Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ConTrari1

Pages: [1] 2 3 ... 90
1
Aktører og hendelser / Gates tar klima-kaka
« on: 01.03.2021, 23:51:12 »
I årenes løp har vi hørt mye tåpelig klima-alarmisme, og spådommene har falt til jorden en etter en. Men som en ennå ikke vindmølle-klasket fugl Føniks reiser de seg igjen, og her er kanskje det mest totalt latterlige jeg har sett NOEN GANG! Av Bill Gates, selvsagt:

“There are points at which when the corals die off, they never come back,” Gates said. “This is acidifying the ocean, and all the aqua ecosystems die off as that acid level goes up. As forests dry out, they are subject to both fires and infestations that kill all the trees, so you get a lot less trees. As the sea level goes up, the beaches go away.”

Ja naturligvis! Alle de flotte sandstrendene blir borte! Naturen er jo ikke i stand til å lage nye på et høyere havnivå. Så da er vel Fisketorget i Bergen i det minste reddet fra en sandig skjebne.

https://wattsupwiththat.com/2021/02/26/bill-gates-climate-change-all-the-coral-and-trees-will-die/

2
Andre emner enn klima / Norges styggeste ansikt
« on: 01.03.2021, 22:39:33 »
Norges styggeste ansikt er umenneskelig, men ikke et menneskes ansikt. Våre ansikter kan være harmoniske, skjeve, merkelige, usymmetriske, morsomme. Men direkte stygge kan noen knapt kalles. Den Norske Stat, derimot, viser oss et ansikt av pur styggedom.

Alt var normalt, jeg gikk i barnehage, på skole og holdt på med diverse fritidsaktiviteter. Det var en flott barndom og jeg tror ikke den kunne vært noe bedre.

Alt var helt normalt og kunne ikke bli noe bedre, hvis man ser bort ifra alle dagene på sykehuset, de 40 daglige pillene og den kronisk dødelige sykdommen jeg fortsatt lever med.

Der ja, det hørtes mer riktig ut.

Sykdommen min er kronisk, som vil si at jeg ble født med den og jeg kommer til å dø med den.

Den brutale sannheten er at jeg ikke bare kommer til å dø med den, men jeg kommer til å dø av den. Men det er heldigvis mange år til, jeg har jo enda halve livet foran meg! Min forventede levealder er 40–50 år, så jeg er godt på vei.


David Instebø Vang har Cystisk Fibrose. Den Norske Stat vil ikke betale for medisin som gir dokumentert bedre livskvalitet.

Dette er ikke en kur, men det er en sjanse for mange å oppleve noe de aldri har gjort før. Puste lettere takket være en forbedret lungefunksjon som uten disse medisinene kan være uoppnåelig.

Så Erna Solberg, hva sier du? Bedre og lengre liv for de ca. 400 i Norge som lider av dette, eller bruke millionene på å sno seg inn i FNs Sikkerhetsråd? Ikke relevant sammenlikning, sier du? Jo der er nettopp det det er. Du har valgt, og du kunne ha valgt annerledes. Du kunne prioritert det landet som en gang var ditt, fremfor egen karriere i den globale sfæren.

En bitte liten del av gigant-budsjettet til klimatiltak ville vært nok. En bitte liten del av subsidiene til el-biler. Norge "må" hente en IS-kvinne med "sykt" barn, hva koster det? Pluss en langdryg rettssak. Alt sammen er symbolsaker som ikke gavner Norges befolkning det grann. Men å lindre menneskers lidelse, de som ikke har råd til dyre PR-konsulenter, det gir ikke uttelling i den bedritne kattedoen som kalles norsk politikk. 

Statens Ansikt kan skremme Fanden på flatmark. Det er kanskje en trøst-

https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/jeg-kommer-ikke-bare-til-a-do-med-sykdommen-min-jeg-kommer-til-a-do-av-den/o/5-95-190959


3
Media og politikk / Ser ikke skogen for bare co2
« on: 01.03.2021, 22:00:38 »
Dan Odfjell treffer blink her:

Endelig fremstod en politiker som nærmest ved et uhell innrømmet sannheten, nemlig det politiske ønsket om å manipulere folket.

Det skjedde da miljø- og klimaminister Sveinung Rotevatn bekreftet manipulasjonen, det å ekskludere den høyst positive effekten av norsk skog i CO2 og klimasammenheng. Dette omtalte Resettredaktøren Helge Lurås under overskriften «Regjeringen ofrer Norges omdømme for å lure egen befolkning». Sikkert i disse dager for å fremme Erna Solberg i klimasammenheng når hun prektiggjør seg selv i New York og i FN-regi.


https://resett.no/2021/02/28/norge-anno-2021-i-sorgelig-lognaktig-forfatning/

I Europa regnes skog med i klimaregnskapet, men Norge hadde blitt altfor prektig i alarmistenes øyne dersom vi skulle gjort det samme. Så det er nødvendig å sverte landet enda mer, for vår alles klima-frelsende dårlige samvittighet. Kan vi da anta at Rotevatn mener planting av skog ikke har noen klima-effekt i Norge, mens det derimot har en positiv virkning i EU-landet Sverige? Og ellers mange gode tanker om forfallet i norsk demokrati.

Nicola Stang skriver som alltid godt, her om koblingen klima-Corona:

I den senere tid er det spesielt to trusler media har vært opptatt av. Den ene skal ifølge dem ha vært forårsaket av menneskelig aktivitet, mens den andre hovedsakelig skal ha en naturlig opprinnelse. Det dreier seg om klimaendringer og pandemi.

I begge tilfeller foreligger det imidlertid motstridende oppfatninger. Så hvorfor velger medier oppfatningen om at viruset SARS-CoV-2 er overført fra dyr til menneske (zoonose) mens utslipp fra mennesker forårsaker den andre trusselen?


https://resett.no/2021/03/01/en-kontraer-analyse-av-klima-og-koronatruslene/

4
Aktører og hendelser / Mann ser russere rund baut
« on: 01.03.2021, 17:45:49 »
Ja så ille er det at klima-alarmister slåss mot hverandre, hevder Mann.

Today Russia uses cyberware – bot armies and trolls – to get climate activists to fight one another and to seed arguments on social media. Russian trolls have attempted to undermine carbon pricing in Canada and Australia, and Russian fingerprints have been detected in the yellow-vest protests in France.

And WikiLeaks? Your book suggests they were involved?
I’m not an expert but there has been a lot of investigative journalism about the role they played in the 2016 election. Julian Assange and WikiLeaks helped Donald Trump get elected, and in doing that they did the bidding of Putin. Their fingerprints are also all over the climategate affair 10 years ago. UK investigators have evidence of Russian involvement in that too.


https://wattsupwiththat.com/2021/02/28/michael-mann-russian-web-bots-are-causing-climate-activists-to-fight-each-other/

Revolusjoner eter sin egne. Usmakelig som han er, kan det likevel tenkes at Mann frykter å se sitt navn på menyen?

5
Se galskapen utfolde seg: En skole i delstaten Washington lar elevene spille i skolekorpset igjen, men har pakket dem inn i plastikk telt, se det absurde bildet! Har vi opplevd verre galskap siden flagellantenes storhetstid?

https://www.naturalnews.com/2021-02-27-washington-school-opens-teaches-hypochondria.html

Edit:
Ny viktig artikkel av Halvor Næss:

https://resett.no/2021/02/28/fra-munnbind-til-munnkurv/

6
Media og politikk / Re: Borten Moe vs Barth Eide
« on: 28.02.2021, 20:56:33 »
Det er iallfall positivt at et stort flertall av SP-politikerne ikke vil være i regjering med SV, og at de mener det går helt greit med en mindretallsregjering med Ap. Tror Vedum et al vil klare å sno Støre rundt møkkagreipet uten noe problem.

7
Så er det ny runde med innstramming i Oslo -igjen. Dette er ren og skjær ondskap, ingen kan tro  at smittetall er relevante for noe som helst, når den ubrukelige PCR-testen benyttes. Hvor mange sykluser kjører helsemyndighetene her i landet? Selv Fauci har sagt at mer enn 25 ikke har noen verdi. Opplyses det om antall sykluser?

Det eneste man skal forholde seg til, er antall innleggelser, antall på  intensiv / respirator og antall døde. Kurven for disse ligger helt opp til en vanlig influensasesong. Når denne galskapen en gang er over -HVIS den noen gang er over- må det komme et internasjonalt rettsoppgjør på samme måte som med Nürnberg-prosessene.

Nå snakkes det også om massetesting av skolebarn. Lurer på hvordan det blir mottatt i de innvandrertette bydelene i Oslo.

Det er svært vanskelig å tro at myndighetene ikke er klar over hvor håpløs deres Coroaona-politikk er. I enhver annen sammenheng ville man hatt en eller flere kost-nytte vurderinger, med topp ekspertise. Hvorfor gjøres ikke dette med Corona, som er den største ødeleggelsen av vårt samfunn i fredstid? Svaret kan dessverre vanskelig være noe annet enn et ønske om total kontroll av folket, og en gradvis utmatting  av folkets motstandskraft. Men hva denne krigen skal oppnå til slutt, er det ikke lett å spå om. Vårt normale liv kan nok være slutt i overskuelig fremtid, dersom vi ikke slåss for friheten.

Helsedirektør Bjørn Guldvog, som nå i praksis styrer Norge som han vil, sier at Helsedirektoratet nå vurderer å påby munnbind på skolene.

– Vi vurderer nå om det skal bli påbudt med munnbind på skoler og om meteren må dobles, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til P4-nyhetene.

Guldvog begrunner dette med økte smittetall.

– Det er dessverre en kraftig økning i smittetall. Det er særlig i Oslo og Agder at smitten øker nå, og dette er knyttet til utbruddet av den britiske virusvarianten, sier Guldvog.


https://steigan.no/2021/02/korona-tsar-guldvog-vil-ha-nye-overgrep-mot-skolebarn/

Den britiske virus-varianten. Og den sør-afrikanske. Og den totenske. Og så den som ble oppdaget på en brukt serviett i Ernas kafe på Molbostad Ytre. Nye mutasjoner vil man alltid finne, og nye virus også. Massevis av materiale for å skremme oss igjen og igjen, til ingen mukker mer, og staten har full kontroll over liv, lære, arbeidsplasser og media. Hvem bestemmer i dag hvilke arbeidsplasser som skal finnes og hvilke som skal fjernes? For de vil forsvinne etter hvert som bedriftene ikke lenger har midler å drive for.

Er det noen som sjekker om disse nye mutasjonene medfører flere innleggelser, flere døde? Selvsagt ikke, for da ville bløffen bli avslørt. Det er også svært skremmende at ingen politiske grupperinger stiller kritiske spørsmål. Hva er "premien" for å legge landet øde? 100 færre dødsfall i året? Kanskje ingen? Det ville aldri være akseptabelt å kjøre en slik ubønnhørlig politikk for ander samfunnsområder. Man kunne f. eks. sannsynligvis klare å redusere dødstallene i trafikken ned mot null ved å forby all bilkjøring. Hvorfor gjør man ikke det? Fordi ulempene og kostnaden ville  bli regnet som større enn fordelene. Men alle slike hensyn er  diktatorisk satt til side når det gjelder Corona. Jeg forutser og imøteser et bredt folkelig opprør mot denne galskapen.

8
Media og politikk / Re: Borten Moe vs Barth Eide
« on: 28.02.2021, 16:09:20 »
GRIPE inn? Kinky.

Hoho! Den var VIRKELIG dyptpløyende!

Eller:
...as Senate Majority Leader Chuck Schumer recently called it on the Senate floor, “inciting the erection.”

Den er det Fang-Fang Eric Swalwell schwung over. Men hva annet kan man vente fra folk som støtter Creepy Joe? Varmere og våtere også i Kongressen!

https://www.breitbart.com/politics/2021/02/13/charles-hurt-after-impeachment-farce-ends-next-comes-14th-amendment/

Borten Moe slår til igjen!

Nestleder i Senterpartiet, Ola Borten Moe, kommer med en knusende kritikk av Norges klimapolitikk i Nordnorsk debatt. Kritikken er formulert som et angrep på regjeringens klimamelding, men kritikken rammer alle stortingspartiene, inklusive hans eget parti. Tittelen holder hva den lover: Norge og klima, historien om da landet sporet av.

Gullkornene kommer like tett som bølgeblikkplatene Nyttårsorkanen i 1992 rev med seg:

Jeg tror Kina ler hele veien til banken når de følger utviklingen i Norge
Kortversjonen av klimameldingen er at all energi skal bli dyrere i Norge
… det eksisterer ingen plan for hvor ny strøm skal komme fra
Norge som land er selvsagt den største taperen i dette
Økte forskjeller er den åpenbare konsekvensen


Så hva sier Vedum? Jeg tror han foretrekker å gjøre det vanlige; si ingenting og vente og se hvilken vei klimavinden blåser. Han har politisk fert, så det kan hende han øyner nye stemmer fra klimaskeptikere.


https://www.document.no/2021/02/27/stormkast-inn-i-klimadebatten-fra-borten-moe/

9
Aktører og hendelser / DNB blir klimadiktator
« on: 28.02.2021, 15:00:10 »
DNB vil tvinge byggeprosjekter over på "grønne løsninger", de som ikke føyer seg blir straffet med dårligere betingelser. På tide å tenke på å skifte bank?

Landets største bank går «all inn» i grønne eiendomslån, og varsler bruk av både gulrot og pisk for å nå sitt nye utlånsmål: 130 milliarder kroner innen 2025.

Det klekkelige beløpet utgjør over halvparten av DNBs samlede utlån i eiendomssektoren, opplyser storbanken til E24 – som i dag har utlån på rundt 250 milliarder, inklusive boligutvikling og næringseiendom.

DNBs nye plan innebærer dermed en markant endring i utlånsporteføljen. Men det betyr også at eiendomsaktører på kapitaljakt står overfor tøffere miljøkrav og endrede lånebetingelser hos storbanken.

Det er anslått at eiendomssektoren alene forbruker 40 prosent av materialressursene og inntil 40 prosent av energien i samfunnet.

– Klimautslippene fra eiendomssektoren har nok blitt litt underkommunisert i Norge, sier DNB-topp Olav T. Løvstad til E24.

– Og eiendomsutviklere som ikke vil eller kan innfri de nye miljøkravene deres – må de belage seg på dyrere lån?

– Ja, svarer Løvstad kontant:

– Å bygge grønt innebærer lavere risiko, sånn vi vurderer det. Derfor skal det også få bedre lånevilkår og betingelser.


Lavere risiko for hva? En grønnere og mer frodig planet?

DNB opptrer som politisk press-aktør her, og det er ikke slik en bank bør fungere. Med stor markedsmakt tvinger de kundene til å være lydige slaver av klimakrise-evangeliet. Og vips, så har man et "grønt skifte innen finansnæringen.

https://e24.no/det-groenne-skiftet/i/1BVQ9q/dnb-vil-trigge-130-groenne-milliarder-straffer-brun-eiendom-med-dyrere-laan

10
Energi og miljø / Texas i Finnmark
« on: 27.02.2021, 12:20:59 »
Hørt om dette? Ikke jeg heller, ikke i MSM:

Av Kjell Haabet, Motvind Nord

Strømmen forsvant, deretter ble det kaldt. Så forsvant vannet i krana, så forsvant mobilsignalene. Det er ingen palle med vedsekker på Circle K stasjonen, den er blitt en automatstasjon. I to dager var 1600 mennesker isolerte og uten strøm. Vindturbinene som  står på Gartefjellet, bare 4 km fra tettstedet Kjøllefjord, leverer ikke strøm. Dette skjedde i februar 2021, i Kjøllefjord og Mehamn i Finnmark.

Nordkyn kraftlag er forberedt på at strømmen kan svikte. Helikopter for å finne feil? Glem det. Heller ikke drone er aktuelt i slikt uvær. Kun kraftlagets lokalkjente reparatører med snøscooter kan finne feil raskt. Kanskje, hvis været vil.

Lebesby kommune må aktivere deler av sin beredskapsplan. Det finnes flere dieselaggregater, det ordner seg i samfunnsviktige bygg og funksjoner. Selvsagt på fiskebrukene. Ved finnes på det gamle fiskebruket, de som har vedovner inviterer naboene inn. De som ikke naboen kan hjelpe finner kommunen en løsning for. Gamvik kommune opprettet krisetelefon. Telenor har dårlig beredskap, mobilmastene har noen få timers batterikapasitet, så er det slutt. Telefonledningene har man koplet fra for lenge siden, fram med satellittelefonen, hvor var nå den igjen …?

Noen oppslag i lokale media, men denne krisen er ikke interessant for riksdekkende media. ABC nyheter og Dagbladet har hatt oppslag, hverken NRK Nyheter eller TV2 Nyheter har gitt saken plass i sine nyheter.


https://steigan.no/2021/02/lokalsamfunn-i-krise-vegg-i-vegg-med-vindkraftverket/

11
Kan være siste gang, dette. Man må regne med at den amerikanske trans-bevegelsen vil ta over her også, og da blir det guttejentene som vinner. Det er nå foreslått forbud i USA mot separate jente- og gutteavdelinger i klesbutikker.

12
Mye kan være kryssklippet og redigert for å få Biden til å fremstå mer sløv enn han virkelig er, men dette er ikke tillitvekkende. Synes synd på hans teleprompter-operatør.

https://twitter.com/jason_meister/status/1364024001736155144

https://populist.press/secret-service-agents-leak-just-how-bad-bidens-condition-is/


13
Og mens dere vandrer hvileløst, coronaparkerte og strømruinerte rundt i iskalde hus (evt. med bioolje-ramponerte fyringsanlegg sånn som hos meg), kan dere varme dere på denne helsprø videoen Maren har begått, med seg selv som femme fatale: Stillest vann har dypest grunn?

https://www.tv2.no/sport/10413752/

PS: Admin har bred musikkbakgrunn; noen kommentar til dette?

Helt suverent! Telemark-nedslag på dansegulvet!

14
Når skriver VG om dette?

The main medical regulator of Switzerland has rejected the Oxford-AstraZeneca Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccine. According to the regulator, there is a lack of available trial data to prove that the vaccine is safe to use.

Many in Switzerland expected the Oxford-AstraZeneca vaccine to be approved, especially since it has already been given authorization for use in the United Kingdom where it was developed, and in the European Union. But health officials in several European countries have advised against its use, especially for older people. These countries include Poland, Sweden, Italy, Germany and France.

Meanwhile, other countries have set cut-off ages for people who wish to take the vaccine. For example, Ireland has set its cut-off age at 70, while Belgium has it at 55.


Det er så mange ting vi ikke har godt av å vite...

https://www.naturalnews.com/2021-02-25-switzerland-rejects-astrazeneca-coronavirus-vaccine-insufficient-data.html

Edit:
The Department of Defense (DoD) reported that almost 75 percent of military personnel turned down the Wuhan coronavirus vaccine. According to Pentagon officials, the vaccination being voluntary for members of the armed services is the main reason COVID-19 vaccination rates are low. But despite these figures, the Pentagon denied it was covering up exact data.

https://www.naturalnews.com/2021-02-25-pentagon-almost-75-percent-reject-coronavirus-vaccine.html

15
Pfizer er visst ikke helt trygg på sin vaksine, søker all slags trygghet mot erstatningskrav:

Pharma giant Pfizer has been holding sovereign governments to ransom making bizarre demands asking for bank reserves, embassy buildings and military bases as collateral in return for COVID-19 vaccines.

Pfizer asked the Govt of Argentina to be compensated for the cost of any future civil lawsuits, reported WION.

If someone files a civil lawsuit against Pfizer in Argentina and wins that case, the government of Argentina and not Pfizer would pay the compensation.

So, Argentina’s parliament passed a new law in October 2020, but Pfizer was unhappy with its phrasing.

The law said Pfizer needs to at least pay for negligence, for its own mistakes if it happens to make any in the future.

Pfizer rejected this, after which Argentina offered to amend the law to define negligence more clearly – to include only vaccine distribution and delivery under negligence.


Noe å tenke over, når produsenten sikrer seg mot egne feil, bør man kanskje være litt mer kritisk til myndighetens klamme omfavning av vaksinen.


https://greatgameindia.com/pfizer-demanding-military-bases-vaccines/

Pages: [1] 2 3 ... 90