Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Ryddegutt

Sider: [1] 2 3 ... 66
1
Energi og miljø / MDG og resten av CO2-hodene
« på: 19.09.2017, 20:44:11 »
Noen tall og tanker om prioriteringer:

Sitat
- Kan man si at studien viser at dieselbiler forårsaker seks for tidlige dødsfall i året i Norge?

- Ja, det kan man.

Til sammenligning var det 21 mennesker som døde av tuberkulose i Norge i 2012 (som nesten er en utryddet sykdom i Norge), ifølge tall Nettavisen har fått fra Statistisk sentralbyrå.

http://m.nettavisen.no/nyheter/avslrer-hvor-fa-som-faktisk-dr-av-dieselbil-utslipp-i-norge/3423373725.html


Sitat
Det sosialistiske parlamentsmedlemmet Pilar Lucio sier at 7100 mennesker dør årlig i Spania som et resultat av det hun kaller «energifattigdom».

AFP skriver at strømprisene i Spania er de fjerde høyeste i EU, til tross for at landet ligger under gjennomsnittet i EU når det gjelder inntekt.

Ifølge Spanias nasjonale statistikkbyrå hadde 10,6 prosent av befolkningen i fjor ikke råd til å betale for å varme opp boligene sine.

https://www.nrk.no/urix/fire-millioner-spanjoler-har-ikke-rad-til-varme-1.132489482
Media og politikk / Sutre-Hillary
« på: 19.09.2017, 19:56:48 »
Selv etter flere år med massiv kampanje mot Trump fra alt som kan krype og gå av MSM er det enda færre som støtter Clinton i dag i forhold til før valget. Dette er selvfølgelig en av nyhetene som aldri blir presentert i norsk MSM:

Sitat
Thirty-six percent of respondents in the August NBC News/Wall Street Journal poll, via Mediaite, felt either very (22 percent) or somewhat (14 percent) positive about Trump. That's quite a bit better than Hillary Clinton. Just 30 percent of respondents in total felt very (13 percent) or somewhat (17 percent) positive about the former first lady.

http://www.newsweek.com/trump-not-popular-hillary-clinton-even-worse-approval-rating-polls-661070


Når det gjelder Trumps støtte så varierer de en del mellom byråene, men iflg Rasmussen Reports som er ett av de mest pålitelige byråene, har Trump 44% støtte nå:

http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/trump_administration/trump_approval_index_history


Som jeg har skrevet mange ganger, Trump er ingen ideell president, men sutre-Hillary var et mye mye verre alternativ.

3
Media og politikk / Sv: Trump vil snu i Paris-saken?
« på: 19.09.2017, 19:00:03 »
Sitat fra: Emeritus
Denne Daily Caller artikkelen gjelder hele verden, jeg gadd knapt å lese den siden dette er et drittorgan og omtrent like pålitelig som anslagene over Irma og alt det der

Artikkelen omhandler en rapport fra Bloomberg New Energy Finance (BNEF). Hvis du har et mer troverdige tall fra dine "kilder" i DesmoBlog, Greenpeace og Skepticalscience så kom gjerne med tallene. Her er faktisk MDG blant de mer ærlige, de sier rett ut at vi må tilbake til levestandarden i Middelalderen hvis man følger hysterikernes råd.

Sitat
Renewable energy sources such as solar and wind are set to take almost three quarters of the $10.2 trillion the world will invest in new power generating technology over the years to 2040, according to a major independent forecast published today

(...)

A further $5.3 trillion investment in 3.9TW of zero-carbon capacity would be consistent with keeping the planet on a 2-degrees-C trajectory.

https://about.bnef.com/blog/global-wind-solar-costs-fall-even-faster-coal-fades-even-china-india/

Sitat fra: Emeritus
For øvrig minner jeg om at jeg er an av de få som faktisk leste hva Trump sa i Rosegarden talen sin, og påviste at Trump ikke hadde peiling om hva han snakket om, og det hele var en stor stråmannstale. Du finner det lengre opp i strengen (eller en annen streng.)

Nei, hverken du eller andre har klart å påvist en eneste feil i den talen. Like lite som bløffen om at du har tatt NoTricksZone i å lyve. Å gjenta en påstander i det uendelige gjør det ikke til en sannhet.

Nå er du ikke den eneste i verden som har sett eller lest denne talen. Men det holder ikke å påstå at du har lest talen når du ikke har fått med deg innholdet:

Sitat
I’m willing to immediately work with Democratic leaders to either negotiate our way back into Paris, under the terms that are fair to the United States and its workers, or to negotiate a new deal that protects our country and its taxpayers.

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2017/06/01/statement-president-trump-paris-climate-accord


Sitat fra: Emeritus
Paris er usedvanlig lite bindende for alle nasjoner, den er mer eller mindre ett Smorgasbord* der en velger fra øverste hylle.

vs

Og hvis du tror at USA får de samme betingelser som Kina, så må du ha fått den troen fra en idiotjournalist.

Selv om du ikke klarer å bestemme deg om Parisgalskapen er et Smorgasbord eller om man IKKE kan velge så er det klart at hele avtalen hviler på at noen land i Vesten skal ta hele byrden og alle regningene. Mugabe & Co er med for pengene, forsvinner pengene så forsvinner deltagerne. Og begynner man å stille krav til å kutte CO2 hos landene utenom Vesten så forsvinner de enda fortere.

4
Media og politikk / Sv: Trump vil snu i Paris-saken?
« på: 18.09.2017, 15:36:41 »
Sitat fra: Emeritus
USA's forpliktelser knyttet til Parisavtalen, USD 2 milliard, utgjør 0,68% av de USD 290 milliard skadene etter Harvey og Irma blir anslått til i dette estimatet.

Er teorien at USA vil ut av Parisgalskapen pga de pengene som årlig skal utbetales til Mugabe & Co og at økonomisk selvmord med tilhørende overflytting av arbeidsplasser fra USA til Asia var underordnet?

Sitat
REPORT: $12.7 Trillion Needed To Meet Paris Climate Accord’s Goal

http://dailycaller.com/2017/06/15/report-only-12-7-trillion-needed-to-meet-paris-climate-accords-goal/

Sitat fra: Emeritus
USA har allerede bestemt seg for ikke å trekke seg ut av FN's rammeverk og gir stadig blandede og motstridende meldinger, senest for noen timer siden

Jeg foreslår at du leser hva Trump sa i talen når han annonserte at USA skulle trekke seg for 6 mnd siden. Han sa allerede da at USA vil revurdere dette hvis avtalen kunne reforhandles til at USA fikk samme vilkår som f.eks Kina. Idiot-journalistene tror dette er et nytt standpunkt, det er det ikke.

5
Frp tok storeslem og ble største partiet i både Ørsta og Volda.  Jon Georg Dale er fra Volda og nå er Dale muligens aktuell som parlamentarisk leder:

http://www.morenytt.no/nyheiter/2017/09/13/Dale-aktuell-som-parlamentarisk-leiar-15300846.ece


6
Sitat
Og skulle det virkelig knipe under forhandlingene, så gi de noen ulver til, det er langt billigere enn en månelanding.

Well spoken  ;D

Ap tror på media når media fremstiller de som Guds gave til menneskeheten. Det tror det kun er innpakningen og ikke innholdet som feiler. Det kommer til å bli deres bane...

7
Og her er en til som lufter tanken om å snakke med Sp:

Sitat
Alternativet for regjeringen er å tilnærme seg Senterpartiet. Jeg vet at det virker vanskelig akkurat nå, men politikk er jo det muliges kunst, og er det noen som er realpolitisk orientert i norsk politikk, så er det Senterpartiet.

http://www.vg.no/nyheter/meninger/stortingsvalget-2017/krf-og-venstres-elendige-valgresultat-var-fortjent/a/24141150/

8
Andre emner enn klima / Sv: Kan han ikke bare daue
« på: 14.09.2017, 15:12:16 »
Her er noen avsluttende ord fra Hans Rustad:

Sitat
Per Fugelli var et ikon for de politisk korrekte. Derfor pryder han i dag fire avisforsider. Det sier noe om nostalgisk lengsel: Moralismen er blitt det nye Norges religion.

For tilhengerne av denne religionen var han profet og vismann. For oss andre som mener at moralisme i politikken er en uting,  ble det altfor mye Fugelli. Han fikk aldri nok av seg selv, og det gjorde heller ikke mediene.

Fra å ha vært en fargeklatt ble han plagsom. Han skrev noen saker som bagatelliserte terror. De var en skamplett. Men med sin moralske patos kunne han si nesten hva som helst.

https://www.document.no/2017/09/14/sorger-over-fugelli-som-et-ikon/

Litt tvetydige minneord i Aftenposten av Frank Rossavik:

Sitat
Derimot tenkte Fugelli ikke over at for store doser av moralistiske floskler også kunne være uheldig for folkehelsen.

For en del av oss ble han etter hvert utålelig monoman og lettvint i sine refsende utfall. Morgenbladets Lasse Midttun beskrev i 2015 det han kalte Fugelli-metoden som «å mene stort sett det samme som omgivelsene, bare si det høyere, det å være karmosin når andre bare er vanlig røde».

https://www.aftenposten.no/norge/i/2WrkG/Minneord-over-Per-Fugelli-Et-ankerfeste-for-halve-Norge


9
Media og politikk / Sv: Historiker vs hysteriker
« på: 14.09.2017, 12:09:17 »
Der er mange som liker å "riding the gravy train" når pengene blir kastet etter deg. Her er et intervju med professor Tor A. Benjaminsen ved universitetet i Ås som snur opp-ned på situasjonsbeskrivelsen journalister og politikere vanligvis kommer med:


Sitat
– Så at «klimaendringer» er brukt av både FN, frivillige organisasjoner og politikere for å forklare krisen i Sahelbeltet og rundt Tsjadsjøen er direkte villedende?

– Det er rett og slett tøv. Krisen i Sahel har politiske og ikke klimatiske årsaker. I en rekke land i Sahel er det politiske systemet i krise. I Mali, som jeg kjenner best, er folk på landsbygda lut lei å bli utbyttet av et korrupt styre som støttes av vestlig bistand. Mange ser faktisk jihadistene som et mindre onde, som de kan være villige til å gi en sjanse, fremfor en korrupt stat som har vært et økende hinder for utvikling de siste tiårene. Bistandsindustrien, politikere og også en del forskere har vært blinde for hvordan en økende korrupsjon har undergravd en lovende demokratiutvikling.
– Krisefortelling er effektivt

– Men hvorfor tror du Sodelac fremstiller det som om sjøen forsvinner?

Benjaminsen tenker seg litt om og svarer med å omformulere spørsmålet til hvorfor mange har en egeninteresse av å fortelle krisehistorier.


http://www.bistandsaktuelt.no/nyheter/2017/er-tsjad-sjoen-i-ferd-med-a-forsvinne-neppe/

10
Mye spennende på gang. Her er en "dieselmotor" som går på bensin fra Mazda:

Sitat
Mazda says it will bring a new engine technology to market in 2019 that uses diesel-style compression ignition technology — high compression ratios, rather than a spark plug — but with gasoline as the fuel. The engine could improve fuel economy by 20 percent to 30 percent, Mazda believes.

Mazda sees the homogenous charge compression ignition (HCCI) engine as a bridge to a fuller electric future in 10, 25, or however many years. Little Mazda has apparently mastered a technology that a dozen larger automakers have tried, but haven’t yet been able to pull off. Part of Mazda’s magic is keeping a spark plug in each cylinder to light off the fuel when the engine is cold. Mazda will call the technology SkyActiv-X, and its long-range plan “Sustainble Zoom-Zoom 2030.”

https://www.extremetech.com/extreme/253842-mazdas-2019-efficiency-breakthrough-diesel-engine-runs-gasoline

Her er en annen variant fra Nissan:

Sitat
I dagens motorer er kompresjonsforholdet fast og ligger gjerne på mellom 8:1 og 10:1. Den nye Variable Compression-Turbo-motoren (VC-T) som den er kalt, har et kompresjonsforhold som kan varieres mellom 8:1 (høy ytelse) og 14:1 (lavere drivstofforbruk).

Den firesylindrede motoren er på 2 liter og har omtrent samme ytelse og dreiemoment som dagens 3,5 liter V6, som den skal erstatte, men i gjennomsnitt 27 prosent lavere drivstofforbruk.

https://www.tu.no/artikler/nissan-var-nye-bensinmotor-kan-gjore-dieselmotorer-avleggs/350356

Noen er fremdeles avventende. Selv "The Mother" av hybridbiler er ikke overbevist:

Sitat
Styreleder Takeshi Uchiyamada forklarer hvorfor Toyota ikke har én eneste elbil på markedet

Toyota sier dagens batteriteknologi ikke er god nok.

http://www.side3.no/motor/styreleder--takeshi-uchiyamada-forklarer-hvorfor-toyota-ikke-har-en-eneste-elbil-pa-markedet/3423370020.html

Tenk litt på dette. Et standard 12V bilbatteri har ikke nevneverdig bedre pris/ytelse-forhold eller vekt/ytelse i dag enn for 30 år siden. En PC har vel vel økt pris/ytelse med noe sånt som x1000 på 30 år.

De som tror man kan peke på elektronikkutvikling og Moores lov og tro at batteriteknologien vil utvikle seg i samme takt har mistet all bakkekontakt. Mest sannsynlig vil pris/ytelse på batteri utvikle seg i samme fart som forbrenningsmotoren har gjort gjennom 100 år.

Hadde der vært like mye subsidier og fordeler med kollektivfelt, parkering og ferger når man kjøpte en Mustang som når en kjøper en Tesla så hadde de fleste valgt Mustangen fremfor Tesla. Men uten subsidier og andre fordeler vil salget være omtrent null.

11
Nullskatteyter Jagland har svaret. ARK drev ikke hard nok valgkamp for AP.

Sitat
«Nemlig alle sakene mot Aps leder som plutselig dukket opp i valgkampen. Hvis det er slik at mediehus kjente til disse sakene lenge før valget, men ventet med å legge dem ut til valgkampen, blir det en direkte intervensjon i valget og et demokratisk problem.

http://m.nettavisen.no/politikk/valg/jagland-mistenker-norsk-presse-for-direkte-intervensjon-i-valget/3423372133.html

Mon tro hvor mange negative presseoppslag f.eks Listhaug hadde?

For en idiot...

12
Her er et forslag fra Frp-politiker Kent Andersen:

Sitat fra: Kent Andersen
Det finnes bare et svar på dette spørsmålet. Gå til Slagsvold Vedum og si: «Hva gir du i retur hvis Senterpartiet får kommunalministeren, fiskeriministeren og landbruksministeren, samtidig som hver bonde får ny traktor, sentraliseringen legges på is, og distriktsnorge får beholde flystasjoner og lokalsykehus?».  Jeg skal se den partilederen som vil se partimedlemmene i øynene og si «Jeg sa nei jeg, for jeg liker ikke Frp, og jeg tror Jonas og AP er en skikkelig vinner til neste valg». I think not. Vedum er en smart realpolitiker – i Norge mest nasjonalkonservative parti.

https://www.document.no/2017/09/12/politisk-vriatter/

Kanskje Andersen har vært inne på KD og stjålet forslaget:

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=589.msg4132#msg4132

Evt stjålet det fra Helge Lurås:

Sitat fra: Helge Lurås
I mitt hode skulle jeg gjerne sett at Senterpartiet vendte Ap ryggen og heller gjorde forsøk på å temme Høyres sentraliseringsiver fra innsiden av de blå regjeringskontorene. I sjel og kjerne har de mer til felles mot sentrum-høyre enn de har med motsatt fløy. Frp-H-Sp hadde vært en trekant verdt å prøve.

https://resett.no/2017/09/08/ikke-et-valg-mellom-pest-og-kolera/

13
Sitat fra: Emeritus
Men det ble vel etter hvert ikke å holde ut at absolutt alt han utgav var betalt av organisasjoner som aktivt forsøker å svekke klimavitenskapen, så han begynte kort og godt å holde det skjult.

Og din dokumentasjon på dette har du hvor?

14
Sitat
CRU ikke har en fiber av akademisk integritet, du mener at Jones brøt offentlighetsloven?

Er det det det eneste du har fått ut av Climategate. Hjelpe meg...

Sitat
Er det flere stråmenn du har behov for å slenge rundt som kompensasjon for at du dreit deg ut i "Lukewarmer-Trump vant og hysteriker-Merkel tapte" strengen?

Hvor "isolert" mener du at USA ble? Hvor er sanksjonene fra de vestlige land mot USA? Å ta med alle 19 landene som støtte for Paris-galskapen er latterlig. Hold deg til de få vestlige landene som skal begå økonomisk selvmord og skal betale til klimafondet. De landene som fritt kan øke sine utslipp og/eller skal motta penger støtter selvfølgelig galskapen inntil det punktet det ikke lenge får handle med USA. Etter det punktet trumf(p)er USA

Sitat
Se på det paperet jeg limte inn litt lenger oppe

Hvilke studie?

15
Media og politikk / Sv: Trump vant og Merkel tapte
« på: 09.07.2017, 23:39:24 »
Har du ennå ikke fått med deg hvem som lager fake-news:

Sitat
'Fake news': Trump tweets glee as three CNN journalists resign over Russia story

https://www.theguardian.com/media/2017/jun/27/three-cnn-journalists-resign-over-retracted-trump-russia-story

Og nå har MSM hold på i 6 mnd med å love oss "riksrett" mot Trump og at han skulle avsettes. Det eneste som ikke er lekket fra de Obama-tro i WH er at Trump aldri var under etterforskning...

Sider: [1] 2 3 ... 66