Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Boris den nye

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Generelt / Landsbyer i Alaska truet av klimaendringer?
« på: 08.10.2017, 20:08:53 »
Nå i kveld i Dagsnytt ble det sendt en reportasje om en landsby på kysten av Nord-Alaska som ifølge innslaget var hardt rammet av klimaendringer.

Problemet var at isen de siste årene (det ble ikke presisert hvor mange år) hadde trukket seg tilbake. Og når så høststormene kom, så fantes det ikke lenger is som kunne beskytte øya mot erodering. Øya blir sakte men sikkert vasket ut med havet. Man så bilder hvor halve hus hang utenfor kanten. Og det var ikke bare denne landsbyen som var rammet, det ble vist kart over Alaska med mange landsbyer som var utsatt for det samme.

Så hva ska vi si til dette? Stemmer det, eller er også dette overdrivelser? Og hvis det stemmer, er det uansett snakk om sykliske klimavariasjoner og at slike fenomener har skjedd tidligere, f.eks før det bodde folk i disse områdene?

2
Media og politikk / CICEROs Bjørn Samset i Aftenposten i dag
« på: 19.09.2017, 07:06:48 »

Bjørn Samset har en artikkel i Aftenposten i dag med tittelen "Før eller siden vil mistilliten til klimaforskning forsvinne fordi naturen selv vil si ifra":
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/np2WQ/For-eller-siden-forsvinner-mistilliten-til-klimaforskerne_-fordi-naturen-selv-sier-ifra--Bjorn-H-Samset

3
Media og politikk / Sv: Verdens undergang gang på gang
« på: 16.09.2017, 08:47:55 »
Kanskje  ikke verdens undergang, men likevel, Facebook trues av klimaendringer iflg dagens artikkel i VG. 3 meters havstigning rundt San Franciso de neste 50 årene gjør susen:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/rapport-kontorene-til-facebook-og-google-kan-ligge-under-vann-om-faa-aar/a/24135582/

 

4
Fantastisk hyggelig at MDG gjorde der så dårlig. Riktignok frem 0,4 prosentpoeng, men 3,2 prosent og 1 representant er nok LANGT under det de håpet og forventet.
Kanskje de fulgte oppfordringen om å stemmer tirsdag 12.september?😎

5
Skråblikk / Sv: Godt valg!
« på: 11.09.2017, 22:04:25 »
Ser ut til at det MSM-opphausede MDG gjør det 
mye dårligere enn antatt og ligger nå på 3,3 prosent ifølge siste prognose.
Måtte det bare holde seg slik.
Deres iver etter å legge norsk oljeindustri og norsk økonomi øde ser heldigvis ut til å ha skremt folk bort fra å stemme på dette partiet.

6
Media og politikk / Sv: Trump vant og Merkel tapte
« på: 11.06.2017, 08:18:52 »
Har nå lest artikkelen til Noreng, og jeg skulle ønske at norske politikere gjorde det samme, men det er nok et temmelig urealistisk håp. Han tegner et skremmende bilde av norske politikere og norske medias fanatiske og virkelighetsfjerne ideer rundt klimaspørsmålet.
Men også Noreng mener tydeligvis at vi ved våre CO2 utslipp påvirker klimaet, og er ikke fremmed for tanken om at f.eks CO2-fangst og lagring er en god ide. Akkurat der er jeg uenig med ham. Nå er kanskje det et synspunkt som man  "må ha med" for å få en artikkel på trykk i norske publikasjoner i disse klimatider.

7
Veldig glad for at du fikk broren min ned på jorda igjen Emeritus, han kunne ha blitt vel kjepphøy.

8
 :) :)! Herlig!
Men en ting har nok klimaskremmerne rett i, nemlig at minst 2 av 3 isbjørner som levde i 2009 vil være borte i 2050, ja antakelig vil 3 av 3 vil være borte. Isbjørnene blir vel ikke SÅ gamle.

9
Bra at sånne fake News blir fjernet.

10
Media og politikk / Sv: Sentrale media er i ferd med å snu
« på: 29.04.2017, 11:55:06 »
Kan vi håpe på snøballeffekten? Når den først begynner å rulle så....kanskje den tar med seg Aftenposten inkl Mathiesmoen pluss resten av MSM-kostebinderiet.

11
Eva Joly ble intervjuet om det franske valget i Dagsrevyen i dag. Tror ikke hun sa noe om Le Pens klimasyn, men hun sa at Makron ikke hadde noen klimapolitikk.

12
Media og politikk / Klimafri nyttårstale
« på: 01.01.2017, 19:57:47 »
For andre gang på 3 år holder Erna Solberg en nyttårstale uten at klima nevnes. Jeg er litt overrasket over det.
Hun fikk grov kjeft for to år siden av miljørørsla da hun utelot klima, og det får hun nok i år også når de får summet seg litt.

13
Det er et eller annet som skjer med enhver person som trer inn i norsk rikspolitikk mht til klimasyn. Antakeligvis er det ikke mulig å overleve i politikken uten at man gjør utstrakt bruk av klimasvadageneratoren. Jeg har en mistanke om at selv Trump, ja selv Telehiv og Ryddegutt, hadde tatt i bruk nevnte generator om de/dere hadde forvillet dere inn i norsk topp-politikk.

Jeg tror det er et supersmittsomt klimasvadavirus som infiserer politikerkroppene når de trer inn i Stortinget.

14
Ny forskning / Sv: Trenberth har ombestemt seg
« på: 26.11.2016, 16:44:10 »
Og jeg har hørt at Rosenborg ble seriemester for andre år på rad pga CO2.

15
Veldig gledelig at hegnar.no publiserer klimaartikler fra "den andre" siden.
Er det for mye å håpe på en smitteeffekt?

Sider: [1] 2 3 ... 6