Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Administrator

Sider: [1] 2 3 ... 22
1
Ang. AI vil jeg gjerne anbefale videoene om temaet på YouTube-kanalen Computerphile: AI Playlist

AI er ikke så beint fram som mange tror. "De tre lovene" forfattet av Isaac Asimov, kjent fra f.eks. filmen "I, Robot", er så idiotisk lagt opp at det umiddelbart vil slå tilbake. (Som det også gjorde i filmen.)

Likevel går mange rundt og tror at disse tre lovene er høyaktuelle for AI, men slike tanker blir gruset ettertrykkelig her: www.youtube.com/watch?v=7PKx3kS7f4A

Ang. å bli fanget i en virtuell verden er nok dette en fase menneskeheten må gjennom, det er jeg ganske overbevist om. Uansett gleder jeg meg fullstendig hemningsløst til filmen "Ready Player One", som er lagt til 2045 og omhandler nettopp dette. En orgie i Sci-fi-nostalgi og spesialeffekter. Trailer

2
Emeritus, kan du klare opp noe juridisk for meg:

Er det like lovlig for en person over 18 år (for eksempelets skyld 38 år) å:
  • ligge med en person under 18 år (f.eks. 17) som er påvirket av alkohol, i større eller mindre grad
  • ligge med en EDRU person på 17

3
Trine vrir saken umiddelbart og setter seg selv som offer, ved å fokusere på trusler, rasisme og ytre høyre. Ikke akkurat tillitsfremmende, spør du meg: Skei Grande kommenterer sexrykter

Sitat
Til Aftenposten forteller hun om å ha blitt utsatt for ryktespredning i forbindelse med en fest som ble arrangert for ti år siden i Trøndelag.
- Jeg kan sikkert ha gjort noen dumme ting, men jeg er ingen overgriper, understreker politikeren til avisa.
Ifølge politikeren er det ikke uvanlig at kvinnelige politikere blir utsatt for rykter.
Skei Grande mener at hennes ønske om en mer liberal innvandringspolitikk har ført til at hun har fått gjennomgå ekstra fra folk på ytre fløy på høyresida.

4
Viktige klimatema / Sv: Intermittent og hva faen betyr det
« på: 09.01.2018, 14:21:40 »
Jeg ser det fins muligheter for å installere en funksjon som gjør at hver enkelt bruker kan ha en blokkeringsliste, men tror det blir rotet diskusjoner av det  ;D

5
Et par menn har forsøkt å balansere metoo-debatten. Han her var dømt fra starten: Hvor er de kvinnelige svina?
Sitat
Under en tv-produksjon kom en regissør inn til meg på kontoret, og sa at hun var så kåt at jeg måtte skaffe vadestøvler før hun skulle sprute ned skrivebordet mitt.

Men Bård Standal skriver så bra at det lukter svidd: Krise kommunikasjon (sic)
Sitat
Jeg hadde vært medlem i ungdomspartiet i litt over seks måneder da jeg dro på mitt første fylkesårsmøte.

15 år og partipolitisk relativt ukyssa gikk jeg inn på Scandic Hotell i Tromsø fredag formiddag. Da jeg kom tilbake til mamma på søndag hadde jeg både tatt min første sigarett, blitt spandert på i baren for første gang, vært på mitt første nachspiel og mistet min uskyld til en tyve år eldre partikollega med perleøredobber og ektemann vel plassert i hjembyen.

I dagens tidsånd ville muligens mitt moderpartis snart førti år gamle arrangementstansvarlige reagert på det som jo var en straffbar handling fra perleøredobbenes eier. Da var det imidlertid ikke tid for slikt. Han var alt for opptatt med å underholde en yndig og jevnaldrende meddelegat, så jeg ikke skulle bli den eneste til å score den kvelden.(Og om noen vil bli flaue i en hittil uant potens, sjekk denne, som presterte å irritere ALLE sider i debatten. Kanskje fordi den åpenbart ikke er noe annet enn en bønn om å få seg et ligg: Tida er inne for bra menn)

6
Sitat
Bland annat ska han under ett dopp i en badtunna i samband med en fest på sitt sommarresidens på Mjölkö för nio år sedan flyhänt ha kört sina valkiga snickarfingrar rätt upp i klykan på en kvinnlig badgäst – något som hon upplevde som extremt kränkande.
Noget langt utpå kanten han her, men dette er jo poesi!

8
Setbacks vil komme. Men menneskeslekten vil bestå, sannsynligvis lenger en planeten vår.

Nesten alle mennesker til nesten alle tider har trodd at akkurat DERES tidsalder er den der alt kommer til å gå til helvete. Ikke så rart at religion er såpass populært, tross sin fundamentalsk (nytt ord, ikke skrivefeil) ulogiske natur.

9
Noe av det dummeste jeg hører er at planeten vil utrydde menneskene. Det er bare tull. Vi kommer til å overleve som bare pokker. Ikke bare det, men om 20-850 år kommer VI til å redde planeten ved å styre en kollisjonsklar asteroide til å bomme hårfint i stedet for å treffe knallhardt midt i Narvik sentrum.

10
350 kroner per prikk.

11
For min del resulterte denne saken i skjermdump og sending til diverse venner med humoristisk vinkling på hva som skal til for å bli gravid. Utsagnet er så håpløst at det fortjener all verdens kritikk.

12
Noen bilder fra Oseberg-turen min i fjor.


13
2 innspill her:

1) Var og sjekket ut Osebergskipet i fjor, for første gang siden jeg var barn. Kona lurte på hvorfor i all verden jeg stod og glante så lenge fra endene av skipet. Linjene er helt spinnvilt vakre.
2) Det har aldri vært tvil i mitt hode om at fortiden inneholder mange skatter vi ikke vet om. Alle som forsker på fortiden går liksom ut fra at det har vært en ufravikelig lineær utvikling, og tar ikke mye høyde for at avanserte framskritt kan ha forekommet for så å gå til grunne/forsvinne. Mon tro hvor mange arkeologiske funn som har vært avfeid på feil grunnlag?

14
Før grafen skrev han jo:
Sitat
Men når man summerer 102 klimamodeller ser vi at diskrepansen mellom modeller og observasjoner har økt påfallende opp gjennom årene:

Stod det noe annet før? Misforstår du med vilje? Kan vel godt si at det var ukurant å nevne ordet figur i setninga før, men leser man alle ordene kan det ikke misforståes.

15
Har ikke fått lest linkene, men fra før er det påfallende at mange slike miljøsammenlugninger (sic) ikke tar med miljøpåvirkningen fra leting, utvinning og distribusjon av fossilt drivstoff.

Nest etter at elbiler gjør underverker for lokal luftkvalitet i byer, er den største fordelen for meg at man ikke trenger bensinstasjoner, tanker, tankbiler, tankbåter, raffinerier osv.

Merk: jeg er en ihuga tilhenger av vannkraft, atomkraft (og elbil). Og eier elbil selv. Det er fantastisk på alle mulige måter unntatt rekkevidde. Og det kommer.

Sider: [1] 2 3 ... 22