Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ConTrari1

Pages: [1] 2 3 ... 127
1
I USA har FDA nå godkjent bruk av "vaksinen" for barn fra 5 til 11 år. Barn har en overlevelsesrate på 99,997% for Corona. Ingen vet hvor mange barn som vil dø av injeksjonene. Men vi vet at de vil dø forgjeves, ofret for et kynisk pengespill eller noe enda verre. Vi må bare håpe at foreldre er seg sitt ansvar bevisst og kjemper mot dette.

Skjer dette i Norge, må man huske på Pandemrix skandalen og hvor mange barn som ble ødelagt for livet av vaksinen.

2
Joda, det kommer igjen, same procedure as last year:

Tromsø kommune gjeninnfører coronameteren etter smitteøkning

– Det blir ingen vedtatte tiltak, bare anbefalinger. Vi kommer til å anbefale bruk av munnbind, meteren og hjemmekontor, sier Wilhelmsen.

Den nasjonale anbefalingen om å holde én meters avstand ble opphevet tidligere i høst.

Onsdag kunngjorde Tromsø kommune at 59 nye smittede var registrert, mot 40 dagen før, og 46 på mandag.

Sykehuset i Tromsø har økt beredskap og for øyeblikket flest innlagt i landet.

– Smittebølgen kommer hit først og vi vet ikke hvorfor, sa smittevernoverlege Trond Brattland til NRK tirsdag.

En eldre pasient med covid-19 døde natt til tirsdag på Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø. Dette er det tredje coronadødsfallet ved sykeluset."for øyeblikket flest innlagt i landet." Hvor mange? Står ikke.

"En eldre pasient med covid-19 døde"
Alder? Comorbiditet? Står ikke.

"Dette er det tredje coronadødsfallet"
Siden mars 2020?

Legg merke til hvor finstemt man ordlegger seg for å skape mest mulig frykt.


https://www.vg.no/nyheter/i/7dBPJo/tromsoe-kommune-gjeninnfoerer-coronameteren-etter-smitteoekning

3
Våre medier har trolig igjen grunnlag for en sterk pollusjon (ufrivillig sædavgang) ved tanken på at de kan få større opplag og mer viktighet ved å blåse koronasaken ut av reelle faglige proporsjoner, ref alle de klamme skrittene i klimasaken tilsvarende. Og tidligere eskapader der mediene har blåst opp relativt uskyldige omgangssyker til noe bortimot Svartedauden.   

Professor Ørjan Olsvik ved Norges arktiske universitet har jobbet med mikrobiologi og epidemier gjennom hele yrkeskarrieren

Professor og virusekspert Ørjan Olsvik begynner imidlertid å få nok av dette uvitenskapelige mølet, og retter i Aftenposten (han hadde også en skikkelig salve på NRK i går) skytset først mot Folkehelseinstituttet som med sin dramatiserende atferd i tillegg gir lurve-media alle lissepasninger som trengs, og han sier:
– Utviklingen i Norge den siste uken har vært omtrent som vi kunne anta.
Utlagt: Overhodet ikke i nærheten av de dramatiske utsikter verken Folkehelseinstituttet eller media gir.

Professor Ørjan Olsvik kritiserer altså Folkehelseinstittutet for å gjøre folk unødig redde. Han tror færre nordmenn vil dø av det nye koronaviruset enn av vanlig influensa - tygg på den MSM!!

Den overdramatiserte svineinfluensahypen i 2009
Da svineinfluensaen kom til Norge i 2009, manglet det ikke på advarsler om hvor ille det kunne bli. Helsemyndighetene sa at 1,2 millioner kunne bli syke og 13.000 kunne dø. Det ble startet massevaksinasjon og nesten 550 fikk alvorlige senskader av vaksinen. Rundt 30 personer døde av influensaen.

Professor Ørjan Olsvik – en av Norges fremste eksperter på virus og epidemier – var også den gangen blant dem som mente at norske myndigheter overreagerte. Nå mener han Folkehelseinstituttet er i ferd med å gjenta feilen. I forrige uke skrev de i sin risikovurdering at uten tiltak kunne opp mot 70 prosent av den norske befolkningen bli smittet av det nye koronaviruset.

Etter å ha fulgt bl.a. medias og opportunistiske etaters omgang med klimaspørsmålene med stigende irritasjon de siste tiårene kan jeg ikke si at Olsviks korona-irritasjon er overraskende.

Synes det er på sin plass å legge ut dette fra Telehiv fra 6. mars i fjor, altså før den famøse røde knappen til Solberg ble trykket på. Av grunner som forblir dunkle i 60 år.

I dag vet vi at Corona ikke er mer dødelig en vanlig influensa, samtidig som fluen er forsvunnet fra verden i to år på rad. Vi vet at skrekkhistoriene som det advares mot her, ikke ble til virkelighet, og at media som kolporterte disse med "pollusjonerende" (?) lyst, holder kjeft om sin fadese, eller kanskje heller sin suksess. Vi vet at verden er rammet av en krise som følge av tiltakene som langt overgår skaden fra en pandemi med langt større dødelighet enn Covid-19. Vi vet at vaksinene ikke virker som lovet, og at skadevirkningene fra disse rammer stadig flere. Vi vet at frihet og demokrati har tatt en styrtdykk som aldri før etter 2. verdenskrig. Vi vet at Big Pharma har inngått avtaler med verdens regjeringer som er holdt skjult for folket.

Det vi ikke vet, er hvorfor denne miseren oppsto? Det kan ikke handle om helse, da hadde man dratt i nødbremsen med en gang man innså at f. eks. vaksinene ikke virket. Påstanden om at de er et massedrapsvåpen for å drastisk redusere verdens befolkning, virker så outrerte at de ikke kan tillegges noe vekt. Iallfall ikke i dag, og, la oss håpe, aldri.

Det jeg vet, er at min tiltro til politikere og helsevesen er dypt rokket, kanskje for alltid. Vi har vært utsatt for et eksperiment som forhåpentligvis er over i Norge -eller kommer det til bake med en ny regjering?- som er unikt i vår historie. Bare det at noe så skremmende absurd som Solbergs "frivillige " borgerplikt om vaksinering er tatt for god fisk i samfunnet, er et tegn på at vår verden er snudd sterkt i retning av totalitarisme. Og folk synes det er ok? Kjekt med en liten diktator, vi vet jo ikke vårt eget beste?

Tja. Kikket på oppslaget i min lokale pub om alskens påbud og forbud i Corona-tiden. Eieren sa, ja vi skal ta bort det nå. Så snakket vi generelt om pandemien, og jeg la merke til at selv om han lojalt hadde fulgt alle regler og var fullvaksinert "for familiens skyld", så ga han klart uttrykk for at noe skurret i hans hode. Det var liksom ikke noe logikk i alt skjedde, og som endret seg fra uke til uke. Skulle han ta den tredje sprøyten? Ja...kanskje.

Snakket også med min terapeut, som hadde opplevd at sønnen på 17 hadde blitt vaksinert sammen med resten av klassen, uten at foreldrene ble informert eller spurt. Det likte de dårlig. Selvsagt er det vanskelig for en tenåring å sitte alene igjen i klasserommet når alle andre går for å ta sprøyten. Dette er ikke informert samtykke. Terapeuten er fullvaksinert, men skal stå over boosteren.

Det er slike historier som gir litt håp om at folk fortsatt evner å tenke selv, på tross av alt press og propaganda.
4
Dert er ikke bare norske myndigheter  -les Guldvog- som begår sletting av viktige sms-meldinger. I Danmark er statsministeren under hardt skyts for det samme, her gjelder det det famøse massemordet på 15 millioner mink.

Onsdag ble det kjent at Mette Frederiksen, samt to av hennes nærmeste medarbeidere, har slettet tekstmeldinger fra dagene da avgjørelsen ble tatt i november 2020. Frederiksen har nemlig innstilt telefonen sin til å slette tekstmeldinger automatisk etter 30 dager.


Overfor dansk TV2 understreker Frederiksens kontor at det ikke er foretatt en målrettet sletting av de relevante meldingene, og at de har ivaretatt loggføringsplikten.

Minkkommisjonen jobber nå for å få gjenopprettet tekstmeldingene, noe også regjeringens støttepartier krever, skriver TV2.

Kommisjonen skal kartlegge hva som foregikk i dagene da Danmarks regjering besluttet å avlive 15 millioner mink, til store internasjonale protester. Bakgrunnen var at koronaviruset hadde spredt seg fra mennesker til mink, og deretter mutert i minken og spredt seg tilbake til mennesker.


Muterte mink! Hva kan være mer skremmende? Tenk deg 15 millioner rasende mink som bryter seg ut av burene og biter og river i mennesker, til alle er smittet og faller om. Selv ikke en pelskåpe hjelper mot sånt. Komisk? Ja, men tenk litt over hvor lite som skal til for å trigge en panisk reaksjon i en regjering for et land som man regner som rimelig rasjonelt og fornuftig. D'en i demokrati er borte, vi lever i et emokrati. I fravær av ideologiske eller religiøse føringer, faller vi for alle slags feel-good / feel-bad innfall.

https://www.document.no/2021/10/28/mette-frederiksen-under-kraftig-press-om-slettede-mink-tekstmeldinger/

5
Energi og miljø / Re: Men vindkraften var ikke død...
« on: 27.10.2021, 21:55:19 »
Symbolsk?

Her går den 126 tonn tunge vindturbinen over bord

Det er vanskelig å si nøyaktig hvor mye uhellet kan ha kostet, men en twitterbruker som jobber med energiinvesteringer, anslår verdien av turbinbladene til halvannen million dollar, eller 12,6 millioner kroner. «Det gir uttrykket 'skatt på havets bunn' en ny mening», skriver investoren.

https://www.tu.no/artikler/her-gar-den-126-tonn-tunge-vindturbinen-over-bord/514589

6
ConTrari1, ad vaksinering:
Hvordan stiller det seg med deg om du f.eks. vil reise til Kanariøyene nå?
Tillater de uvaksinerte å reise?
Jeg skal ha noen uker der nede snart, og får opplyst at de skal ha et max 2 dg gammelt vaksinepass når jeg ankommer flyplassen for å slippe meg gjennom.

Spør ikke meg, jeg er ubestukket og regner ikke med å reise utenlands på en god stund. Men du kan vel få en oppdatering fra dags dato på passet hvis du har et?

Ja, jeg antar jeg kan ta ut en utskrift før jeg drar til flyplassen.
Men nå spørs det hvordan det går der nede da, det er jo kommet tusenvis av båtfarende de siste ukene. De er neppe vaksinerte....

Ja du må være forsiktig, vaksinerte har jo redusert immunforsvar. Hva med en tur til Amerika? Trasker du over grensen fra Mexico, er det overhodet ikke noe vaksine-krav. Klarer du å se lit pjusk ut også , får du gratis flybillett hvor du vil i USA og slump penger attpå. Hilsen Joe Biden.

7
ConTrari1, ad vaksinering:
Hvordan stiller det seg med deg om du f.eks. vil reise til Kanariøyene nå?
Tillater de uvaksinerte å reise?
Jeg skal ha noen uker der nede snart, og får opplyst at de skal ha et max 2 dg gammelt vaksinepass når jeg ankommer flyplassen for å slippe meg gjennom.

Spør ikke meg, jeg er ubestukket og regner ikke med å reise utenlands på en god stund. Men du kan vel få en oppdatering fra dags dato på passet hvis du har et?

8
Mer fra Steigan, den gamle raddis-kjempen Chomsky har gått over  til reinspikka tyranni, og vil nekte uvaksinerte å skaffe seg mat. Vel, kanskje han har vært på tyranniets side hele tiden, men ikke klarer å skjule det godt nok lenger i Corona-hysteriets tid:

Men Chomsky talte ikke bare ikke mot lockdowns og obligatoriske ansiktsmasker (hvis han gjorde det, gikk jeg glipp av det), han gikk faktisk mye lenger. Han viste et nivå av autoritarisme som ville få til og med Joseph Stalin til å blekne, og sa i et nylig viralt intervju at den «riktige responsen» overfor de som ikke ønsket å ta vaksiner var å «insistere på at de blir isolert» fra resten av samfunnet. Så, som Max Blumenthal fremhevet på Twitter, langt fra å vise anger, forsterket han standpunktet. På spørsmål om ‘Hvordan kan vi skaffe mat til dem?’ (dvs. de uvaksinerte), svarte han skremmende og kaldt: «Vel, det er faktisk deres problem.»

Han fortsatte med å si at hvis de «virkelig ble nødlidende», ville staten måtte flytte inn med «noe tiltak for å sikre deres overlevelse», slik det ble gjort med folk i fengsel.


https://steigan.no/2021/10/noam-chomsky-sterkt-ut-til-fordel-for-medisinsk-apartheid/

Men hvorfor skal svina overleve? Jeg uvaksinerte svin, rettere sagt. Men svinet omtales jo sjelden i førsteperson entall, som Dusteforbundet påpekte for mange år siden, "Mitt svin!" hører man ikke ofte, derimot desto mer av "Ditt svin!"


9
Det ble så underlig stille om Corona...

Den er jo vår tids største trussel mot menneskeheten (i konkurranse med klima, de veksler om lederrollen). Solberg og Høie er ute, men hva sier den nye regjeringen om sin virus-politikk? Det burde jo være hovedoppslag i media? Men jeg kan ikke se så mye om det. Merkelig. Har alle nå fått kalde Corona-føtter?

Margrethe Salvesen skriver hos Steigan:

Helsedirektoratet skriver følgende:

«I mange  tilfeller  kan  det  være  grunnlag  for generelle  forsterkede  tiltak  for  alle  ansatte, heller enn  å  skille  mellom  vaksinerte  og  uvaksinerte. Da  faller grunnlaget  bort  for  å  forskjellsbehandle. Mange  utbrudd  i helsetjenesten  er  nå i like  stor grad  knyttet  til  vaksinerte  kilder  som uvaksinerte,  og  mange  pasientgrupper  har stor  kontaktflate  også ut  over  helsepersonell.  I slike situasjoner  vil  det  ofte  ikke  kunne  forventes  stor risikoreduserende  effekt  av  tiltak  rettet  kun mot  enkelte  uvaksinerte  helsepersonell»


De går altså imot å "skille  mellom  vaksinerte  og  uvaksinerte. Da  faller grunnlaget  bort  for  å  forskjellsbehandle."

Dette er en bombe! Hva har skjedd med skrekk-og-gru profetiene fra Helsedir.? Har noen stappet lit sunn fornuft inn i hodene deres? Men hvorfor ikke tidligere?

"Mange  utbrudd  i helsetjenesten  er  nå i like  stor grad  knyttet  til  vaksinerte  kilder  som uvaksinerte,  og  mange  pasientgrupper  har stor  kontaktflate  også ut  over  helsepersonell."

Sier 'u det gitt. Nobelpris i medisin vinker i det fjerne.

FHI vurderer nå at det ikke er grunnlag for å tilby andre vaksinedose til ungdom født 2006-2009 på nåværende tidspunkt. Dette begrunnes med at ungdom har lav risiko for alvorlig sykdom.

Andre vaksinedose er også forbundet med høyere risiko for peri- og myokarditt (hjertepose- og hjertemuskelbetennelse), som særlig er sett hos yngre menn og gutter. Nordiske analyser vil gi mer utdypende informasjon om denne risikoen i løpet av den neste tiden, står det pressemeldingen.


Oi! Hvis ungdom har lav risiko, hvorfor fikk de første dose? Har vi ikke blitt fortalt at to doser må til? Dette er en implisitt innrømmelse av at vaksinen ikke burde blitt satt på yngre aldersgrupper idet hele tatt. Og tusener av unge mennesker har nå økt fare for hjertesykdom.

En svensk lege har analysert tall for dødelighet etter vaksiner;

Sammantaget tycks dödligheten i den allra högsta åldersgruppen, de som är 85 år och äldre, ligga på en normal nivå i år. Men i samtliga övriga åldersgrupper så är dödligheten mycket hög, trots massvaccineringen, som skulle rädda liv. Vad är förklaringen? Det behöver naturligtvis utredas, men sannolikt är det flera orsaker: Dödliga biverkningar från vaccinen samt effekten av restriktioner som gett ökade dödsfall på grund av utebliven vård, att människor inte sökt vård, minskad fysisk aktivitet, ökad isolering etc. Att dödligheten ökat markant för alla yngre än 85 år sedan massvaccineringen inletts borde vara EU:s viktigaste fråga. Vaccinationen borde omedelbart upphöra.

https://steigan.no/2021/10/covid-19-vaksinerte-smitter-like-mye-som-uvaksinerte/


10
"migration challenges"? Ja, grensen i sør er vid åpen for illegal innvandring, man regner med 400.000 bare i oktober, men det er altså ingen trussel. For dette er fremtidens stemmekveg for Demokratene, så de får ikke noe krav om "vaksinering", bare en gratis flybillett og en slump penger.

Og med innvandringen følger også at USA oversvømmes av et nytt narkotisk stoff produsert i Mexico, men utviklet i Kina.

Grunnstoffene til fentanyl kommer fra Kina. Stoffet produseres på ultramoderne laboratorier i det nordlige Mexico, eid av karteller som Sinaloa.

Smuglingen av fentanyl inn i USA har eksplodert sammen med veksten i illegal innvandring, en innvandring som Biden-regimet har fasilitert. Sammenhengen er ikke ukjent for regimet. De vet hva de gjør.

Eller som Tucker Carlson sier: Biden-regimet har ikke forsøkt å avhjelpe problemene, eller motvirke dem. Det har tvert imot gjort dem verre. Helt bevisst. Dette er vanskelig å forstå for en skandinav. Myndighetene i et land bryter bevisst lovene ved å være avtakere for illegal innvandring. Samtidig med de illegale flommer opiatene inn over grensen og sprer seg som en farsott gjennom byene.  Selv i barneskoler finner man fentanyl.

Ingen normale myndigheter ville sittet stille og sett på en slik utvikling. Men Biden-regimet foretar seg ingenting. De bryr seg ikke.

https://www.document.no/2021/10/21/doctv-usa-biden-forer-krig-mot-eget-folk-med-kinesisk-opiat/

Akkurat i det jeg skriver dette, ser jeg en artikkel på nrk.no om at dette stoffet også finnes i Norge:

Fentanyl er eit sterktverkande, syntetisk opioid. Det kan vera livsfarleg. Tre milligram drep deg. Også mindre dosar kan vera dødelege. Og du kan få det i piller som ser heilt ufarlege ut.
https://www.nrk.no/norge/jens-doydde-av-ufrivillig-overdose-_-politiet-fryktar-at-fentanyl-kan-ta-fleire-liv-1.15698142

George Floyd, "gründeren" av BLM-opptøyene, var smekkfull av fentanyl da han ble stanset av politiet. Han ropte "I can't breathe!" allerede da han kom ut av sin egen bil. Pustevansker er en vanlig effekt av fentanyl. Obduksjonen viste ingen tegn på at vold fra politiet skapte noen kvelning.

11
Canada strammer skruen i Corona-diktaturet. Snart må alle som reiser både utenlands og innenlands vise injeksjons-pass. Dette gjelder for fly-, tog-, og skipsreiser (ferger unntatt). Etter en kort "nådetid" vil negativ test ikke lenger  godkjennes som unntak.

Canada’s federal government announced Thursday it will ban anyone without a “vaccine passport” — a certificate proving he or she has received a Chinese coronavirus vaccination — from boarding all planes, trains, and ships in Canada for foreign or domestic travel, starting October 30.

Canada’s federal government is refusing to allow travelers the option to present a negative Chinese coronavirus test result taken within hours of his or her departure as an alternative to the mandatory vaccine requirement. Travelers may present a negative coronavirus test result in lieu of a vaccine certificate through November 29, after which date test results will no longer be accepted.

https://www.breitbart.com/health/2021/10/23/canada-requires-vaccine-passport-foreign-domestic-travel/

Unnskyld, men er det noen som et øyeblikk lenger kan tro dette handler om helse? Vi er vitne til diktaturets innføring. Snart blir de ikke-"vaksinerte" behandlet som spedalske. Det var også en utvikling som ble kalt en sprø konspirasjonsteori. Nå er den her. Østerrike er på "god" vei:

Under a five-stage plan, the government said that if the number of people with coronavirus in Intensive Care Unit (ICU) beds reaches 20 per cent occupancy (400 beds) then antigen tests will become invalid, meaning only those who have been vaccinated, recovered, or have an up to date PCR test will have access to everywhere in the country, Kronen Zeitung reported.

Should the ICU occupancy rate hit 25 per cent (500 beds) then only vaccinated people will be allowed access to restaurants, hotels, events, sporting events, and other large cultural events, regardless of whether unvaccinated people can prove to have a negative test result, either antigen or PCR.

Finally, if over 600 beds (30 per cent) are occupied by coronavirus patients, then full lockdown restrictions would be imposed on the unvaccinated or those who have not recently recovered from coronavirus, with stay-at-home orders being reintroduced, allowing people to leave their own homes only for specified reasons.


Altså, hvis bare så mye som 30% av intensiv-avdelingene er i bruk, så stenges de ikke-injiserte inne. Det er jo ikke engang noe i nærheten av full kapasitet-utnyttelse! Og hvor mange nye senger og pleiere har Østerrike opprettet siden mars i fjor?

https://www.breitbart.com/europe/2021/10/23/austria-proposes-lockdowns-for-the-unvaccinated/

Engelske myndigheter har nå meddelt at "vaksinen " gir en permanent svekking av immunforsvaret.

In its Week 42 “COVID-19 vaccine surveillance report,” the U.K. Health Security Agency admitted on page 23 that “N antibody levels appear to be lower in people who acquire infection following two doses of vaccination.” It goes on to explain that this antibody drop is basically permanent.

“What’s this mean? Several things, all bad,” writes Alex Berenson. “We know the vaccines do not stop infection or transmission of the virus (in fact, the report shows elsewhere that vaccinated adults are now being infected at much HIGHER rates than the unvaccinated).”

“What the British are saying is they are now finding the vaccine interferes with your body’s innate ability after infection to produce antibodies against not just the spike protein but other pieces of the virus. Specifically, vaccinated people don’t seem to be producing antibodies to the nucleocapsid protein, the shell of the virus, which are a crucial part of the response in unvaccinated people.”


https://www.naturalnews.com/2021-10-24-take-covid-vax-never-full-immunity-again.html

"Specifically, vaccinated people don’t seem to be producing antibodies to the nucleocapsid protein, the shell of the virus, which are a crucial part of the response in unvaccinated people."


Fritt fram for alle virus som vil inn! Nye "vaksiner" må utvikles på løpende bånd, for kroppen er permanent svekket. Og presset på de som ikke føyer seg vil øke. Dersom de står i veien for ubegrenset pfarma-profitt, som levende eksempler på ubestikkelig bedre helse, må de svertes, isoleres og kanskje til slutt elimineres, fysisk ellersom totalt utestengt fra samfunnet.

12
Energi og miljø / Re: Men vindkraften var ikke død...
« on: 24.10.2021, 11:52:41 »
Nye koster, nye møller.

Norges nye klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) sier vi ikke vil komme oss unna energikrisen uten mer vindkraft.

– Vi skal bygge ut mer energi. Vann, sol og vind. I den rekkefølgen, sier Espen Barth Eide til E24.

– Til land og til havs. Vi kommer oss ikke unna uten mer vind, sier han.


Hvem skapte energikrisen, og hvorfor? Kriser er blitt vår tids primære politiske redskap. Vi må ha kriser! Bare kriser kan redde oss! Uten krise, full krise! Klima, Corona, energi. Fyr opp frykt og bekymring i folket til kokepunktet, og kok tvangssuppe på krise-spiker.

Og midlene for å gjennomføre grønnvendingen er i diktatorisk Corona-tiltak stil:

Det er påbud, forbud, regler, standarder, offentlige anskaffelser og infrastruktur som skal dra det grønne skiftet fremover, sier han. (min utheving)

Klarere kan det vel ikke uttrykkes? Så får vi se hvordan han vil vri seg unna Høyesteretts dom om vindmøllene på Fosen.

https://www.document.no/2021/10/24/klimaministeren-vil-bygge-ut-mer-vindkraft/

13
De klarte ikke å forhindre en nedverdigende avslutning av USA engasjement i Afghanistan. Men de er selvsagt helt sikre på at USA og verden står overfor...
CIA-GW?

The Defense Department, Homeland Security, National Security Council and Director of National Intelligence released a report on Thursday detailing the severe threats of global warming on the United States and the world.

This major report was released by the Defense and Intel communities after they most recently failed to predict the Taliban would take over Afghanistan in only a few weeks.


The AP reported:

The Earth’s warming and resulting natural disasters are creating a more dangerous world of desperate leaders and peoples, the Biden administration said Thursday in the federal government’s starkest assessments yet of security and migration challenges facing the United States as the climate worsens.


"migration challenges"? Ja, grensen i sør er vid åpen for illegal innvandring, man regner med 400.000 bare i oktober, men det er altså ingen trussel. For dette er fremtidens stemmekveg for Demokratene, så de får ikke noe krav om "vaksinering", bare en gratis flybillett og en slump penger.

"desperate leaders and peoples"? Hvem er desperate? Det må være ledere som ser at "klimakrisens" grep om folket glipper. Og de befinner seg i vår vestlige verden, resten bryr seg bare om "Cargo Cult" midler fra de "rike".

https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/clown-show-us-intelligence-agencies-release-new-report-dangers-global-warming-just-weeks-losing-afghanistan-taliban/

14
Vi har energikrise, forsyningskrise, økonomisk krise under oppseiling, Corona-krise (på grunn av tiltak og tvang, ikke sykdom) og tillitskrise mellom folk og folkets førere og forførere. Dette er reelle kriser, i motsetning til klimakrisen, som bare benyttes som moralsk ferniss for annen undertrykking. Vi merker lite av dette i Norge så langt, bortsett fra strømprisen, for vi tjener som vanlig fett på andres problemer.

Det er dessverre altfor naivt å tro at frihet og demokrati er en slags naturgitt ressurs, som alltid er tilgjengelig. De er under konstant angrep, og må kontinuerlig forsvares, for det er alltid mørke krefter på ferde for å tilrane seg mer makt, og de kan aldri få nok av den.

Rene ord for pengene, Contrari!

Takk translator, men hvor er pengene?! Det er visst ingen "onde kapitalkrefter" som vil avse en liten skjerv til de som angivelig skal være lakeier for oljelobbyen og andre skumle makter. Kan det være fordi de onde kapitalkreftene rett og slett er på den andre siden, på globalist-Bill Gates-Klaus Schwab siden? Der flyter iallfall milliardene fritt.

15
Vi blir gjort til energi-slaver. De fattigste blir tilgodesett med litt tilskudd fra Staten, resten må bare finne seg i permanent lavere levekår. Dette er ikke et resultat av feilslått energi-politikk, det er en bevisst handling for å svekke folket. Det er ett av virkemidlene for å gjennomføre The Great Reset.

Det er "Batter the Building" for å kunne "Build Back Better". Bortsett fra at det blir mer "Bitter" enn "Better". Ingen regjeringer er så dumme at de med åpne øyne gir seg inn på slik galskap. Mange av dagens politiske ledere har gått på lederskolen til Klaus Schwab (første kull i 1992) og de praktiserer nå sin lære. Men vi får se om det reiser seg en sterk nok folkelig motstand til å presse presteskapet til retrett. For dette er krig. Vi er i krig, og fienden er de vi blåøyd kaster bort våre stemmesedler på. Man må ikke tro at alle de pågående og kommende krisene er tilfeldige.

Vi har energikrise, forsyningskrise, økonomisk krise under oppseiling, Corona-krise (på grunn av tiltak og tvang, ikke sykdom) og tillitskrise mellom folk og folkets førere og forførere. Dette er reelle kriser, i motsetning til klimakrisen, som bare benyttes som moralsk ferniss for annen undertrykking. Vi merker lite av dette i Norge så langt, bortsett fra strømprisen, for vi tjener som vanlig fett på andres problemer.

Det er dessverre altfor naivt å tro at frihet og demokrati er en slags naturgitt ressurs, som alltid er tilgjengelig. De er under konstant angrep, og må kontinuerlig forsvares, for det er alltid mørke krefter på ferde for å tilrane seg mer makt, og de kan aldri få nok av den.
Pages: [1] 2 3 ... 127