Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Sabben

#1
En film som burde vært obligatorisk i grunnskolen og interessant for de fleste for å få ett innblikk i narreriet som for tiden er i fokus.
Del gjerne denne rundt på div media.

Logg inn med email og se gratis

https://www.aclimateconversation.com/
 
#2
Og Støre mener tydeligvis at disse subsidiene skal gå til å gi EU mer strøm hvor han i brev til Ursula von der Leyen slår seg på brystet og lover den kommende havvind produksjonen ned til EU.

https://www.dagbladet.no/nyheter/store-i-brev-til-eu-lover-bort-strommen/79373183

For her på berget betaler vi gladelig en høyere pris i form av skatt og avgifter for at våre allierte i EU skal få boltre seg i deilig norsk grønnbakt strøm.

Rart at det ikke blir folkeopprør i dette landet!
#3
Media og politikk / Re: Godt valg!
16.09.2021, 19:11:53
Litt utenfor valgvaken, men oppfordrer alle til å se intervjuet med Spetalen som var i Nettavisen før valget.

https://www.nettavisen.no/okonomi/oystein-stray-spetalen-advarer-gronne-investorer-de-vil-tape-alle-pengene-sine/s/12-95-3424177786

Godt at det fremdeles finnes media i Norge som tør å publisere og ikke minst at vi har tunge samfunnspersoner som formidler sine meninger uten grønne filter.
#4
Når det blir kaldere på Grønland og dette måles i en 15 års periode, ja da trenger man minst 30år for å si om dette er en klima endring.

Har man en hetebølge i Europa på 5 dager er dette helt klart en menneskeskapt klimaendring/krise.

Det er rart hvordan menig mann blir bedratt her i verden og MSM står i spissen for narreriet.

https://forskning.no/klima-miljo-satellitter/det-blir-kaldere-pa-gronland/292181
#5
Vi kan i dag lese at kinas befolkning har passert 1,4 milliarder mennesker.
https://www.nrk.no/nyheter/1_4-milliarder-innbyggere-i-kina-1.15491523.
Hvis vi ser litt på karbontrykket en så stor folkemasse produserer kun ved åndedrett kan en bli litt matt når en tenker hva en her i landet må ut med av avgifter og restriksjoner for å senke vårt beskjedne karbon utslipp på 50.900.000 (50,9 millioner " 2019 tall") ton Co2 i året.
Bare åndedrettet til befolkningen i kina produserer ett årlig Co2 utslipp på; 1.400.000.000 innbyggere x 0,4t per hode per år som gir ett utslipp på 560.000.000 (560 millioner) ton Co2 eller retter sagt, 11 ganger høyere Co2 utslipp enn hele Norges totale utslipp per år. Legger man så på all industri, kullkraft verk etc. Kom dette på 13 milliarder ton Co2 per for året 2017.
Ser man på disse tallene i perspektiv kan en selv tenke seg hva politikkere i molbo staten Norge holder på med, de dreper vår egen velferdsstat for peanøtter.
Vi er dessverre dit hen at de som virkelig har slitt og bygget opp denne fantastiske velferds staten vår som nå er i ferd med å ruineres av våre politikere skal fores på bønner og erter for å redde klima heter det.
#6
Viktige klimatema / Re: DET ER SOLEN!
28.03.2021, 15:22:45
Valentina Zharkova slår nå strek over hele AGW teorien, og mener forskere som støtter AGW ikke har innsikt nok, eller vet hva de snakker om. De forstår ikke sammenhengen mellom solens UV stråling, solens magnetfelt og jordens ellipseformede rotasjon rundt solen. De bruker en TSI verdi som er konstant og ikke variabel noe som gir ett helt feil bilde av W/m2 gjennom hele året for solinnstrålingen.


Se dette intervjuet av Valentina Zharkova for full innsikt i hennes påstander,
https://www.youtube.com/watch?v=M147A4d89U0
#7
Nå etter drøye 1 år og 4 måneder inn i solsyklus 25 kan man forsiktig konkludere med at de diverse spådommer rundt en svakere sol faktisk har vært realistiske. Solsyklus 25 har blitt spådd til å bli den svakeste på 200år og her er dens utvikling så langt, langt svakere enn syklus 24 så langt som var den svakeste siste 100år.



Som Zharkova har uttalt i en pressemelding at vi fra 2020 til 2053 vil se en sol med et svært redusert magnetfelt og som et resultat, en global nedkjøling.
#8
Global temperatur er nå under 0 grader med margin, se live temperaturkurver i tråden over Fra Karsten Haustein.
Flotte bilder i fra Niagara Falls i Cannada hvor en nedfrysing har startet.

https://twitter.com/i/status/1364043048943050752
#9
Det pågår sannelig en avkjøling både på nordlige og sørlige halvkule akkurat nå skal man tro på Karsten Haustein sin 2m luft temperatur kurve. Om dette er ett flash eller blir en vedvarende trend blir jo artig å følge med på fremover.

Som Okular nevner at det pågår en jordisk 'utluftning' av varme, så er jo dette eksakt i tråd med hva solforsker Zarkhova har nevnt i sine foredrag ved sol minimum og svakere jordisk magnet felt som fører til utluftning, hun sa faktisk at det blir som å ha vinduet på gløtt.


#10
Satt litt i perspektiv av norsk molbo politikk og tenkning.

Norges Totale utslipp var i 2019 på beskjedne 50,3 millioner tonn CO2-ekvivalenter
https://www.ssb.no/natur-og-miljo/statistikker/klimagassn/aar

Dette tilsvarer ca utslipp av 2 kullkraftverk i størrelsen 4800MW
https://no.wikipedia.org/wiki/Medupi_kullkraftverk

Vi har i norge bestemt å drive med carbon fangst hos Norcem i Brevik på 400.000 tonn Co2 årlig til en pris på ca 25milliarder kr i en 10 årsperiode.
https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/na8L3a/co2-rensing-kan-koste-25-milliarder

Denne fangsten tilsvarer rensing av pusten til 1million innbyggere da ett menneske har en årlig utånding på 0,4 ton Co2

Ser man da i perspetiv at Kina hadde i 2019, 2.363 aktive kullkraftverk og ytterlige 1.171  under bygging så blir frustrasjonen komplett.

Hva er det egentlig norske politikere driver med, og hvor er det norske folk?
Skal vi fortsette med å godta forvittringen av industri og velferdstaten som er bygget opp i generasjoner, eller melde oss ut av Parisavtalen umiddelbart. Vi har åpenbart ingenting der å gjøre.
#11
Skal vi stole på spådommene som CFSV2 ligger inne med nå går vi en super La Nina i vente denne vinteren, muligens av de sterkeste noensinne observert i nyere tid.
Slår denne spådommen til vil man i teorien kunne tilbakesette all oppvarming siden super El Ninoen i 2015/16 og vi lander på en UAH middeltemperatur rundt 0°C på sikt en gang i 2021.
Muligens Samset da vil få ett forklaringsproblem, hvor ble det av den globale oppvarmingen? ;)

Vil bare tilføye at det er CFSV2 som så langt i år har gitt den mest presise/troverdige prediksjonen av kommende La Nina, men det er selvfølgelig ingen garanti for at den blir så sterk som de her melder.

#12
Moder jord sper på CO2 budsjettet for at vi skal kunne både høste mer og ha en grønnere planet.
Man kan undres om det er vi som må ta regningen også her i form av CO2 avgifter for disse naturlige utslippa. Det er uansett oss som får skylda for den økende CO2 mengden i atmosphæren på hele 414ppm eller rettere sagt 0,0414%.

https://www.sciencealert.com/a-magical-bubbling-underwater-spring-is-carbon-dioxide-seeping-through-the-ocean-floor
#14
Denne kulden gjenspeiler seg også på sjøtemperaturen i Isfjorden,

https://svalbardposten.no/kronikker/ny-oppdatering-pa-sjotemperaturen-i-isfjorden/19.12131
#15
MDG Rogalands tidligere fylkesleder Rita Kristin Veland har trukket seg fra vervet og meldt seg ut av partiet. Hun mener partiet driver med skremselspropaganda.....

https://www.dagbladet.no/nyheter/mdgs-fylkesleder-i-rogaland-meldte-seg-ut-av-partiet/72172792