Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - PetterT

Sider: 1 [2] 3 4 ... 34
16
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 10.07.2018, 17:01:13 »
Sitat Emeritus:
Sitat
PetterT, jeg har gjort gjentatte forsøk på å bli venn med deg.

Hva skal med fiender når man har slike "venner".

Konspirasjonstvangstankene i Emeritus forvirrede hode bør han gå til psykiater med for å bli medisinert for, men med 1500 milliarder USD sløst på klimahysteri hvert år (!) innen klimabusiness (som ikke skaper noe av verdi, men som bare er en samfunnsbyrde) er det mange sammenfallende interesser uten at det nødvendigvis er noen sentralstyrt konspirasjon: klimaaktivister, politikere, klimabyråkrater, klima"forskere", journalister, mer eller mindre smarte opportunistiske businessfolk (med Jens Ultveit Moe som en av de mindre smarte), FN IPCC, IMF, Verdensbanken, mmm.  Det er oss skatte- og avgiftsbetalere og spesielt de aller fattigste som må lide for klimahysteriet.

Aaslid røpet ikke Emeritus identitet HER på forumet.  Det gjorde Emeritus selv på innlegg som han nå har sørget for ble slettet, slik at bevisene for det nå er borte.

17
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 09.07.2018, 15:26:39 »
Ha, ha  8)
Nå må jeg le igjen av vår lokale komiske Ali.
Sitat hyklerske Emeritus:
Sitat
du får forsøke å ta ballen, ikke mannen.

Er det noen som fra første stund siden inntreden i klimadebatten har forsøkt å ta mannen (klimarealister) i stedet for ballen så er det Emeritus. 
Hvorfor i all verden skulle Emeritus opprette en tråd om meg her på "Aktører og hendelser" om ikke det var for å "ta" meg?
Jeg bare svarer med samme mynt.

Emeritus begynte med beskyldninger om at vi klimarealister er noen konspirasjonsteoretikere på klimarealistene.com.
Men, hvem trenger konspirasjonsteori når man har klimaalarmister som
James Hansen, klimaaktivist, arrestert flere ganger for å ha forstyrret ro og orden, og som rigget sitt beryktede klimamøte i 1988:
Senator Tim Wirth vs James Hansen: At Least One of Them is a Liar…
https://climatechangedispatch.com/senator-tim-wirth-vs-james-hansen-at-least-one-of-them-is-a-liar/
Boiling Oceans and Burning Reputations with James Hansen
https://wattsupwiththat.com/2012/03/14/boiling-oceans-and-burning-reputations-with-james-hansen/
eller
‘Global warming’ is not about the science – UN Admits: ‘Climate change policy is about how we redistribute the world’s wealth’ 
http://www.climatedepot.com/2017/05/24/global-warming-is-not-about-the-science-un-admits-climate-change-policy-is-about-how-we-redistribute-the-worlds-wealth/
+ Climategate 1&2, + Peter Gleick fakegate +++18
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 09.07.2018, 09:20:59 »
Flere og flere slutter seg til prof. Henrik Svendsmarks teori og bevis på at sol og kosmisk stråling styrer mye av global temperatur og klima.  Nå en japansk forsker:

Leading Japanese Scientist Tells National Audience Focus Needs To Be On Cooling, Not Warming!
http://notrickszone.com/2018/07/06/leading-japanese-scientist-tells-national-audience-focus-needs-to-be-on-cooling-not-warming/

19
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 09.07.2018, 09:11:57 »
En dyktig advokat ville vite at å true med å spise noen faktisk er straffbart:
https://www.aftenposten.no/norge/i/kRVLk/Kannibalen-domt-til-ett-ars-fengsel
Et annet eksempel er en kar på sørlandet som ble dømt for å ha truet med å spise en politimann (finner ikke link i farta).

Poenget (som Emeritus ikke har kognitive evner til å forstå) med å påtale utsagnet om å bli spist er å avsløre om Emeritus er seriøs eller ikke, og om man kan ta hans mange utspill alvorlig.  Det kan man altså ikke.

Vi som har googlet Emeritus, etter at idioten avslørte sin egen identitet, er blitt opplyst om at han umulig kan være noen dyktig advokat, men heller sterkt undermåls. 

Hans taktikk er å forsøke å overkjøre motdebattanter med bøllete retorikk, ikke ulikt en annen undermåls; Trump.  Men altså, han er avslørt som en kverulant med tomme trusler.

Hans aktivitet her på dette ubetydelige forumet tyder på at han har fritidsproblemer på sene kveldstimer i alkoholrus.  Få deg et liv, Emeritus.

Seriøse bidragsytere, som jeg har lært mye av, ser ut til å ha trukket seg vekk etter Emeritus bøllete inntreden.  Det er synd. 
Det kan bli forumets død.  Det har Administrator et stort ansvar for.

20
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 03.07.2018, 21:14:22 »
Takk, jeg har det utmerket i nydelig sommervær her på øen  8)

21
Aktører og hendelser / Komiske ALIas Emeritus
« på: 03.07.2018, 21:11:15 »
Komiske ALIas Emiritus må være en av de mest hyklerske personer jeg har opplevd.
Han ser ikke bjelken i sitt eget øye, men påpeker flisen i andres.  Forsøker å mobbe Joanne Nova med utsagnet "klimaslufsa" for å samle inn litt penger å drive opplysningsvirksomhet for, mens klimahysterikerne har sugerør i statskassene i mange klimareligiøse land. Emeritus-tosken mener det i tillegg er umoralsk å be om litt støtte, men overser "fakegate" og "climategate 1 & 2". Se:

BINBS Professor Slams The ‘Ethically Questionable Persuasion Tactics’ Of The ‘Believers’ Who Market AGW
http://notrickszone.com/2018/07/02/oslo-professor-the-deceptive-tactics-used-by-agw-believers-mark-an-epic-marketing-failure/
In a new paper published in the Journal of Social Marketing, Dr. Erik L. Olson spotlights the “Fakegate” scandal as a salient example of the unethical and deceptive practices used by those who promote dangerous anthropogenic global warming (AGW) — a“difficult-to-sell” cause. It is suggested that the ethically questionable tactics employed by AGW “marketers” (i.e., falsely hyping “the severity, immediacy and certainty of AGW threats”) have failed and should be resisted.

Han var så dum at han røpet sin egen identitet i et innlegg, men likevel ville han ha innlegget slettet.
Man blir jo litt nysgjerrig på en slik kverulantisk mobber (som på Carbomontanus aka Kullberg) så jeg googlet vedkommende og det jeg fant var ikke særlig flatterende.  Fyren burde skjemmes, men har åpenbart ikke skamvett.  Det er ett av kriteriene for å være psykopat. Selv er jeg blitt fjerndiagnostisert av Emeritus for å ha tourettes og blitt truet med å bli spist.  Nå mener han at jeg er en idiot som har betalt $2500 for å bli "Platinum Member" i JoNovas fond. 
Akk ja, - mot dumheten kjemper gudene forgjeves.

22
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 02.07.2018, 15:40:29 »
Tilbake til tema:

Glimrende artikkel om hvordan solen påvirker klima:

The Sun Allergy Of Climate Researchers
https://www.thegwpf.com/the-sun-allergy-of-climate-researchers/

Date: 29/06/18
Ulli Kulke, Achse des Guten
Even if the influence of the sun on climate change in recent decades has receded somewhat into the background, there are a number of researchers who are investigating the fluctuating effect of our central star on our Earth’s atmosphere, thus also on climate change – and who have produced surprising results in the process. 

og en artikkel om at det også er kosmisk stråling og skydekke som har forårsaket istider:

Interglacials, Milankovitch Cycles, and Carbon Dioxide
https://arxiv.org/abs/1002.0597
Gerald E. Marsh
(Submitted on 2 Feb 2010 (v1), last revised 11 Feb 2010 (this version, v2))
The existing understanding of interglacial periods is that they are initiated by Milankovitch cycles enhanced by rising atmospheric carbon dioxide concentrations. During interglacials, global temperature is also believed to be primarily controlled by carbon dioxide concentrations, modulated by internal processes such as the Pacific Decadal Oscillation and the North Atlantic Oscillation. Recent work challenges the fundamental basis of these conceptions. 

23
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 02.07.2018, 12:51:55 »
Komiske ALIas Emeritus blir bare mer og mer latterlig.  Fyren må jo være både blind og døv.

De ressurser som vi klimarealister/skeptikere har til disposisjon er bare smuler i forhold til den korrupte klimamafian.
Se figuren nedenfor: $79 billion to the scare. $0 to skeptics.

Spot the Vested Interest: The $1.5 Trillion Climate Change Industry
Climate Change Business Journal estimates the Climate Change Industry is a $1.5 Trillion dollar escapade, which means four billion dollars a day is spent on our quest to change the climate. That includes everything from carbon markets to carbon consulting, carbon sequestration, renewables, biofuels, green buildings and insipid cars. For comparison global retail sales online are worth around $1.5 trillion. So all the money wasted on the climate is equivalent to all the goods bought online.
http://joannenova.com.au/2015/07/spot-the-vested-interest-the-1-5-trillion-climate-change-industry/

... og det uten å redusere global temperatur noe som helst!
Alle pengene har ikke hjulpet det spøtt fordi:
NATUREN/SOLEN STYRER KLIMA!


24
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 30.06.2018, 23:38:44 »
Advokaten Emeritus prøver å forklare hva vitenskap er.  Det er ikke annet enn et hvilket som helst annet partsinnlegg i en rettssal.
Jus er den minst eksakte "vitenskap" etter psykologi.
Emeritus bør i stedet se på motiv.  Klimaalarmistenes motiv er mer penger, likt korrupsjon.  Klimarealisters motiv er sannhet, og sannhetssøkende blir gjerne trakassert av de til enhver herskende elite.
Definisjon av vitenskap bør overlates til naturvitenskapens egne aktorer som her:

Klimaboblen – verden vil bedrages
http://www.klimarealistene.com/2017/06/03/klimaboblen-verden-vil-bedrages/
Av Jens Morten Hansen, Geolog, adj. professor i naturfilosofi
Et lite utdrag:
Sitat
Jo større politisk eller økonomisk rolle et nyt paradigme spiller, desto værre opfører teoriens tilhængere sig over for kritikere og anderledes tænkende.
Videnskapsfilosof Georg Henrik von Wright

Hvordan står det så til med videnskabsetikken omkring vor tids dominerende paradigme, det politisk udpegede internationale klimapanel, IPCC’s klimamodel? Anlægger man Kuhns, Poppers, Lakatos’ og von Wrights betragtningsmåder vil man se, at vor tids klimaforskning har udviklet sig som tidligere tiders mainstream i såvel videnskab som i religion og ideologi. Det gælder de originale idéer, og hvordan de i takt med deres politiske og økonomiske indflydelse udvikler et tykt dogmatisk lag omkring sig. Dernæst hvordan dette nye lag af dogmer vinder terræn som en ny, opportunistisk mainstream, der søger at kvæle al kritik.

25
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 30.06.2018, 18:43:10 »
Sitat Emeritus
Sitat
Og før du blir fristet, merk deg begrepet "vitenskapelig."

Med det mener vel Emeritus at det bare er IPCC-leiren som opptrer "vitenskapelig". Merk at Emeritus bruker hermetegn, noe som betyr at uttrykket ikke må oppfattes bokstavelig.

IPCC-"vitenskap" innebærer seleksjon og ignoranse av mye vitenskapelig informasjon, noe bl.a. E-G. Beck og Jaworowski har påpekt.
Jaworowski var
chairman of the United Nations Scientific Committee
Det burde kvalifisere som vitenskapsmann, mens IPCC er politikk (intergovernmental).

Dessuten har vi følgende utsagn fra respekterte vitenskapsfolk innen klima:
Judith Curry om IPCC: " I came to realize that the policy cart was way out in front of the scientific horse."
Richard Lindzen: "Believing CO2 controls the climate ‘is pretty close to believing in magic".
og sist men ikke minst tidligere leder for IPCC inderen Pachauri i sitt avskjedsbrev om at climate change er hans "religion and dharma", altså ikke vitenskap.

26
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 29.06.2018, 22:40:09 »
Patetiske komiske ALIas Emeritus trekker frem at
Sitat
Den nå døde og begravede Zbigniew Jaworowski

hva er baktanken med det?
Arrhenius er også død og begravet,  i likhet med Einstein, og hva så?
Her er Jaworowski's bio:
Sitat
Zbigniew Jaworowski, M.D., Ph.D., and D.Sc., a multidisci -
plinary scientist, is a professor at the Central Laboratory for Ra -
diological Protection, Warsaw, Poland. He has served as the
chairman of the United Nations Scientific Committee on the
Effects of Atomic Radiation, and has studied glacier ice sam -
ples from around the world, analyzing traces of heavy metals
and radionuclides.


Det Jaworowski påpeker er at analysene av CO2 fra iskjerner er i beste fall relative endringer, og ikke absolutte nivåer.

Og når det gjelder CO2 og temperatur, så kan det være enorme tidsforskjeller bl.a. pga treghet i havet.
Uansett så endres temperatur først på alle tidsnivåer, det være seg iskjerner eller de siste 200 år, og da kan ikke CO2 være ÅRSAK til temperaturendring.

Det må være noe annet, - og DET ER SOLEN
se https://www.thegwpf.com/the-sun-allergy-of-climate-researchers/


27
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 28.06.2018, 22:59:51 »
Andre forklaringer enn CO2:

What Scientific ‘Consensus’? 254 New 2018 Papers Support A Skeptical Position On Climate Alarmism
By Kenneth Richard on 28. June 2018

In just the first 6 months of 2018,  254 scientific papers have been published that cast doubt on the position that anthropogenic CO2 emissions function as the climate’s fundamental control knob…or that otherwise serve to question the efficacy of climate models or the related “consensus” positions commonly endorsed by policymakers and mainstream media sources.
http://notrickszone.com/2018/06/28/what-scientific-consensus-254-new-2018-papers-support-a-skeptical-position-on-climate-alarmism/

28
Rapporten som forsvant (i likhet med mye annen info som IPCC ignorerer, samt Emeritus identitet (uten sammenligning forøvrig)).

Ever wonder where the 275 billion taxpayers money went that got poured down the EU carbon trading system hole?
https://tallbloke.wordpress.com/2018/06/28/ever-wonder-where-the-275-billion-taxpayers-money-went-that-got-poured-down-the-eu-carbon-trading-system-hole/

29
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 28.06.2018, 20:52:05 »
Komiske ALIas Emeritus (LOL) som stadig "ommgår sainnheita" fikk sin egentlige identitet, som han selv hadde røpet, slettet.

Slik fremgangsmåte er i pakt med IPCC som også fjerner data og informasjon de ikke liker.

Komiske ALIas Emeritus (enda mer LOL) forstørrer skriften for å ROPE UT sine dumme kommentarer.

Komiske ALias Emeritus (kjempemye LOL) kan ha godt av å lese denne artikkelen, som gir ham svar på det han spør om:
http://21sci-tech.com/2006_articles/IceCoreSprg97.pdf

+ E-G. Beck om CO2 (oppsummering)
https://friendsofscience.org/assets/documents/180CO2_summary.pdf

30
Månelandingen prislapp 9 - 10 mrd NOK? eller mer?
http://pluss.vg.no/2012/11/27/1037/o2VzWx

Månelandingen analysert her:
http://www.klimarealistene.com/2018/06/25/manelandingen/

Statoil prislapp 25 mrd NOK

og Erna vil fortsette galskapen og bruke 20 mrd NOK pr. år til ingen, null, nix, nada nytte, mens helsevesen og politi skriker etter ressurser fordi den beRIKende invasjonen av folk fra dysfunksjonelle stater, som ønsker å snylte på vårt velferdssystem, medfører økte kostnader.

Hva burde bekymre oss mest: klimaendringer eller islam?
https://resett.no/2017/09/25/hva-burde-bekymre-oss-mest-klimaendringer-eller-islam/

Sider: 1 [2] 3 4 ... 34