Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Telehiv

Sider: [1] 2 3 ... 18
1
Ole Torp har "intervjuet" professor Terje Tvedt på statskanalen i forbindelse med Tvedts mye solgte og mye omtalte bok "Det internasjonale gjennombruddet" der han søker å forklare sentrale trekk ved norsk historie de siste 50 år, med særlig fokus på vår "bistandsindustri" og tilhørende knefall for multikulturalismen og inkonsistent omgang med menneskerettighetstanken. Hoveddelen av intervjuet preges av en sedvanlig kunnskapsløs og forutinntatt Ole Torp, som ikke klarer stort mer enn å betegne Tvedt med de vanlige arrogante merkelappene om "brunfarge" og assosiasjon med "ytre-høyre-kretser". Dette kombineres med avbrytelser hver gang Tvedt begynner å korrigere Torps meningsløse fortolkninger rundt dette.NRK må snart bestemme seg: Hvor lenge kan statskanalen fortsette å fronte dette skammelige neket i beste sendetid, en fyr som er så kronisk mye dummere enn sine intervjuobjekter at han stort sett bare klarer å hevde seg ved bruk av pinlig forutinntatte og forenklede kallenavn på langt mer komplekse problemstillinger?

Her kan dere se intervjuet: https://tv.nrk.no/serie/torp/NNFA52021418/14-02-2018 
Her er en kommentar til saken på Document: https://www.document.no/2018/02/14/torp-banaliserer-og-brunskvetter-terje-tvedt-du-appellerer-til-ytre-hoyre-kretser/

PS: Selv Aftenposten ble forskrekket over Torps lavmål denne gangen: https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/21V1yG/Si-meg_-Terje-Tvedt_-hva-synes-du-egentlig-om-innvandring--Therese-Sollien

2
Skråblikk / "A thing of the past" knuste frontruta på bil
« på: 12.02.2018, 12:11:13 »
Det er jevnlig for mye grinebiting og for lite humor i klimaspalter. Vel, moro skal vi ha det, vi fritenkere:
- Nå har vi akkurat fått høre at Peter Stott har greie på klima fordi han er "nobel laureate" iht. sin CV. Er det ikke straffbart å jukse med CV'er?! Vel, bare han ikke nå mister CV'en i snøen der han bor, kan han gjøre karriere på det så lenge det går.
- Vi blir stadig også minnet om både David Parker og David Viner (begge Hadley CRU) sine famøse utsagn allerede i år 2000 om at "snow will soon be a thing of the past".
Spørsmålet er da: Hvor snart er "soon" i CRU-kalenderen?

Som overskriften sier: En bil på Østlandet har, tross disse kloke klimaforskernes prognoser, likevel fått frontruta knust av snø (snakker vi forsøk på forsikringssvindel her, siden det MÅ være snakk om imaginær snø?): https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/e18-sn-fra-brytebil-knuste-frontruta-pa-bil/3423415226.html

Her er forresten bildet Nettavisen brukte for å illustrere brøytebilsaken - vel, alt hjelper når hodet er fastlåst i et dogme:


Men virkeligheten utenfor klimamodellene er altså slik for tiden:


Eller slik, sånn som i Oslo (der Cicero holder til):


Vet dere hva?
Hvis dette været fortsetter lenge nok, blir det klima til slutt!
Vel, ikke i klimamodellene da, der kommer dere om et par års tid til å lete forgjeves etter denne vinteren som har herjet store deler av verden i månedsvis nå....

Men i mellomtiden driver altså denne forbaskede virkeligheten og mobber de 97% sikre modellene: Sahara, vinter-OL og store deler av Asia, Europa, og ikke minst USA har vasset rundt i snø og kulde i månedsvis og lurer på hva disse "thing of the past"-folka røyka da de skrudde på modellene sist.


3
WUWT klarer ikke å la være å legge ut - og det kan man godt forstå - en infam kommentar når ett av de store selvoppnevnte Nobelklimafjolsene melder seg på IGJEN i rekken av pinlig og komisk Nobelnarsissisme: Dr Peter Stott "the scientific strategic head of climate monitoring in Britain’s Met Office" har (etter gjentatte korrigeringsforsøk om sånt fra IPCC; se videre) fremdeles ført på sin CV at han er "Co-recipient of Nobel Peace Prize awarded to the IPCC". Sic.Problemet er at IPCC for lengst har måttet rykke ut og stoppe disse fjolsene, ikke minst da Michael Mann dro til med tidenes argument for hvorfor det ikke var legitimt å motsi ham på noe som helst: I forbindelse med en av rettssakene hans fastslo han at det var en ting å involvere seg i en debatt med ham om debatterbare emner, men at det var “quite another to attempt to discredit consistently validated scientific research through the professional and personal defamation of a Nobel Prize recipient”.

Den vitenskapelige verden lo jo nesten på seg brokk her, så dermed måtte IPCC rykke ut med følgende erklæring før folk måtte legges inn med klimaindusert bukhinnebetennelse:

“The prize was awarded to the IPCC as an organization, and not to any individual associated with the IPCC. Thus it is incorrect to refer to any IPCC official or scientists who worked on IPCC reports, as a Nobel laureate or Nobel Prize winner”.


Hvordan framkommer "globale temperaturrekorder"?
Avslutningsvis leverer forfatteren av denne påminningen (om hvor latterlig pompøse og direkte barnslige disse "forskerne" er) en ekstremt talende beskrivelse av hvordan "globale temperaturrekorder" framkommer i disse folkenes hender (og modeller):

"....these records consist mainly of
- imprecise temperature measurements
- mixed with copious amounts of “proxy” data and
- stirred with a great deal of smoothing and man-made guesses....."


Har ikke sett en bedre oppsummering på lange tider.

Link: https://wattsupwiththat.com/2018/02/11/trust-me-i-am-a-nobel-laureate/

 

4
Professor Peter Ridd er sjef for The Marine Geophysical Laboratory ved James Cook University, Australia, og har over 100 publiserte arbeider.Han har imidlertid rettet sterk kritikk både mot rekken av feilaktige krisepåstander rundt Australias Store barriererev, samt pekt på at fagfellevurderingene rundt denne alarmismen er under enhver kritikk: Alt passerer bare det har rette vinklingen. Ridd påpeker bl.a. at man overser elementære krav til reproduksjon av resultater, basiskravet for å kunne snakke om "vitenskap". Slik vi dessverre har sett i klimaforskningen generelt der rett holdning applauderes mer enn rett forskning.

Great Barrier Reef


Universitetet har satt inn en rekke sanksjoner mot ham for dette, som dere kan lese om i dagens personlige brev i saken:

http://www.foxnews.com/opinion/2018/02/08/science-or-silence-my-battle-to-question-doomsayers-about-great-barrier-reef.html

Frie forskningsmiljøer i en rekke land har satt i gang en innsamlingsaksjon for å dekke Ridds utgifter til juridisk hjelp ifm. angrepene mot ham.
Første runde ble fulltegnet på rappen. Frie forskere står klare over hele kloden dersom det blir bruk for mer midler.
Mye tyder på at angrepene på professor Ridd blir en ny klassisk skamplett i klimarelatert forskningsatferd.

WUWT har omtalt saken i kveld her:
https://wattsupwiththat.com/2018/02/08/peter-ridd-hits-back-at-jcu-james-cook-university-hard/

5
For dem som har håpet på et akselererende gjennombrudd for globale investeringer i fornybar energi, så har disse utviklet seg svært skuffende de senere årene, noe vi kan se av Bloomberg New Energy Finance sin figur for 2004-2017 nedenfor.Her er omtale/reaksjon i Daily Caller: http://dailycaller.com/2018/02/06/stop-the-stall-its-time-to-get-energetic-about-energy/

Daily Caller spør hvorfor investeringsveksten har stanset opp: "So why is renewable investment faltering?"
De svarer selv: "One answer is that renewable projects are heavily dependent upon subsidies, and subsidies are being cut. The combination of rising electricity prices and budget-busting subsidy bills is forcing nations to cut back."

WUWT har kommentert samme sak, og peker på en bredere kombinasjon av faktorer (mine understrekinger nedenfor) som har blitt svekket som støtteordninger, og som gjør at de investerende landene ikke følger opp i samme takt lenger:

"Since the 1990s, sustainable advocates have called for investment in wind, solar, and biofuel energy as the solution to global warming, pollution, and feared resource depletion. National, state, and provincial governments responded, promoting green energy with feed-in tariffs, renewable portfolio standards laws, renewable grid priority, and other subsidies and mandates. Carbon trading markets and carbon taxes were enacted to impose costs on hydrocarbon fuels to favor renewable energy."

Alle disse støtteordningene ga som kjent en betydelig effekt:
- Fra 2004 to 2011 vokste globale fornybarinvesteringer med 26.7% årlig.
- Ved utgangen av 2012 var dermed over 200,000 vindmøller i virksomhet globalt.
- Tyskland viste til at det hos dem var installert mer enn en million takmonterte solcelleanlegg

Men fra 2011 har mange av disse støtteordningene ikke blitt fulgt like sterkt opp i mange land, og nye investeringer har tilsvarende tapt omtrent all momentum: Fra 2011 til 2017 har de bare vokst 0.7% årlig, dvs. for alle praktiske formål omtrent helt flatt.

Bloomberg New Energy Finance har også undersøkt utviklingen på enkeltlandsbasis og funnet at i 2017 vokste fornybart bare 1% i USA; men verre var:
- 16% ned i Japan
- 20% ned i India,
- ned 26% i Tyskland,
- ned 56% i UK
- På plussiden kom Kina med opp 26%, som i sum sikret en 3% oppgang globalt i 2017. Uten Kina hadde man sett et betydelig globalt fall i disse investeringene.

Her er en illustrasjon for utviklingen i fornybarandelen globalt:


Link: https://wattsupwiththat.com/2018/02/06/global-investment-in-renewable-energy-has-stalled/6
I flere tiår har store forretningsmenn (dere vet, de som bak seg har en høyst forundret kvinne) tennerskjærende måttet bivåne at storsatserne bak IPCC-klimaets totalisatorspill har fått lov å jukse etter behov for å oppnå de resultattavler de ønsker, hvorpå de DERETTER belønnes med ytterligere midler til å utvikle seg videre i de samme retninger. Alt mens de vanlige lommetjuvene i næringsliv og samfunnsliv på sin side skummende settes bak jerngitre for de minste overtramp.
 
Men klimaindustriens hegemoni (aka monopol!) kan nå være under et alvorlig angrep, for Hegnar kan nå melde at:

Nå blir det lov å jukse i MonopolLa oss håpe at denne utglidningen i Monopol kan ta noe av fokuset vekk fra klimajukserne, slik at de mer uhindret kan få fortsette sin livsviktige jobb med å redde verden fra fornektere!

Link: http://www.hegnar.no/Nyheter/Kuriosa/2018/02/Naa-blir-det-lov-aa-jukse-i-Monopol 

7
- Sikkerhetstjenesten i Sverige opprettet en personlig profil på 17 år gamle Ingvar Feodor Kamprad i Småland i 1943. Kamprad var en aktiv nazist, et partimedlem, og at han vervet medlemmer.
- I dag leser vi at han hylles av Olav Thon (krigsprofitør) og av svenskekongen.
- Vi minner her om at det svenske kongehus var overbeviste nazister under andre verdenskrig.

Dette har vi lært av sånt:
Store formuer har ofte en annen forklaring enn "genial forretningssans", snarere snakker vi dessverre om noe så banalt som tvilsom forretningsmoral.


8
Er det en ting som er sikrere enn at Ingunn Yssen ødelegger alle organisasjoner hun flytter inn i, så er det at klimaindustrien stolt kan forkynne at neste tremåneders periode blir "varmere enn normalt". I dag er VG mikrofonstativ for dette useriøse sludderet som dukker opp hvert kvartal og alltid ender med at det skal bli "varmere enn normalt" den neste tremåneders perioden - en periode de vet like mye om som en hvilken som helst pilkastende sjimpanse. Forskjellen er at sjimpansen ikke er klimaideologisk forblindet:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/ngwJ65/ennå-litt-vinter-igjen-men-våren-skal-bli-mild

Og mikrofonstativet VG kan vise fram denne antatte tilstanden til våren, som stort sett er meldingen fra alle AGW-kostebinderianstaltene:Men kjettere og fritenkere våger seg fram likevel, gett, sitat:

"Amerikanske International Research Institute ved Columbia University er det eneste som har et svakt kjølig signal – her oppgis 40 prosent sannsynlighet for kjølig vår på Finnmarkskysten. Men også her viser kartet over Sør-Norge et lett mildt signal, i likhet med signalet for Russland. Men at heller ikke disse viser noe varmesignal for De britiske øyer, Frankrike eller Spania."

Du store. Skal si de våger nakken.

PS: Det er ikke store risikoen for ettermælet ved å varsle for varmt, det retter seg nemlig fort i klimaindustriens grafer, eksempel:
- Store deler av USA har i nesten tre måneder nå hatt en av de kaldeste vintrene på hundre år, og det synes å fortsette de neste ukene
- Men allerede til neste vinter vil dere knapt evne å se spor av disse faktisk observerte tilstander i de ettermodellerte og homogeniserte grafene for vinteren 2017/2018

 

9
Davos - i disse lokaler skal jordens skjebne igjen regisseres:


Artificial Intelligence (AI)
AI proklameres som hovedfokus på årets Davosmøte, mens Al Gore og hans klimaskremsler synes å bli møtt med et stadig tydeligere skuldertrekk (Al Gore, dere vet han som har bygd et palass en halv meter over havflaten i Florida finansiert med vanvittige inntekter fra omfattende CO2-intense flyreiser verden rundt med et bilde av en fortapt isbjørn på et lite isflak). I tillegg har man også rukket å slenge på "harassment" som konferansetema. Her skulle de selvsagt invitert sentrale partier i Norge som fagfolk på dette, men programmet ble vel lagt for tidlig til det. De får nøye seg med bilder av Weinstein (mens jeg frykter disse gamle grisene heller kommer til å sitte på hotellrommet og sirkulere bilder av hans ofre).


Illustrasjon av AI

Så hva er det AI skal true verden med?
Er det AI som skal kunne erstatte fryktkontrollen man tidligere har oppnådd gjennom den stadig mer falmende klimaindustrien? Vel, mye tyder på at AI blir bakspillernes nye sentrale grep for global kontroll, for det er som kjent det både Davos-konferansen og (de mye mer lukkede) Bilderbergerne sysler med:

Siden det er globale maktpolitikere + de største industrialister i førersetet her (som vil finne tema som sikrer at de kan ta de grep som er nødvendig for å opprettholde sin makt på disse områder) vil man selvsagt først lufte frykten for det samme som da Henry Ford laget samlebånd og automatiserte bilproduksjonen:

1) Tap av arbeidsplasser.
Her er en kommentar fra Richard Partington på dette, som kan illustrere hvor AI-frykten ligger:
The rise of the robots
The increasing use of artificial intelligence, robotics and the automation of jobs has been a repeating theme at Davos, and this year is no different. The impact of AI will be one of the forum’s major events, with a one-to-one interview to be held between Schwab and the chief executive of Google, Sundar Pichai.
The “fourth industrial revolution” will be a key theme once more, with a focus on how the loss of millions of jobs could undermine social cohesion. The way states respond to governing and taxing technologies and borderless business will be high on the agenda.


Jeg kan forstå denne frykten i et primitivt sosialt utviklet samfunn som USA der det offentlige blir "communists" hvis de forsøker å sette i gang offentlige tilpasninger til ny infrastruktur og teknologi, mens vi for eksempel i Norden vil mer trolig (som før) med aktiv statlig pådriv bare omredigere våre arbeidsoppgaver til å leve godt med dette også. Og for eksempel i Norge; vi har for lengst opprettet verdens mest dekkende og effektive statlige elektroniske rapporterings- og kommunikasjonssystem med borgerne (Altinn). I USA løper de rundt med private brevbud ennå. Og dermed ikke uventet: Hollywood har jo for lengst produsert en rekke skremselsfilmer rundt AI, og selvsagt er det alltid privatpersoner som løser problemene der borte når teknologien har løpt løpsk. Staten i USA har som kjent ikke vært ansett som et nødvendig hjelpemiddel i USA siden Roosevelt.

2) Frykten for at "våre barn vil bli ødelagte" i en ukontrollerbar hemmelig teknoverden
Slike fryktscenarier har vi sett siden Røde Kors hengte opp 5-øres knipseautomater på ferjeleiene i Sogn og Fjordane som ga elektroniske pling når man vant: Atferdspsykologer utstøtte alvorlig at barna ville bli avhengige. Og denne frykten kommer til å bli utnyttet enda mer av spekulative massemedia etter hvert som allmenheten ikke gidder å se flere isbjørnbilder som kjøpsmotiv. Helt sentralt: Antallet hysteriske besteforeldreaksjoner vil vokse eksponensielt. 

3) Vil villfarne militariserte roboter kverke oss alle sammen?
Hollywoods drøm igjen. USA kommer til å gjøre større penger på å selge slike horrorfilmer globalt enn å implementere teknologien til intelligent offentlig bruk i mer fredelige sammenhenger. Norden kommer til å bruke dette til å utvikle avanserte droner som redder fortapte dansker i norsk fjellheim, og oppspore og bedøve rasende svensker som gjør et siste forsøk på å gjenvinne egne bydeler for vestlig sivilisasjon.

4) Blir et ustoppelig støttemiddel for internasjonal terrorisme
Helt sikkert. Disse folka tar i bruk all moderne teknologi som kan opprettholde deres kvinneundertrykkende draps- og hatreligion fra 700-tallet

5) Vil dagens store sosiotekniske kommunikasjonsplattformer (Facebook, Google, nye handelssystemer, bitcoin) utvikles til enda mer ustyrlige maktfaktorer?
Dette er et av den tradisjonelle maktelitens store utfordringer: At det vokser opp svære nye slike clustre de ikke selv kan kontrollere. Derfor blir dette sikkert lansert som en stor bekymring i Davos.

6) Vil AI knuse tradisjonell farma-dominans i den medisinske verden?
Farmaindustrien er en mye råere business enn narko og olje til sammen. Dette er den nye "katolisismen" der man kontrollerer alle ledd i verdikjeden fra pasient til multinasjonale/overnasjonale organer som sørger for at ingen oppkomlinger klarer å bli store før de er begørig innfisket av the big five. Her kan det gå mange liv før kontrollen anses gjenvunnet hvis AI blir for effektivt i hendene på obsternasige AI-oppkomlinger.

7) Alt annet amerikansk paranoia kommer til å snuble rundt i - og som kommer til å øke forsvarsbudsjettet med nye 10%
Essayisten Eric Worrall trekker fram de evige paranoia-tema i USA, som sikkert kommer til å bli gjentatte til vi kynikere sovner inn:
- The national security implications – what if your nation’s enemies get there first?
- How many senior politicians or bureaucrats would reject a credible offer of an extra 50 years of healthy life, with more to come if they remain loyal to their new masters?
- Or a cure for a lethal illness, which only the advanced AI medical technology of your nation’s enemies can cure?
- The new arms race – advanced AI is the only defence against advanced AI in the hands of ruthless enemies.
- The most terrifying aspect of the AI scare – unlike increasingly distant climate threats, the AI revolution which upends all of our lives might happen tomorrow, before we can prepare.


Yiiiihaaaaa!

PS: Las Vegas vil trolig få et problem:


PS2: Jeg gleder meg til å høre havreskallene i NRK og TV2 høytidelig kommentere hva de har forstått av Davos-konferansen i dagene framover....kanskje de mest vil undres på om det har vært noe sextrakassering i korridorene? Jeg må bare ASAP sjekke med AI-utstyret mitt om det stemmer.


10
Kraftproduksjonen i de skandinaviske landene er svært forskjellig.
Signaturen xpoolman har tatt bryet på VG Debatt med å sette opp en oversikt, og jeg tillater meg å sitere hans oppsummering (forbehold på at jeg ikke har dobbelsjekket oppgitte kilder):

Norge:
I Norge bestå 96 % av all produsert kraft av ren vannkraft.
Ca 2 % er vindkraft og ca. 2 % er varmekraft fra forbrenningsanlegg.
Mer om dette her: https://energifaktanorge.no/norsk-energiforsyning/kraftforsyningen/

Sverige:
I Sverige er bildet noe annerledes.
Der er det ca. 40 % vannkraft og 40 % kjernekraft, 10 % vind- og 10 % varmekraft:
https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Energi/Energibalans-i-Sverige/Elproduktion/

Danmark:
I Danmark er fordelingen omtrent slik: 46,4 % fra råolje, 26 % fra naturgass, 25 % fornybar (vind, sol, vann) og ca 2,5 % fra andre varmekraftverks, så som søppelforbrenningsanlegg og slikt.
Statistikk her: https://ens.dk/sites/ens.dk/files/Statistik/foreloebig_energistatistik_2016_eng.pdf

Signaturen la1goa kommenterer her at:
"Det som er verdt å legge merke til er at Norges vannkraftproduksjon er på 133.4 TWh mot Sveriges totale produksjon er på 152TWh. Begge tall er fra år 2016. Noe å tenke på? I Norge forbruker vi dobbelt så mye energi pr. innbygger enn søta bror. Våre svenske kollegier har nok mye å lære Ola Dunk i forhold til energisparing. I stedet for energisløsing er løsningen å spare enn å bygge ut flere unyttige vindmøller."

Hvorpå xpoolman følger opp med denne kommentaren:
"I Sverige er det mye mer vanlig med fjernvarme.
Sverige produserer 10 ganger mer fjernvarme enn Norge."Prinsippet for fjernvarme

Poenget med å sitere andre fra et annet forum er ikke bare at jeg er lat (og egentlig må rekke å se om Henrik Kristoffersen vinner slålåm), men at jeg syns disse la fram interessante energiforhold å spinne en videre debatt på.
Så jeg håper at andre her på forumet blir inspirerte til å følge opp problemstillingen videre, herunder i hvor stor grad de enkelte land i Norden oppfører seg intelligent/praktisk optimalt innen kraftproduksjon. Er det for eksempel bedre strategier for de enkelte land som bør bringes fram i bildet skissert ovenfor?
Eller sagt på en annen måte: I hvor stor grad satses det riktig/optimalt i de ulike land?


Prinsippet for vannkraft


 

11
Uuummmpppffff...blir dette alvor kan vi se fram til en strøm av meningsløs og kvalmende klimasymbolikk som vil koste det norske samfunn dyrt, og selvsagt ta fokuset ytterligere vekk fra reelt miljøvern.Før den opprinnelige totningen ble organisatorisk ansatt i Venstre og ble heltids kaffelatteslurper på snobbegrønne Oslo-kafeer, arbeidet han som bartender, fotomodell, selger, gartnerassistent og bygningsarbeider.

Han må nesten være politikkens svar på Sophie Elise:12
Skråblikk / Årets nyord: Koranrør
« på: 09.01.2018, 17:01:05 »


De fleste klarte vel denne nøtta?

13
Der er p.t. to ukrenkelige religioner i verden:
1) Islam: Krenker du Koranen er du en vantro hund og må drepes
For å vedlikeholde dette har man diverse terrororganisasjoner som operer globalt

2) Klimareligionen: Krenker du troen på at alt med klima går feil vei, må du miste din stilling og ditt stipend til offentlig skjensel
For å vedlikeholde dette har man diverse NGO-organisasjoner og -personer som operer globalt

Tidligere visepresident og klimakriminell Al Gore har lenge vært plaget av at klimaet driver ap med ham når han forlater sitt klimafinansierte slott til mange hundre millioner (bygd en halv meter over havflaten i Florida....) og drar ut på sine jetflyreiser og håver inn millioner på å fortelle verden at kloden er i ferd med å gå under i et oppvarmet Thermageddon: Påfallende mange ganger har han blitt møtt av uvanlig kaldt vær når han stiger ut av businessjet'en sin. Under klimakonferansen i København nektet isbjørnen til og med å smelte, der hadde man da den kaldeste perioden på mange tiår.
I år har han (igjen) varslet en "unormalt" varm vinter i USA, i tråd med NOAA og NASAs faste årsvarsler av samme sort. Men så ble det slik:Al Gore trøster seg med en tweet om den store tenker og like klimamodellkriminelle Michael Mann, som har fortalt ham at den nå langvarige kuldebølgen er "consistent with human-caused climate change", og underbygger altså sin påstand med å sitere Penn State kllimaforsker Michael E. Mann:
“It’s bitter cold in parts of the US, but climate scientist Dr. Michael Mann explains that’s exactly what we should expect from the climate crisis”

Her har muslimene noe å lære, de er tross alt trofaste mot sitt opprinnelige budskap og forbyr enhver revisjon av Koranen.
De klimakriminelle tilpasser imidlertid sin religion etter som både vær og klima skifter. Men rett har de - hele tiden.
 
Link: https://wattsupwiththat.com/2018/01/09/al-gores-inconvenient-freeze/


14
Som kjent har vintrene på den nordlige halvkule kommet ut kaldere enn varslet en rekke ganger de senere årene. For vinteren 2017/18 la NOAA ut sitt vanlige "warmer than normal" for USA. Etter et par vintermåneder er man rimelig langt off target. Her var NOAAs opprinnelige varsel:Med de siste ukers kuldebølge har man nå naturligvis måttet renonsere på temp'en en god del.

Nedbørvarselet så heller ikke for seg disse snømengdene:


Opprinnelig nedbørvarsel:Link: https://wattsupwiththat.com/2018/01/07/fail-noaas-winter-climate-outlook-claimed-warmer-than-normal-temperature/

15
Det var mye snakk om snøen i Sahara i fjor, som man ikke hadde sett på de siste 40 år:
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/12/20/stunning-photos-capture-rare-snow-sahara-desert/

I år skjer det jammen igjen, og ut fra det som sies er det mye mer snø i år. Det er lagt ut en rekke fascinerende bilder på WUWT
(fotografer: Sidali, Gian Alonso, Rabah Ripou Ouchen, Issam Bouchetata Bouchetata)


Sider: [1] 2 3 ... 18