Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - translator

#331
Samtidig kommer det stadig nytt om om virusets opphav:

QuoteDen 7. juni hadde to anerkjente forskere en banebrytende artikkel i Wall Street Journal som forklarer hvorfor genomet til viruset beviser at det er blitt manipulert. Artikkelen er viktig for å forstå hvorfor det ikke var vanskelig å konstatere at viruset har oppstått i et laboratorium. Alt snakk om «våtmarker» var bevisst villedende.

Forskerne Dr. Quay og Mr. Muller risser opp hvordan en celle fungerer. Den produserer proteiner og hvert protein har en egen genetisk kode.

QuoteDen avslørende kombinasjonen i coronaviruset er CGG-CGG. Denne er aldri tidligere funnet i naturlige virus.

In fact, in the entire class of coronaviruses that includes CoV-2, the CGG-CGG combination has never been found naturally. That means the common method of viruses picking up new skills, called recombination, cannot operate here. A virus simply cannot pick up a sequence from another virus if that sequence isn't present in any other virus.

En sterk indikator på at noe er galt, var da batwoman Shi Zhengli publiserte genomet til viruset 20. februar 2020, men utelot akkurat den sekvensen som rommer CGG-CGG. Det var ikke tilfeldig. Shenli visste at det ville avslørt gain-of-function-forskning.

Den doble CGG er lettest å bruke for forskere og den er en signatur som viser at sekvensen er manipulert. I naturen er det den minst sannsynlige.

Og til slutt, utelatelsen:

QuoteWhen the lab's Shi Zhengli and colleagues published a paper in February 2020 with the virus's partial genome, they omitted any mention of the special sequence that supercharges the virus or the rare double CGG section. Yet the fingerprint is easily identified in the data that accompanied the paper. Was it omitted in the hope that nobody would notice this evidence of the gain-of-function origin?

https://www.document.no/2021/06/15/viruset-var-optimalisert-for-superrask-smitte-for-det-ble-sluppet-ut/
#332
På slutten av Giuliani-intervjuet kommer de inn på at det må være tette forbindelser mellom Fauci og Twitter, og hva ser man:

QuoteDaughter of Dr. Fauci works as a software engineer at Twitter

The daughter of the coronavirus task force director Dr. Anthony Fauci works for the social media platform Twitter and some are calling it a conflict of interest.

Alison Christine Fauci, 28, has worked for the microblogging platform as a software engineer since 2014 after she graduated from Stanford University, majoring in computer science.

The connection between the controversial epidemiologist and Twitter had been reported at Heavy.com since at least March 2020 but it resurfaced as many questioned censorship of lockdown-skeptical voices on the platform.

https://ugolini.co.th/ugolini/daughter-of-dr-fauci-works-as-a-software-engineer-at-twitter/
#333
Her linkes det til et intervju av Rudy Giuliani:

QuoteRudy Giuliani har med seg legen Maria Ryan som har nye avsløringer: Fauci og Moderna gikk sammen for mange år siden for å finne en vaksine mot coronavirus.

https://www.document.no/2021/06/10/skogpod-10-juni-mediene-skal-sorge-for-at-folk-ikke-skjaerer-seg-pa-virkeligheten/

-Jeg er vitenskapen og alle som kritiserer meg er anti-vitenskapen
Anthony Fauci

-Staten, det er meg
Ludvig XIV
#334
I denne document-artikkelen er det en lydfil med intervju med den norske mikrobiologen Runi Rogers. Hun forklarer på forståelig norsk både om risikoene ved vaksinene og hvorfor PCR-metoden gir vanvittig mange falske diagnoser. Verdt å få med seg!

https://www.document.no/2021/06/07/vaksinen-er-et-stort-eksperiment-og-det-samme-er-viruset/
#335
Vi har hatt diskusjonen om karantenehotell tidligere, men denne beskrivelsen står på nrk.no:

QuoteDen eneste gangen i løpet av hele reisen hvor jeg har følt meg presset til å oppholde meg i folkemengder over tid, var da jeg kom til Gardermoen. I passkontrollen, ved covid-19-testingen og transporten til karantenehotell, var det flere steder lange køer og opphopninger.

Slusingen fra passkontrollen til testingen skjedde riktignok i små, bevoktede grupper. Vakten fulgte til og med venninna mi og meg til toalettet i bagasjehallen. Der ventet han på oss utenfor døra, mens vi gjorde vårt fornødne.

Man kan vel aldri være påpasselig nok, når man skal frakte fanger fra ett sted til ett annet. Alle som har sett litt film, vet jo det.
Etter at vi hadde ventet på og mottatt resultat av covid-19-testen, ble vi også ført i små grupper gjennom tollen, videre ut og på buss til karantenehotellet.

Dette er et overtramp mot min rett til å ta vare på egen helse.

Mellom forflytningene skjedde alt i kø og klynge. Vi brukte mer enn to timer på denne prosessen, mesteparten av tiden var vi tett på andre mennesker.

Ved ankomst til karantenehotellet får vi informasjon om at vi har lov til å oppholde oss inntil to timer utendørs per dag. Vi må registrere oss på lister ved utgangen. Romnummer (les: fangenummer), klokkeslett for når vi går ut og når vi kommer tilbake. Vektere står i døra og passer på.

Allerede i passkontrollen på flyplassen er vi blitt informert om at hvis vi nekter å reise på karantenehotell, risikerer vi opptil 20 000 kroner i bot.

Om det virkelig er lovlig med en sånn form for frihetsberøvelse av mennesker som ikke har brutt noen lov, som ikke har vært ført for retten og som ikke har fått noen dom, virker for meg ubegripelig.

Hvorvidt det også kan være lovlig å kreve at man må betale for oppholdet under frihetsberøvelsen, synes jeg også virker tvilsomt.

https://www.nrk.no/ytring/bak-murene-1.15520957
#336
Jeg blir fristet til å gripe til et treffende tysk ordtak:

Lügen haben kurze Beine

Oversatt til norsk: Løgner har korte bein, dvs. man kommer ikke så langt med løgner.

Og "sjefsløgneren" på NRK (eller er han bare naiv?) Hallvard Sandberg har nå prestert å legge det store egget når han sammenligner coronaløgnen med klimaløgnen. Han har så rett, så rett, og tar likevel så vanvittig feil.

QuoteDet er alltid slik at når jeg går ut av studio så husker jeg det jeg skulle ha sagt. Denne gangen at "labb-lekkasje-teorien" ligner mye på fornektelsen av global oppvarming.

https://www.document.no/2021/05/30/hallvard-sandberg-labb-lekkasje-teorien-ligner-mye-pa-fornektelsen-av-global-oppvarming/

Bravo Hallvard Sandberg. Nå finnes det ingen vei tilbake for deg.
#337
Quote from: ConTrari1 on 27.05.2021, 18:46:29
Dette er selvsagt bare spill for galleriet; Beijing Biden vil snart si at det hele er grundig undersøkt og at laboratoriet  er helt uskyldig. Kina skriker som kamuflasje, de har kontrollen over Xiden og det er godt mulig de har regissert dette spillet selv.

Å tro at FB har snudd i retning av mer åpenhet og toleranse er som å tro på julenissen og jomfrufødsel samtidig.

https://resett.no/2021/05/27/facebook-snur-laboratorieteorier-om-korona-skal-ikke-fjernes/

Isåfall er det et høyt spill. I tillegg til disse tre ansatte ved laboratoriet som skal først ha blitt smittet, skal den angivelige flaggermustypen som smitten skal komme fra ikke finnes naturlig i Wuhan-området. Men den finnes på laboratoriet i Wuhan. Det siste burde ikke være så vanskelig å etterprøve. Hvis man vil. Eller må.

QuoteEn rapport fra forskere ved South China University of Technology som ble publisert i begynnelsen av februar, forteller at koronaviruset kommer fra en sjelden flaggermus, hesteskonese.  Det er blitt sagt at viruset kom fra de såkalte wet markets, åpne markeder hvor man selger levende dyr. Men hesteskonese ble ikke solgt på markedet i Wuhan. Forskerne har intervjuet 60 mennesker hvorav 59 slår fast at hesteskonese ikke ble solgt på markedet. Det er ikke så rart for det finnes ikke slike flaggermus i 90 mils omkrets.

Derimot ble det eksperimentert på hesteskonese på to institutter, hvorav det ene lå nær markedet, det andre litt unna. Det virker derfor plausibelt at viruset er kommet ut via urin eller blod på noen av de ansatte.

https://www.document.no/2020/04/01/viruset-kom-trolig-fra-forsok-pa-en-flaggermus-i-laboratorier-i-wuhan/
#338
Usikker på hvor jeg skulle legge denne kommentaren som jeg fant på document-artikkelen om Koonin (som de fleste nok har lest tidligere):

QuoteEtter å ha tatt en siv.ing.grad i matematikk med fokus på statistikk, stokastisk modellering og datasimuleringer, ønsket jeg å starte på en doktorgrad. Veilederen min sa at jeg lett ville få innvilget midler om jeg vinklet de statistiske modellene mot klimaendringer. Jeg satte meg inn i litteraturen og skrev en prosjektbeskrivelse sammen med veileder.

Underveis i denne prosessen gikk det opp for meg at hele klimabransjen er en gigantisk bløff. Jeg visste mye om statistiske modeller og usikkerheten i disse, og påstandene som ble fremstilt i klimalitteraturen var åpenbart helt hårreisende. Jeg innså at jeg ikke kunne å bygge karrieren min på en livsløgn, og skiftet fokus til anvendelse innen matematisk finans. Aksje- og derivatmarkedet var jeg allerede var fortrolig med.

Litt over ett år inn i doktorgraden, med et bedre innsyn i bankvirksomhet og pengepolitikk, begynte det å demre for meg at den underliggende grunnpilaren, dvs. fiatvalutaen og hele finanssystemet, også var pill råtten. Hele bygget sto på sandbunn, akkurat som klimafeltet.

Finanskrisen og den umoralske redningsaksjonen av bankene ble spikeren i kista. Jeg droppet ut av doktorgradsprogrammet og tok meg arbeid som statistiker innen medisin. Det var givende i flere år - jeg følte at jeg bidro med noe positivt til menneskeheten.

Men også innen medisin gjennomskuet jeg etter hvert vitenskapelig juks og korrupsjonen. "Big pharma" er ingen konspirasjonsteori. Det har vel blitt klinkende klart for de fleste det siste året med det som er avdekket av uetisk virusforskning nært knyttet til profittfokusert vaksinehysteri.

Hele samfunnsstrukturer er basert på løgn og profitt. Flere felt av vitenskapen og akademia er totalt ødelagt av korrupsjon og profitt. Dette ser ikke lyst ut for menneskeheten.

https://www.document.no/2021/05/23/anerkjent-amerikansk-fysiker-plukker-klimamodellene-fra-hverandre/
#339
Hvis du skal se et videointervju om covid i dag, så velg dette (som jeg fant via kommentarfeltet i document):

QuoteFerskt intervju av den engelske journalisten James Delingpole, med advokaten Reiner Fuellmich. Han har tidligere vunnet store saker mot BMW og Deutche bank, og eksponert korrupsjon her, med milliardbøter som resultat.

Nå er han engasjert i å eksponere de vitenskapelige løgnene om Covid 19-epidemien og skadene ved nedstegningene. Videoen anbefales for alle som har interesse av å gå i dybden på tematikken!

https://www.document.no/2021/05/24/tre-forskere-ved-wuhan-laboratoriet-ble-alvorlig-syke-allerede-i-2019/

Jeg valgte litt avmålt å begynne på intervjuet. Etter 17 minutter spisset jeg ører: PCR-testene som brukes til å diagnostisere covid er "skrudd opp" for å få falske positive tester (dette visste vi), men denne testen ble utviklet i januar 2020 av en tysker som heter Drossler som ikke engang hadde studert viruset! Hele poenget var å skape så mange (falske) smittetilfeller at WHO kunne erklære en global pandemi. Dette ga grunnlaget for de drakoniske tiltakene og nedstengningene i land etter land. Han forteller videre bl.a. at "kuppet" er ikke så vellykket som man tilsynelatende skulle tro, og at "dukkene" (puppets) som er blitt strategisk plassert rundt i mektige posisjoner over hele verden er i ferd med å falle. Den første er antagelig Fauci som nå er under sterkt press i USA. Hele poenget var (selvfølgelig) å få folk til å ta "vaksinene" som han kaller genmanipulering og ikke egentlig vaksiner. (det samme sier for øvrig Lars Bern her: https://swebbtv.se/videos/watch/991eef0c-fc00-496d-b0b2-659e1a3c3567 ) Men viruset kom egentlig for tidlig; "vaksinene" er ikke ferdig utviklet og dette har ført til høye dødsfall i alle land hvor de er blitt brukt, også i unge aldersgrupper (men dette blir foreløpig holdt skjult i MSM). Til slutt advarer han meget sterkt mot å ta "coronavaksine": "Don't do it, even if you loose your job!" Det er en rekke andre viktige poenger som jeg ikke får referert her, så se intervjuet!

https://www.bitchute.com/video/eF98McD0bXDH/

#340
Quote from: ConTrari1 on 23.05.2021, 19:54:52
I USA går det nå skeis for "rat-face faucist" Fauci;

Hans Rustad forteller i artikkel/video en historie om hvordan Faucis institutt har finansiert eksperimenter på hodeskallene av aborterte fostre ved Universitetet i Pittsburgh. Hodeskallene er podet inn på laboratorierotter og mus, for å få dem til å vokse på disse dyrene. Dette er så grotesk at man sammenligner det med Mengele. Kilde er Tucker Carlsson, Fox News.

https://www.document.no/2021/05/21/doc-tv-xtra-mengele-er-los-i-usa/
#341
Nå har også nrk.no en artikkel om en "grønn" satsing som slo feil. Det handler om et datasenter i Nord-Norge:

QuoteBallangen ble lovet 3000 arbeidsplasser i bytte mot gigantisk tomt. Fire år senere havnet store summer i private lommer og kommunen sto igjen med ei millionregning. Hva gikk egentlig galt?

Artikkelen er irriterende å lese fordi man må scrolle seg nedover siden forbi bilder/video, en ny trend som har kommet på flere msm-kanaler i det siste. Men den er slett ikke uinteressant for den illustrerer hvordan det GRÅ skiftet fører til at "smarte" forretningsfolk (les kjeltringer) får fritt spillerom med naive kommunepolitikere og skattebetaleres penger.

QuoteAksjonærene i Kolos har tjent millioner. Hive har sikret seg en lukrativ tomt i Ballangen.Ballangen kommune? De satset en tomt de ikke lenger eier. De betalte for helikoptertur og fest.3000 arbeidsplasser kan de bare drømme om.

(...)

Oppkjøpet på 86 millioner gir ingen resultater. Ingen arbeidsplasser til fattige Ballangen. I tillegg venter de nå på oppgjørets time. Kommunen er nå fastlåst på hender og føtter. Eiendommen er i kanadisk eie. Ballangen kommune har mistet all styringsrett.

https://www.nrk.no/nordland/xl/datasenter-i-ballangen-skulle-redde-bygda_-men-dodsfall-og-kryptoselskap-stoppet-kolos-og-lillebo-1.15483391


#342
steigan.no har enda en artikkel om covid og vaksine. Verre og verre.

QuoteMest skremmende ser det ut til at vi snart vil være pålagt å ha VaxPass-apper hvis vi ønsker å fortsette å få tilgang til livene våre.

Dette systemet kan bare fungere effektivt hvis alle er vaksinert. Dette er et uhyrlig konsept, fordi det er kjent at alle de fire vaksinene som brukes i Europa inneholder en dødelig konstruksjonsfeil: de får det fusogene, koagulerings-dannende piggproteinet til å uttrykkes hvor som helst der vaksinen tas opp. Hos noen mennesker, spesielt de som er så unge at de ikke har noen målbar dødsrisiko hvis de blir smittet av viruset, resulterer vaksinasjon i at de dør av tromboemboliske hendelser [blodpropp]. Å tillate befolkningen, som ikke er eksperter på området, å gå i denne fella, er ufattelig: det vil komme tusenvis av ytterligere vaksineforårsakete dødsfall hos unge mennesker.

Artikkelen er skrevet av "doktor Mike Yeadon som har en grad i biokjemi og toksikologi og en forskningsbasert doktorgrad i respiratorisk farmakologi. Han jobbet i over 30 år med å lede ny medisinsk forskning i noen av verdens største farmasøytiske selskaper. Han forlot Pfizer i 2011 som visepresident og sjefforsker for allergi og respiratorisk medisin. Hans jobb var den høyeste forskerstillingen innen dette feltet hos Pfizer. Siden han forlot Pfizer, har doktor Yeadon grunnlagt sitt eget bioteknologiselskap, Ziarco, som ble solgt til verdens største legemiddelfirma, Novartis, i 2017. Altså en fullstendig konvensjonell og anerkjent karriere, helt til han begynte å kritisere Covid-tiltakene, da ekspertisen hans plutselig ble mistenkeliggjort og sensurert."

https://steigan.no/2021/05/bioteknologi-har-fantastisk-kraft-den-kan-brukes-til-bade-godt-og-vondt/
#343
Quote from: Telehiv on 18.05.2021, 11:39:32
Nå har våren vært uvanlig kald i år, men strømprisene synes å bære stadig mer preg av påslagene vi belastes for "det grønne skiftet":

Jeg har forlengst omdøpt "det grønne skiftet" til det GRÅ skiftet.
#344
Jeg må bare legge inn lenke til denne. Her har samenzurium-gjengen virkelig truffet coronaspikeren, for å si det slik:

https://www.document.no/2021/05/15/ukens-samenzurium-vi-river-masken-av-koronan/

#345
Og nyttige idioter (ja, jeg kaller dem faktisk det) bidrar til stigmatiseringen som tydeligvis noen ønsker mellom "vaksinerte" og "ikke-vaksinerte":

QuoteStener Skogmo i Fotohuset på Bragernes har laget buttons der det står «jeg er fullvaksinert». Noe storproduksjon ser det foreløpig ikke ut til å bli.

Stener Skogmo, som har drevet Fotohuset i en årrekke, kaller buttons-ideen for et lite påfunn. Han vil nødig hause det for mye opp, men forteller om ideen.

– Folk liker gjerne å si at de er vaksinerte eller fullvaksinerte. Bare det når du er ute og går, og nærmer deg et annet menneske, så sier flere «jeg er fullvaksinert» i stedet for å ha det på jakkekragen.

(...)

I vår har noen profilerte vaksinemotstandere vært i mediene, og de fleste har blant annet fått med seg at Charter-Svein brant munnbind foran Stortinget.

Selv synes Skogmo det er synd at noen er imot vaksine.

Den måten vi kommer ut av denne koronaen på, må jo være via vaksine. Vi må jo stole på legevitenskapen. Jeg mener mannen i gata ikke har så mye greie på sånne ting. Det er så mange meninger.

I starten av mai skrev Drammens Tidende at nærmere 30.000 har takket ja til koronavaksine i Drammen. Samtidig har noe over 850 personer takket nei, noe det er flere grunner til, ifølge kommuneoverlegen.

https://www.dt.no/foto-stener-fikk-en-id-folk-liker-gjerne-a-si-at-de-er-vaksinerte/s/5-57-1660813
(bak betalingsmur)