Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - translator

#241
Quote from: Administrator on 17.11.2021, 23:13:52
Quote from: translator on 17.11.2021, 16:13:03
Quote from: Administrator on 16.11.2021, 18:38:20
Bare legger denne her, til alle som mener at vaksinen er meningsløs.



Hva betyr "Vaksinerte" og "Uvaksinerte" i denne statistikken, Administrator? Kan du gi en PRESIS definisjon?

https://www.document.no/2021/11/16/doctv-live-hva-er-det-egentlig-fhi-prover-a-si/

Du kan jo gjøre det du, jeg orker ikke å se en video på 52 minutter for å finne ut hva du mener.

Men det er du som har lagt frem statistikken uten å forklare hvorfor du mener den er viktig. De første 20 minuttene av videoen diskuteres eksakt disse dataene. Hvorfor oppgir FHI ikke faktiske tall på vaksinerte/uvaksinerte (hva det nå måtte bety) istedenfor forholdstall som bidrar mer til å forvirre enn å opplyse?
#242
Apropos klima

#243
Quote from: translator on 17.11.2021, 16:13:03
https://www.document.no/2021/11/16/doctv-live-hva-er-det-egentlig-fhi-prover-a-si/

I kommentarfeltet til denne linken skriver Ola Mikalsen:

QuoteIkke vaksinert intensiv sykepleier fra Trondheim her. Jeg skal på nattvakt i morgen og er pålagt å bruke munnbind for å beskytte sårbare pasienter mot smitte. De vaksinerte slipper å bruke munnbind. Av hele staben på 120 stk er vi bare fire som ikke har tatt vaksinen. Etter at noen av oss ikke vaksinerte har diskutert litt, har vi kommet frem til at vi skal holde ut så lenge vi kan, men om vi bryter sammen vil vi allikevel ikke ta vaksinen, da får vi finne på noe annet. Den holdningen vil koste oss noe, men vi beholder livet og helsa. Jeg er glad for at document tar debatten rundt kommunikasjonen fra helsemyndighetene, det har jeg gjort ovenfor egen arbeidsgiver gjennom nærmeste leder og påpekt at fullvaksinerte ligger i mageleie med en tube i kjeften på lik linje med ikke vaksinerte. Til svar fikk jeg at beslutningen vat tatt av direktøren med ansatte representanter til stede i forståelse. Greit nok det sa jeg, men når du slenger på meg jødestjerna, skal du ha en faglig begrunnelse basert på forskning. Den har jeg ikke mottatt ennå, fordi den eksisterer ikke. Vi er derfor nå "untermench" og en trussel mot flertallet.

Jeg vil allikevel holde fokus på ballen her, da jeg er klar over hva som er i ferd med å skje. For enhver som bruker sunn fornuft, er det nå klart at de vaksinerte ikke eliminerer viruset. Denne muligheten er kanskje for alltid tapt for de vaksinerte da de har en ervervet respons som vil gå først. Det medfødte immunforsvaret er tregt og vil reagere seinere, noe som gjør det sårbart for en høy viral last. Skulle det bli videre satt på vent fordi det går som nummer to, blir den virale lasta for stor, viruset kommer ned i nedre luftveier og spike proteinet starter nå skadeverket. Karveggen skades og blodplater aktiveres. Pasienten har en høy D dimer, mikro klotting er i gang og det må kjøres opptil 100% oksygen på optiflow eller respiratoren. Stillingskrig, steroider for å dempe inflammasjon i noen uker. Dose nummer tre osv vil selvfølgelig ikke hjelpe her, da viruset allerede har mutert forbi vaksine antistoffet, og nå kan du bare spyle vaksine antistoffet ned i dass. Vaksinen er dømt til å være på etterskudd for alltid, og var aldri noen medisinsk løsning. For de ikke vaksinerte er realiteten noe annerledes. De vil være immune i inntil to mnd mot varianten de er smittet av, men ikke mot andre varianter i den perioden, fordi de har en ervervet respons som går på gjenkjenning av en del av viruset. Jeg mistenker at landslagskeeper Rune Jarstein fikk covid på denne måten. Hadde han unngått smitte i to måneders perioden av variant nummer to, ville han utviklet minne om hele viruset og bli immun i tiår mot alle Corona virus gjennom t celle minne.

Spike protein. Vaksinen er en kode for omprogrammering av cellas produksjon i skulder muskelen. Med hjelp av Messenger RNA, eller en vektor (f eks annet virus) vil kroppen nå produsere spike proteinet. Deretter vil kroppen produsere et antistoff som eksisterer for å ødelegge spike der det måtte opptre. I organ som hjertet, vil spike proteinet "dokke" i ACE2 reseptorer, iallfall i noen tilfeller, særlig yngre menn. Når det skjer kommer det nyutviklede antistoffet og fortærer hele cella spike proteinet har okkupert. Ergo slåes ledning banen i hjertet rett av uten forvarsel. Christian Eriksen? Dette pågår nå antakelig i andre organ der det kan ta lang tid, flere år, før de irreversible skadene avdekkes, nå kamuflert som autoimmun sykdom alla leddgikt. Det er mulig kroppen overlever to vaksinadjonsrunder, men da da det er betydelig lekkasje av både koden og spike proteinet, tviler jeg på at dose tre er forenlig med liv over tid.

Jeg velger å holde ut, over tid vil realiteten langsomt synke inn. De vaksinerte har behov for omsorg i den perioden og må ha tid på å forberede seg på å dø. Da er ikke hva var det jeg sa mentaliteten som skal styre oss.
Da jeg jobbet i psykiatrien lærte jeg å ikke argumentere med psykotiske mennesker. Som en hjelpepleier med lang fartstid fra Reitgjerdet, det var et slagsmål før frokost og fire fem etterpå. Når du selv blir truet, forandrer du perspektiv.
Mvh Ola Mikalsen, ikke vaksinert intensiv sykepleier ved St. Olavs hospital i Trondheim.

Jeg er ikke redd lenger.
#244
Quote from: Administrator on 16.11.2021, 18:38:20
Bare legger denne her, til alle som mener at vaksinen er meningsløs.



Hva betyr "Vaksinerte" og "Uvaksinerte" i denne statistikken, Administrator? Kan du gi en PRESIS definisjon?

https://www.document.no/2021/11/16/doctv-live-hva-er-det-egentlig-fhi-prover-a-si/
#245
Her vil jeg også si hallo Amatør1 og ønske deg velkommen tilbake til forumet! Vi har jo på en måte kjent hverandre helt siden 2008. Det er blitt noen år.

Jeg ser på det lille du skriver at vi ser ut til å ha en ganske lik oppfatning av at det som skjer nå handler om så mye mer enn klima! For meg har dette vært en gradvis prosess. Her er noen tråder jeg har startet på forumet som jeg tror du kan ha interesse av å kikke på:

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1842.0 (om det amerikanske presidentvalget 2020 og tiden etterpå)

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1512.0 (om covid og alle aspektene ved "pandemien" - lang tråd!)

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1856.msg13702#msg13702 (om Jacob Nordangårds bøker om sammenhengen mellom klima og covid, og hvordan de rikeste i verden står bak)

Mine viktigste kilder:
www.document.no
www.steigan.no
www.swebbtv.se

Les også bidragene fra ConTrari1, de er meget gode. Enda en gang, velkommen tilbake til forumet og håper at du blir  :)
#246
I kveld kl. 21.50 sender NRK1 dokumentaren Kongressen under angrep som handler om hendelsene i Washington 6. januar i år.
https://tv.nrk.no/program/KOID28004321/kongressen-under-angrep

For et par uker siden så jeg denne dokumentaren på dansk tv. Dette er ikke overraskende en dokumentar som legger all skylden på Trumps tilhengere, men den er godt laget og for den som ikke har annen informasjon enn den vi får i propagandakanalene er det lite som gir grunn til å stille spørsmål ved om dette er hele sannheten. Også noen av Trumps tilhengere blir intervjuet, så på den måten ser den ut til å gi et balansert inntrykk.

Det den imidlertid ikke viser eller berører er:

1. Scenene der Trump-tilhengere rev ned Antifa-aktivister (folk ropte "No Antifa!") fra vinduene på kongressbygningen da de forsøkte å knuse dem eller der politiet åpner sperringene og en svartkledd mann (Antifa?) bak politiet vinker folk inn mot kongressbygningen.
2. Hvorfor det var så svært få politifolk til stede på Capitol (den peker på det som et problem, men ikke hvorfor, jf. at Nancy Pelosi skal ha nektet fem ganger å styrke vaktholdet)
3. Hva skulle være motivet med å stoppe avstemningen i Kongressen på denne måten? De republikanske representantene og senatorene hadde allerede avbrutt den da avstemningen kom til Arizona, og det ble fremført svært gode innlegg i de to kamrene da "stormingen" skjedde, med gode muligheter for å avvise valgresultatet (bare demokratene og RINOs hadde interesse av å avbryte en slik prosess)
4. Den sier lite eller ingenting om alle de som er blitt arrestert uten lov og dom i etterkant fordi de tilfeldigvis befant seg i Washington den aktuelle dagen eller har uttrykt seg kritisk til valgresultatet/Biden.
5 Og selvfølgelig, den stiller ikke ett eneste kritisk spørsmål ved selve valgresultat som var grunnlaget for det hele. Det er kun Trump-tilhengere og noen av de republikanske politikerne som er intervjuet som tar det opp i klippede bisetninger.

Jeg kunne sikkert lagt til flere punkter, men dette er de jeg kommer på nå. Se gjerne dokumentaren, men se den med et kritisk blikk for det er lett å la seg rive med slik som dette er fremstilt.

Min teori er at 6. januar var en planlagt felle av demokratene, med hjelp fra FBI og Antifa, hvor man oppnådde hovedsakelig to ting:

1. Stanse innvendingene mot avstemningen i Kongressen og få godkjent det offisielle (og falske) valgresultatet under dekke av at Trump-tilhengere hadde angrepet kongressbygningen.
2. Stemple Trumps tilhengere som antidemokratiske og voldelige mennesker, for deretter å kunne behandle dem som lovløse personer.
#247
Godt å ha deg tilbake ConTrari1. Alltid saklig og orientert  :)

Slik er det blitt i Litauen:

Litauen er Europas strengeste Covid Pass-regime. Det er uke 8. Det er ingen slutt planlagt. Og det blir strengere. Uten pass kan min kone og jeg bare gå inn i små butikker som hovedsakelig selger mat, apotek, optikk eller gårds-/dyrevarer. Vi er forbudt alle andre steder.

Størrelsen på politirazziaene er svimlende. En dag i forrige uke raidet 200 offiserer i sivilklær butikker og kjøpesentre. Det er 2,5 % av alle offiserer i landet. De gjennomførte overraskelsesundersøkelser på 11 700 mennesker. Det er 0,4 % av hele befolkningen. På en dag.

Forestill deg: Du er i et supermarked og skyver vognen din gjennom en midtgang. En person i vanlige klær stopper deg plutselig og krever å se ditt Covid Pass og ID. Hvis noe ikke er i orden, blir du kastet ut og risikerer en bot på opptil 5000 euro og fengsel på opptil seks år.


https://steigan.no/2021/11/litauen-et-koronahelvete/
#248
Quote from: PetterT on 11.11.2021, 16:35:37
Tidenes drittpakke fra Clinton-leiren blir nå avkledd
på Resett:
https://resett.no/2021/11/11/tidenes-drittpakke-fra-clinton-leiren-blir-na-avkledd/

God artikkel, men det er en grov bom her:

"anklagene saboterte hans presidentskap, vanskeliggjorde forholdet til Russland og bidro sammen med de to illegitime «impeachement»-rettssakene og en rekke annet dritt fra Det demokratiske partiets «Dirty Tricks Department», åpenbart til at Trump ikke ble gjenvalgt som president."

Det gjorde muligens at han mistet noen stemmer, men grunnen til at han ikke ble gjenvalgt, om man kan bruke et slikt uttrykk, var det åpenbare og voldsomme valgjukset som lot seg gjennomføre med en (falsk) coronapandemi, Big Tech og korrupte medier på laget. Dette er imidlertid forbudt informasjon å fortelle til det norske folk, til og med i resett.
#249
Ryddegutt, som også har en historie på dette forumet, viderebringer en graf fra en svensk studie:



Han skriver videre:

QuoteHentet herfra:

https://www.nettavisen.no/okonomi/dette-er-rapporten-som-na-kan-sette-fart-i-en-3-vaksinedose-dette-gar-for-sakte/s/12-95-3424203837

Etter 240 dager har vaksinen negativ effekt. Vaksinen gjør at etter 240 dager blir viruset farligere for vaksinerte vs uvaksinerte...

https://www.document.no/2021/11/11/fhi-vaksiner-dere-med-tredje-dose/ (i kommentarfeltet)

Dette får meg til å tenke på noen samtaler jeg har hatt med røykere. De sier at de kjenner et "sug" og da må de ha en røyk for å slippe suget og føle seg "normal" igjen. Men snart kommer suget tilbake, og da er det tid for en ny røyk. Og slik fortsetter det. Da tenker jeg hvor glad jeg er for at jeg aldri har gjort meg avhengig av røyk!

For coronavaksine varer altså effekten i 240 dager før "suget" kommer. Så da vet vi det.
#250
Lars Bern er enda klarere i sin kritikk av covid og coronavaksine i dette ferske intervjuet på swebbtv.  Er den egentlige hensikten med dette å redusere befolkningen, spør han:

- forskningsfusk hos Pfizer danner grunnlaget for godkjenning av vaksinen
- spikeproteinet i vaksinen kan føre til økt risiko for kreft dersom det trenger inn i cellekjernen, ifølge ny studie
- 16 svenske leger har skrevet under på et opprop om å avbryte vaksineringen øyeblikkelig
- statistikk fra Skottland viser økt overdødelighet, slik var det ikke i 2020

https://swebbtv.se/w/w5XqitPGm6eJaXepbtxXyr

Se også Lars Berns egen blogg:

https://anthropocene.live/
#251
Quote from: Telehiv on 08.11.2021, 17:24:32
Vi bør holde oss unna enkeltpersoners udokumenterte og løse konspirasjonsteorier av denne type, som ikke kan belegges i reell forskning.
Sånt vil bare avføde ufruktbar debatt som ikke vil kunne stanse det som faktisk måtte finnes av lurvete forhold i farmaindustrien.

Hei Telehiv! Jeg setter pris på ditt forsøk på å "mekle" her, men jeg håper du så igjennom videoene og linkene mine FØR du bruker "enkeltpersoners udokumenterte og løse konspirasjonsteorier" som karakteristikk på det du har sett. Når det gjelder Nordangård, så har jeg lest to av hans bøker, sett hans interessante bakgrunn (medlem av det svenske Miljøpartiet) og hvordan han knytter klima direkte til covid i sin siste bok. Bøkene hans er meget godt dokumentert og er anbefalt av blant annet Lars Bern (som du også kjenner). Nå er den første boken hans også tilgjengelig på engelsk og kan bestilles i Norge, her:
https://www.adlibris.com/no/bok/rockefeller-controlling-the-game-9789198584301?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Nordang%C3%A5rd%2C+Jacob+Rockefeller+:+controll&from=kelkoo&gclid=Cj0KCQiAsqOMBhDFARIsAFBTN3eT7KCTBQUUxODSJdZR9qGg1IUA_87b_cgwrJdKJfgbYaF3olOAyS8aAuWfEALw_wcB

Når du VET hva Nordangård har skrevet etter å ha funnet det i diverse dokumenter (blant annet om sammensmeltingen av kunstig intelligens og den menneskelige hjerne) er det skremmende, men kanskje ikke helt overraskende, å se det i Madejs foredrag. Min venninne i Oslo ga meg følgende tilbakemelding på denne videoen:

QuoteJeg var faktisk veldig sjokkert da jeg så videoen med Dr. Carrie Madejs foredrag om corovaksiner. Nå er jeg litt kjent med begrepet 'transhumanism' og smartingen Craig Venter. Det er hårreisende at  det finnes parasitter i coronavaksiner. Men hvorfor finnes de i coronavaksiner?   Er de en del av de planlagte ingrediensene  i coronavaksiner eller et uhell ved produksjon av coronavaksiner?  Hvis de globale corona-lederne har virkelig en plan om å forvandle  et menneske  til en robot som kan lett styres, da er det virkelig veldig veldig skummelt.  Det er veldig trist at et menneske får neste ikke lov å være et naturlig menneske og at naturlige mennesker diskrimineres i disse dager.   Jeg blir mer og mer overbevist at pandemien var veldig godt planlagt for å fullføre corona-reformen i hele verden. 

Du skriver at "det er lurvete forhold i farmasiindustrien". Var det ikke det vi først trodde om klimaet også, at det var noen lurvete forskere (f.eks. Michael Mann) som drev sitt eget spill, men at vitenskapen og ærlige forskere kommer til å avsløre dem etter hvert? Den teorien ga jeg opp etter å ha lest den canadiske journalisten Donna Laframboises bok om IPCC. Den viste at IPCC er helt uinteressert i vitenskap annet enn som et verktøy til å overbevise folk, og de forskerne som er kompetente og ærlige blir satt systematisk på sidelinjen. Neste steg var da jeg leste Andrew Montfords bok "Hockeystick Illusion" som viser at  typer som Mann kan gjøre akkurat som de vil (fordi de har politikerne i ryggen) og at fagfellevurderingen har null verdi fordi systemet er korrupt ovenfra. Men fortsatt forsto jeg ikke hvem som sto bak og hvorfor noen kan bestemme hva forskerne skal mene og hva mediene skal skrive. Nordangård gir svaret; han oppdaget hvor pengene til alle organisasjonene kom fra og har fulgt sporene helt tilbake til Standard Oils suksess på 1800-tallet som ga særlig Rockefeller-familien enorm makt og rikdom, som de brukte på å kjøpe seg opp i alt fra museumsvirksomhet til forskningsinstitusjoner og knyttet et konglomerat av selskaper og stiftelser for å kamuflere hvor pengene egentlig kom fra. Men forbindelsene og deres planer om fremtiden ligger helt åpent i dokumentasjonen som også finnes på nettet for den som gidder å lete og sette seg inn i det, og det er nettopp det Nordangård har gjort.
#252
Som medlem får jeg tilsendt ny informasjon, og denne nye boken er skrevet verken av en forsker eller journalist, men en alminnelig norsk lærer, hvilket er oppsiktsvekkende i seg selv:

Vårt alltid skiftende klima er skrevet av Eva Marie Brekkestø, samfunnsfags- og språklærer med en spesiell interesse for historie. Boka er basert på hennes meget populære foredrag «Fimbulvinter, varm middelalder og Liten istid – det  omskiftelige klimaet de siste 1 500 år». I boka har hun gått enda lenger tilbake i historien, flere tusen år, men konsentrerer seg om de siste 1 500.
Foredraget kan strømmes fra https://youtu.be/Su0J4JOWrxg.


https://www.klimarealistene.com/produkt/vart-alltid-skiftende-klima/

Jeg så foredraget hennes for et par år siden og synes det var virkelig bra. Hun har satt seg godt inn i tingene og fortalte om en rekke hendelser knyttet til klima som jeg ikke kjente til fra tidligere. Da fortalte hun også at det skulle bli bok av det, og nå er den altså kommet. Denne tror jeg kan være en perfekt julegave til folk vi kjenner og som ikke er kategorisk avvisende til at "klimakrisen" bare er oppspinn.
#253
Innlegget ditt, Administrator, får meg til å tenke på flere "klassiske" sitater:

Det er lettere å lure folk enn å få dem til å innrømme at de er blitt lurt (Mark Twain)

Jo større en løgn er, desto enklere er det å få folk til å tro på den (Josef Goebbels)

Hvis en mann begynner med sikkerhet, skal han ende med tvil;
men hvis han vil nøye seg med tvil, skal han ende med sikkerhet (Francis Bacon)
#254
Denne videoen avslører hvordan IPCC og mediene lyver, trikser med grafer og velger ut kun de målingene de ønsker at politikere og publikum skal se. F.eks har vi alltid hørt at satellittmålinger av isen ved polene begynte i 1979. Dette stemmer ikke! Men IPCC og media har gitt oss denne bløffen fordi de tidligere målingene, også med satellitter, viste betydelig mindre is enn noen målinger senere!

Se hele videoen her (13 minutter):


https://videos.whatfinger.com/2019/09/22/my-gift-to-climate-alarmists-climate-alarmists-debunked/ 


#255
Her er en ny video om corona-vaksine som dere absolutt bør se. Dette er enda mer skremmende enn hva jeg har sett tidligere (en floskel jeg har brukt ganske mange ganger nå), men slik er det faktisk. Videoen viser Dr. Carrie Madej, som tydeligvis har hatt en viktig posisjon innen medisin/legemiddelindustrien, men som her både forteller og viser frem bilder av det hun har sett i vaksinene: tusenvis av metallfragmenter, parasitter og kjemiske substanser, og dette gjelder ALLE de anbefalte corona-vaksinene:
https://odysee.com/@RepentOrDieForever:e/Transhuman:5

Madej forteller også om hva som er hensikten med vaksinene, ikke å beskytte mot et smittsomt virus som nesten ingen dør av i utgangspunktet, men å gjennomføre det som også Jacob Nordangård forteller om i sine bøker; å smelte sammen den menneskelige hjerne og kropp med en «datahjerne», i tillegg til tesen fra World Economic Forum: «Du skal ikke eie noe, og du skal være lykkelig.» Se http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1856.msg13702#msg13702

Jeg fant videoen via denne artikkelen https://www.document.no/2021/11/06/hva-er-det-som-foregar/ og i kommentarfeltet er det en som skriver at nå skjønner han endelig hvorfor myndighetene og media har vært så negativ mot velkjente medisiner som hydroksoklorokin (malariamedisin) og ivermerktin; fordi disse velprøvde medisinene er effektive nettopp mot slike parasitter som corona-vaksinene er fulle av!

En annen kommentar linker til et intervju med en israelsk kvinne som forteller om forholdene der. Hun sier blant annet at den israelske statsministeren har omtalt de såkalt uvaksinerte som «terrorister med maskingevær» og i Israel blir du ikke regnet som fullvaksinert etter to sprøyter, du må også ha tatt en tredje, dessuten må det ha gått 17 dager etter vaksineringsdato før du blir regnet som vaksinert. På den måten unngår man at folk som blir syke eller får «bivirkninger» av vaksinen blir registrert som vaksinerte i statistikken. Det er så horribelt og det finnes tydeligvis ingen grenser.


https://www.youtube.com/watch?v=bKyssbejviA&ab_channel=smallspark