Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - translator

#316
Quote from: ConTrari1 on 07.07.2021, 09:50:57
Israel er blitt rost opp i skyene for sitt massive vaksinering program (at de har lovet bort medisinske data til vaksineprodusenten ties det om). Så nå er de godt beskyttet, ikke sant? Ok. LITT smitte kan forekomme selv blant de bestukkede, det er jo vanlig sies det.

Men smitte gjennom FIRE LEDD, alle vaksinerte?

For den såkalte deltavarianten er dødeligheten nesten ti ganger høyere for de som har fått to sprøyter, såkalt fullvaksinerte, sammenlignet med de som bare har fått en eller ingen sprøyte. Dette viser igjen at coronavaksine svekker immunforsvaret, ikke styrker det. Se diagrammet som presenteres her etter ca. 20 minutter:

https://swebbtv.se/w/d2db61ac-940e-4e87-bfac-f475e63583a8

Men nå hørte jeg på nyhetene i går at Big Pharma utvikler en ny variant av vaksinen som "er svært effektiv" mot deltavarianten. Så dermed er det snart klart for en tredje sprøyte. Men den hjelper nok ikke mot epsilon- og zetavarianten... (det er mange bokstaver i det greske alfabetet).

https://www.aftenposten.no/norge/i/JJVmV6/forsker-vaksine-mot-deltavarianten-kan-kanskje-komme-til-hoesten
https://www.tv2.no/a/14093706/

Edit: Og nå så jeg akkurat denne:
QuoteProfessor Allan Randrup Thomsen ved Københavns Universitet mener at ferske tall fra Israel kan gjøre det mer aktuelt med et tredje vaksinestikk.
https://www.document.no/2021/07/07/dansk-professor-tror-svekket-pfizer-biontech-oker-sannsynligheten-for-en-tredje-dose/
#317
Og lenger ned i artikkelen:

Quote– Er dette menneskeskapte klimaendringer?

– Akkurat at de har truffet det værmønsteret trenger ikke å ha noe med klimaendringene å gjøre. Men når hetebølgen først er her, er den nok varmere enn den ville vært uten klimaendringene, sier statsmeteorolog Smits.

– Vi bør ta dette veldig alvorlig. Varmer vi opp planeten, så vil du se en økning i slik ekstrem og farlig hete, sier Michael E. Mann, professor i atmosfærisk vitenskap ved Pennsylvania State University til The Guardian:

Ifølge Mann blir klimaet forstyrret dels av den dramatiske oppvarmingen av Arktis. Klimaforskeren mener eksisterende klimamodeller ikke har klart å fange opp rekkevidden av det som skjer nå.

Michael E. Mann? Hvem var nå han igjen (neida, jeg tuller...)

For øvrig leser jeg nå Stephen Koonins "Unsettled". Han har med et veldig interessant diagram som jeg bare har sett en gang tidligere, nemlig i et youtube-foredrag med William Happer. https://www.youtube.com/watch?v=j8KxVQFoyT0&ab_channel=TheHeartlandInstitute&t=10m37s
Og av referansen så ser jeg at han har den fra Happer. Ser ut til å være en veldig interessant bok (og Koonin kjenner disse gutta, ja ikke Jon Smits da  8) )

https://www.amazon.com/Unsettled-Climate-Science-Doesnt-Matters/dp/1950665798
#318
Quote from: translator on 16.06.2021, 15:39:00
Og enda en document-artikkel: Hva gjorde FBI 6. januar?

QuoteFor første gang hevdes det nå at FBI-agenter deltok i opptøyene i Kongressen 6. januar. Hvis dette stemmer vil det være en skandale som kan fjerne den siste rest av tillit til FBI og justisdepartementet.

Det var revolvernews.com som tirsdag hadde gravd frem at det var stor forskjell på hvordan domstolene behandlet de identifiserte deltakerne i innmarsjen i Kongressen, av Demokratene og liberale medier kalt «væpnet oppstand».

Tucker Carlson tok opp saken i nattens sending. Ifølge Tucker er det en merkelig forskjellsbehandling av de pågrepne: Noen sitter fortsatt i isolat for en lov som forbyr inntrenging på annen manns eiendom. Men andre blir ikke anklaget for noe som helst, da må de nemlig identifiseres for domstolen. Og hva kan være grunnen? De er politi. Tucker sier rettspapirene viser at de er politi og deltok i opptøyene.

Og i dagens document-artikkel kommer det frem hvor sentral FBI var i hendelsene 6. januar.

QuoteRevolver.news har avdekket at det var rundt 20 aktivister i gruppen Oath Keepers, som fikk skylden for stormingen av Kongressen 6. januar, som ikke er blitt tiltalt og ikke identifisert, til tross for at de var blant de mest aggressive. Nå er det ting som tyder på at leder for gruppen, Stuart Rhodes, kom fra sikkerhetstjenestene.

Mens alle rundt Rhodes er blitt arrestert, har ikke han, til tross for at han gikk inn for et opprør til støtte for Trump. Rhodes laget den koblingen mellom MAGA-bevegelsen og storming av Kongressen som Demokratene påsto hadde skjedd i ettertid.

Enda mer påfallende er det at folk som videreformidlet Rhodes meldinger på sosiale medier er blitt tiltalt og risikerer fengsel, mens opphavsmannen går fri.

https://www.document.no/2021/07/02/var-leder-av-oath-keepers-leder-for-kongress-stormingen-en-fbi-agent/

Hva har skjedd med disse menneskene? Mange av dem sitter fortsatt i fengsel uten lov og dom, andre har mistet jobben og hele sitt sosiale nettverk etter "forbrytelsen" å være til stede i Washington DC 6. januar i år. Tucker Carlsson hadde nylig et intervju med to av dem på Fox News. Video her:

https://www.document.no/2021/06/29/doc-tv-vestlandet-er-verdt-en-salme/

Apropos Tucker Carlsson:

QuoteUSAs viktigste etterretningstjeneste, Det nasjonale sikkerhetsbyrået (NSA, National Security Agency), anklages for å spionere på den kjente Fox News-profilen Tucker Carlson. –Planen er å lekke informasjon i et forsøk på å få showet tatt av luften, hevder Carlson i mandagens episode av Tucker Carlson Tonight. NSA nekter.

https://www.document.no/2021/06/30/tucker-carlson-biden-administrasjonen-spionerer-pa-oss/
#320
I dag våknet jeg til P4-nyhetene (slik jeg pleier å gjøre) og det første jeg hørte var en (såkalt) lege som utbasunerte at valget står mellom vaksine og covid! Deretter var det for øvrig full woke på kanalen med pride-feiring i alle bøtter og kanter som ble avsluttet med et koseintervju med Erna på direkten (da skrudde jeg av)

Nok om det. Swebbtv har et nytt intervju

QuoteI serien Vetenskap samtalar narkosläkaren Sture Blomberg i denna Del 1 med Mikael Willgert om vacciner och dess biverkningar. Sture är specialistläkare med mycket lång erfarenhet från kliniskt arbete bland annat inom intensivvård.

Redan 2019 spekulerades att coronavirus i Wuhan kom från ett laboratorium. Detta är något som alltmer framstår som fastlagt. Ett elakartat monstervirus hade skapats i Wuhan utifrån modellen Gain of Function och det har forskats på av amerikaner och kineser. Projektet finansierades från USA under förevändning att man skulle skapa botemedel.

Vaccinering mot Covid-19 med MRNA metoden innebär att cellkärnan infiltreras med en slags instruktionskod som via Messenger RNA förmår cellerna att börja producera spikproteiner. Spikproteinerna som bildas är en kopia av det spikprotein som finns på coronaviruset och som ger det karakteristiska utseendet.

Nu har det visat sig att spikproteinet är den del av viruset som ger de allvarliga komplikationerna vilket gör att vaccinet medför liknande risker som viruset.
Ett tydligt tecken på att viruset är konstgjort menar Blomberg är att spikproteinerna innehåller sekvenser som är identiska med vissa kroppsegna proteiner. Man har granskat 55 mänskliga proteiner och 28 av dessa har sekvenser som också återfinns i spikproteinerna vilket är mycket oväntat och helt osannolikt om det hade varit ett naturligt virus, menar Sture Blomberg.

Registrering av dödsfall pga biverkningar från vaccinering förefaller bristfällig och leder sannolikt till underrapportering anser han.
Vaccineringsstatistik från Japan visar att vaccinet till förvånansvärt hög del ansamlas i äggstockarna hos kvinnor. Blomberg pekar också risken för fertilitetsstörning pga angrepp på proteiner relaterade till moderkakan hos kvinnor. Även i benmärgen anrikas vaccin vilket kan påverkar blodproduktionen.

Gravida kvinnor ska vara försiktiga med att vaccinera sig anser Sture Blomberg. Även barn bör avhålla sig från vaccinering och de riskerar ändå inte att bli sjuka i Corona.
Behandling av C- och D- vitaminer och zink tillsammans med solljus mot Corona rekommenderas av Blomberg som refererar studier som visar på framgångar. Just D-vitamin är viktigt för immunsystemet.

https://swebbtv.se/w/8858015d-c23b-4a0a-b754-d7ac19c56879

I programmet vises blant annet et diagram som viser hvor spike-proteinene akkumuleres i kroppen (eggstokker, beinmargen). Det følges opp med en del 2 som blir lagt ut senere.
#321
En oppmerksom leser på document har lagt merke til at valgloven i Norge har blitt endret pga. covid.

QuoteNå har norge også endret valglovene pga Covid, er det nå demokratiet skal avvikles?

https://lovdata.no/dokument/LTI/lov/2021-04-23-24

https://www.document.no/2021/06/22/doc-tv-biden-et-tegn-pa-vestens-svakhet/
#322
Quote from: Telehiv on 22.06.2021, 09:30:31
Bergen har i tillegg et helt fantastisk høyt antall ureglementerte (og umerkede) fartsdumper der helt vanlige biler får skadet forstilling og understell på stadig nye steder.
Jeg er forlengst i ferd med å se meg ut et tilfluktssted utenfor områdene der man utsettes for stadig nye selvskadings-klimaposeringer og ren hersing med vanlige folk.

Noe jeg la merke til sist jeg var i Tyskland (begynner riktignok å bli noen år siden) var at det fantes ikke fartshumper noen steder, heller ikke i typiske boligområder. Men jeg husker det var satt opp betalingsautomat for å komme ned på stranden noen steder (Usedom på Østersjøkysten). I parkeringshuset i Lubeck var det ikke betalingsautomat, men en mann som satt i luken og tok imot eurosedler og mynter, omtrent slik det var her i landet på 1980-tallet, eller var det 70-tallet?
#323
Patrick Moore tar opp dette i sin siste bok "Fake invisible Catastrophes and Threats of Doom" (2021)
https://www.amazon.com/Fake-Invisible-Catastrophes-Threats-Doom-ebook/dp/B08T6FFY6S

Foruten å fortelle den skandaløse historien om Peter Ridd, skriver han følgende om korallbleking:

QuoteThe coral polyps are colourless and transparent, much like some jelly-fish, and it is the plankton that give the coral its colours including shades of green, red, brown, blue, and yellow, depending on the spe-cies of plankton ingested. It is quite common that in periods of warmer or colder seawater the polyps eject the plankton and therefore the coral colony becomes white because the polyps are transparent and the coral structure which is made of calcium carbonate (limestone) is white.  The term "bleaching" has been adopted due to the whiteness of the coral but has nothing to do with actual bleaching, as would occur from sunlight or from chemicals such as sodium hypochlorite.

Altså, korallene skifter farger avhengig av fargen på planktonet de tar opp i vevet sitt, og når de skyter ut planktonet (på grunn av varmere eller kaldere vann) skjer "blekingen" fordi korallene er gjennomsiktige og strukturen deres er laget av kalsiumkarbonat (kalkstein) som er hvit. Ganske komplisert for en ikke-biolog som meg, men poenget er uansett at dette er en naturlig prosess, ikke noe sykdomstegn, når korallene tilpasser seg en endring i vanntemperaturen. De kan til og med "gyte" når de blekes, skriver Patrick Moore videre, og dermed reprodusere seg i tilfelle de dør.

Et annet viktig poeng han tar opp er at korallene i Great Barrier Reef har et relativt lite artsmangfold fordi de lever i ytterkanten av havområder der det overhodet kan eksistere koraller:

QuoteAmong the warmest seas in the world are those in the Indonesian Archipelago, including the Philippines and the Solomon Islands. This widely known as the Coral Triangle and is famous for having by far the world's highest biodiversity of coral, with more than 600 species, which is 76 percent of all coral species. The Coral Triangle also has the highest biodiversity of reef fish, with 2,000 species, which is 37 percent of all reef-fish species. In addition, the Coral Triangle is home to six of the world's seven species of marine turtles.

The Coral Triangle there represents a kind of sanctuary for many of the coral and reef-fish species that would have occupied a much wider range when the Earth's climate was warmer than it is today. In other words, the reason the Great Barrier Reef, as well as other reefs, have fewer species of corals and reef fish than the Coral Triangle is because the oceans they occupy are not as warm as the oceans in the Coral Triangle.

Og herav følger det siste poenget. Vi vet at "moderne" koraller har en over 200 millioner år lang historie. Det betyr at de har overlevd i klima med langt varmere havvann enn det er nå.

QuoteSo, you might wonder, if modern corals evolved and survived for 225 million years when the climate was considerably warmer than it is today, why are we told that a small amount of warming threatens their very existence? Unfortunately, the answer is: for academic status and money.

Det er kaldere vann som begrenser korallenes utbredelse i antall og mangfold. Blir vannet varmere, trives de bare bedre.

#324
Dette er det laget en ganske bra Hollywood-film av også:

https://en.wikipedia.org/wiki/I.T._(film)
#325
Quote from: translator on 21.06.2021, 15:12:27
steigan.no har lagt ut et nytt intervju med Mike Yeadon, som jobbet for Pfizer for ti år siden (dvs. han sluttet omtrent da Bill Gates kjøpte seg opp der og i de andre legemiddelgigantene)

I
Quotedette intervjuet tar han et knusende oppgjør med hele koronapolitikken fra start og viser til en del av de sentrale løgnene vi er blitt fortalt som denne katastrofale politikken bygger på.

Dette intervjuet kan man følge med tekst eller lese som et intervju her:
https://www.technocracy.news/dr-michael-yeadon-not-one-of-those-things-is-supported-by-the-science/
#326
steigan.no har lagt ut et nytt intervju med Mike Yeadon, som jobbet for Pfizer for ti år siden (dvs. han sluttet omtrent da Bill Gates kjøpte seg opp der og i de andre legemiddelgigantene)

I
Quotedette intervjuet tar han et knusende oppgjør med hele koronapolitikken fra start og viser til en del av de sentrale løgnene vi er blitt fortalt som denne katastrofale politikken bygger på.

Han snakker om lockdown, om kampanjene mot de effektive behandlingene som kunne ha reddet titusener eller kanskje hundretusener av menneskeliv, om PCR-tester, om masker, om vaksinepassene – og han sier også: Ta ikke vaksinen! Du vet ikke hva som er i den, og du vet ikka hva den kan gjøre med deg!

Denne videoen bør du se helt til siste slutt!

https://steigan.no/2021/06/tidligere-nestsjef-i-pfizer-det-dere-skal-frykte-er-ikke-viruset-men-regjeringene-deres/
#327
Angående Eric Clapton, som jeg skrev om her for en måned siden
http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1512.msg14378;topicseen#msg14378
så står vel dette i Dagbladet fordi Astra-Zenica er "anerkjent" som en "ikke god" vaksine i Norge (som om de andre vaksinene skulle være noe bedre!)

Men dette forundrer meg litt. I går leste jeg denne artikkelen på document.no. Nå er den borte. Sjekk selv:
https://www.document.no/2021/06/17/norske-myndigheter-kan-ikke-si-at-de-ikke-visste/
For sterk til og med for document? Her er artikkelen i sin helhet:

Norske myndigheter kan ikke si hva de visste
av Margit Vea

Denne teksten har jeg ikke skrevet selv, jeg har fått den tilsendt av en bekjent som følger godt med på hva som foregår i verden i dag.

Ansvarlige norske myndigheter, inkludert NRK, har ansvar for hele det norske folk. Hvis de svikter sin plikt med det resultat at folk skades, invalidiseres og dør, så er det pliktforsømmelse.

De kan ikke si at de ikke visste. De kan ikke skylde på WHO. De kan ikke si at Norge er forpliktet til å følge direktiver fra WHO eller noen andre. Deres plikt og ansvar er ovenfor det norske folk. De er valgt og ansatt for nettopp dette formålet; å vite, informere og beskytte. Har følgende begivenheter blitt rapportert, kommentert eller diskutert i norsk presse?

1) Lørdag 29. mai inntok hundretusenvis av demonstranter Londons gater i protest mot vaksiner, vaksinepass, masker og lockdowns. Tilsvarende demonstrasjoner fant sted i Berlin og i andre Europeiske byer. Disse protestene har fortsatt i juni.

2) Danmark har nettopp blokkert Bitchute, en usensurert konkurrent til gjennomsensurerte YouTube.

3) En av grunnleggerne av Moderna og mannen bak mRNA-teknologien har nå offentlig bekreftet at mRNA-vaksinene «are shedding»; altså at spike-proteinet sprer seg fra vaksinerte til ikke-vaksinerte.

4) Journalistene Jeremy Loffredo og Whitney Webb kan avsløre i en omfattende artikkel at Adian Hill og Sarah Gilbert, forskerne bak Oxford-AstraZeneca's mRNA-vaksine, har lange og sterke forbindelser til The Welcome Trust og til The Galton Institute, to betydelige representanter for eugenics-miljøet i UK.

5) Spørsmål rundt opprinnelsen til Covid-19 viruset, og spørsmål rundt hvorvidt viruset er gen-modifisert, eksploderer nå i amerikanske og internasjonale medier. Det er allerede avslørt at opp mot 100 millioner offentlige dollar er donert til EcoHealth Alliance, men det er enda ikke avslørt hvor store beløp som har funnet veien til «gain-of-function»-forskning ved Wuhan Institute of Virology (WIV). Det har helt siden utbruddet foregått mye bak kulissene, men mange spørsmål er fremdeles ubesvarte.

6) Anthony Fauci's frigitte, dog sterkt sladdede, eposter fra C19-perioden avslører at det rundt månedsskifte januar/februar 2020, ble iverksatt en cover-up operasjon for å skjule ny forskning som indikerte at C19-viruset var genetisk manipulert. De involverte i cover-up operasjonen var representanter for WHO, NIH, NIAID, CDC, EcoHealth Alliance og ikke minst The Welcome Trust, organisasjonen som er så sterkt knyttet til eugenics-miljøet i UK og til AstraZeneca-vaksinen.

7) Epostene fra denne perioden avslører også at det helt klart har pågått «gain-of-function» forskning på Corona-virus ved WIV siden 2014, og at denne forskningen har blitt bestilt og betalt gjennom NIH-systemet med EcoHealth Alliance som mellomledd. USA og Fauci har beviselig vært involvert i gain-of-function forskning i mange år, kanskje i mer enn 20 år.

8 ) Samtlige organisasjoner nevnt ovenfor, har mottatt til dels store pengesummer fra Bill & Melinda Gates Foundation. WHO 4,300,000,000 USD, NIH 250,000,000 USD, NIAID 20,000,000 USD, CDC 52,000,000 USD, EcoHealth Alliance 1,500,000 USD og The Welcome Trust 639,000 USD. Tallene her er omtrentlige, men kan sjekkes i lenken nedenfor.

9) I EU og USA har rundt 20,000 mennesker dødd etter vaksinering så langt. Flere tusen er sannsynligvis skadet for livet og antall rapporterte «adverse events», nærmer seg 1,8 millioner.

10) Fra Israel rapporteres det at C19-vaksinene er 40 ganger mer dødelige enn C19-viruset blant eldre over 65 år. Blant de yngste (0-20) er C19-vaksinen 260 ganger mer dødelig enn viruset det vaksineres mot. Rapportene er basert på forskning utført ved Aix-Marseille University.

11) Polske helsemyndigheter rapporterer nå at vaksinerte som blir smittet av C19 har dobbelt så høy risiko for å dø enn ikke-vaksinerte.

12) Spanske og russiske medier rapporterer at enkelte flyselskaper nå anbefaler vaksinerte å ikke reise på grunn av faren for blodpropper.

13) Hvert år i Norge dør det i snitt 900 mennesker av vanlig influensa. Det er målt over en periode på 40 uker. I sesongen 2016/17 tok influensa livet av 1700. Ingen tiltak ble iverksatt annet enn rundt 1 million influensa-vaksiner. I Norge gikk livet som normalt. Det første Covid-19 tilfellet i Norge ble registrert 5. mars 2020, det første C19-relaterte dødsfallet 12 Mars 2020. Siden den tid, over en periode på 15 måneder (65 uker), har 789 personer mistet livet med C19 smitte i kroppen. I samme periode er det registrert 4 influensatilfeller i landet, 1 bekreftet og 3 mistenkte. Ingen har dødd.

14) «Biodistribution»-forskning gjennomført i Japan har vist at spike-proteinet i mRNA-vaksinene sprer seg i kroppen gjennom blodårene, bryter seg gjennom årene og hoper seg opp i hjernen, i ryggmarken, i beinmargen og i organer som lever, nyrer og andre.

15) Dr. Bryam Bridle er svært bekymret over funnene gjort i Japan, da spredning av spike-proteinet i dyreforsøk har gitt betydelige skader i ulike organer. Han mener alle problemene mange nå opplever med blodpropper, blødninger, hjerteproblemer, nevrologiske skader etc, skyldes spredning av spike-proteinet. Virologen Bridle advarer på det sterkeste mot langtidseffektene.

16) Canada har innført svært strenge Covid-19 tiltak, deriblant streng sensur rundt alt som har med C19 og vaksinene å gjøre. Nå har tusenvis av canadiske leger fått nok.

17) Dr. Peter McCullough mener at hele denne saken aldri har handlet om Covid-19, men om vaksinene. Dr. McCullough er også svært uroet over at spike-proteinet sprer seg i hele kroppen og hoper seg opp i organer, hjerne og marg.

18) Nøye analyse av data fra rapportering av «adverse effects» etter Covid-19-vaksinering i USA, indikerer at rapporteringen enten henger etter, blir holdt tilbake, eller blir bevisst underrapportert.

19) Covid-19 vaksinen fra Moderna inneholder kjemikalien SM-102. Ifølge Cayman Chemical Company som produserer SM-102, er kjemikalien dødelig ved hudkontakt og vil ved lengre eksponering medføre skader på sentralnervesystemet, nyrer, lever og det respiratoriske systemet. SM-102 kan medføre kreft og skader på foster. SM-102 må ikke brukes på dyr eller mennesker.

20) Den høyt dekorerte og internasjonalt respekterte Dr. Astrid Stückelberger, står nå frem som «WHO varsler», og knytter trådene fra målet om befolkningsreduksjon og total global kontroll til Covid-19, mRNA-vaksiner og vaksinepass.

Alle med ansvar for andre, har en moralsk plikt til å ta vare på og beskytte dem man har ansvar for. Det inkluderer plikten til å søke og dele relevant og viktig informasjon, selv om slik informasjon kan være opprørende for dem som.

21) Dr. Robert Malone, oppfinneren av mRNA vaksinen, advarer nå på det sterkeste mot vaksinen. Ingen av vaksineprodusentene var klar over at spike-proteinet ville spre seg i kroppen, alt handlet om å få dette på markedet så fort som mulig uten grundig og langvarig testing. Resultatet er allerede katastrofalt og kan bli mange ganger verre. Intervjuet er på over 3 timer, så vedlagt 2 kortere versjoner:

Full versjon:          https://www.bitchute.com/video/wUlpFlXb3KSz/
1-time versjon:      https://www.bitchute.com/video/myf5ZKLLRSVf/
15-min versjon:     https://www.bitchute.com/video/ZXIz7NCD7tnm/
Når krysses skillelinjen mellom bevisst taushet og forbrytelse?

Kildematerialet er oppgitt på Margit Veas blogg, som ga oss tillatelse til å publisere saken.
#328
Dette innlegget handler om hendelsene på Capitol 6. januar i år. Først om at Putin avkler vestlige mediers løgner om hendelsen, her i et nylig intervju med amerikanske NBC:

QuoteKEIR SIMMONS, NBC:  Did you order Alexei Navalny's assassination?

PUTIN: Of course not. We don't have this kind of habit of assassinating anyone. That's number one. Number two, I want to ask you: Did you order the assassination of the woman who walked into the Congress and who was shot and killed by a policeman? Do you know that 450 individuals were arrested after entering the Congress? And they didn't go there to steal a laptop. They came with political demands.

https://www.document.no/2021/06/16/biden-moter-putin-pa-hans-hjemmebane-autoritaeres/

Og fra en annen document-artikkel:

QuoteEktefellen kjenner fortsatt ikke identiteten til politimannen som skjøt og drepte Ashli Babbit i Capitol 6. januar. Dette til tross for at episoden ble filmet av flere overvåkningskameraer.

"Somebody up in D.C. knows, I think a lot of people know, but nobody is telling us. And the silence is deafening," Aaron Babbitt said on Fox News's "Tucker Carlson Tonight" on Monday.

"I never expected to lose my wife to political violence," he added.

https://www.document.no/2021/06/16/ashli-babbitt-ble-skutt-og-drept-av-politiet-ektemannen-vet-fortsatt-ikke-hvem-som-skjot/

Og enda en document-artikkel: Hva gjorde FBI 6. januar?

QuoteFor første gang hevdes det nå at FBI-agenter deltok i opptøyene i Kongressen 6. januar. Hvis dette stemmer vil det være en skandale som kan fjerne den siste rest av tillit til FBI og justisdepartementet.

Det var revolvernews.com som tirsdag hadde gravd frem at det var stor forskjell på hvordan domstolene behandlet de identifiserte deltakerne i innmarsjen i Kongressen, av Demokratene og liberale medier kalt «væpnet oppstand».

Tucker Carlson tok opp saken i nattens sending. Ifølge Tucker er det en merkelig forskjellsbehandling av de pågrepne: Noen sitter fortsatt i isolat for en lov som forbyr inntrenging på annen manns eiendom. Men andre blir ikke anklaget for noe som helst, da må de nemlig identifiseres for domstolen. Og hva kan være grunnen? De er politi. Tucker sier rettspapirene viser at de er politi og deltok i opptøyene.

Men det stopper ikke der:

QuoteTar politiagentenes selv initiativ til å planlegge forbrytelser? I tilfellet kidnappingen av Gretchen Whitmer, i Michigan, gjorde de det. Saken fikk stor oppmerksomhet også i norske medier.

Wait a second – there's a huge difference between using an informant to find out what a group you find threatening might do, and paying people to organize a violent action, which is what happened, apparently according to government documents, on January 6.

That's a line, and the FBI has crossed it. And that's not the first time. They crossed that line in Michigan. Remember that plot to kidnap Governor Gretchen Whitmer? And Whitmer is able to cover some of her own incompetence, although not all, by pointing to the fact that she's not a victim. In the FBI's telling, a whole team of insurrectionists was going to drive a van up to Gretchen Whitmer's vacation house and throw her in the back and drive away.

The mastermind, the bureau said, was a man called Adam Fox. Who was Adam Fox? He turned out to be a homeless guy who was living in the basement of a vacuum repair shop.

The whole story was a farce. Insulting really. But if you read the government's charging documents carefully, and you should, you'll see that it gets even more ridiculous. It turns out that one of the five people in the planned «Gretchen Whitmer kidnap van» was an FBI agent. In the van. Another was an FBI informant. The feds admit that an informant or undercover agent was «usually present» in the group's meetings. In other words, nearly half the gang of kidnappers were working for the FBI. Remember the guy who suggested using a bomb to blow up a bridge as part of the plot? That got a lot of coverage. That guy was an undercover FBI agent.

FBI begynte denne praksisen overfor voldelige islamister.

Blant annet angrepet i Garland, Texas, i 2015, var instigerte av FBI.

https://www.document.no/2021/06/16/var-fbi-med-i-opptoyene-pa-capitol-hill-6-januar/

For ordens skyld: jeg har sett filmklippene som artiklene refererer til. Det gjør enda større inntrykk.
#329
Samtidig kommer det stadig nytt om om virusets opphav:

QuoteDen 7. juni hadde to anerkjente forskere en banebrytende artikkel i Wall Street Journal som forklarer hvorfor genomet til viruset beviser at det er blitt manipulert. Artikkelen er viktig for å forstå hvorfor det ikke var vanskelig å konstatere at viruset har oppstått i et laboratorium. Alt snakk om «våtmarker» var bevisst villedende.

Forskerne Dr. Quay og Mr. Muller risser opp hvordan en celle fungerer. Den produserer proteiner og hvert protein har en egen genetisk kode.

QuoteDen avslørende kombinasjonen i coronaviruset er CGG-CGG. Denne er aldri tidligere funnet i naturlige virus.

In fact, in the entire class of coronaviruses that includes CoV-2, the CGG-CGG combination has never been found naturally. That means the common method of viruses picking up new skills, called recombination, cannot operate here. A virus simply cannot pick up a sequence from another virus if that sequence isn't present in any other virus.

En sterk indikator på at noe er galt, var da batwoman Shi Zhengli publiserte genomet til viruset 20. februar 2020, men utelot akkurat den sekvensen som rommer CGG-CGG. Det var ikke tilfeldig. Shenli visste at det ville avslørt gain-of-function-forskning.

Den doble CGG er lettest å bruke for forskere og den er en signatur som viser at sekvensen er manipulert. I naturen er det den minst sannsynlige.

Og til slutt, utelatelsen:

QuoteWhen the lab's Shi Zhengli and colleagues published a paper in February 2020 with the virus's partial genome, they omitted any mention of the special sequence that supercharges the virus or the rare double CGG section. Yet the fingerprint is easily identified in the data that accompanied the paper. Was it omitted in the hope that nobody would notice this evidence of the gain-of-function origin?

https://www.document.no/2021/06/15/viruset-var-optimalisert-for-superrask-smitte-for-det-ble-sluppet-ut/
#330
På slutten av Giuliani-intervjuet kommer de inn på at det må være tette forbindelser mellom Fauci og Twitter, og hva ser man:

QuoteDaughter of Dr. Fauci works as a software engineer at Twitter

The daughter of the coronavirus task force director Dr. Anthony Fauci works for the social media platform Twitter and some are calling it a conflict of interest.

Alison Christine Fauci, 28, has worked for the microblogging platform as a software engineer since 2014 after she graduated from Stanford University, majoring in computer science.

The connection between the controversial epidemiologist and Twitter had been reported at Heavy.com since at least March 2020 but it resurfaced as many questioned censorship of lockdown-skeptical voices on the platform.

https://ugolini.co.th/ugolini/daughter-of-dr-fauci-works-as-a-software-engineer-at-twitter/