Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - translator

Pages: [1] 2 3 ... 61
1
NORDEA har suspendert to analytikere som har reist tvil om coronavaksinene:

https://e24.no/naeringsliv/i/x8Vw7G/nordea-suspenderer-analytikere-etter-coronakritisk-rapport

Her peker du på noe som kan være et eksempel på sensur, og som sannsynligvis er det. Slikt kjenner vi jo utallige eksempler på fra klimadebatten (f.eks. da EPA-analytikeren Alan Carlin skrev en rapport som var kritisk til AGW-"vitenskapen", og fikk munnkurv av sin sjef Al McGartland fra å delta i "enhver direkte kommunikasjon" med noen om rapporten http://progressivereform.org/cpr-blog/the-alan-carlin-story-just-never-ends/ )

Dette er ikke så overraskende for den som sett at kreftene (dvs. pengene) som styrer "coronakrisen" er de samme som styrer "klimakrisen". Bill Gates er en viktig fellesnevner her, da han har investert enorme beløp i begge deler (se f.eks. https://steigan.no/2021/08/korona-var-gardagens-sak-bill-gates-engasjerer-seg-na-i-klimabeskyttelse/ ) samtidig som han har nakketak på de store mediene og "faktasjekkerne" ( https://steigan.no/2021/07/bill-gates-sitt-kvelertak-pa-hovedstromsmediene/ og https://www.document.no/2021/11/24/revealed-documents-show-bill-gates-has-given-319-million-to-media-outlets/ ) og dessuten har ambisjoner om å bli den nye Mr. Rockefeller (husk at miljøguruen Maurice Strong var Rockefellernes "høyre hånd" i FN, jf. Jacob Nordangårds bøker og overskriften knyttet til det aller første innlegget i denne lange tråden).

For øvrig synes jeg "stiller spørsmålstegn ved coronavaksinens effektivitet, offisielle smittetall og refererer til Nürnbergprosessen" ikke er noen overdrivelse av de forbrytelsene som er blitt og blir begått, overfor mennesker over hele kloden faktisk, ikke "bare" seks millioner jøder.

For å bruke et forslitt uttrykk; det gjelder å kjenne lusa på gangen.

3
Og nå kommer det:

EU har torsdag foreslått en ny grense for hvor lenge coronavaksinasjonen er gyldig for innreise til unionen. Det melder Reuters.

Grensen de foreslår, er ni måneder. Det vil si at om man er fullvaksinert for ni måneder siden og ikke har tatt en ny vaksinedose, en såkalt boosterdose, så vil ikke vaksinasjonsbeviset være gyldig for innreise til EU.

Dermed foreslår de også at folk tar en boosterdose før ni måneder er gått fra man ble fullvaksinert, for at coronapasset fortsatt skal være gyldig.


Altså, uten booster (stikk nr 3 til uendelig) ikke gyldig pass etter 9 måneder. Omatt og omatt og omatt. Dette vil da også gjelde reier fra Norge til Sverige. Og dersom man "tilfeldigvis" oppdager at injeksjonen bare gir "trygghet" i f. eks. 4 måneder, ja så blir det tre ganger i året.

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/bloomberg-eu-vil-innfoere-vaksinegrense-paa-ni-maaneder.ZRyfDZAXu?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row6_pos1

Den svenske nyhetssendingen "Rapport" hadde også dette som nyhet. Didier Reynders, justiskommisjonær i EU, kunne fortelle at han anbefaler alle EU-land å samordne sine coronapass: "Etter ni måneder kreves en påfyllingsdose for at passet fortsatt skal være gyldig."

4
Donald Trump har laget (bilde)bok om sitt presidentskap. I dette åpenhjertige intervjuet med Mark Levin gir han sine analyser av Bidens totalt feilslåtte politikk. Noe helt annet enn det "oppgulpet" NRKs URIX viste i går, selv om også de måtte innrømme at det ikke går så bra med deres store helt Biden for tiden...

https://www.document.no/2021/11/23/mark-levin-intervjuer-trump/

https://tv.nrk.no/serie/urix

5
Litt apropos. Kent Andersen har skrevet en kommentar om advarsler om global oppvarming i 1922.

I august 1922 sendte det norske handelsdepartementet ut en ekspedisjon til Spitsbergen og Bjørnøya under ledelse av dr. Adolf Hoel, som foreleste om geologi ved Universitetet i Christiania. Målet var å undersøke og kartlegge området, men det mest spektakulære var klimaendringene: Det var usedvanlig varmt, isbreer hadde trukket seg tilbake eller forsvunnet, og havet var isfritt forbi 81 grader nord.

https://www.document.no/2021/11/23/advarsel-om-global-oppvarming-fra-1922/

(artiklene på document.no kommer i så raskt tempo at det er nesten umulig å få med seg alt)

6
Sjekket VG nå nettopp, ikke ett ord om Corona-demonstrasjonen i Oslo på lørdag, eller om de enorme demonstrasjonene i andre byer i utlandet. Null. Det skal vi ikke vite noe om. Derimot flust med topp-viktige saker som:
"Nå MÅ mote-influenserne vise ansvar!"
"Emosjonell Solskjær etter sparkingen."

Noen som tviler på at fortielsen skyldes noe annet enn ordre fra øverste hold? Og øverste hold er langt høyere enn redaksjonen  i blekka.

Dagsrevyen hadde (i går) en stor sak om vaksineringsgrad blant minoriteter i Norge. Mens den norske befolkningen ligger på over 90 prosent, og pakistanere på 80 prosent, var det tilsvarende tallet for polakker, litauere og rumenere på "bare" mellom 40 og 50 prosent.

Hva kommer dette av?, spør reporteren.

Nylig sendte NRK dokumentarserien 1979 Big Bang for vår tid som viser hvordan dette årets hendelser så sterkt påvirker oss ennå i dag. Et av temaene som tas opp handler om Polen. Karel Wojtyla har akkurat blitt pave (Johannes Paul 2.) og besøker sitt hjemland der han taler til millioner av mennesker. Det polske kommunistregimet liker selvsagt ikke dette og forsøker på alle måter å tone pavebesøket ned, blant annet ved ikke å vise alle folkene i gatene som er kommet for å høre på paven.

I en scene sitter en familie og følger talen på statskontrollert polsk tv der man bare ser et nærbilde av paven, før kameraet sveiper bort fra TV-en og ut på balkongen og filmer folkehavet som polsk tv ikke vil vise. Så svaret kan muligens ligge der; polakker og andre østeuropeere som husker sin egen historie, de har sett denne formen for manipulasjoner før.

https://tv.nrk.no/serie/1979-big-bang-for-vaar-tid/sesong/1/episode/1/avspiller (Scenen jeg henviser til kommer ca. 35:00 ut i den første episoden)

7

8
Takk for alle bidrag ConTrari1  :)

Denne voldsomme innstrammingen i Østerrike kom etter at forbundskansler Sebastian Kurz brått måtte trekke seg. Hva var det som skjedde? Ville han ikke være med lenger, enda han skal være en av dem som har gått på Klaus Schwab-"skolen".

I Tyskland snakker de om 2G og 3G (hhv. 2 og 3 vaksinedoser)

https://www.mdr.de/brisant/zwei-g-regel-102.html


The third dose increases immunity,
so after the the fourth dose you
are protected. Once 80% of the
population has received the fifth
dose, the restrictions can be relaxed
as the sixth dose stops the virus from
spreading. I am calm and believe
that the seventh dose will solve our
problems and we have no reason
to fear the eighth dose. The clinical
phase of the ninth dose confirms that
the antibodies remain stable after
the tenth dose. The eleventh dose
guarantees that no new mutations
will develop, so there is no longer
any reason to criticise the idea of the
twelth dose.

9
Bare legger denne her, til alle som mener at vaksinen er meningsløs.Hva betyr "Vaksinerte" og "Uvaksinerte" i denne statistikken, Administrator? Kan du gi en PRESIS definisjon?

https://www.document.no/2021/11/16/doctv-live-hva-er-det-egentlig-fhi-prover-a-si/

Du kan jo gjøre det du, jeg orker ikke å se en video på 52 minutter for å finne ut hva du mener.

Men det er du som har lagt frem statistikken uten å forklare hvorfor du mener den er viktig. De første 20 minuttene av videoen diskuteres eksakt disse dataene. Hvorfor oppgir FHI ikke faktiske tall på vaksinerte/uvaksinerte (hva det nå måtte bety) istedenfor forholdstall som bidrar mer til å forvirre enn å opplyse?

10
Media og politikk / Re: Bløffen om "det synkende Tuvalu"
« on: 17.11.2021, 18:51:44 »
Apropos klima


11
https://www.document.no/2021/11/16/doctv-live-hva-er-det-egentlig-fhi-prover-a-si/

I kommentarfeltet til denne linken skriver Ola Mikalsen:

Quote
Ikke vaksinert intensiv sykepleier fra Trondheim her. Jeg skal på nattvakt i morgen og er pålagt å bruke munnbind for å beskytte sårbare pasienter mot smitte. De vaksinerte slipper å bruke munnbind. Av hele staben på 120 stk er vi bare fire som ikke har tatt vaksinen. Etter at noen av oss ikke vaksinerte har diskutert litt, har vi kommet frem til at vi skal holde ut så lenge vi kan, men om vi bryter sammen vil vi allikevel ikke ta vaksinen, da får vi finne på noe annet. Den holdningen vil koste oss noe, men vi beholder livet og helsa. Jeg er glad for at document tar debatten rundt kommunikasjonen fra helsemyndighetene, det har jeg gjort ovenfor egen arbeidsgiver gjennom nærmeste leder og påpekt at fullvaksinerte ligger i mageleie med en tube i kjeften på lik linje med ikke vaksinerte. Til svar fikk jeg at beslutningen vat tatt av direktøren med ansatte representanter til stede i forståelse. Greit nok det sa jeg, men når du slenger på meg jødestjerna, skal du ha en faglig begrunnelse basert på forskning. Den har jeg ikke mottatt ennå, fordi den eksisterer ikke. Vi er derfor nå "untermench" og en trussel mot flertallet.

Jeg vil allikevel holde fokus på ballen her, da jeg er klar over hva som er i ferd med å skje. For enhver som bruker sunn fornuft, er det nå klart at de vaksinerte ikke eliminerer viruset. Denne muligheten er kanskje for alltid tapt for de vaksinerte da de har en ervervet respons som vil gå først. Det medfødte immunforsvaret er tregt og vil reagere seinere, noe som gjør det sårbart for en høy viral last. Skulle det bli videre satt på vent fordi det går som nummer to, blir den virale lasta for stor, viruset kommer ned i nedre luftveier og spike proteinet starter nå skadeverket. Karveggen skades og blodplater aktiveres. Pasienten har en høy D dimer, mikro klotting er i gang og det må kjøres opptil 100% oksygen på optiflow eller respiratoren. Stillingskrig, steroider for å dempe inflammasjon i noen uker. Dose nummer tre osv vil selvfølgelig ikke hjelpe her, da viruset allerede har mutert forbi vaksine antistoffet, og nå kan du bare spyle vaksine antistoffet ned i dass. Vaksinen er dømt til å være på etterskudd for alltid, og var aldri noen medisinsk løsning. For de ikke vaksinerte er realiteten noe annerledes. De vil være immune i inntil to mnd mot varianten de er smittet av, men ikke mot andre varianter i den perioden, fordi de har en ervervet respons som går på gjenkjenning av en del av viruset. Jeg mistenker at landslagskeeper Rune Jarstein fikk covid på denne måten. Hadde han unngått smitte i to måneders perioden av variant nummer to, ville han utviklet minne om hele viruset og bli immun i tiår mot alle Corona virus gjennom t celle minne.

Spike protein. Vaksinen er en kode for omprogrammering av cellas produksjon i skulder muskelen. Med hjelp av Messenger RNA, eller en vektor (f eks annet virus) vil kroppen nå produsere spike proteinet. Deretter vil kroppen produsere et antistoff som eksisterer for å ødelegge spike der det måtte opptre. I organ som hjertet, vil spike proteinet "dokke" i ACE2 reseptorer, iallfall i noen tilfeller, særlig yngre menn. Når det skjer kommer det nyutviklede antistoffet og fortærer hele cella spike proteinet har okkupert. Ergo slåes ledning banen i hjertet rett av uten forvarsel. Christian Eriksen? Dette pågår nå antakelig i andre organ der det kan ta lang tid, flere år, før de irreversible skadene avdekkes, nå kamuflert som autoimmun sykdom alla leddgikt. Det er mulig kroppen overlever to vaksinadjonsrunder, men da da det er betydelig lekkasje av både koden og spike proteinet, tviler jeg på at dose tre er forenlig med liv over tid.

Jeg velger å holde ut, over tid vil realiteten langsomt synke inn. De vaksinerte har behov for omsorg i den perioden og må ha tid på å forberede seg på å dø. Da er ikke hva var det jeg sa mentaliteten som skal styre oss.
Da jeg jobbet i psykiatrien lærte jeg å ikke argumentere med psykotiske mennesker. Som en hjelpepleier med lang fartstid fra Reitgjerdet, det var et slagsmål før frokost og fire fem etterpå. Når du selv blir truet, forandrer du perspektiv.
Mvh Ola Mikalsen, ikke vaksinert intensiv sykepleier ved St. Olavs hospital i Trondheim.

Jeg er ikke redd lenger.

12
Bare legger denne her, til alle som mener at vaksinen er meningsløs.Hva betyr "Vaksinerte" og "Uvaksinerte" i denne statistikken, Administrator? Kan du gi en PRESIS definisjon?

https://www.document.no/2021/11/16/doctv-live-hva-er-det-egentlig-fhi-prover-a-si/

13
Media og politikk / Re: Bløffen om "det synkende Tuvalu"
« on: 15.11.2021, 23:55:32 »
Her vil jeg også si hallo Amatør1 og ønske deg velkommen tilbake til forumet! Vi har jo på en måte kjent hverandre helt siden 2008. Det er blitt noen år.

Jeg ser på det lille du skriver at vi ser ut til å ha en ganske lik oppfatning av at det som skjer nå handler om så mye mer enn klima! For meg har dette vært en gradvis prosess. Her er noen tråder jeg har startet på forumet som jeg tror du kan ha interesse av å kikke på:

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1842.0 (om det amerikanske presidentvalget 2020 og tiden etterpå)

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1512.0 (om covid og alle aspektene ved "pandemien" - lang tråd!)

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1856.msg13702#msg13702 (om Jacob Nordangårds bøker om sammenhengen mellom klima og covid, og hvordan de rikeste i verden står bak)

Mine viktigste kilder:
www.document.no
www.steigan.no
www.swebbtv.se

Les også bidragene fra ConTrari1, de er meget gode. Enda en gang, velkommen tilbake til forumet og håper at du blir  :)

14
I kveld kl. 21.50 sender NRK1 dokumentaren Kongressen under angrep som handler om hendelsene i Washington 6. januar i år.
https://tv.nrk.no/program/KOID28004321/kongressen-under-angrep

For et par uker siden så jeg denne dokumentaren på dansk tv. Dette er ikke overraskende en dokumentar som legger all skylden på Trumps tilhengere, men den er godt laget og for den som ikke har annen informasjon enn den vi får i propagandakanalene er det lite som gir grunn til å stille spørsmål ved om dette er hele sannheten. Også noen av Trumps tilhengere blir intervjuet, så på den måten ser den ut til å gi et balansert inntrykk.

Det den imidlertid ikke viser eller berører er:

1. Scenene der Trump-tilhengere rev ned Antifa-aktivister (folk ropte "No Antifa!") fra vinduene på kongressbygningen da de forsøkte å knuse dem eller der politiet åpner sperringene og en svartkledd mann (Antifa?) bak politiet vinker folk inn mot kongressbygningen.
2. Hvorfor det var så svært få politifolk til stede på Capitol (den peker på det som et problem, men ikke hvorfor, jf. at Nancy Pelosi skal ha nektet fem ganger å styrke vaktholdet)
3. Hva skulle være motivet med å stoppe avstemningen i Kongressen på denne måten? De republikanske representantene og senatorene hadde allerede avbrutt den da avstemningen kom til Arizona, og det ble fremført svært gode innlegg i de to kamrene da "stormingen" skjedde, med gode muligheter for å avvise valgresultatet (bare demokratene og RINOs hadde interesse av å avbryte en slik prosess)
4. Den sier lite eller ingenting om alle de som er blitt arrestert uten lov og dom i etterkant fordi de tilfeldigvis befant seg i Washington den aktuelle dagen eller har uttrykt seg kritisk til valgresultatet/Biden.
5 Og selvfølgelig, den stiller ikke ett eneste kritisk spørsmål ved selve valgresultat som var grunnlaget for det hele. Det er kun Trump-tilhengere og noen av de republikanske politikerne som er intervjuet som tar det opp i klippede bisetninger.

Jeg kunne sikkert lagt til flere punkter, men dette er de jeg kommer på nå. Se gjerne dokumentaren, men se den med et kritisk blikk for det er lett å la seg rive med slik som dette er fremstilt.

Min teori er at 6. januar var en planlagt felle av demokratene, med hjelp fra FBI og Antifa, hvor man oppnådde hovedsakelig to ting:

1. Stanse innvendingene mot avstemningen i Kongressen og få godkjent det offisielle (og falske) valgresultatet under dekke av at Trump-tilhengere hadde angrepet kongressbygningen.
2. Stemple Trumps tilhengere som antidemokratiske og voldelige mennesker, for deretter å kunne behandle dem som lovløse personer.

15
Godt å ha deg tilbake ConTrari1. Alltid saklig og orientert  :)

Slik er det blitt i Litauen:

Litauen er Europas strengeste Covid Pass-regime. Det er uke 8. Det er ingen slutt planlagt. Og det blir strengere. Uten pass kan min kone og jeg bare gå inn i små butikker som hovedsakelig selger mat, apotek, optikk eller gårds-/dyrevarer. Vi er forbudt alle andre steder.

Størrelsen på politirazziaene er svimlende. En dag i forrige uke raidet 200 offiserer i sivilklær butikker og kjøpesentre. Det er 2,5 % av alle offiserer i landet. De gjennomførte overraskelsesundersøkelser på 11 700 mennesker. Det er 0,4 % av hele befolkningen. På en dag.

Forestill deg: Du er i et supermarked og skyver vognen din gjennom en midtgang. En person i vanlige klær stopper deg plutselig og krever å se ditt Covid Pass og ID. Hvis noe ikke er i orden, blir du kastet ut og risikerer en bot på opptil 5000 euro og fengsel på opptil seks år.


https://steigan.no/2021/11/litauen-et-koronahelvete/

Pages: [1] 2 3 ... 61