egen del. Ikke desto mindre fikk Klaus rett. Og denne nye kommunismen har fått balletak på nesten hele det politiske spekteret.

https://www.document.no/2020/07/11/klimabevegelsen-radikaliseres-mener-tyske-sikkerhetsmyndigheter/

 

7
Modeller eller observasjoner / Jukstering i Kiwi-land
« on: 10.07.2020, 11:28:49 »
Det begynner å bli en nokså kjedelig historie, men det er verdt å merke seg at juksteringen bare går og går...her fra New Zealand.

The following chart shows the data from Hokitika Aerodome, going back more 130 years (It’s the only NASA station that has data going back over 100 years).

The old data set showed no warming, until NASA GISS went back and rewrote it Orwellian style, and made up a warming trend and called it Version 4.

Tony Heller also reported earlier: “NASA  didn’t like the fact that New Zealand wasn’t warming, so they simply changed the data.”


In summary: There really hasn’t been that much change at many locations around the globe. In fact the real changes are taking place in the NASA GISS datasets.

https://notrickszone.com/2020/07/08/new-zealand-shows-no-warming-in-130-years-despite-tricks-to-show-warming/

Edit: Kan vel ikke uttrykkes bedre enn dette:
The future is certain; it is only the past that is unpredictable – old Soviet joke

8
Takk for milliardene sier Equinor, de kommer godt med etter tapssluket i Amerika! Men nå har vi fått noen nye ideer så det er ikke sikkert vi bruker denne teknologien i andre prosjekter likevel. Men veldig hyggelig av dere å gi oss 2300 millioner altså! Og kommer det en fontene eller noe sånt i det nye regjeringskvartalet, kan dere bygge litt Hywind der.

Equinor fikk i fjor 2,3 milliarder for å utvikle Hywind Tampen. Men når selskapet skal bygge flytende havvind i utlandet, vurderer de å bruke en helt annen teknologi.

https://www.tu.no/artikler/fikk-2-3-milliarder-for-a-utvikle-hywind-teknologien-men-i-sor-korea-kan-equinor-vrake-hele-konseptet/495775

9
Andre emner enn klima / Nidarosdomen må ned!
« on: 09.07.2020, 16:19:49 »
BLM-galskapen går klimagalskapen en høy gang.

Et naturlig spørsmål i forlengelsen av rivningen av statuer, er spørsmålet om vi skal rive Nidarosdomen. Katedralen er bygget til minne om Olav Haraldsson, en norrøn krigerkonge som døde på Stiklestad. I etterkant er hendelsen blitt mytologisert og fortolket som avgjørende for kristendommens innføring i Norge. Sentralt i denne mytedannelsen har vært at den troende Olavs seirende død speiler Kristi korsfestelse og oppstandelse.

Et minoritetsperspektiv avslører at kristendommen gjennom hele sin historie har stått i en tjeneste. Men den tjenesten har ikke kun vært for den sårbare nesten, men også for ideologier og praksiser som har tillagt både andre kulturer og religioner lavere verdi enn den kristne.


Jeg vil også være med. Jeg er krynkelig krank og krenket, særlig over at jeg ikke vet hva krenkelsen består i.

https://www.document.no/2020/07/09/prest-i-den-norske-kirke-mener-det-er-naturlig-a-vurdere-a-rive-nidarosdomen-av-hensyn-til-minoriteter/

10
Europeiske bilprodusenter pøser ut nye elbil modeller på løpende bånd, ikke fordi forbrukerne ønsker dem, men fordi de er truet av enorme bøter fra EU dersom ikke gjenomsnittlig co2 utslipp blir redusert i henhold til de nye maks grensene.

Så man har da den absurde situasjonen at myndighetene pålegger fabrikkene å lage  varer som kundene ikke vil ha, til store kostnader, mens myndighetene selv ikke har noen økonomisk risiko eller ansvar. Skal bli morsomt å se hva som skjer dersom kravene ikke oppfylles, og om bilprodusentene må ta straffen -eller bare flytte ut.

Bilprodusentene henger etter – når ikke utslippsmålene
For tredje år på rad økte utslippene fra nye biler i Europa.

Tallene viser også at ladbare biler sto for 3,5 prosent av salget i 2019, men det store salget var isolert til noen få markeder. For å nå målene, må utbredelsen av elektrifiserte kjøretøy øke i alle deler av EU.

Dette var noe bilindustriens interesseforening Acea sa allerede i fjor høst.

– Når vi presser på for en overgang til utslippsfri mobilitet, må vi sørge for at ikke noe land eller borger blir etterlatt, sa generaldirektør Eric-Mark Huitema i Acea.

https://www.tu.no/artikler/bilprodusentene-henger-etter-nar-ikke-utslippsmalene/495677

11
Forferdelig trist å se en isbjørn klimaflyktning, fordrevet fra isflaket sitt, som desperat forsøker å livnære seg på fastlandet. Den er ved å dø av sult og det fortvilte blikket tigger om hjelp.

Denne nusselige bjørnen er bare snill og god, og som turistene sier: "Don't worry, it only wants to play!" -et av disse "famous last words".

12
Hm ja, hele mitt innlegg er borte.

Ja, jeg bomma i farten og svarte inne i ditt innlegg (jeg har tilgang til den funksjonen), og dermed forsvant innlegget ditt da jeg skulle rette opp dette.
Det ble litt travelt her, fikk en servicemann på huset og stokket korta i en brå avslutning. Håper du tilgir surret - og ikke krever meg fengslet  8)

Erstatning kan skje med god rødvin :-)

13
Hm ja, hele mitt innlegg er borte.

14
Media og politikk / Viktig innlegg i Die Zeit
« on: 08.07.2020, 10:41:59 »
Her tar en fast kommentator i Die Zeit virkelig bladet fra munnen og roper varsko om ensretting av vitenskapen:

A German weekly “Die Zeit” commentary criticizes the hostility directed at skeptical climatologists and epidemiologists.

“Where do we end up if a scientist’s degree of alarm becomes a litmus test for his scientific respectability?” Science activism represents “relapse into pre-enlightened thinking”.

The false prophets
Over the recent years, we’ve seen a number of alarmist climate scientists demanding we believe that they are the beholders of the truth, and so policymakers need to heed their advice without question.

Science hubris
That hubris has gotten so dreadful that journalist Thea Dorn has since felt compelled to pen a commentary appearing in the centre-left Die Zeit: “Don’t preach, do research instead!”


Og med spesifikke spark til ledende tyske klimaforskere, vi vi noen gang se noe tilsvarende i Norge?

Thea Dorn particularly fires harsh criticism at Prof. Stefan Rahmstorf, alarmist scientist at the Potsdam Institute, for suggesting in an essay in Spiegel in 2019 that mankind somehow had control over the “earth system” but was losing that control, an assumption that Dorn called “absurd and highly questionable”.

Dorn slams Rahmstorf and Prof. Hans-Joachim Schellnhuber for mischaracterizing the earth’s complexity as a mere set a dominoes on the verge of toppling, and claiming they have the models to predict the future, and they and the alarmist virologists and immunologists should be heeded.

Be thankful for skeptics
On the role of skeptics, Dorn writes: “On the contrary: we can be thankful that – still? – there are enough scientists who reject the magic of the crystal ball and the delusion of total controllability.”


https://notrickszone.com/2020/07/04/die-zeit-slams-science-dogmatism-the-delusion-of-total-controllability-relapse-into-pre-enlightenment/

Denne nødvendige kritikken er nok til dels en bivirkning av Corona, for tyske kritikere av medisinsk konsensus har blitt møtt med like infame personangrep som klima-skeptikere. Den slags forsøk på  sensur kan i  verste fall resultere i fare for folkehelsen. Det er ikke så lett å ignorere som klimadebatten.

15
Skråblikk / Re: Fra mappen "Klima galskap" #5
« on: 08.07.2020, 10:12:39 »
I 2002 hadde det hundre kvadratkilometer store området to beverdemninger. I 2019 var tallet 98 – noe som utgjør en økning på 5000 prosent.[/i]

Nei makan, der klimafolket hadde tenkt å nyte sin urtete i fred - og så må de høre beverne gnafse seg innpå dem!?
Nei, få beverne i fengsel først som sist!

Hjelper ikke, de gnager seg gjennom alt, de kan ikke stoppes, det er verre enn vi fryktet, og halene deres er rett og slett stygge!

Pages: [1] 2 3 ... 44