Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Emeritus

Sider: 1 [2] 3 4 ... 154
16
Vel Petter T., jeg har nylig og flere ganger tidligere uttalt nettopp det samme, altså at innvandringsproblematikken er det mest akutte politiske problem vi og resten av Europa har i vår tid. Og med politisk mener jeg først og fremst en almen aksept for at begrepet "flerkulturelt" eller fargerikt felleskap er noen lureord med en vakker klang. Men Nord - Irland er flerkulturelt, det samme er Irak med sin fordeling av shia og sunni. USA var rimelig monokulturell med the WASP som den dominerende kultur. Og USSR's sammenbrudd var ikke Reagans fortjeneste, men bl.a. at russerne ble stadig færre og alle de andre ble stadig flere.

Problemet med innvandringsdebatten har nå i 50 år blitt dominert av at enhver som ikke er en jublende tilhenger av innvandring, automatisk har blitt møtt med rasiststempelet. Denne tiden er nå forbi, og det neste spørsmål som bør stilles er; hvordan kunne det gå så langt før de ansvarlige politikere innså at en ikke kan endre et lands kulturelle sammensetning på noen få generasjoner uten at dette får følger. Hvor har samfunnsvitenskapene blitt av opp i dette. Finnes der en eneste statsviter, sosiolog eller sosialantropolog som har uttrykt det minste bekymring for denne utviklingen, mens det faktisk er disse fagene som burde ha skreket ut for minst 30 år siden?

Jeg har i noen sammenhenger i halvfylla på restauranter påstått at den innvandringspolitikk som er ført i Norge og store deler av Europa de siste 30 - 40 år, vil ha langt større og langsiktige negative konsekvenser for Europa enn første og andre verdenskrig til sammen. Problemet med slike uttalelser er at en kommer i ABB terreng, der Gro ble til Landsmorderen i stedet for Landsmoderen.

Men for første gang her på KD.com tør jeg påstå at vi kan snakke om et paradigmeskifte, og at dette skjedde langt raskere enn paradigmeskiftene i vitenskapen.

Og Petter T, når det gjelder klima og alt det der, så er det ikke noe å stresse om, overlat det til meg.

Som jeg nettopp har avslørt har jeg sett beviset. Og til Stjakobs kan jeg nevne at hans liste over "The Team" har moret oss mye. Stjakobs traff bra på et par mann;

https://klimatilsynet.wordpress.com/2011/12/06/hvem-er-the-team/

Men alvorlig talt, Mann og Santer, skjerp deg Stjakobs !!

For øvrig heter det ikke "The Team," i de indre IPCC kretser går vi under betegnelsen "The Cardinals," vi er fire fra Europa, ved siden av meg selv kan jeg bekrefte at Phil Jones er en av de øvrige, men nå har jeg sagt nok.

17
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene og Vadsø
« på: 06.02.2018, 17:26:53 »
Da har jeg slått opp på GISS hjemmeside og funnet databladet for Vadsø her;

https://data.giss.nasa.gov/tmp/gistemp/STATIONS/tmp_634010980000_14_0/station.txt

Deretter har jeg gått inn på NMI her;

https://www.yr.no/sted/Norge/Finnmark/Vard%C3%B8/Vard%C3%B8/klima.html  (trykk på vis tabell)

Så har jeg sjekket litt. Jeg valgte januar og tok først de ti siste årene, deretter noen år på femti tallet og til slutt noen år på trettitallet. Til sammen sjekket jeg en 20 - 30 enkeltmåneder.

Jeg finner nøyaktige de samme tall hos GISS som hos NMI.

Stjakobs; Hva mener du GISS har gjort med tallene.

18
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 06.02.2018, 17:17:36 »
Petter T,

Sitat
   IPCC tør ikke si at det er bevist at CO2 er årsak til AGW,   

For noe tull, jeg har sett det. Jeg så det på Restaurant Four Seasons i New York, de lå i en koffert som var festet med kjetting til armen til både Kevin Trenberth og James Hansen, hhv deres venstre og høyre arm. Vi satt på det runde bordet bak det midterste treet, James og Kevin kunne kun spise suppe siden en av hendene deres var låst fast i kofferten.


19
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 06.02.2018, 15:36:09 »
Jeg ser at det jeg har oppfattet som DMI er NMI. Men det er uansett ikke samme data. Stjakobs har limt inn homogeniserte månedsverdier, mens det vises til GISS årsgjennomsnitt. Og hvis en ser på denne figuren fra NMI;Så er den temmelig lik GISS figuren, dog med andre verdier på aksene;Men den ene gjelder hele Nord - Norge, mens den andre kun gjelder Vadsø, så det jeg er på jakt etter er en tilsvarende NMI graf for Vadsø, noe jeg altså ikke finner.

20
Emeritus;

"https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/02/06/195369515/na-ma-vi-sosialdemokrater-regulere-innvandringen"

Sitat
Vi har i mine øyne fått for mange ikke-vestlige inn i vårt samfunn. Når jeg som sosidaldemokrat vil finne løsninger, er mitt beste råd å regulere igjen.   

Eller sagt på en annen måte, nå må noen gripe inn og stanse denne uansvarlige politikken Fremskrittspartiet har ført i mange år.

Jan P. Syse var en betydelig retoriker. På ett av årsmøtene lenge etter at høyrebølgen på åttitallet hadde lagt seg, og AP og resten av norsk politikk hadde akseptert dereguleringen av boligmarkedet, åpning for andre en NRK å drive radio og fjernsyn, åpningstider i butikker etc., stod Høyre igjen uten at de følte at de hadde fått æren for dette, det var da han sa;

"Noen har stjålet klærne våre mens vi badet"

Jeg tviler på at Listhaug og resten av de fremmedansvarlige vil la det skje igjen. Det er nå det hadde vært på sin plass å finne frem avisuttalelser o.l. av hva som har vært sagt opp gjennom årene, og slått SV, V og til dels AP i trynet med disse. Og høyre slipper heller ikke så lett unna, vi har eksempelvis typer som Victor Normann et al. som har vært fullstendig på bærtur.

21
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 06.02.2018, 13:12:15 »
stjakobs; jeg knyttet dette konkret mot Vadsø siden du har limt inn GISS som viser årlig middeltemperatur, så har du limt inn månedsverdier fra DMI, kan du sende meg linken til DMI? Eller vet du om tilsvarende link på NMI, jeg har forsøkt men finner det ikke. La vi gå grundig til verks, er der noen forskjell på NMI data - det er NMI som måler dette - og GISS data.

22
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 06.02.2018, 11:41:49 »
Sitat Bebben;

Sitat
"Din argumentasjon er tidvis rørende, men jeg spør altså om data som viser at CO2 styrer klodens angivelige klima, hva det nå er, eller i det minste dens temperaturer - så langt tyder tilgjengelige data på det motsatte. Med andre ord er den beste måten å senke atmosfærens CO2-innhold å redusere temperaturen."

Så du er tilbake til CO2 etter temperatur og etterlyser data? Har vi ikke vært her før en gang?

 http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=700.msg5068#msg5068

Du får data i massevis men ignorerer de og bare gjentar det samme enkle; "ingen fra IPCC har kommet og gitt meg data med teskje, for øvrig vil jeg foretrekke at det hele ble lest inn på lydbok så skal jeg vurdere om jeg gidder å høre etter."

Ja, det er enkelt å være klimaskeptiker, en kan bare la være å sette seg inn i ting og hevde at der ikke finnes "data.".

23
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 06.02.2018, 00:49:15 »
Sitat Bebben;

"Data."

Og hvem faen legger frem data her, er ikke Hausfathers artikkel om ytelsene til klimamodellene data? Er ikke beretningen om den totale skivebom de alternative herrene Humlum, Stordahl og Solheim til stadighet presterer, data?

Problemet er at dere ikke vil ha "data," straks dere ser "data," kommer det bare en strøm om "alarmisme," tåkelegging," "manipulering," "Climategate," "Donna Summer,""juksifisering," eller den som er i vinden nå; "det er veldig kaldt i USA for tiden."

24
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 06.02.2018, 00:39:12 »
Sitat Translator;

"Du har en merkelig måte å argumentere på, Emeritus. Straks noen som er uenig med deg (det er jo de fleste på dette forumet) henviser til en aktør (f.eks. Lindzen), så har du funnet et sitat som ikke passer (dvs. DU mener det ikke passer) med hva personen står for (igjen, sett med dine øyne). Men er det slik at hvis du henviser til en person, så må du være enig med denne personen i ett og alt? Det virker jo slik, når man leser det du skriver. Men du selv kan henvise f.eks. til Muller (eller Berkeley Earth) det ene øyeblikket for å så være uenig med ham i det neste. Her møter du jo deg selv i døra så glasshuset skingrer, for å si det slik."

Feil, les hva jeg skriver. Lindzen og Spencer er trukket frem fordi Petter T. med henvisning til Tim Ball forsøker å rote til skillet mellom den anerkjente del av klimavitenskapen som de to herrer tilhører, og den bizarre del som Tim Ball tilhører.

Det er ikke tale om å være enig i ett og alt, men å være uenig på det helt sentrale, nemlig helt grunnleggende atmosfærefysikk, og det er som atmosfærefysiker Lindzden er kjent, ikke som Connoisseur av Napoleonskaker. 

25
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 06.02.2018, 00:10:15 »
Sitat Translator;

"For øvrig synes jeg ditt svar til meg noen innlegg over, der jeg påpekte at alle klimamodellene overestimerer de faktiske temperaturmålingene, er noe ordentlig hvissvass. Det er kjekt å ha en "husfar" å vise til, men han er ikke noe annet enn et innlegg i debatten, og han har vel mest til hensikt å forvirre og tåkelegge, tenker jeg."

Siden jeg ikke har foretatt noen beregninger av klimamodellenes ytelse i forhold til den empiriske utvikling for egen maskin, må jeg nødvendigvis støtte med på en "husfar" eller to.

Jeg har i denne forbindelse limt inn en sammenstilling av Hansens prediksjoner fra 1988, denne er gjort av Nick Stokes. Så har jeg limt inn en mer generell av Zeke Hausfather. Begge har vært tilgjengelige på nettet i flere måneder, Stokes i over ett år og har endog vært omtalt i WUWT.

Jeg har foreløpig ikke sett noen mer innsiktsfulle kommentarer annet enn av typen;

"........annet enn et innlegg i debatten, og han har vel mest til hensikt å forvirre og tåkelegge, tenker jeg."

Så kanksje du enten kan lette tåken for egen maskin, eller linke til noen som har imøtegått dette på en annen og mer vitenskapelig måte enn å beskylde forfatterne for tåkelegging.

Det kreves faen ikke mye for å være klimaskeptiker.

26
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 05.02.2018, 23:57:40 »
Sitat Petter T;

"Ser vi en utvikling i Lindzens syn her?"

Mot en selverklært nut?

27
Jeg synes denne strengens tittel er så megetsigende at jeg vil benytte den til noe helt annet;

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/02/05/195369337/strengere-store-vil-ikke-settes-i-innvandringsbas-med-frp

http://www.smp.no/ntb/utenriks/2018/02/04/Danske-sosialdemokrater-vil-fjerne-muligheten-til-å-søke-asyl-innenfor-landets-grenser-16024918.ece

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/01/31/195367902/ap-talsmann-frp-er-store-i-kjeften-men-viker-unna-innvandrings-tiltak

What the fuck?

I forrige uke stilte Ap's nye innvandringspolitiske talsmann, som selv har innvandringsbakgrunn, opp i Stortingets spørretime og beskyldte Listhaug for unnfallenhet og manglende hårddhet i innvandringsspørsmålet.

Hvis Carl I. Hagen noe sinne skulle nyte fruktene av sine 40 år i norsk politikk, måtte dette ene innlegget alene være mer verdt en 40 verv i Nobelkomiteer, som Eldrestatsråd eller som Stortingspresident.

Historien skjer mens vi lager middag og er oppttatt av Trine Skei Grande. Men det som er i ferd med å skje i Europa - og det har skjedd på et par - tre år, er et paradigmeskifte som bare ytterligere vil utfolde seg.

- Det vil snart bli etablert som et faktum at store deler - langt mer enn halvparten - av de som har fått opphold på asyl eller humanitært grunnlag* har fått dette ved regulære bløffer, historier de har blitt innprentet av de de betalte for å bistå de, herunder norske advokater.

- At et stort flertall ikke vil greie seg uten offentlig hjelp store deler av sitt livsløp, og at dette vil smitte over på neste generasjon

- At kriminalitetsbildet er verre enn det vi tror, særlig knyttet til sedlighetskapittelet

- Kort sagt, vi har vært godtroende og tatt i mot en masse folk som har kommet til landet under falskt flagg og som ikke har noen hensikt om å innrette seg

Dette begynner nå å bli en snikedne erkjennelse i AP, det har vært det lenge i Danmark og store deler av resten av Europa.

* Selv om en ikke får opphold på asylgrunnlag, som er svært strengt, får det store flertallet likevel opphold på huanitært grunnlag.

 


28
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 05.02.2018, 19:08:57 »
Nå må du slutte å klistre deg til Spencer og Lindzen som om dere skulle ha samme standpunkt.

Tim Ball er Slayer og mener i likhet med deg at CO2 ikke spiller noen rolle for temp, hvis jeg har fått med meg den siste utvikling mener du nå at atmosfæretrykk og himmellegemets avstand til sola er det saliggjørende.

Både Spencer og Lindzen har en oppfatning om klimasensitivet, her er endog en egen streng på forumet om dette. Du og Tim Ball mener at klimasesitivitet er et meningsløst uttrykk da klima er helt uavhengig av CO2 nivået i atmosfæren.

Og hva mener Lindzen om folk som deg og Ball?

http://www.nytimes.com/2012/05/01/science/earth/clouds-effect-on-climate-change-is-last-bastion-for-dissenters.html

"Dr. Lindzen accepts the elementary tenets of climate science. He agrees that carbon dioxide is a greenhouse gas, calling people who dispute that point “nutty.” He agrees that the level of it is rising because of human activity and that this should warm the climate."

Merriam - Websters definisjon av "nutty": silly; also : mentally unbalanced

Det er av sine egne en skal ha det.

29
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 05.02.2018, 14:35:20 »
Mener du at GISS dataene er feil? For meg ser de helt normale ut, varmt for 70 - 80 år siden og enda varmere de siste årene. Du skriver ingen "truende" temperaturstigning. Det er normativt, og for min del kunne der ha vært minst 10 C varmere, jeg bodde i Vadsø under en rettsak i tre måneder på 90 - tallet, når vi reiste i slutten av juni var gresset fortsatt grått. Og Vadsø er enda kaldere. Norges eneste by med arktisk klima hvis en aksepterer definisjonen "ingen måned med gjennomsnittstemperatur over 10C" 

Jeg er ute etter om det har vært en temperaturstigning.

30
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 05.02.2018, 13:12:37 »
Sitat Tim Ball:

Sitat
The global warming debate has divided into promoters of the claims of anthropogenic global warming (AGW) and the skeptics.   

Jeg antar at "promoters of the claims of anthropogenic global warming" inkluderer alle som bygger sitt klimasyn på drivhuseffekten og den forsterkede drivhuseffekt som følge av antropogene bidrag, f.eks. Richard Lindzen og Roy Spencer.

I så fall er Tim Balls beskrivelse av "the devide" feil, de som ikke bygger på drivhusteorien er ikke under noen omstendigheter "skeptics," og er i vitenskapelig sammenheng en gruppe som blir totalt ignorert. Denne gruppes arena er ikke den naturvitenskapelige metode med forskning og artikkelskriving etc, men steder som CO2 is life, KR, Tony Heller og TNTZ.
 

Sider: 1 [2] 3 4 ... 154