Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ConTrari1

Pages: [1] 2 3 ... 133
1
Nicolai Stang, som er en kjent figur i klimadebatten og ikke minst fra KR, har en god artikkel hos derimot.no, en av de beste beskrivelsene av immunforsvar og mRNA-injeksjoner jeg har lest, lett forståelig.

Den østerrikske legen Christian Fiala beskriver i en artikkel hvordan mRNA-injeksjoner får immunforsvaret til å angripe cellene i kroppen. Et vesentlig kjennetegn ved immunforsvaret er at det skiller mellom fremmede organismer og vår egen kropp. Når bakterier, virus og andre patogener trenger inn i kroppen, gjenkjennes og ødelegges disse.

Det er dette prinsippet som benyttes ved vaksinasjon. Et ufarliggjort patogen med et bestemt kjennetegn (antigen) injiseres og gjenkjennes som fremmed av immunforsvaret som deretter tilintetgjør inntrengeren.

MRNA-injeksjonene som nå brukes til å dempe symptomene på covid-19, baseres på et annet prinsipp. En slik injeksjon inneholder rundt 2 billioner fettklumper med kjemisk beskjed til kroppens omlag 37 billioner friske celler om å produsere piggproteiner. Fettklumpene spres raskt med blodet til kroppens celler. Dyreforsøk har påvist slike fettklumper i alle organer etter injeksjoner. Dette kan forklare mangfoldet av bivirkninger og skader som observeres.


https://derimot.no/osterrisk-lege-injeksjonene-virker-helt-motsatt-enn-tilsiktet/

Piggproteiner er funnet ved obduksjoner i så å si alle kroppens vitale organer. De skulle ikke være der.

2
Hum, hum, hum. Kommentatoren "Brian" skriver på Document:

Skandale i Slovenia i går: Google-oversettelse:

I går brøt det ut en stor skandale i Slovenia og i dag snakker hele Slovenia om en stor vaksinasjon. Oversykepleieren ved University Medical Center, et klinisk senter i Ljubljana, som tar seg av mottak av flaskene og styrer alt, sa opp, gikk ut foran kameraene og tok ut flasker med flasker med væske.
Hun viste folk kodene på flaskene der hver inneholder 1, 2 eller 3 sifre i koden, og forklarte deretter betydningen av disse tallene. * Nummer 1 er placebo, saltvann. Nummer 2 er en klassisk flaske RNA. Tallet 3 er en RNA-pinne som inneholder onco-genet, knyttet til adenoviruset som bidrar til utvikling av kreft. For disse flaskene sier nummer 3 at personer som fikk det innen 2 år vil få bløtvevskreft.

Hun sier, hun var personlig vitne til stikket til alle politikere og tycoons og alle fikk stikk nummer 1, så fikk de en saltvannsløsning, en placebo.
Og dette forklarer hvorfor den samme karakteren stikker alle politikerne våre når de tar bilder for media.


Hvis dette bare har en liten andel sannhet i seg, vil mye av de mest dystopiske spådommene være endret fra konspirasjons-teori til konspirasjons-empiri.

Effektivt skille mellom de verdige og de uverdige, eller unyttige? Saltvann for meg, en dose gift for deg!

FB-lenke her, for de som forstår språket. Google oversettelsen blir nokså håpløs.
https://www.facebook.com/watch/?v=190515176301913

https://www.document.no/2021/11/22/galt-og-farlig-a-si-at-uvaksinerte-truer-vaksinerte/

Edit:
Hum, hum igjen. Nakstad vegret seg for å bli injisert på direkte-tv. Hva kan det skyldes? Det er jo en gyllen sjanse til å vise folk hvor ufarlig det er. Men nei.

USAs tidligere presidenter Barack Obama, George W. Bush og Bill Clinton er blant dem som har meldt seg frivillig til å ta en vaksine mot covid-19 på direktesendt TV. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad uttrykker skepsis overfor Dagbladet.

- Er du villig til å ta en vaksine mot covid-19 på TV?

- Det jeg I hvert fall er villig til, er å sette meg inn i informasjonen om vaksinene, slik som alle andre. Jeg er positivt innstilt til vaksiner og tenker at dersom det viser seg at vaksinene er trygge og effektive, så er det en veldig god anbefaling. Jeg vil høre på de rådene som jeg får fra Folkehelseinstituttet, slik som alle andre, sier Nakstad til Dagbladet og fortsetter:

- Men jeg tror ikke nødvendigvis at vi skal begynne å ta vaksiner live. Det er på en måte ikke vår rolle, men jeg registrerer at det skal gjøres blant politikere ulike steder.


"Det er på en måte ikke vår rolle", hørt sånt utenomsnakk? Lukter det litt av dette? Litt slovensk nasjonalrett kanskje?

Bite-sized and bursting with all manner of exotic fillings, the humble Slovenian dumpling is as close to 'national dish' status in Slovenia as any other traditional Slovenian food.

"Bursting with all manner of exotic fillings", som en mRNA-injeksjon :-)

https://www.dagbladet.no/nyheter/skeptisk-til-tv-stunt/73161796

Steigan skriver at denne historien er tilbakevist i Slovenia. Det kan være, men med alt det ufattelig skremmende som skjer i vårt samfunn i rekordfart, tør jeg ikke si noe sikkert hverken for eller mot.

3
Nytt "tilfelle " i den tragiske serien av atleter som plutselig kollapser på banen.

Sheffield United star John Fleck collapsed on the pitch during Tuesday night’s match and rushed to the hospital. Play was halted for 11 minutes as Fleck was treated on the field. The soccer star was given oxygen on the field and then taken off the field in a stretcher. He spent the night in the hospital.

Direktesendingen ble kuttet etter at en kommentator spurte: "har han tatt Covid vaksine?"

Synd for Corona-alarmistene at de ikke klarte å kutte før, svaret er ikke så relevant, spørsmålet derimot svært pertinent.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/sheffield-united-star-john-fleck-collapses-pitch-tuesday-match-rushed-hospital-tv-live-feed-cut-announcer-asks-covid-jab/

Det blir mer oppmerksomhet  om "atlet-kollapser" og verre å bortforklare fenomenet.

Tidligere Premier League-stjerne vil at de mange kollapsene på fotballbanen skal etterforskes.

Kollapsen er en av mange det siste halve året, og har skapt mye forundring.


Forundring? Hø, hø.

Den tyske avisen Berliner Zeitung publiserte derfor en oversikt for to uker siden der de fremla en liste over alle fotballspillere som har falt om på banen. I artikkelen ønsket avisen svar på hvorfor et «uvanlig stort antall profesjonelle og amatørfotballspillere har kollapset nylig».

Listen av spillere som har kollapset er lang. Noen av spillerne har også dødd.


Sport er 99% underholdning. Så for å sette det på den aller mest kyniske sprøytespissen, så blir det mer sirkus på banen med disse situasjonene, og folket er ikke mer siviliserte enn at de følger fascinert med (ref videoer av bilulykker). Og kanskje synes de det er litt gruoppvekkende gøy? Når vi ser hvor mange som åpent uttaler at de at ønsker ikke-vaksinerte skal nektes medisinsk behandling, kan man lure på hvor mange millimeter under huden menneskeverdet deres stikker (sic).

Berliner Zeitung-artikkelen spekulerer ikke i om covid-vaksiner har noe å gjøre med de mange kollapsene i idretten og hjerteproblemene.

Imidlertid bemerker avisen at hjertemuskelbetennelse (myokarditt) kan oppstå i løpet av banale virusinfeksjoner og føre til «livstruende hjertearytmier».

Et «lite antall» vaksinerte mennesker har lidd av hjertebetennelsesproblemer som et resultat av vaksinen, ifølge en Wall Street Journal-rapport.

Forskere undersøker nå om at Pfizer- og Moderna-vaksinene «forårsaker de inflammatoriske hjertesykdommer myokarditt og perikarditt».


Det er NETTOPP hjertemuskel- og hjerteposebetennelse som er blitt påpekt å være blant de vanligste skadene av injeksjonen. Det kan ikke være noe nytt hverken for  legestanden eller media. Men så klart, det er snakk om et "lite antall". Snart får vi nok vite at det er flere som ikke får slike skader enn de som blir rammet. Så da så. SÅ TRYGGE ER STIKKENE!

Hendelsen tirsdag kveld der United-spiller John Fleck kollapset under en Championship-kamp har nå fått mye oppmerksomhet i England. Tidligere Premier League-stjerne Matt Le Tissier mener nå at det er på tide å starte etterforskning.

– Hvor mange flere idrettsfolk må kollapse på banen før en etterforskning finner sted?, spør han på twitter.

Le Tissier spilte for Southampton i sin tid. Han er nå ekspertkommentator for Sky Sports.


Ikke vent for mye av en slik undersøkelse. "The usual suspects" har garantert store eierinteresser i både klubbene og media. På underholdningsarenaene i Romerriket ropte gladiatorene:

"Ave, imperator, morituri te salutant."
"Vær hilset, keiser, de som går i døden, hilser deg".

Nytt motto for FIFA?

https://resett.no/2021/11/24/tidligere-premier-league-stjerne-vil-at-de-mange-kollapsene-pa-fotballbanen-skal-etterforskes/

4
Fritt Vaksinevalg har en grundig artikkel om vaksinene. Mye stoff, men lettlest og egnet til  alvorlig ettertanke. Fra mai 2021, vi vet en del mer nå, særlig om skadevirkninger.

Fra kap. 1:

De fleste forventer at hvis man tar en vaksine så er formålet med denne at man skal bli beskyttet mot å bli smittet, dette gjør ikke disse vaksinene og det bør opplyses om dette på en tydelig måte da dette er dårlig forstått i befolkningen, og ikke kommunisert av helsemyndigheter eller politisk ledelse. 

Derfor har man ikke noe grunnlag for å påstå at de som er vaksinerte vil kunne hindre smittespredning eller kunne beskytte noen andre enn seg selv ved å la seg vaksinere. 

 Derfor kan du ikke bidra til å beskytte noen andre ved å ta vaksinen. Du vil derfor ikke bidra til noen “dugnad” eller være “solidarisk” ved å ta vaksinen. Det å vaksinere seg vil kun være for å gi seg selv en viss beskyttelse fra å utvikle milde symptomer på Covid-19.


Dette betyr at injeksjonen IKKE er en vaksine, som skal gi immunitet, men en BEHANDLING, og da kommer spørsmålet: Hvorfor forbyr man sikre og anerkjente behandlinger som Ivermectin?

I pakningsvedleggene som finnes tilgjengelige på nettsidene til Statens legemiddelverk skrives det i klartekst for hver av vaksinene følgende:

Vaksinen til Moderna står det:
“- Hindrer vaksinen at du smitter andre? - Dette vet vi foreløpig ikke”

Vaksinen til Pfiser/BioNTech står det:
“- Hindrer vaksinen at du smitter andre? - Dette vet vi foreløpig ikke”

Vaksinen til AstraZeneca står det;
“Hindrer vaksinen at du smitter andre? - Dette vet vi foreløpig ikke”

Studiene til Pfizer-BioNTech har med andre ord kun vist at vaksinen kan virke symptom-dempende på de milde symptomer når du blir smittet med Covid-19.


Lurer på om alle som tok stikket fikk vite dette? Hvis ikke, har de utførende etater gjort seg skyldig i det jeg ikke vil nøle med å kalle kriminell adferd.

https://www.frittvaksinevalg.com/stopper-ikke-smittespredningen

5

Og nå sier Nakstad at man ikke behøver bruke håndsprit? Hæ? Har han mistet et agentur, eller hva?


Nakstad om coronasmitte: − Håndvask har veldig liten effekt
Spriting og vasking av hender har blitt en naturlig del av hverdagen i kampen mot coronaviruset. Men allerede i fjor var det klart at det har mindre å si, sier Nakstad.


– For covid-smitten har håndvask veldig liten effekt, med mindre man hoster rett i hendene og er i direkte berøring med en annen rett etterpå, sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til VG.


I fjor, altså. Hvorfor sa han ikke noe da? Hva blir det neste ? At masker ikke stanser virus?

Vært på en pub der personalt iherdig desinfiserer bordet etter forrige besøk? Bare tull.

– Det er nok mange som har vasket eller desinfisert seg for mye. Det er hverken bra for huden eller smittevernet. Det å desinfisere stoler og bord som folk har sittet ved, er nok «overkill» – det kan man droppe.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/47xoOg/nakstad-om-coronasmitte-haandvask-har-veldig-liten-effekt

6

Mitt inntrykk er at tiltakenes styrke varierer ut fra vurdering av hva som er realistisk å gjennomføre i de respektive land, men at planen er en situasjon der det mer eller mindre er vaksinetvang for alle.

Man bør stille Nakstad, Guldvog, Stoltenberg og Støre et konkret spørsmål: Er du for eller mot tvangsvaksinering? Og ikke gi sdg før det kommer et konkret svar.

Og nå sier Nakstad at man ikke behøver bruke håndsprit? Hæ? Har han mistet et agentur, eller hva?

Med vaksinetvang i Østerrike  (og et stort flertall sier ja til dette i Tyskland, i følge en undesøkelse), så har vi krysset grensen for hva som kan tolereres av tiltak. Jeg hadde aldri trodd jeg ville skrive dette, men dessverre ser det ikke ut å være tilfeldig at det er disse to landene som fører an inn i det nye diktaturet.

Og nå kommer det:

EU har torsdag foreslått en ny grense for hvor lenge coronavaksinasjonen er gyldig for innreise til unionen. Det melder Reuters.

Grensen de foreslår, er ni måneder. Det vil si at om man er fullvaksinert for ni måneder siden og ikke har tatt en ny vaksinedose, en såkalt boosterdose, så vil ikke vaksinasjonsbeviset være gyldig for innreise til EU.

Dermed foreslår de også at folk tar en boosterdose før ni måneder er gått fra man ble fullvaksinert, for at coronapasset fortsatt skal være gyldig.


Altså, uten booster (stikk nr 3 til uendelig) ikke gyldig pass etter 9 måneder. Omatt og omatt og omatt. Dette vil da også gjelde reier fra Norge til Sverige. Og dersom man "tilfeldigvis" oppdager at injeksjonen bare gir "trygghet" i f. eks. 4 måneder, ja så blir det tre ganger i året.

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/bloomberg-eu-vil-innfoere-vaksinegrense-paa-ni-maaneder.ZRyfDZAXu?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row6_pos1

7
De kan kutte all støtte til elbiler, så blir det flere passasjerer i kollektivtrafikken.

8
Allt fler som behöver vårdas på iva för covid-19 är fullvaccinerade.

Men något håller på att hända. I november var nästan hälften av de som krävde intensivvård fullt vaccinerade, 43 procent. Att jämföra med i september då samma siffror var 23 procent. Ökningen är än mer markant för åldersgruppen 60 år och uppåt: I augusti var andelen som intensivvårdades trots full vaccination 20 procent, i september 42 procent, i oktober 61 procent och i november 76 procent.

Det var de over 60 som først og fremst skulle beskyttes med injeksjonen, ikke sant?  I november er 76% av pasientene på intensiv avdeling "fullvaksinerte".

Hvis - jeg gjentar hvis - disse skremmende tallene viser seg å være representative for større populasjoner (=signifikante) står vi trolig overfor en av de største medisinske (vaksine)skandaler noensinne. For sånne tall kan selvsagt ikke feies under teppet veldig lenge, selv der journalistene sliter med den lille gangetabellen. Det er også interessant at svenske hovedstadsaviser tar tak i saken. Det er ikke bare ConTrari1 som er gal, altså?!

Jeg ser ingen grunn til å tvile på de svenske tallene for "fullvaksinerte" innlagte på intensiven. Hvilke myndigheter ville se seg tjent med å blåse opp disse?

Det spiller heller ingen stor rolle, annet enn kanskje å vekke folk til å innse at beskyttelsen er en illusjon. Sverige har vaksinepass i hele landet nå, langt mindre strengt enn i andre land, men det kan jo fort endres. Og nå skal tredje stikk rulles ut for alle over 18, frivillig fortsatt, men hvor lenge før det kobles til passet?

Mitt inntrykk er at tiltakenes styrke varierer ut fra vurdering av hva som er realistisk å gjennomføre i de respektive land, men at planen er en situasjon der det mer eller mindre er vaksinetvang for alle.

Man bør stille Nakstad, Guldvog, Stoltenberg og Støre et konkret spørsmål: Er du for eller mot tvangsvaksinering? Og ikke gi sdg før det kommer et konkret svar.

Og nå sier Nakstad at man ikke behøver bruke håndsprit? Hæ? Har han mistet et agentur, eller hva?

Med vaksinetvang i Østerrike  (og et stort flertall sier ja til dette i Tyskland, i følge en undesøkelse), så har vi krysset grensen for hva som kan tolereres av tiltak. Jeg hadde aldri trodd jeg ville skrive dette, men dessverre ser det ikke ut å være tilfeldig at det er disse to landene som fører an inn i det nye diktaturet.

9
I USA lokker de barn til å ta stikket, noen steder ved å tilby dem 100 dollar i cash. "A 100 dollars can buy lot of candy." lyder det fra barnelokkerne, når ble det et helsetiltak å stappe unger fulle av sukkertøy? Det minner om en viss rottefanger i Tyskland. I Norge "vurderer" man vaksinering av barn under 12, tydeligvis uten å primært tenke på om de er i noen fare fra viruset (i praksis null; i UK døde 6 av 22 millioner barn under 12 av Corona, de fleste med comorbiditeter), nei, det skal vurderes ut fra smittesituasjonen i Europa! Det er monstre blant oss.

Tredje stikk er på  trappene i Sverige. Var det noen som trodde boosteren bare var for risikogruppene? Å nei. For det er harde tak der også, stadig flere "fullvaksinerte" havner i sykeseng. Sånn går det når man faller for røverhistorien om "95% effektivitet".

Allt fler som behöver vårdas på iva för covid-19 är fullvaccinerade.

Men något håller på att hända. I november var nästan hälften av de som krävde intensivvård fullt vaccinerade, 43 procent. Att jämföra med i september då samma siffror var 23 procent. Ökningen är än mer markant för åldersgruppen 60 år och uppåt: I augusti var andelen som intensivvårdades trots full vaccination 20 procent, i september 42 procent, i oktober 61 procent och i november 76 procent.

Det var de over 60 som først og fremst skulle beskyttes med injeksjonen, ikke sant?  I november er 76% av pasientene på intensiv avdeling "fullvaksinerte".

Regionerna måste komma i gång med tredje dosen fort enligt statsepidemiolog Anders Tegnell.

– Julen börjar närma sig. De här grupperna borde verkligen få en möjlighet att vaccinera sig. Det vore väldigt olyckligt med en stor spridning när vi träffas under julen, säger Anders Tegnell till DN.


I onsdags gick regeringen tillsammans med Folkhälsomyndigheten ut och meddelade att alla svenskar över 18 år ska få en tredje dos vaccin, en påfyllnadsdos. Tidigare gällde rekommendationen för de över 65 år.

– Det kan finnas en tendens till att vaccineffekten börjar släppa främst bland de som är över 65. Det har man sett i flera länder. Nånstans vid sex månader börjar risken för allvarlig infektion försiktigt öka även för vaccinerade över 65 år. Det är därför vi nu rekommenderar att ge en tredje dos, säger Anders Tegnell, statsepidemiolog vid Folkhälsomyndigheten till DN.

Tegnell trener i VM i roing.
Det kan finnas en tendens

https://www.expressen.se/nyheter/allt-fler-pa-iva-ar-fullt-vaccinerade-/

10
Nytt "tilfelle " i den tragiske serien av atleter som plutselig kollapser på banen.

Sheffield United star John Fleck collapsed on the pitch during Tuesday night’s match and rushed to the hospital. Play was halted for 11 minutes as Fleck was treated on the field. The soccer star was given oxygen on the field and then taken off the field in a stretcher. He spent the night in the hospital.

Direktesendingen ble kuttet etter at en kommentator spurte: "har han tatt Covid vaksine?"

Synd for Corona-alarmistene at de ikke klarte å kutte før, svaret er ikke så relevant, spørsmålet derimot svært pertinent.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/sheffield-united-star-john-fleck-collapses-pitch-tuesday-match-rushed-hospital-tv-live-feed-cut-announcer-asks-covid-jab/

11
Nancy Pelosi har kjøpt hus, ikke i sin hjemstat California, som er grundig f***ed på grunn av Demokratenes politikk, nei i rødeste Florida, en kåk til 25 mill dollar og...rett ved sjøen. Kanskje hun tror hun har evner som Moses og kan stagge det  oversvømmende havet?

Is Nancy Pelosi tired of California and its high cost of living? Is Nancy happier being in a state run by Republican Ron DeSantis than her home state of California run by Democrat Gavin Newsom?

Was Nancy thrown out of California? Maybe Nancy likes the beautiful beaches in Florida? Or our lack of a state income tax? Or our Governor DeSantis and his pro-family, pro-business and pro-growth policies?

Is Nancy planning on retiring from Congress soon and then moving to Florida permanently?


Bare ett eneste nytt kullkraftverk mer, så har hun delfin i stua.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/global-warming-nancy-pelosi-purchases-25-million-mansion-florida/

12
Fyren er jo rett og slett livredd for at gatens parlament slår til igjen, der alle de fattiggjorde i kjølvannet av klimaselvskadingen kan sette landets ordenssystem virkelig på prøve. Og han selv blir en forskanset stakkar i kjelleren i det hvite hus.

Ingen skal si vi ikke lever i en usikker tid på mange områder.

Jeg kan ikke fatte og begripe annet enn at selvskadingen av våre vestlige nasjoner er gjort bevisst for å svekke oss. Det finnes ingen annen logisk forklaring. Europa har massevis av kull, av naturgass (UK alene kan raskt gjøre slutt på vår eksport dit) og av atomkraft. Det er overhodet ikke noen energikrise hvis man oppfører seg rasjonelt. Men dessverre er vi nok nå inne i et tidlig stadium av New World Order.

Skulle ønske de polare strøk smeltet så mye at man kunne søke tilflukt der :-)

13
I USA når hykleriet er foreløpig toppunkt når Biden-regimet nå frigjør 50 millioner fat olje fra den nasjonale reserven, mens de påstår å skulle redde verden fra klimakrise. Når bensinprisen er kommet opp i rundt 7 dollar for en gallon på det meste, må man dempe gemyttene. Biden bønnfaller OPEC om å produsere mer, og gjør landet til latter for hele verden. Det er ikke mer enn et år siden USA var selvforsynt med oljeprodukter. Dette er en stor hjelp for Trump, som sannsynligvis stiller til valg i 2024, hvis det da er noe land igjen å regjere.

14
Fint å se at også American Thinker tar opp dette:

In  fact, it turns out that, according to a study released a week ago:

Paleoclimate data indicate there was less Arctic sea ice during the pre-industrial period than in modern times, or when CO2 concentrations were 100 ppm lower than today (280 vs. 380 ppm).
Scientists (Diamond et al., 2021) assert that during the 18th and 19th centuries Arctic sea ice extent minimum (September) values averaged 5.54 million km².

Though modern sea ice losses are often characterized as dangerously low, satellite data indicate the 2002-’06 five-year average minimum sea ice extent was 5.92 million km², which is 0.38 km² above the 1700s and 1800s or pre-industrial (PI) levels. This would not appear to be consistent with claims of unprecedented sea ice losses in recent decades.


https://www.americanthinker.com/blog/2021/11/global_warming_scaremongers_refuted_as_arctic_ice_growing_on_track_to_be_the_most_ice_in_2_decades.html

15
WHO i Europa sier det VIL BLI 2 mill. Corona-dødsfall innen mars 2022. Som med dødstallene i Norge er dette kumulativt, ikke innenfor en avgrenset periode. Blir mer skummelt sånn.

WHO påpeker at stadig mer forskning antyder at vaksinenes beskyttelse mot smitte og mild sykdom blir svekket og anbefaler at sårbare grupper får en oppfriskningsdose.

Så..."stadig mer forskning" viser at stikkene ikke funker, og DERFOR MÅ DU TA FLERE! Logikken er hinsides all rasjonell tanke. Ble du syk av den soppen? Spis mer!

https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/who-varsku-om-700-000-nye-koronadodsfall-i-europa-i-vinter/s/12-95-3424209514

Myndighetene kommer til å kjøre skrekk og gru kampanjer for full musikk, også for å skjule hvor mange som havner på sykehus med annen sykdom, som man kan mistenke at skyldes svekket immunforsvar på grunn av injeksjonene. Skulle ikke forundre meg om narretivet nå endres fra antall "Corona-innlagte" til bare "innlagte". Folk flest er så innsauset med propaganda at de sikkert sluker den bløffen også.

Mark Twain sa at det er mye lettere å lure folk enn å få dem til å innrømme at de er blitt lurt. Det er svært relevant i Corona-tiden. Jeg stusser ofte over den mutte motstanden man møter når man forsøker å starte en samtale om dette. Folk vil bare ikke, de vil ikke se muligheten for at de er blitt lurt. Det går på stolthet og forfengelighet. En godt eksempel kan vi ser her:

I was rudely reminded of this during a recent phone call with an old American friend.  I told her I would have to leave my job on January 4 because of Biden's COVID mandate.  I expected sympathy, but she said nothing.  The silence was her way of saying I deserved to lose my job because the unvaccinated like me (I had COVID) are responsible for the deaths of so many to COVID.  Not her lifelong obesity or her husband's lifelong smoking habit that resulted in a debilitating stroke in his mid-50s.

In her little Alice-in-Wonderland world, the Deep State can do no wrong.  Why?  The Deep State was her employer and allowed her to retire at 55 with full pay and benefits.  Was she a firefighter, policewoman?  No, she was a unionized teacher in a government-run school.  A job that is so tough that you get to retire at 55.  Her retirements benefits are fantastic.  She even put her husband on her insurance.  She fully supports the Deep State (not the deplorable taxpayers) that has given her all she has.  When all this COVID stuff started, she rebuked me for suggesting that America's highest-paid bureaucrat (Kaiser Fauci) had created COVID by financing gain-of-function research in CCP bioweapon labs.  She said, "I don't want to hear anything bad about my Fauci."


Altså en lærer som nyter godt av en svært generøs pensjon (55 år!) og tar det offentlige i nærmest Pavlov-lydig forsvar. Ingen skal rokke ved hennes illusjoner! Særlig ikke dersom det kunne medføre reduserte ytelser fra staten.

Den slags innbitt egeninteresse finner vi overalt. Og Corona-alarmistene vet å utnytte det, for å splitte folket. Har du opplevd det unnvikende blikket når du kommer med det du mener er himmelropende feil i virus-viraket, du får ikke noe svar bare en ullen påberopelse av tro på øvrigheta.

https://www.americanthinker.com/articles/2021/11/the_cruel_lesson_to_learn_from_austrias_covid_vax_insanity.html

Men i Tromsø skjer det noe uventet, Corona-passet er satt på vent, angivelig på grunn av tekniske problemer, men det lyder hult.

Personvernet forhindret innføring av koronapass i første omgang, men Wilhelmsen har ikke gitt opp. Han vil nå forsøke å finne en løsning som ivaretar personvernet skikkelig, i samarbeid med reiseliv, næringsliv og kulturlivet.

Wilhelmsen håper at ny teknologi vil komme på plass fra nasjonalt hold om kort tid.


Hva skjer dersom "smitten" har gått ned betraktelig når denne "teknologien" er på plass? "Vi har et pass, og vi må bruke det, fordi vi har det!"?

Utelivet i byen er jo svært positive. "Det er flott med passet, for da slipper vi avstand regel og folk kan sitte tett på hverandre og kose seg." Jeg unner alle å sitte tett sammen og kose seg, men eh...smittevern? Eller tror de ennå at to stikk i armen beskytter?

https://www.document.no/2021/11/23/nei-til-koronapass-i-tromsa-etter-heftige-diskusjoner/


Pages: [1] 2 3 ... 133