Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - translator

#1
Nytt intervju med Patrick Moore. Her forteller han om innholdet i sin siste bok, som jeg på norsk har kalt "Falske usynlige katastrofer og dommedagsprofetier", i samtale med Nick Yaya på FreeAmericaPodcast.com

https://www.freeamericapodcast.com/episode-95-climate-crisis-hoax-exposed/
#2
QuoteSnaut et år etter forrige møte med Dr. Jørn Eikemo, har vi et nytt intervju med legen som menet at korona-narrativet skurret. Hva mener Eikemo i dag?

Vårt forrige møte med Eikemo ble sendt den 16. juli i 2021, og det er til nå sett av rundt 20.000 seere.

Tiden er knapp for oss alle, men vi rakk nylig å få til et nokså improvisert intervju på Documents kontorer. Se hvilke refleksjoner dissenteren Eikemo har nå.

https://www.document.no/2022/06/13/doc-tv-spesial-har-vi-laert-noe-av-pandemien/

Vel verdt å se!
#3
Quote from: Affen on 22.05.2022, 13:46:34Dinesh D'Souza's film  2000Mules beskriver hvordan man under valget helt systematisk reiste rundt og puttet stemmesedler i "drop-boksene" som sto utplassert.

Takk Affen. Jeg har også sett filmen, og det er utvilsomt en viktig film. D'Souza har en egen youtube-kanal der han svarer på kritikk av filmen. Et av spørsmålene han fikk var hvorfor det bare er opptak fra en av drop-boksene for samme mule. Hvordan vet vi da at han eller hun har besøkt andre drop-bokser? D'Souza svarer at dette er fordi det bare er noen få drop-bokser hvor det finnes overvåkingskameraer. Derfor blir dette på samme måte som hvis en tyv hadde gjort innbrudd i fem boliger, men ble bare filmet i en av dem (der det var overvåkingskamera), og han dukker opp der til eksakt den tiden som geotrackingen viser. De andre boligene har ikke overvåkingskamera, men vi vet at han har vært også der basert på geotracking av telefonen hans.

#4
Se Swebbtvs intervju med Astrid Stuckelberger (på svensk)

https://swebbtv.se/w/bmzqaZQAbScXvkWKp5Bz43

QuoteSedan 30 år tillbaks har dr Astrid Stuckelberger varit inblandad i forskning och kliniskt arbete och har gett råd till organisationer som WHO, EU och FN. Hon har talat på TED-talks, publicerat 12 böcker och mer än 180 vetenskapliga artiklar, policydokument och rapporter till EU och FN. Stuckelberger har undervisat på universitetet i Genéve och Lausanne, men kort efter att hon talade ut om sina tankar vad gäller den så kallade pandemin så efterfrågades inte längre hennes tjänster.
Hon berättar i intervjun om hur hon arbetade nära World Economic Forums ledare Klaus Schwab och varnar svenska folket för att konferensen i Genéve den 22-28 maj kan leda till att Sverige ger upp sin nationella suveränitet när det kommer till nedstängnings- och hälsopolitik. Hon ger sin syn på vad hon anser vara bluff med pandemin och kritiserar bland annat isoleringen av viruset SARS-CoV-2.

Se særlig etter ca 35 minutter, der snakker hun om hvordan verdens regjeringer skal underlegges WHO på en konferanse i Geneve 22-26 mai 2022. Skriver våre medier om dette møtet? Neida, bare Document og Steigan

https://www.document.no/2022/05/20/document-spor-kjerkol-hvordan-vil-norge-stemme-i-geneve/

Den øverste kommentaren:

QuoteDet här är det viktigaste och mest aktuella programmet och samtalet på hela Swebbtube, anser jag. De som ser på veckans nyhetsanalys, men inte på detta, missar det viktigaste, som händer just nu. (Och jag ser på tittarsiffrorna att många missar det viktigaste.)

Edit: Helt på slutten (ca 58 minutter) snakker hun om Agenda 2030 og at vi må komme oss ut av FN som forbereder en Climate Change Emergency som vil føre til nedstengninger på linje med covid-nedstengningene! Er det fortsatt noen som tror at klimahysteri og pandemihysteri ikke henger sammen?
#5
Og jeg har svart tilbake.
#6
Jeg og et annet medlem vil gjerne ta over forumet. Du vil få nærmere beskjed snart.
#7
Den som har bestemt seg på forhånd, vil nok aldri skifte mening, uansett

Men her er et intervju med dr. i immunologi og vaksineforsker Ann-Cathrin Engvald.

https://swebbtv.se/w/nv4PUPJaX1RfHN6dGo4Jf9

Hun forklarer detaljert, men forståelig hvordan

1. Vaksinering under en pandemi fører til at viruset muterer til varianter som vaksinen ikke beskytter mot eller beskytter dårligere mot enn ingen vaksine. Det er dette vi ser med omikron-varianten, som de uvaksinerte har bedre beskyttelse mot enn de vaksinerte.

2. Den kraftige økningen i antall toppidrettsutøvere som får helseproblemer etter å ha tatt vaksine skyldes at vaksinen trigger kroppens immunforsvar (som er ekstra sterkt nettopp hos toppidrettsutøvere) til å angripe kroppens egne celler. Det utvikles avfallsstoffer som sprer seg via blodårene til vitale organer som lunger, hjerte eller hjerne og skaper forstyrrelser der. Dette er akkurat hva vi har sett i undersøkelsene av pasienter som har dødd etter corona-vaksine presentert av tyske leger, som også har vitnet til Grand Jury, her: https://pathologie-konferenz.de/en/

#8
Quote from: Administrator on 18.04.2022, 20:42:38
BEACHMILK melder at vaksinerte oversvømmer sykehusene.

Tar med en video som viser noe HELT annet.

Hvem er BEACHMILK, hva er kilden for påstanden om vaksinerte?

Hvordan VET du at den videoen viser noe "HELT annet"?

Det heter at ingen er så blind som den som ikke vil se. Er det du eller jeg?
#9
Quote from: Administrator on 30.03.2022, 10:24:44
Hvis det er så ille som du sier, hadde vi sett flere dødsannonser, merkbart frafall i alle samfunnslag, ekstreme belegg i helsevesenet, hysterisk oppgang i medisinbruk og en stor impact på det aller meste. På verdensbasis.

I stedet ruller det meste videre. Har du noen tall på det motsatte? Noe som helst?

Tja..

QuoteAustralian hospitals are overwhelmed with double and triple vaccinated heart attack, stroke, and blood clot patients, and ambulances there are the busiest ever in history.

No one seems to know what's causing this, but politicians believe that the fourth and fifth booster shots will return everything back to normal!

https://gab.com/BeachMilk/posts/108130253243900418
#10
Skal vi virkelig bare la dette forumet gå til grunne? Jeg synes det er er viktigere enn noensinne å beholde det nå som vi opplever ensretting og sensur i nær sagt alle medier.

Jeg har ikke teknisk kompetanse (og muligens utstyr) til å ta over administratorjobben. Ellers skulle jeg gjerne gjort det! Hvis noen her kan og vil gjøre det (evt. kan finne noen som kan det), så blir jeg gjerne med på å drive forumet videre!

Ellers slutter jeg meg selvsagt til alle takketalene, og spesielt vil jeg takke Administrator som har gjort en (usynlig) jobb som har vært en forutsetning for alle de gode og viktige bidragene som vi andre medlemmene har kommet med gjennom alle disse årene.
#11
Barth Eide jobber fortsatt for sin (tidligere) arbeidsgiver i Davos, World Economic Forum. Nå har jeg akkurat sett ham i Dagsnytt 18 sammen med en annen person som begynner å få ganske mye plass i mediene (igjen): Ellen Lerum Boasson.

I dag kan hun smykke seg med professortittel og er ansatt som forsker ved Cicero. Hun er dessuten en av hovedforfatterne bak den nye klimarapporten som kom i dag, blir vi fortalt. Flotte titler altså, men hvem var Elin Lerum Boasson for 20 år siden? Er det ingen som husker den miljøfrelste unge bergenserinnen med hårsveis som Synnøve Solbakken? Jeg husker henne. Hun var nemlig leder for Natur og Ungdom fra 2001 til 2003.

QuoteElin Lerum Boasson (født 24. mai 1978) er førsteamanuensis ved Institutt for statsvitenskap ved Universitetet i Oslo (UiO) og seniorforsker ved CICERO Senter for klimaforskning. Hun har doktorgrad i statsvitenskap fra UiO.[1] Boasson har publisert flere bøker og artikler om klima- og energipolitikk i EU og i Norge.

Hun arbeider særlig med hvordan internasjonal klima- og energipolitikk påvirker Norge.

Boasson var leder i Natur og Ungdom fra 2001 til 2003 og har sittet i sentralstyret til Naturvernforbundet.
https://no.wikipedia.org/wiki/Elin_Lerum_Boasson

Ganske interessant at hun har tatt sin akademiske tittel på statsvitenskap, som ikke har mye med naturvitenskap å gjøre. Og hvor har hun professortittelen fra når hun ifølge Wikipedia er førsteamanuensis? Hva skal egentlig til for å bli forsker ved Cicero, og nå altså hovedforfatter i en klimarapport?

Dette er nettopp den situasjonen som Donna Laframboise beskrev i boken Den oppblåste tenåringen: De alarmistiske klimarapportene skrives av forskere (ofte med en akademisk tittel tatt i et ikke-naturvitenskapelig emne) som er tidligere aktivister og som har bygget sin forskerkarriere på det politiske narrativet om CO2 som farlig som de ikke har faglig forutsetning til å forstå selv. Og slike folk kan kalle seg forskere på klima?

Elin Lerum Boasson er et norsk eksempel på denne typen "forskere". Andre (hentet fra boken til Laframboise) er Richard Klein, Laurens Bouwer, Lisa Alexander og Sari Kovats. Disse har virket som hovedforfattere på IPCC-rapporter siden 1990-tallet (da de var studenter) og ofte hatt det avgjørende ordet i rapport etter rapport. Les den, hvis du ennå ikke har gjort det. Den viser så ettertrykkelig at "klimaforskning" har ingenting med klima å gjøre, for ikke å snakke om kompetent og seriøs forskning.
https://www.klimarealistene.com/produkt/den-oppblaste-tenaringen/

Klein, Bouwer, Alexander osv. ble headhuntet til de statlige klimainstitusjonene fordi de har en fortid som klimaaktivister. Med andre ord: de har den rette holdningen. Utdanning er derimot irrelevant (så lenge de har eller jobber mot en akademisk tittel). Skal vedde på at det er dette som skjedde med Elin Lerum Boasson også. Hun tikker i akkurat de rette boksene.#12
Quote from: translator on 20.03.2022, 23:47:10
Enda en påstått konspirasjonsteori står for fall. Nå bekrefter New York Times at Hunter Bidens laptop er ekte:

Og historien fortsetter:

QuoteRepresentanten Matt Gaetz har gitt en kopi av Hunter Bidens laptop til justiskomiteen i Representantenes hus, der den vil bli omfattet av Freedom of Information Act. Washington Post og New York Times har nylig gått god for at laptopen er ekte.

Dermed er laptopen legitimt bevis og oppmerksomheten er allerede på alle pengene Hunter mottok fra Kina. Millioner av dollar.

Liberale media lykkes å holde laptopen utenfor valgkampen i 2020, men nå virker det som tiden er kommet for å underkaste den full granskning. Det kan bli en stor belastning på Biden-familien frem til valget i november.

https://www.document.no/2022/03/31/matt-gaetz-overforer-hunters-laptop-til-kongressen/
#13
Jeg legger denne inn her:

QuoteDet kriminelle Biden regimet som ranet til seg makten, satte igang en forfølgelse av vanlige mennesker uten sidestykke i USAs historie. Fengsling uten grunn, og ødelagte liv resten av tilværelsen. FBI med bevæpnede SWAT Team kommer og arresterer vanlige folk og ødelegger livene deres for alltid. Det begynner å bli mange dissidenter i det tidligere frihetselskende landet USA som ikke er det lenger. Se historien til Brandon Straka, som var en liberaler og tidligere hatet konservative og Trump. Han fikk en oppvåkning og startet bevegelsen "WalkAway", en reise bort fra Demokratene i USA. Det var ikke lenger tradisjonelle liberale Demokrater, men de var blitt ekstreme etter Trump entret arenaen. Han var i DC 6 januar, og alt han gjorde var å være der en stund og filmet på utsiden. For de minuttene han var der, er livet snudd på hodet for alltid. Han er kommet på listen over innlands terrorister og etter han kom ut av fengsel, er livet ødelagt. Hele hans virksomhet er lagt i ruiner. Bare det å reise med fly er et helvete. De bruker 1 time hver gang han skal fly, der han blir sjekket for alt helt inn til kroppen. Betalingstjenester som Pay Pal og andre har bannlyst ham og han kan ikke bruke dem. Anbefaler alle å sette seg ned og høre historien hans. Den er rystende og viser hvilke krefter som styrer det korrupte og kriminelle Biden regimet. USA er i ferd med å bli ødelagt innenifra.

https://rumble.com/vv0mtj-brandon-straka-founder-of-the-walkaway-campaign-on-the-events-of-16.html

Fra https://www.document.no/2022/03/29/pa-tide-med-regimeendring-i-washington/ (kommentarfeltet)

#14
Quote from: Administrator on 29.03.2022, 11:11:41
Hvor er alle likene hen?

Hvor er statistikken som viser at vaksinerte har dødd i stort monn? Hvor er tallene?

som man roper i skogen, får man svar
(uttrykket viser til at et ekko svarer med ens egne ord)
ORDTAK  man får svar som passer til ens eget spørsmål eller reaksjon som svarer til ens egen oppførsel ; man får svar på tiltale
https://naob.no/ordbok/rope
#15
VG-artikkelen nevner Camp-brannen som førte til at den lille byen Paradise ble nesten helt utbrent.

Slik beskriver Patrick Moore denne brannen i sin siste bok (min oversettelse):

QuoteDet er en rekke andre årsaker til at skogbranner er mer ubredt i vest, blant annet at den vestlige delen av USA er mer utsatt for tørke enn den østlige. En annen grunn er at trærne i vest er overveiende nåletrær, mens trærne i øst, spesielt nordøst, hovedsakelig er løvtrær av typen karolinsk løvtre. Bartrær inneholder mye bek som gjør at de brenner omtrent som stearinlys, mens løvtrær som lønn og eik har lite bek i blader og bark og derfor ikke brenner like lett. Boligområder må aldri plasseres i et landskap med barskog. Punktum. Dette var tilfellet i Paradise i California hvor Camp-brannen i 2018 ødela 95 prosent av samfunnet og 86 mennesker mistet livet.  Boligene var hovedsakelig bygget i skogen, og brannen, som ble forårsaket av en av kraftledningene til Pacific Gas and Electric (PG & E), utviklet seg raskt til en kombinasjon av markbranner og kronebranner som brant hele kvartaler ned til grunnen. Det ble dessuten bekreftet at PG & E ikke hadde sikret strømledningene mot kontakt med trær i nærheten.

Patrick Moore: Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom, side 164

Altså, denne forferdelige brannen skyldtes strømledninger som tok fyr i et område hvor bebyggelsen var altfor tett på skogen. Den slags type "katastrofer" finner vi mange av rundt i verden. De er menneskeskapte, men har ingenting med klimaendringer å gjøre.