Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Administrator

Pages: [1] 2 3 ... 34
1
Sammensetningen av illustrasjonen fra Afrika har jeg ingen god forklaring på.

Når det gjelde Japan viser du til registrert smitte - ikke til antall covid-dødsfall.

Bildet fra Uttar Pradesh viser en viss økning av covid-døde. I perioden 22.12.2021 til 19.01.2022 er det registrert 75 covid-dødsfall der.

I Norge - fra 27.12.2021 til 18.01.2022 er det registrert 98 covid-dødsfall (+ eventuelle etteranmeldte).

Husk at folketallet i Uttar Pradesh er over 43 ganger større enn i Norge.

Grunnen til at Japan/Ivermectin-greia ble ei greie, var at det ble hausset opp at smitten avtok etter at Japan tok i bruk Ivermectin. Som gjengitt i ConTraris post fra 2. desember:
Quote
Ivermectin was allowed as a treatment on August 13 and after 2 weeks the cases started to come down. In fact, they are now down 99 percent from the peak.

Jeg stilte spørsmål her i tråden hvorfor en behandling skulle påvirke smitte, men fikk ikke svar på det.

Så enten er dette spiker nummer 100 i Japan/Ivermectin-tullet, eller så er det slik at omikron er immun mot Ivermectin.

Oppsummert, hvis du ikke husker:
  • Ivermectin er ikke godkjent som behandling for Covid-19 i Japan. Det har jeg lagt fram bevis for
  • De fleste som skribler om dette på nettet henger seg opp i en video med en uttalelse fra en lege i "Tokyo Medical Association"
  • Denne videoen er ekte, og legen argumenterer for at Ivermectin skal tas i bruk i Japan
  • Men det er kun en anbefaling, og det har ikke blitt gjennomført
  • Denne videoen ble deretter guffet opp ved å påstå at Ivermectin ble innført som behandling 2 uker før den forrige smittetoppen i Japan i august, og ene og alene fjernet all smitte fra Japan
  • Intet av dette har jeg sett noe annet enn påstander rundt. Ikke et fnugg av bevis. Ikke en eneste link. Og jeg har søkt MYE!

Smitten i Uttar Pradesh er forresten også på veg bratt oppover.

2
Ser ut som om Ivermectin har utspilt sin rolle i Japan.

3
Aller først, kan du forklare hvorfor kartet henviser til en kilde fra 26. mars 2021, mens grafen går til september 2021? Er det noe jeg ikke ser?

4
Reuters:
Quote
There have been at least 10,172,000 reported infections and 231,000 reported deaths caused by the novel coronavirus in Africa so far.

Innbyggertallet i Afrika er rundt 1,3 milliarder. Antall døde er dermed rundt 0,18 promille. I Norge er tilsvarende tall 0,25 promille. Dette blir veldig omtrentlig, i og med at dødstallene er fra en 2-årsperiode og befolkningstallet er fra et bestemt punkt. Men ja, andelen rapporterte dødsfall er lavere i Afrika enn i Norge.

Naturlige årsaker til dette er selvfølgelig været (viruset er ikke like levedyktig i varmen), at folk er mer utendørs, og den nevnte underrapporteringen.

Ser vi mer spesifikt på Sør-Afrika som eksempel, som er av de mer moderne statene, så har de anslagsvis 60 millioner innbyggere, 27 % vaksinerte (2 eller flere doser), 3,53 millioner totalt antal tilfeller og 92 453 døde. "Dødspromillen" blir her 1,54, altså mer enn 6 ganger verre enn i Norge.

5
Vaksinestatus for hele Afrika er ca. 10 %.

6
Jeg hadde en liten opptelling på grunnlag av offisielle tall. Pr. 7.januar ser sammenligningen mellom Uttar Pradesh og Norge slik ut.

En kort sammenfatning:

Uttar Pradesh - 240 millioner innbyggere - 2 coronadødsfall siden julaften - 35% fullvaksinerte


Norge - 5,49 millioner innbyggere - ca 70 coronarelaterte dødsfall siden juleaften - 75% fullvaksinerte

New Delhi Television meldte i går at smittetallene i Uttar Pradesh plystrer til himmels nå de siste dagene: 1,300% Jump In Daily Covid Cases

Så da er det nok mer interessant å se på dødstallene der om en måneds tid. Artikkelen melder også at 53 % av de voksne er fullvaksinerte, ikke 35 %.

EDIT: Uttar Pradesh har 12 Covid-dødsfall de siste 4 dagene.

Hvordan går det i Afrika?
Der var vel situasjonen at det er lav vaksinering men også lave dødstall?
Noen endring rundt det?

Jeg vet ikke hva som er rapportert tidligere, men vedlagt er siste statistikk fra Reuters for hele Afrika.

Så er det vel bred enighet om markant underrapportering av Covid-19 i Afrika generelt.

EDIT: Grafene viser tall per uke.

7
53% har minst en dose vaksine, står det. Det er ikke det samme som fullvaksinert.

Da blander du avsnitt. Her er sitatet fra artikkelen:
Quote
...only 53 per cent adults having received their second vaccine dose.

8
Jeg hadde en liten opptelling på grunnlag av offisielle tall. Pr. 7.januar ser sammenligningen mellom Uttar Pradesh og Norge slik ut.

En kort sammenfatning:

Uttar Pradesh - 240 millioner innbyggere - 2 coronadødsfall siden julaften - 35% fullvaksinerte


Norge - 5,49 millioner innbyggere - ca 70 coronarelaterte dødsfall siden juleaften - 75% fullvaksinerte

New Delhi Television meldte i går at smittetallene i Uttar Pradesh plystrer til himmels nå de siste dagene: 1,300% Jump In Daily Covid Cases

Så da er det nok mer interessant å se på dødstallene der om en måneds tid. Artikkelen melder også at 53 % av de voksne er fullvaksinerte, ikke 35 %.

EDIT: Uttar Pradesh har 12 Covid-dødsfall de siste 4 dagene.

9
Elektrifisering av sokkelen er en av de største skandalene i Norge i min levetid. En ekstrem kostnad for staten (utbyggingen), en ekstrem kostnad for alle innbyggere og bedrifter (i form av dyrere strøm, nettleie og annen beskatning), mindre mulighet for eksport av strøm, samt at hele greia samlet gir høyere CO2-utslipp totalt i verden.

Jeg tror nok at politikerne går stille i dørene for å slippe å gjøre andre inngripende tiltak som skal tilfredsstille EU-kravene, og at realitetene i denne suppa ikke vil bli oppgjort før flere tiår inn i framtida.

10
Jeg er enig i at myndighetene skal ettergås og kritiseres i alt de gjør. Samtidig er det fristende å spørre hvilket land som gjorde alt rett? Kan vi nå i ettertid si at det var noen i det hele tatt som gjorde alt rett? Hvorfor skal kritikken være så infernalskt dømmende bare fordi man ikke gjorde ALT rett i en helt vanvittig situasjon? Det skal alltid samles sammen en drittpakke med absolutt alt som har skjedd de siste 2 årene. Og alle glemmer at Norge er et av de minst rammede landene i hele verden.

I tillegg blandes oppriktig og viktig kritikk med obskøne påstander, som f.eks. at vaksinene inneholder nanoroboter som skal infisere hele menneskeheten. Vi er et mygghår fra kanten av stupet her - jeg orker ikke å stå med mitt navn som eier av dette domenet særlig mye lenger. Spesielt siden denne siden var tenkt å handle om klima, og ikke primært Covid-19.


Jeg har utfordret forumet tidligere på å se på antall innlagte og belastningen på sykehusene. Ikke bare tallet på de som er innlagt nå, men måten det stiger på. Nå ventet myndighetene med tiltak helt til vi var langt over 300 innlagte. Det er ikke fordi at 300 innlagte er et magisk tall, men fordi kurvene peker oppover, og effekten av tiltak tar tid å se.

Tiltakene er vonde. Herregud som jeg føler med bareiere, bartendere, restauranter, konsertsteder, lydfolk, lysfolk, artister, skuespillere, sykepleiere, leger, lærere, barn, folk som permitteres, folk uten jobb. Bruk gjerne energien deres til å kritisere ordningene de har og graden av tiltakene, fordelingen, gjennomføringen. Mye å ta tak i her.


Men vi må få det mer saklig her på forumet, hvis ikke er det bye bye. Og da må debattantene her på forumet tåle å bli imøtegått når det åpenbart er løse påstander som formidles.


Jeg ble f.eks. kalt "komiske Ali" fordi,  ....  eller jeg vet ikke hvorfor, men jeg må vel gå ut fra at det er fordi jeg stiller kritiske spørsmål? Er ikke det lov? Eller var det måten jeg skrev det på, liksom? Jeg tør å påstå at jeg er saklig nok. Jeg ble beskyldt for at "vås" var det eneste ordet jeg kunne, etter å ha brukt det 2 ganger. TO. Mens jeg må tydeligvis tåle at det jeg legger ut blir kalt for "tøys".

Kall meg gjerne komiske Ali for å blottlegge en virkelighetsfjern sak om Ivermectin og Japan. En slik navngiving går ikke inn på meg på annen måte enn at jeg mister respekten for den som skriver det.


Hva er kriteriene dere har for gode kilder? Er det kun at noen er "doktor", "professor" eller "lege"?
En japansk lege sa noe om Ivermectin, og det fører til at hundrevis av folk utroper Ivermectin som offisiell løsning på alle covid-19-problemer i Japan. Legen Christian Fiala, som viste seg å være gynekolog, postet en kilde som snakket varmt om hvordan mRNA-vaksinene ikke ga falske immunreaksjoner i en artikkel (Word-dokument) som påstod at mRNA skapte falske immunreaksjoner. Dr. Carrie Madej, som kunne se molekylære strukturer med vanlig mikroskop og hadde nanotech-folk i vennekretsen. Den siste var dr. Pierre Kory, som jeg på første Google-søk fant denne artikkelen, som beskriver at han regelrett jukset med dødstallene for å få diverse behandlingsmetoder for covid-19 til å fremstå som mye bedre enn de var: https://retractionwatch.com/2021/11/09/bad-math-covid-treatment-paper-by-pierre-kory-retracted-for-flawed-results

Dere må jo skjønne at dere ødelegger for dere selv når dere ikke greier å la åpenbar feilinformasjon fare. Alt må tros på, bare dere går god for det. Flaut. Hvis dere ikke greier å hoste opp noe som helst som underbygger Japan/Ivermectin-greia, gi dere. Innrøm at det var .... tøv.

Dette får meg til å tvile på nesten alt dere (her snakker jeg Contrati og translator) har lagt ut her på forumet.

Skjerpings må til, hvis ikke blir covid-19-delen av forumet stengt. Og det er min avgjørelse, for jeg eier forumet. Jeg minner for øvrig om at jeg overlater forumet gratis til den som måtte ønske å ta over. Det er til og med forhåndsbetalt helt fram til mai.

Jeg håper også forumets andre medlemmer sier hva de mener om Japan/Ivermectin og de kildene jeg har lagt fram.

11
Ikke noe om Japan fra deg heller nei?

12
Har noen hevdet at Japan har sluttet med vaksinering?
Ja, mange. F.eks.: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/japan-drops-vax-rollout-goes-to-ivermectin-ends-covid-almost-overnight?fbclid=IwAR3V9HzRvm6yw2UBdzWBy78Ac0fnvspcdkgnllgjUniQSKLtB1YSGmnlspM

Du misforstår med vilje nå? Har noen her på forumet påstått dette?
Nei, det er noe jeg har funnet hos mange som refererer til denne saken. Ikke her på forumet.

13
Er Ivermectin godkjent for behandling av Covid-19? Nei.

Saken du delte er tull. Innrøm det og ta det som en mann. Hva er det DU er redd for?

Har du hørt om anstendig oppførsel? Eller er det eneste ordet du kjenner til VÅS?

A new international report of 64 studies shows Ivermectin has an 86% success rate as a prophylaxis and a 67% success rate in early treatment of coronavirus.

https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/wonder-drug-new-international-ivermectin-report-64-studies-shows-86-success-prophylaxis-67-success-early-treatment/

Fra rapporten:

Notes. The 70 studies are from 64 independent research teams. 3 studies compare against other treatments rather than placebo. Currently ivermectin shows better results than these other treatments, however ivermectin may show greater improvement when compared to placebo. 16 of 70 studies combine treatments, for example ivermectin + doxycycline. The results of ivermectin alone may differ. 4 of 31 RCTs use combined treatment, three with doxycycline, and one with iotacarrageenan. 1 of 70 studies currently has minimal published details available.

• Statistically significant improvements are seen for
mortality, ventilation, ICU admission,
hospitalization, recovery, cases, and viral
clearance. All remain significant after exclusions.
47 studies from 43 independent teams in 19
different countries show statistically significant
improvements in isolation (36 primary outcome,
33 most serious outcome).
• Meta analysis using the most serious outcome shows 66% [53-76%] and 83% [73-89%] improvement for early treatment and prophylaxis, with similar results after exclusion based sensitivity analysis (excluding all GMK/BBC team studies), for primary outcomes, for peer-reviewed studies, and for RCTs.
• Results are very robust — in worst case exclusion sensitivity analysis 58 of 70 studies must be excluded to avoid finding statistically significant efficacy.
• While many treatments have some level of efficacy, they do not replace vaccines and other measures to avoid infection. Only 26% of ivermectin studies show zero events in the treatment arm.
• Multiple treatments are typically used in combination, which may be significantly more effecti


https://ivmmeta.com/ivm-meta.pdf

• Over 20 countries have adopted ivermectin for COVID-19. The evidence base is much larger and has much lower conflict of interest than typically used to approve drugs.

Oversikt med lenker over land som benytter Ivermectin:
https://ivmstatus.com/

Eksempel Belize:
The Ministry of Health and Wellness informed today during a press conference that it has commenced the use of Ivermectin to treat patients with severe symptoms of COVID-19.
https://www.breakingbelizenews.com/2020/12/18/ministry-of-health-now-using-ivermectin-to-treat-covid-19-patients/
Hvor finner jeg bevis for påstanden om at Japan har godkjent Ivermectin?

15
OK, jeg fikk et gjennombrudd i søkejobbingen min.

Her er den engelskspråklige versjonen av Japans Ministry of Health, Labour and Welfare:
https://www.mhlw.go.jp/english/index.html

Her er temasiden for Covid-19: https://www.mhlw.go.jp/stf/seisakunitsuite/bunya/0000164708_00079.html

De har en Powerpoint med spørsmål og svar rundt Covid-19 her. Den er datert november 2021. På side 9 står det:
Quote
As of November 1st 2021, drugs approved for the treatment of COVID-19 in Japan include Remdesivir (VekluryⓇ), Dexamethasone, Baricitinib (olumiantⓇ), Casirivimab/Imdevimab (RonapreveⓇ), and Sotrovimab (XEVUDYⓇ, newly approved as fast-track approval on September 27th, 2021).

Så der har vi det. Offisiell kilde på at Ivermectin ikke er godkjent som behandling av Covid-19 i Japan.

Komisk hæ, Contrali og Transalinator?

Fint hvis du kan dokumentere at Ivermectin IKKE er i bruk i Japan.
Jeg har dokumentert at Ivermectin ikke er godkjent for bruk til behandling av Covid-19 i Japan. De som begynte å dele dette narrativet om at Japan har "godkjent" Ivermectin har ikke dokumentert en skit utenom at det er en lege som har anbefalt at det godkjennes.

Jeg føler det er en rimelig enorm forskjell i dokumentasjonsgrad i min favør.

Pages: [1] 2 3 ... 34