Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - translator

#31
Quote from: Telehiv on 09.11.2023, 11:26:25Siden vi først har gitt oss ut på den tvilsomme moro å debattere presidentkampen i USA, herunder en intro til nykommeren i gamet - tech-milliardæren Vivek Ramaswamay - må vi bare henge med videre.

Allerede i gårsdagens åpning av den tredje tv-sendte debatten i regi av NBC ba han styreleder Ronna McDaniel hos Republikanerne trekke seg på direkten etter tapet i valgene dagen før.
- Vi har tapt i 2018, 2020, 2022 og nå, klaget han og la skylden på «etablissementet» i partiet.


Så ikke debatten, men både det du referer her og det Hans Rustad fortalte på "radioen" i dag, viser at Ramaswamy simpelthen fungerer som Trumps "stedsfortreder" i debatten. Genialt.
#32
Vi ser at også KORRUPSJON knyttet til den "grønne" industrien får hoder til å rulle nå:

QuoteFor første gang i Portugals historie må statsministeren gå på grunn av forestående efterforskning for kriminalitet. Landets sosialistiske statsminister António Costa har levert sin avskjedssøknad til republikkens president. Landet befinner seg i en alvorlig politisk krise efter rapporter fra riksadvokatens kontor om at Costa er mistenkt for alvorlige lovbrudd forbundet med «grønne» litium- og hydrogenprosjekter.

https://www.document.no/2023/11/07/korrupsjonsanklager-portugals-sosialistiske-statsminister-antonio-costa-er-innvilget-avskjed/

Jeg oppdaget først denne nyheten på tyske ARD i ettermiddag, der jeg oppfattet at korrupsjonen angikk litium- og hydrogenprosjekter, akkurat som Document skriver. NRK Dagsrevyen nevnte også at statsministeren måtte gå pga. korrupsjon, men ikke et ord om at den gjaldt "grønne" industrier. TV2 nevnte ikke saken i det hele tatt, typisk nok.
#33
Quote from: stjakobs on 06.11.2023, 10:09:45Jeg tror man bør holde et øye på Vivek Ramaswamy. Jeg tror faktisk han er den eneste relevante utfordrer til Trump.

Lenke

Enig i at Ramaswamy er en spennende kandidat, ikke aktuell til presidentembetet i 2024, men kanskje som visepresident (for Trump) og da kan han selv stille i 2028. Hovedgrunnen er at han vil føre den samme politikken som Trump. De andre kandidatene på republikansk side er ikke aktuelle, og DeSantis har gjort seg helt bort av grunner jeg har nevnt tidligere i denne tråden.

Men det finnes andre aktuelle visepresidentkandidater i 2024, f.eks. Jim Jordan eller kanskje Josh Hawley, som var den eneste(!) senatoren i Kongressen som stemte NEI til å slippe Sverige og Finland inn i NATO! Han har også skrevet den utmerkede boken The Tyranny of Big Tech.
https://www.amazon.com/Tyranny-Big-Tech-Josh-Hawley/dp/1684512395

Helt utenfor sammenheng med trådens innhold for øvrig, leste jeg akkurat på Document:

QuoteDet paradoksale er at Kalvig, som har en fortid i Rødt, blir kalt høyreekstrem, transfob, ondskapsfull, nazist og ikke minst «en trans-ekskluderende radikal feminist» (TERF), kun fordi hun mener at det finnes to kjønn.

På nettet er Anne Kalvig og flere, som blant andre Ellingsen og Harry Potter-forfatter J.K. Rowling, merket. En utvidelse av Chrome og Firefox, som du kan få installert på PCen din, «Shinigami eyes», har fargelagt flere treff på navnet hennes med fargen rødt, som betyr «antitrans».
https://www.document.no/2023/11/06/anne-kalvig-mener-det-finnes-kun-to-kjonn-det-har-kostet/

Det er denne typen problemstillinger Hawley tar opp i boken sin.
#35
Les denne artikkelen på steigan.no:

QuoteKlimautvalget mener at avgjørelser, som ifølge Grunnloven skal avgjøres av kommunene, ikke kan avgjøres av kommunen, da de tydeligvis ikke er i stand til å ta de rette avgjørelser som kreves for å nå en slik omstilling vi nå skal i gang med. Utvalget anbefaler blant annet at nasjonale myndigheter, på oppdrag av EU, setter klare rammer gjennom lover, som begrenser kommunens myndighet. Dette må gjøres for at målene skal nås. Sånn har det altså blitt i Norge, som ikke er EU medlem!

https://steigan.no/2023/11/klimautvalget-har-glemt-arbeidsfolk/
#36
Quote from: translator on 27.10.2023, 15:23:16Det samme gjelder tyske Siemens:

Oppfølging:

QuoteDen tyske energigiganten Siemens Energy går med store tap og ber om opptil 16 milliarder euro i subsidier fra tyske myndigheter. Årsaken er store tap på vindturbiner.
https://www.document.no/2023/10/31/tyskland-vindturbingigant-ber-om-nye-milliardsubsidier-for-a-dekke-underskudd/
#37
Quote from: Telehiv on 28.10.2023, 11:35:41Scott Adams er som kjent skaperen bak tegneserien Dilbert og forfatteren bak flere firmakommentarer (han er utdannet økonom), sosiale satirer og eksperimentelle filosofibøker. Jeg har ikke fulgt med på hva Scott Adams (f. 1957) står for i et lengre politisk bilde, men han frykter altså nå at Demokratene vil finne en måte å hindre Trump i å vinne valget neste år. Men som vi ser er det en annen person (Festivus96) som er mer tydelig på at Trump rett og slett kan bli tatt av dage dersom han ligger an til å vinne valget i 2024.
Det er bare å håpe at ingen ny "Kennedy option" kommer til anvendelse fra noen av sidene, USA er allerede så nær en brutalt splittet befolkning at noe slikt aldri kan gå bra.
 

Dette KAN selvfølgelig skje. Kanskje flere burde ønske seg denne boken i julegave i år (jeg har den allerede, men har ikke begynt å lese ennå, holder fortsatt på med RFK JRs bok om Anthony Fauci) 'SOLID bakgrunn for egne meninger', er det ikke det de sier i Aftenposten? (nei, det var ikke de som anbefalte denne boken!)

https://www.amazon.com/JFK-Unspeakable-Why-Died-Matters/dp/1439193886

Se også: https://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=2250.msg16353#msg16353


#38
Det samme gjelder tyske Siemens:

QuoteWindkraft bringt Siemens Energy Milliardenverlust

Siemens Energy geht wegen der massiven Probleme im Windgeschäft von einem Jahresverlust von mehreren Milliarden Euro aus. Verantwortlich für die hohen Kosten sind Mängel bei den Windrädern an Land und das Hochfahren der Offshore-Anlagen.

Oversatt:
Vindkraft påfører Siemens Energy milliardtap

Siemens Energy går på grunn av de massive problemene med vindkraft på et årlig tap på flere milliarder Euro. Grunner til de høye kostnadene er mangelen på vindturbiner på land og de økte prisene på Offshore-anlegg.

https://www.tagesschau.de/wirtschaft/siemens-energy-windkraft-verlust-100.html
#39
Den norske medisinstudenten Marie Andersen har blitt en internettsensasjon etter at hun ble avbildet med et antisemittisk skilt under en pro-palestinsk demonstrasjon i Warszawa lørdag. Universitetet tar rettslige skritt, og studenter forlanger at hun blir utvist.

Fra kommnetarfeltet:
QuoteStakkars Marie! Nå skjønner hun ingenting. Dette har hun jo lært av NRK, Supernytt, NTB, alle lærerne sine, fagforeningen og selveste Statsministeren. Er ikke dette greit lizom!?

https://www.document.no/2023/10/23/norsk-medisinstudents-apenbare-antisemittisme-har-vakt-forakt-og-avsky-verden-rundt/
#40
Quote from: Telehiv on 23.10.2023, 17:21:21
Quote from: Telehiv on 22.10.2023, 11:12:03Da gjenstår bare at NRK og våre andre kvasiradikale MSM-medier rykker ut og beklager at deres Israelhat ledet dem på pinlige journalistiske avveier atter en gang. For såpass etisk ryggrad har de vel?
Eller?!?

"Storbritannia: Eksplosjon ved Gaza-sykehus trolig forårsaket av missil fra Gaza"
Da har til og med Israelsforakteren Dagbladet rykket litt tilbake med sitt Israelangrep, dog i trygg dekning bak melding fra Storbritannia, og uten å tydelig innrømme at omtrent alle verdens siviliserte land nå har fastslått at det var Hamas som stod bak sykehuseksplosjonen.

Men innrømmelsen er som å dra det ut av ei sår rau: Merk at når det nå er avslørt at det var Hamas som står skyldig er det ikke lenger (Israels) "angrep" men nå en nøytral "eksplosjon". Lenge leve det nøytrale norske pressekorps!

PS: De som håper og tror at NRK vil innrømme noe om sin overilte Israelfordømming her, må nok vente lenge.
 
Lenke: https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=148944 

Svenske SVTs nyhetssending Rapport hadde i lørdagens 15 minutter lange hovedsending en fyldig reportasje om at raketten som traff sykehuset (eller egentlig parkeringsplassen utenfor - langt færre enn 500 ble drept) kom fra Gaza og eksploderte i luften slik at restene av den ramlet ned rundt sykehuset. NRK og Dagsrevyen nevnte det ikke med ett ord, enda deres nyhetssending er tre ganger så lang!

Edit: Se også https://www.document.no/2023/10/23/nrk-rasistisk-giftsproyte/

#41
Så dere Debatten i kveld?

QuoteI dag · Skal WHO bestemme mer over nordmenns helse?
19. oktober 2023 kl. 21:20 40 min
WHO diskuterer om de, og ikke Norge, skal få avgjøre isolering og vaksinering ved neste helsekrise.

https://tv.nrk.no/serie/debatten/202310/NNFA51101923/avspiller
#42
Quote from: stjakobs on 09.10.2023, 13:47:55Så kom Benestad på banen.

Erik Bye:

ARTIKKEL AV RASMUS BENESTAD OM SSB-RAPPORTEN!

Ble også diskutert i dag på Document radio (etter ca. 40 min)
https://www.document.no/2023/10/12/document-radio-12-oktober-lufta-er-for-alle/
#43
Quote from: Telehiv on 08.10.2023, 19:58:28
Quote from: stjakobs on 08.10.2023, 16:27:29Erik Bye, Klimarealistene, har hatt denne epost-utvekslingen med CICER.

SSB-RAPPORTEN: CICERO STÅR PÅ SINE STANDPUNKTER, OGSÅ USANNHETENE!

Herlig referat du legger ut, stjakobs!
Og kjekt å se at den gamle kriger Erik Bye har tatt opp pennen igjen mot det stupid maktutøvende klimapresteskap i Cicero. Det kan bli mye gøy framover å se konsensustårnet bygd på sand ramle sammen for dem.


Dette er som å diskutere med en vegg. De fleste som kaller seg klimaforskere hos Cicero er fullstendig inkompetente. Noen av dem har ikke engang realfaglig kompetanse. F.eks. Elin Lerum Boasson som presenteres som 'professor ved Cicero', men hvis meritter er to år som leder av Natur og ungdom for 20 år siden samt en doktorgrad i statsvitenskap.
https://cicero.oslo.no/no/ansatte/elin-lerum-boasson
https://www.sv.uio.no/isv/personer/vit/elinlb/

Denne Christian-fyren innrømmer jo selv sin inkompetanse når han skriver "jeg er overbevist om at vurderingene deres av tilgjengelig klimaforsking er solid og at de har grunnlagt for sine konklusjoner." Oversatt: jeg vet ikke, men jeg er overbevist! Det er slik disse idiotene tenker: ikke se på vitenskapen (for den forstår jeg ikke), men har rapporten en riktig konklusjon (dvs. passer med narrativet) og hvis ikke, er rapporten fagfellevurdert og isåfall av hvem, i hvilket tidsskrift osv.

Med Phil Jones sin berømte Climategate email friskt i minnet, så skjønner man hvor gjennomkorrupt dette systemet er!
https://publicintelligence.net/climatic-research-unit-emails-even-if-we-have-to-redefine-what-the-peer-review-literature-is/
#44
Quote from: translator on 28.09.2023, 00:24:30Selv mener jeg å kunne torpedere CO2-narrativet med en enkel setning:
 
Atmosfæren er mettet når CO2-konsentrasjonen overstiger ca. 150 ppm. (dvs. alltid, for uten fotosyntesen dør vi rimelig raskt!)

Dr. John Easterbrook sa det slik i en kongresshøring i 2011:

Du kan sammenligne det med en svamp du dynker i en bøtte vann. Når svampen er tørr, kan den ta opp i seg ganske mye av vannet. Men hvis svampen allerede er gjennombløt, kan den ikke ta opp særlig mer vann enn en tørr svamp, uansett hvor mye vann det er i bøtten! Glimrende sagt og forklart!
https://www.bitchute.com/video/3ETaQpe7SyUP/

Og i boken "Unsettled" av Steven E. Koonin kan du studere diagrammet i figur 2.3 på side 53 (originalutgaven). Det sier akkurat det samme! Bare synd at kurvene for de ulike nivåene av CO2 ikke er i farger.

William Happer tar i dette ferske foredraget opp den samme problemstillingen. Legg spesielt merke figuren som kommer opp ca. 16 minutter inn i dette glitrende foredraget. Det er originalen til diagrammet i Koonins bok, men i farger er den også så mye lettere å lese og forstå!

#45
Ja, å ta covid-vaksine ER som russisk rulett. Du vet aldri om det er en kule i kammeret, eller en farlig batch av vaksinen. Se denne sterke danske dokumentaren:

https://www.document.no/2023/10/02/ny-dansk-vaksinedokumentar-de-forbudte-bivirkninger-far-ingen-medieomtale/

Hvis dansk tale er vanskelig å forstå, klikk på 'CC' i knappene nede i høyre hjørnet av filmen og velg 'Dansk CC' for å få dansk teksting.