Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - translator

#286
Quote from: ConTrari1 on 09.08.2021, 10:56:16
Jeg kan ikke huske at Helsedir. eller FHI har advart oss om risiko for å utvikle ADE. Så vidt jeg husker, ble også Astra Zeneca vaksinen erklært å være trygg av våre helsemyndigheter. Inntil den ikke var det lenger. Inngir det tillitt?

Her er jeg enig med ContTrari1. Å referere til norske helsemyndigheter i dagens situasjon blir omtrent som å referere til Cicero eller Bjerknessenteret i klimadebatten.

Den informasjonen som kanskje gjør mest inntrykk, er den du får "off record". I klimadebatten var det da Pål Brekke skrev i en PM til meg på Aftenpostens Debattsentral at han vurderte å trekke seg fra den offentlige klimadebatten, fordi det hadde blitt så "vanskelig med kolleger" (antagelig så han at det ble vanskelig å fortsette sin karriere ved Norsk romsenter samtidig som det var offentlig kjent hvilke meninger han hadde i klimadebatten)

Når det gjelder corona, fikk jeg ifjor høst privat følgende melding, som jeg har referert til her tidligere:
QuoteJeg anbefaler deg også å si 'Nei, takk' til den mystiske corona-vaksinen. Den er ikke testet lenge nok! I følge forskningslederen i Folkehelseinstituttet (som jeg kjenner) tar det circa 20 år å teste en ny vaksine og å finne ut om vaksinen forårsaker alvorlige sykdommer senere i livet ( 5 år, 10 år eller 15 år etter vaksineringen ). Hvis man tar corona-vaksine etter nyttår, så det kan være at etter 5år eller 10år eller 15 år kan man bli syk med en alvorlig sykdom eller flere alvorlige sykdommer. Og da levealder reduseres fra 90 år til 70 år og staten slipper å betale pensjoner i 20 år (mye penger spart ). Hvis man har en alvorlig sykdom og det er en veldig høy risiko for å dø hvis man blir smittet corona-virus, da er det kanskje lurt å ta corona-vaksine. Noen tjener meget store penger på corona-krisen? Men hvem er det ?
http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1512.75

Det er altså ikke de kortvarige "bivirkningene" vi bør være mest mest bekymret for, selv om mye taler for at de er alvorlige nok (mange flere tilfeller enn vi har sett etter noen annen "vaksine" her i landet!), men de langsiktige effektene, og hva som kommer til å skje da er bare et eneste stort spørsmål.
#287
Quote from: Telehiv on 06.08.2021, 08:50:09
CNN har en god stund vært et ledende klimaalarmistisk miljø internasjonalt, med div. mugne inngrep mot ansatte som ikke har fulgt hovedparolen i sine bidrag.
Nå profilerer de seg brutalt også på corona, og drar til med å sparke folk som stiller på jobb uvaksinerte.
Foreløpig er det meldt at CNN har sparket tre ansatte som kom på jobb uten å være vaksinert mot coronavirus.
Men her vil nok flere komme etter, der uvaksinerte må se en grimmer framtid i møte.

https://finansavisen.no/nyheter/karriere/2021/08/06/7715213/uvaksinerte-cnn-ansatte-fikk-sparken

Jeg bare refererer til Pål Steigans kommentar:

Dette er eksperimentelle vaksiner som bruker en teknologi som aldri er prøvd før, og der produsentene fraskriver seg ethvert ansvar for kortsiktige og langsiktige skader. Og sjøl om det nå kommer stadig flere rapporter om både alvorlige skader, helseproblemer og til og med dødsfall etter vaksinene, fortsetter myndighetene helt fanatisk å pumpe dem ut, og bruker til og med direkte og indirekte tvang – det siste i form av vaksinepass og segregering. Lojaliteten til en av de mest kriminelle industriene i verden, nemlig den farmasøytiske industrien, later til å være grenseløs.

https://steigan.no/2021/08/le-monde-vaksinene-forer-til-menstruasjonsproblemer-og-mye-usikkerhet/
#288
Tema i Dagsnytt 18: Vaksinepass på jobben (etter 38 minutter)

https://tv.nrk.no/serie/dagsnytt-atten-tv
#289
Drammens Tidende har overraskende tatt inn en artikkel (opprinnelig fra Bergensavisen) om en person med dårlig erfaring etter coronavaksine (bak betalingsmur):

Quote
Hun tok vaksinene, så kom problemene. Dette er rett og slett jævlig

– Jeg stiller gjerne opp og tar både vaksiner og tester, men da må det være noen som tar imot oss når det går galt.

Det sier Yusela del Carmen Gjæringen (41). Etter to doser av Pfizer-vaksinen sliter hun fremdeles med bivirkninger, nesten to måneder etter siste dose.

Feber etter første vaksine
29. april fikk Gjæringen sin første dose. Noen dager senere følte hun seg svimmel og uvel når hun løftet på barna i barnehagen hun jobber. Etter legens råd gikk hun hjem. Hjemme målte hun feber på over 40. Etter en kort sykmelding var hun tilbake i jobb, men Yusela var fremdeles slapp, trøtt og kraftløs.

8. juni fikk hun andre dose.

– Det er en dato jeg aldri glemmer. Jeg kjente en svie idet jeg fikk vaksinen. Det var helt ulikt første gangen. På jobb var det en som skulle si god helg og klappet meg på armen. Det gjorde ekstremt vondt. Jeg tenkte likevel at det ville gå over, jeg hadde jo vondt sist også.

Men det gikk ikke over, det ble bare verre.

– Jeg hovnet opp i armen og mellom skulderen og brystet, og fikk utslett i området. Jeg fikk beskjed om at dette var noe som kunne skje etter vaksinen.

Torsdag 17. juni våknet Yusela til et ansikt hun ikke kjente igjen. Venstresiden av ansiktet var opphovnet, tydelig lammet og smertefullt.

– Da begynte jeg å bli ordentlig redd.

Hun oppsøkte lege igjen og ble henvist til spesialisttjenesten. Begge instansene har meldt inn symptomene som mistenkte bivirkninger av vaksinen.

Hun har også siden vært innlagt på grunn av akutte og smertefulle symptomer og tap av førlighet. Utredningen har ennå ikke gitt nye svar.

Prøver det meste
Tilstanden er blitt behandlet med smertestillende og betennelsesdempende medikamenter, og råd om å gå til fysioterapeut for å få hjelp med musklene i ansiktet.

Hos fysioterapeuten fikk hun tips om å prøve lymfedrenasje. Drenasjen hjalp umiddelbart, men med en gang hun anstrenger seg, er hun tilbake til start. Hun har også prøvd kiropraktor.

– Jeg prøver bare det som er, jeg vet ikke annet å gjøre.

Yusela har allerede brukt flere tusenlapper på behandlinger.

– Jeg stiller gjerne opp for samfunnet og tar både vaksiner og tester, for vi må jo gjøre det vi kan for å få kontroll på sykdommen. Men da må det være noen i den andre enden som tar imot oss når det går galt.

– Jeg er redd
Beskjeden fra helsevesenet er at det går over.

– Ja greit, men hva med her og nå? Det er halvannen måned siden helvetet begynte. Smertene, angsten for hva som kan skje. Jeg har gått fra å være en aktiv dame i full jobb som trener regelmessig, til å føle meg fullstendig funksjonshemmet og ensom fordi ingen kan hjelpe meg, sier tenåringsmoren til BA i et intervju som ble gjennomført i siste halvdel av juli. Nå, et par uker senere, sliter hun fremdeles med plagene.

Gjæringen understreker at hun har svært stor tiltro til helsepersonell hun har vært i kontakt med, og den fagkunnskapen de innehar, men hun skulle ønske det var et støtteapparat hvor hun kunne få noen flere svar.

– Jeg er redd. Redd fordi jeg ikke skjønner hva som skjer med kroppen min, og redd for at det ikke skal bli bedre.

Hun forteller at plagene ser ut til å ha stabilisert seg.

Stabile plager innebærer trykkende smerte og hevelser i musklene, strålende smerter i kroppen, kraftløshet i venstre side, svimmelhet ved små anstrengelser og følelsen av å være utslitt.

https://www.dt.no/sliter-med-bivirkninger-etter-vaksinering-jeg-er-redd-fordi-jeg-ikke-vet-hva-som-skjer-med-kroppen-min/s/5-8-1662305

Hva skriver så folk i kommentarfeltet til artikkelen? Nr. 4 er jo ganske typisk.

Quote1. kjæresten min var også syk i 2 mnd etter pfizer dose 2. visste knapt om jeg skulle klare å få hu hverken opp eller ned fra en enkel dagstur fjelltur da hu skalv som f..og sleit. tappet for energi osv. og orket knapt å være m på noen form for aktivitet. Og når jeg som Diabetiker som er vant med skjelvinger v føling var pfizer bivirkninger ganske kraftige i forhold

2. Det finnes faktisk mennesker som mister all huden på kroppen av å ta en tablett inneholdene acetylsalisylsyre også. Hvor mange Paracet spises det daglig rundt omkring uten problemer i det hele tatt....? Forstår dere hva jeg mener..?

3. Forskjellen er at de preparatene du nevner er godt dokumentert og behandling på bivirkninger finnes. Null dokumentasjon på langtidsbivirkningene på disse vaksinene, og ingen behandling på korttids. Forstår du hva jeg mener?

4. For noen få er det om å gjøre å overdrive bivirkningene mest mulig, og prøve å skape mistillit til myndigheter og legevitenskap. Men de aller fleste av oss ser at Norge er et av landene i verden som har greid seg best gjennom Coronaen, dyktig styrt av norske helsemyndigheter.
#290
Fritt frem ved grensene og bandittregimet til Biden slipper bandittene løs, ikke fordi det er vår, men for å skape kaos

QuoteTucker Carlson intervjuer en avhopper fra migrasjonspolitiet ICE, Thomas Feeley. Han har hoppet av etter 25 år. Han hadde ikke samvittighet til å fortsette. Feeley forteller at så snart Biden-administrasjonen tiltrådte, fylte de opp stillingene med folk fra NGO-er. Vi som har fulgt BLM og Antifa gjennom 2020, vet at NGO-er i dag kan romme ekstreme elementer. Hva slags folk var det Biden tok inn?

skriver Hans Rustad https://www.document.no/2021/08/04/biden-administrasjonen-er-et-gangsterregime/

Feeley forteller videre at de fikk ordre om å løslate kriminelle. Regelen var at hvis de ikke hadde vært arrestert de 10 siste årene, skulle de slippe ut. Han satt med en fyr som hadde sittet inne 12 år for mordbrann. Slik beskriver han det:

- Dan, han har jo sittet i fengsel de siste 12 årene, derfor har han ikke blitt arrestert, naturlig nok.
- Det bryr vi oss egentlig ikke noe om. Løslat ham.

https://video.foxnews.com/v/6266447171001#sp=show-clips

#291
eh72 har en treffende kommentar:

QuoteAlt som skrives her om hva som skjer i USA er fullstendig ukjent for folk flest. Ingen har den videste aning om hva som skjer i USA eller i verden. Folk klikker på VG og NRK og er fornøyd med dette. Denne galskapen vi ser, er ikke eksisterende hos vanlige folk. Folk tror Biden er en rolig og sindig president som rydder opp etter gale Trump. MSM har fortalt verden i 5 år at Trump er gal og nazist. Nå rydder rolige Biden opp etter uføret. Alt som er negativt i USA er Trump sin skyld. Ut fra dette perspektivet, er det ingen som ser noe galskap eller sinnsykt.. Kritisk blikk på corona og vaksine narrative eksisterer heller ikke blant vanlige folk.. Folk flest mener at det burde være vaskinetvang for at folk skal få livet tilbake. Myndigheter sier bare mange nok blir vaksinert, vil man få livet tilbake. Så vanlige folk som ser NRK og leser VG, synes det er greit at man kan fengsle folk som går i demonstrasjonstog mot lockdowns. Folk mener at munnbind må alle bruke, og er for at man kan kjøre lockdown langt inn i evigheten. Samfunnet består av veldig mange folk i offentlige jobber med sikker inntekt. Disse ser gjerne at samfunnet kan stenges ned igjen uten å blunke. Folk går rundt og tror at Delta mutanten kan drepe dem. De tror på alt MSM og Nakstad sier. Når jeg sier at Delta mutanten er langt mindre dødelig, skjønner de ingenting. Så viser jeg grafer fra f.eks UK, som viser at smitten gikk i taket i sommer, mens dødstallene er flate. I UK så er angivelig Delta mest utbrett.

Den verden Document presenterer eksisterer ikke hos vanlige folk. Selv ble jeg kjent med Document da Trump kom på banen. Jeg har tipset folk om Document. Ingen har hørt om det.

Folket vil ikke våkne før det er for sent.

https://www.document.no/2021/08/04/doc-tv-hva-gjorde-usas-elite-sinnssyk/
#292
Quote from: ConTrari1 on 01.08.2021, 19:27:39
Meanwhile, back on the money farm:

FINANCIAL TIMES: PFIZER OG MODERNA SKRUR OPP VAKSINEPRISENE
EU og dermed også Norge må betale mer for koronavaksinene fra både Pfizer/Biontech og Moderna, viser kontrakter som Financial Times har sett.

Pfizer har økt prisen med over 25 prosent, mens Moderna har skrudd opp prisen med en tidel i de siste leveringskontraktene med EU, melder avisa søndag.

Prisøkningen skjer mens Europa sliter med forstyrrelser i leveransene, samtidig som bekymringene for bivirkninger fra andre koronavaksiner, vedvarer.

Legemiddelprodusentene ligger an til å tjene titalls milliarder dollar i år, skriver Financial Times.


Noen som er forbauset?

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/financial-times-pfizer-og-moderna-skrur-opp-vaksineprisene.YPiPB1nUb?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row18_pos1

Og det for å bekjempe et virus som kanskje ikke engang eksisterer (dvs. er et vanlig influensavirus). Overbelastede sykehus i media viser seg å være tomme og personalet er sendt hjem, tomme ambulanser kjører rundt med sirene til eksakt samme tidspunkt hver dag, dødeligheten er ikke større i 2020 enn tidligere år, folk som døde i bilulykker og selvmord registrert som døde av/med corona, folk på sykehjem fikk morfin og et stoff som brukes til giftinfeksjoner ved dødsstraff i USA, protestmarsjer mot nedstengninger, vaksinetvang, coronapass osv. hvor tusenvis deltar rapporteres alltid som hundrevis i mediene hvis de nevnes overhodet, diskusjonen om viruset oppsto på laboratoriet i Wuhan er en skinnmanøver, for det spiller ingen rolle hvor du tror viruset kom fra så lenge du fortsatt tror det er et farlig og smittsomt virus der ute, dokumenter skrevet av psykologer om hvilke grep som skal tas for å skape en mest mulig "effektiv" pandemi osv. osv. og sporene leder til World Economic Forum som utførte en "øvelse" på at et coronavirus sprer seg til hele verden i oktober 2019. Målet er The Great Reset: du skal ikke eie noe, og du skal være lykkelig over det. Ja, det siste gjelder selvfølgelig ikke dem selv. Se denne svenske videoen og døm selv.

https://rumble.com/vk6obt-ystein-rnne-141-ni-r-grundlurade.html
#293
Quote from: translator on 16.06.2021, 15:39:00
Dette innlegget handler om hendelsene på Capitol 6. januar i år. Først om at Putin avkler vestlige mediers løgner om hendelsen, her i et nylig intervju med amerikanske NBC:

QuoteKEIR SIMMONS, NBC:  Did you order Alexei Navalny's assassination?

PUTIN: Of course not. We don't have this kind of habit of assassinating anyone. That's number one. Number two, I want to ask you: Did you order the assassination of the woman who walked into the Congress and who was shot and killed by a policeman? Do you know that 450 individuals were arrested after entering the Congress? And they didn't go there to steal a laptop. They came with political demands.

https://www.document.no/2021/06/16/biden-moter-putin-pa-hans-hjemmebane-autoritaeres/

Amerikanere som bare følger med på de venstrevridde amerikanske mediene (CNN, NBC osv.) hadde kanskje aldri hørt om at landet deres har minst 450 politiske fanger, før Putin fortalte dem det i beste sendetid.

Dette er fangene fra 6. januar, de som ble arrestert etter at de av en eller annen grunn befant seg i DC den dagen, kan knyttes til MAGA-bevegelsen eller er Trump-supportere. Nå viser det seg at de får dårligere behandling enn Guatanamo-fangene på Cuba, for ikke å snakke om BLM-aktivister som slipper unna med de mest uhyrlige forbrytelser. Det er ingen likhet for loven, og "straffen" du får avhenger av hvilken partibok du har. En delegasjon republikanske kongressrepresentanter oppsøkte tirsdag Justisdepartementet i Washington for å få svar på noen grunnleggende spørsmål om hvordan fangene har det. De slapp ikke en gang inn. De dro deretter til fengslet hvor fangene sitter og ba om å få snakke med ledelsen. Der fikk de beskjed om at de ikke hadde noe der å gjøre. "Trespassing" var ordet.

https://www.document.no/2021/07/31/biden-total-arroganse-gop-representanter-slipper-ikke-inn-i-fengsel-for-6-januar-fanger/
#294
QuoteEXCLUSIVE: More Evidence Leaked from China on the Deliberate Release of COVID-19 by the Chinese Military

The following information was provided by a source inside China who has knowledge of the circumstances and has been vetted.

COVID-19 was created in a laboratory by the Chinese People's Liberation Army and fine-tuned as a bioweapon.

It was specifically designed to be highly contagious, but often asymptomatic, have low lethality, but produce uncontrollable variants and possessing characteristics providing plausible deniability as a bioweapon.

(...)

COVID-19 was meant to hit United States, its allies and the whole western world because of China's economic problems and the trade war being conducted by President Trump. The effects of a pandemic might cause Trump to lose the election.

If the U.S. military was disrupted by COVID-19, further pressure could be applied to Taiwan, perhaps even invasion, and the uprisings in Hong Kong could be suppressed under the guise of public health measures.

If China escapes responsibility for COVID-19 and its bioweapons program is allowed to continue, there will likely be another, perhaps more deadly, attack.

Lawrence Sellin, Ph.D. is retired from an international career in business and medical research with 29 years of service in the US Army Reserve and a veteran of Afghanistan and Iraq.

https://www.document.no/2021/07/29/exclusive-more-evidence-leaked-from-china-on-the-deliberate-release-of-covid-19-by-the-chinese-military/

Alt henger sammen med alt!
#295
Quote from: ConTrari1 on 19.07.2021, 10:04:25
Ja her kommer oppfølgeren med det samme:

Dr. Robert Malone, a pioneer in the field of mRNA vaccines, shared a viral Twitter thread on Friday which lays out a disturbing trend; the most-vaccinated countries in the world are experiencing  a surge in COVID-19 cases, while the least-vaccinated countries are not.

Ja! Hva kan det komme av? Kanskje fordi de stuknes immunforsvar er svekket av vaksinen, mens de ubestukkede har sitt intakt? Hm?

https://www.zerohedge.com/covid-19/worrying-me-quite-bit-mrna-vaccine-inventor-shares-viral-thread-showing-covid-surge-most

Ja, nettopp. De vaksinerte er mer utsatt for å bli syke av covid enn de uvaksinerte, ifølge Dr. Robert Malone (intervjuet på Steve Bannons War Room, etter ca. 15 minutter)

https://www.document.no/2021/07/29/steve-bannons-war-room-episode-1129-are-vaccines-causing-mutations/
#296
NRK har i dag en artikkel om noen youtubere som angivelig "fekk tilbod om store summar for å spreia feilinformasjon om korona."

QuoteI mai fekk Léo Grasset, ein fransk youtubar som driv ein vitskapskanal med over 1,2 millionar abonnentar, ein e-post eit ukjend marknadsføringsbyrå som kalla seg «Fazze»

Dei ville ha han til å seia at dødsraten for dei som hadde fått Pfizer-vaksinen var tre gonger større enn dei som hadde tatt AstraZeneca-vaksinen, skriv BBC.

Léo Grasset
Léo Grasset frå ein episode på YouTube-kanalen hans.

FOTO: SKJERMDUMP TATT FRÅ YOUTUBE 26.07.2021 / DIRTYBIOLOGY
Byrået tilbaud han 2000 euro om han ville delta.

Den tyske youtubaren Mirko Drotschmann, som driv ein historiekanal med over 750.000 abonnentar, fekk same tilbod.

https://www.nrk.no/urix/lokka-med-pengar-for-a-spreia-falsk-koronainfo-1.15587154

Samtidig kan vi lese på steigan.no at BBC osv. er praktisk talt i lomma på Bill Gates:

QuoteGates har tredd tilbake fra den daglige driften av Microsoft, selskapet han stiftet i 1975. Han vier nå det meste av sin oppmerksomhet til såkalt filantropisk arbeid gjennom Bil & Melinda Gates-stiftelsen (GF), og er mest kjent for sine verdensomspennende vaksinering- og anti-malaria-programmer.

Noe som er mindre kjent, er at han har støttet nyhetsmedier med hundrevis av millioner dollar. Denne virksomheten har gjort GF til en av journalistikkens hovedportvoktere. Ifølge Tim Schwab i Columbia Journalism Review, hadde mer enn 250 millioner amerikanske dollar funnet veien til nyhetsvirksomheter. Disse inkluderte BBC, NBC, ProPublica, National Journal, the Guardian, the Financial Times, Univision, Medium, the Atlantic, the Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde og the Center for Investigative Reporting. I tillegg hadde veldedige organisasjoner tilknyttet nyhetsmedier fått støtte, som BBC sin Media Action og the New York Times' Neediest Cases-fond.

Som rapportert i del én av denne artikkelserien, kanaliseres mesteparten under det flott klingende navnet GF heading of Gobal Policy and advocacy. BBC er en viktig mottaker av disse midlene. Ikke så merkelig da at deres journalistikk om Covid-19-vaksinering og klimaendringer ikke er utpreget edruelig.

Les hele artikkelen. Dette er bare begynnelsen!

https://steigan.no/2021/07/bill-gates-sitt-kvelertak-pa-hovedstromsmediene/
#297
Den siste måneden har 11 elbiler brent i Norge.

QuoteMinst 11 elbiler har tatt fyr siden 23. juni. En bil brant inne på et verksted i Oslo om natten, andre har tatt fyr mens de har ladet. I Oslo brant tre elbiler samtidig, og det har også oppstått brann under kjøring.

https://www.nrk.no/osloogviken/11-elbiler-har-brent-pa-en-maned-1.15585521
#298
Patrick Moore kan nå på sin twitter-konto formidle at Great Barrier Reef blomstrer som aldri før, men kun en australsk avis (bak betalingsmur) skriver om det.

QuoteThe Great Barrier Reef, after extensive aerial and dive monitoring, is shown to have the highest live coral cover in recent decades. Unfortunately only The Australian newspaper has covered this and it is behind a paywall. The usual liars, Greenpeace and China, continue with lies:

https://twitter.com/EcoSenseNow/status/1418593627253534721/photo/1
#299
Quote from: ConTrari1 on 22.07.2021, 17:51:35
Det kan være at de har klart det i Tyskland. Hittil meldes om 150 døde etter flommen, og den brukes selvsagt for alt den er verdt til å gnåle om klimakrise.

Er ikke ofte jeg er innom resett (etter at de dummet seg ut på USA-valget har jeg ikke særlig tillit til dem), men i dag så jeg følgende:

Quote
Tysk journalist smurte seg inn med leire før flomsending – er tatt av skjermen

–Susanna Ohlen (39) er journalist i den tyske TV-kanalen RTL og har rapportert fra byen Bad Münstereifel, et av de flomrammede områdene denne uken. Men et kamera fanget opp at hun bevisst smurte seg inn med leire før en sending.

Ohlen er personsonen med lyseblå skjorte på videoen under. Man kan se hvordan hun bøyer seg ned, tar leire og smører det i ansiktet. Kamerafolkene står i bakgrunnen.

https://resett.no/2021/07/24/tysk-journalist-smurte-seg-inn-med-leire-for-flomsending-er-tatt-av-skjermen/
#300
NRK kjører beinhardt på å skremme folk, nå er det folk i USA som er blitt dødssyk av covid og visstnok skal angre på at de ikke tok vaksine. Til det har de hostet opp en lege:

QuoteLegen Cobia forteller om de mange grunnene til at de døde og deres familier ikke hadde tatt vaksinen.

– De trodde det var en bløff. De trodde det var politisk. De trodde at dersom de hadde en spesiell hudfarge eller blodtype som kom de ikke til å bli syke. De trodde det bare var influensa, skriver Cobia.

– Men de tok feil, og de sier de ønsker å skru tiden bakover, men det kan de ikke, fortsetter Cobia.

Og deretter får vi hele historien om "the dirty dozen" om igjen og bla bla bla

https://www.nrk.no/urix/amerikansk-lege-forteller-om-doende-som-bonnfaller-henne-om-a-fa-vaksine-1.15584837

Og hvem er så forfatteren av dette makkverket av en artikkel? Hallvard Sandberg, mannen som vi husker kom på etter at han var ute av studio at han skulle ha sagt noe lurt, som at vaksinemotstandere minner ham om klimafornektere. No need to say more.