Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Petter B

Sider: [1]
1
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: I dag kl. 08:24:11 »
Om det var et tilsvar til hva jeg skrev om Klimarealistene viser det klart mangelen på evnen til å forstå hva som står skrevet.
Om ikke så er det vel feil tråd å ta opp denne hockey-kølla i.

2
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 15.07.2018, 07:40:49 »
Jeg har lyst å ta opp tråden igjen om hvordan Klimarealistene (Geir Aaslid) opererer.
Inntil for et par-tre uker siden gikk det an å poste sine meninger på bloggen deres. Når mam kom med sanne opplysninger som Aaslid ikke forsto eller han forsto at han ble satt fast i en diskusjon så slettet han innlegget eller endret på det. Henvisninger til at kildene hans viste stikk motsatt av hva han konkluderte med fikk av en eller annen grunn stort sett stå.
Nå har han begynt å forhåndssensurere innlegg (!) Kritiske innlegg slipper knapt igjennom.  De som slipper gjennom er innlegg han tydeligvis ikke forstår er kritikk eller et innlegg han kan skrive et svar på kjapt. De få svarene han kommer opp med er helt på viddene. Om det kommer inn få kritiske innlegg (det vet jo bare Aaslid) er det kanskje fordi Aaslid kveler det som kan kaller debatt og ingen gidder å poste noe kritisk.
PS! Jødal stiller i samme kategori angående kildetolking. Se innlegget hans om utdødde arter og titt på kildene han henviser til...

3
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 11.07.2018, 22:23:25 »
Det var rart. Forfatterne av kildene du nevner har jo null kredibilitet blant noen oppegående tenkende mennesker.  Men om du er på det nivået får du bare være der

4
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 11.07.2018, 18:23:38 »
Spørsmålet var hva de ikke har forstått, ikke hvorfor

5
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 09.07.2018, 18:01:46 »
Nå skal jeg bare si at om du ikke vet at "å spise noen til frokost" er et uttrykk for at man er en annen overlegen beviser akkurat det.

6
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 04.07.2018, 20:14:41 »
Bra med høy takhøyde.

Jeg trodde Geir Aaslid var den minst troverdige personen i klimadebatten. Men så dukker altså min navnebror opp og tar opp kampen

7
Viktige klimatema / Sv: Global tempereatur
« på: 27.06.2018, 08:23:01 »
For the record (nok en gang) vil jeg gjerne nevne at jeg ikke har noe med Klimarealistene å gjøre. Jeg er ikke engang innom sidene deres, utenom en gang nå og da på en direkte link herfra.

Jeg ønsker gjerne at de som er deltakere på Klimarealistene kommer på banen her, for etter det jeg kan se er denne slettinga av kommentarer helt skrekkelig, og en solid måte å stemple seg selv som useriøs. Jeg har sett tilsvarende sletting i andre fora tidligere, men med motsatt fortegn på innholdet som ble slettet. Det var mye på grunn av dette at klimadebatt.com ble opprettet. Her har jeg slettet eller endret kommentarer kanskje bare 3-4 ganger, og da har jeg sendt forklaring til de det gjaldt, samt skrevet det i tråden.

Jeg er fornøyd med takhøyden vi har her, og tar selvfølgelig imot innspill på akkurat hvor lista skal ligge.

Nå har Aaslid begynt å gå igjennom innlegg før de blir publisert. Om KR var useriøse tidligere har de blitt patetiske nå. Det er knapt nok noe kritisk som kommer gjennom sila til Aaslid - eller så er det ingen som gidder å kommentere da de vet de blir sensurert. I alle fall har det nå gått fra en useriøs blogg til et ekko-kammer

Sider: [1]