Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Affen

#1
Finansavisen 31. mai:    "Klimaforskere advarer om at hydrogenlekkasjer på kort sikt kan være verre for klimaet enn CO₂. Industrien erkjenner problemet, men mener det er håndterbart."

Da er vel kanskje grunnlaget lagt for enda en avgift:  Hydrogenavgift, kanskje ?

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2022/05/31/7875120/forskere-mener-hydrogen-har-klimaeffekt-som-minner-om-co

#2
Dinesh D'Souza's film   2000Mules beskriver hvordan man under valget helt systematisk reiste rundt og puttet stemmesedler i "drop-boksene" som sto utplassert.

"2000 Mules documents research from True the Vote, a conservative election intelligence organization that has compiled evidence of organized ballot trafficking in at least 6 states: Georgia, Arizona, Pennsylvania, Wisconsin, Michigan, and Texas. In Georgia for example, True the Vote alleges there were 242 traffickers who made 5,662 trips to ballot drop boxes between the early morning hours of 12AM and 5AM, potentially unloading hundreds of thousands of illegally harvested ballots over the course of several weeks.

Gathering both geo-tracking (cell phone) data and video surveillance, True the Vote captured ballot trafficking activity by 2,000 "mules" in 6 states. These paid vote couriers visited drop boxes late at night, used gloves to conceal their fingerprints, took photos to secure payment, and made multiple trips to multiple drop boxes over multiple weeks. D'Souza points out that the traffickers began wearing gloves just days after a ballot harvesting case in Arizona secured indictments based on fingerprint evidence."

Filmen i full lengde ser du her:

https://ugetube.com/watch/2000-mules-documentary_uZJ1QvadglKozs8.html?fbclid=IwAR2GYXiJZYddQUfxntqTzd5KPYVPo_t8q0qQKXybE0BoBG8hjHBD29h8WLI
#3
"Når kommer det store folkeopprøret?
Til info; På lørdag var det aksjonistmøte i Bergen, som en oppvarming til mer rabalder i februar."

Ja, når kommer det store opprøret?  Det samme har jeg sagt mange ganger.  Jeg kan ikke fatte at det i sør ikke har kommet til opprør for lengst.  Selv bor jeg nord for Polarsirkelen og har - enn så lenge - ikke problemer med strømregningen.

Jeg tror ikke det blir protester av noen størrelse, lignende det vi ser flere steder i Europa.
Til det er Ola Dunk alt for treg og sirompet.  Nei da er det mer behagelig å sitte hjemme foran TV'n å se på alle de kjekke kjendisprogrammene.  De er jo SÅ koselige.
#4
Fra svenske   samnytt.se  i dag:

"Facebook erkänner: "faktakontroll" i verkligheten åsiktscensur

De sociala mediejättarna har under lång tid varit föremål för intensiv kritik om hur man rensar bort innehåll, begränsar dess räckvidd eller kastar ut användare med konservativ profil. Facebook tillsatte nyligen en panel av "faktagranskare" med stor makt att rensa i vad användarna publicerar. Nu erkänner IT-jätten det som många anklagat panelen för: det handlar inte om faktakontroll utan om att premiera vänsterpolitiska åsikter och undertrycka konservativa."

Det er vel kanskje ikke akkurat en "bombe," men greit å se at Facebook innrømmer dette som mange lenge har vært klar over og atter andre ikke har villet være enig i.

https://samnytt.se/facebook-erkanner-faktakontroll-i-verkligheten-asiktscensur/

#5
Takk for det, Telehiv.  En får prøve å henge med i svingene så godt en kan, vet du   :)
#6
Med det såkalte "Grønne skifte" kommer man til å ta drepen på det norske samfunnet.
Med stadig synkende temperatur og følgelig større kraftbehov for boliger, kjører man på med elektrifisering
av biler, båter, fly, anleggsmaskiner etc..  Ja kort sagt alt som drives av en forbrenningsmotor skal over til elektrisk drift.
På toppen kommer også galskapen med elektrifisering av sokkelen og CO2-fangst og lagring.

Det skulle være interessant å få et intervju med denne karen i dag, Søviknes og høre hva han nu sier om strøm-prisen.

https://www.youtube.com/watch?v=yDhrIvMKalw&t=136s

Den som lever får se, heter det.
#7
"Nesten komisk samtidig, er den rungende taushet blant både the usual suspects blant "klimaforskerne" og alarmistklakørene i media om at store deler av østlige Canada og USA mye lenger har vært rammet av uvanlig kaldt vær."
Det samme reagerer også jeg på.  Det er nesten så det er provoserende å se / høre "nyheter" på  NRK og TV2.
Det kverner på det samme, begge to og ikke ett ord om ekstra lave temperaturer andre steder, men det passer vel ikke inn i deres "kampanje".

Ha en riktig fin tur langs landeveien  -  og en fortryllende sommer  :)
#8

Denne artikkelen beskriver Statkrafts rolle i Europas strømforsyning. Her bekreftes det etter mitt syn godt at Norge skal være et "reservebatteri" for Europas etter hvert manglende strømforsyning.
Så får heller vi her på berget ha stearinlysene og parafinlampene tranlampene klare når vi  til vinteren får utkoblinger som følge av strømmangel i EU.

"Norske Statkraft sto sentralt da Tyskland var i ferd med å bli mørklagt: Europas største leverandør av fornybar energi sviktet da det gjaldt som mest. Statkraft hadde solgt strøm som de ikke kunne levere. Nå truer millionbøter og et alvorlig slag for Norge og leverandører av fornybar energi."

https://www.klikk.no/vitenskap/statkraft-fikk-skylda-da-tyskland-holdt-pa-a-bli-morklagt-7035191?fbclid=IwAR2KCIOT_YH6vjne-8pG7TpiK2N3KCvFVP1r4Tj3EPbafDg2dSnomqmmZSU
#9
Det er vel typisk at når det foreslås ett eller annet større og kostbart anlegg nord for Dovre, så skal det være "samfunnsøkonomisk forsvarlig".
Hvor mange av Norges jerbanestrekninger er "samfunnsøkonomisk forsvarlig"?  Såvidt meg bekjent, er det kun Ofotbanen som går i pluss.

I Norges "samfunnsøkonomisk forsvarlige" Opera, subsidieres hver billett med omlag 1.700 kroner.
Norges "samfunnsøkonomisk forsvarlige" bistand er nesten 50 milliarder i året.
Innvandringen til Norge, ble i 2013 anslått å koste oss ca 250 milliarder pr. år.  Så kan en jo bare lure på hva dette koster oss i dag, i 2021.  ( 250 milliarder tas av oljefondets avkastning for å balansere statsbudsjettet )
Elektrifisering av sokkelen, anslått til 50 milliarder, CO2-fangst og lagring, anslått til
50 milliarder.  "Samfunnsøkonomisk forsvarlig"?

Allerede i 1923 hadde NSB planene klare for bygging av jernbanen helt frem til Vadsø / Kirkenes.
Det var for øvrig disse planene Hitler støttet seg på for sin plan om bygging av jernbane nordover.

Om en eventuell bygging av jernbane videre nordover fra Fauske skulle koste 110 eller 150 milliarder, utgjør det kun et par - tre år med (bortkastede) bistandspenger, eller et halvt år med innvandringskostnader.

De aller fleste skriver som om en Nordnorgebane kun skulle frakte passasjerer, mens det vel i hovedsak er gods i store mengder inn og ut av landsdelen som kommer tll å gå med en slik bane.

Selv om jeg er for denne banen, har jeg ingen tro på at den blir noe av.  Det er valg om noen få måneder og alle partiene, ikke minst AP, er på velgerjakt.
Etter valget dukker det nok opp mange argumenter for at Nordnorgebanen må vurderes og kalkuleres på nytt og et utvalg må utnevnes, slik det har vært frem til i dag og vel nok kommer til å forbli i fremtiden.  ( Da Vår Herre ville at intet skulle skje, utnevnte han et utvalg )
#10
Nettstedet Electroverse.net, skriver i dag om historisk snøfall i bl.a Croatia ( Split ):

"SOUTHERN CROATIA SEES FIRST APRIL SNOW EVER
It was a historic meteorological evening in the city of Split, Dalmatia on April 6, reports dalmacijadanas.hr.
Southern Croatia does not remember when the last snow fell in April ... it is the first known snow cover in Split in April in known history."

https://electroverse.net/snowdrifts-block-scottish-roads-southern-croatia-sees-first-april-snow-ever-as-whitehorse-snowpack-reaches-300/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=the-last-newsletter-total-posts-from-our-blog_1
#11
Jeg har nettopp hatt "fornøyelsen" av å høre / se nyhetene på TV2.  Før valget i USA, hadde de en programpost de kalte "Trumps verden".  Da valget var over, tenkte jeg i mitt enfold at nu måtte det bli slutt med det evige pratet om den forferdelige Trump, men neida.  Nu er det samme masingen, men programposten har fått navnet "Exit Trump".  Jeg ventet på at de skulle si noe om dagens "valgte" president.  Helt på tampen kom det faktisk en liten kommentar til Bidens nylig avholdte Towhall Meeting.  Av alt det rare han sa under den "meetingen", klarte de å få frem èn kommentar og det var at nu var han lei av Trump i media, nu ville han at det skulle prates om Amerika.

Skal man få vite noe om Biden og hans meritter, må man søke til altrenative media.  Å søke i MSM er fullstendig fånyttes.

Resett har en artikkel om Bidens Townhall Meeting.
Intervjuet vekker oppsikt, men MSM er taus.

"President Joe Biden forsvarte Kinas overgrep mot Uighur-folkegruppen, løy om coronavaksinen og hevdet at svarte personer ikke vet hvordan de skal bruke internett, i et nytt CNN-intervju.
Zero Hedge skriver at det 70 minutter lange intervjuet var en katastrofe, men at mediene er musestille. Den amerikanske nettavisen la vekt på at CNN ikke presset Biden da han sa at overgrepet mot den muslimske Uighur-gruppen i Kina var en «kulturell greie»."

https://resett.no/2021/02/19/joe-biden-intervju-vekker-oppsikt-hevder-minoriteter-ikke-kan-bruke-internett/

"Where The Hell Are We?" - Biden's CNN Townhall Disaster Ignored By Mainstream Media"

https://www.zerohedge.com/political/where-hell-are-we-bidens-cnn-townhall-disaster-ignored-mainstream-media
#13

Dersom Glomma flommer over i kalde perioder, kan vi kanskje forvente at det blir manger flommer etter hvert?

Nettstedet "Electroverse" hadde nylig en artikkel med tittelen "HISTORIC ARCTIC BLASTS ARE ABOUT TO ENGULF NORTH AMERICA, EUROPE, AND ASIA SIMULTANEOUSLY: GRAND SOLAR MINIMUM."
"According to the satellites, the global lower troposphere cooled rapidly during the past two months (Dec + Jan). Mid-latitude cooling is only intensifying-further during February as record-breaking polar blasts are about to descend into North America, Europe, and Asia simultaneously..."

Les artikkelen her:

https://electroverse.net/historic-arctic-blasts-are-about-to-engulf-north-america-europe-and-asia/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=the-last-newsletter-total-posts-from-our-blog_1
#14
Her er hva nettstedet victoriafalls24.com skriver om tilstanden for Vctoriafallene:
"Not only has the Victoria Falls never dried up but last year it was the highest it has been since 2010. Every year we chart the water levels in a graph using data provided by the Zambezi River Authority, who assess water levels through a hydrometric network comprising of thirteen stations.

As you can see, seasonally there are drop-offs in the dry season and rises in the wet season, this is nothing new or concerning, it is a natural fluctuation. More so, apart from this year, the river level has been above the normal average for the past five years. Please be mindful of exaggerated stories and footage that has been censored and sensationalised."

https://victoriafalls24.com/blog/2019/11/29/victoria-falls-reaches-highest-water-level-since-2010/?fbclid=IwAR28jSBG2E0EOGJPRDs_cr9xC_W9VLAxhtwvIXAURQ38SCnj1YfQOaWWm48


.. og her er hva lokalavisen  bulawayo24.com skriver om denne saken:
"A number of photos have been circulating on the internet recently showing a very dry Victoria Falls. Some captions have even claimed that Vic Falls has dried up completely.
This is totally untrue. Vic Falls has not dried up, and a 'dry' falls is, in fact, part of a very normal, yearly cycle. There is always water (lots of it) on the Zimbabwean side of Victoria Falls, and late in the dry season (October/November), very little water reaches the Zambian side of the Falls.This is totally untrue. Vic Falls has not dried up, and a 'dry' falls is, in fact, part of a very normal, yearly cycle. There is always water (lots of it) on the Zimbabwean side of Victoria Falls, and late in the dry season (October/November), very little water reaches the Zambian side of the Falls.

https://bulawayo24.com/index-id-news-sc-national-byo-171773.html

Klimaendringer eller ikke;  dette ser vel ut til å ha sin helt naturlige forklaring i form av årlige normale endringer i vannstanden i elva.

#15

Inews.co.uk skriver følgende:

Sju mennesker har dødd som et resultat av kraftige snøstormer i Tyskland og Ã?sterrike.  Det meldes om fortsatt kraftig snøfall over de Ã?sterrikske Alper de neste dagene.
Minst 14 dødsfall i Europa den siste uka pga kraftig snøfall og uvær.

I løpet av siste uke har det gått flere snøras i Frankrike, Sveits, Italia, Monaco, Lichtenstein, �sterrike, Tyskland og Slovenia.

Torsdag mÃ¥tte KLM, pÃ¥ grunn av uværet, kansellere 195 turer til og fra destinasjoner i Europa.  Stormen forÃ¥rsaket ogsÃ¥ 120 kanselleringer fra flyplassen i Munchen.
Onsdag var flere skoler i �sterrike og Sør-Tyskland stengt og flere veier og «high-veier» utenfor Munchen blokkert, noe som medførte en trafikkork på 20 kilometer.

Les hele den lange reportasjen her ( du får den neppe i norske MSM ):

https://inews.co.uk/news/austria-weather-forecast-snow-report-avalanche-storms-latest-winter-storms/