Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Boris den nye

Pages: [1] 2 3 ... 12
1
Ny forskning / Dommedag (igjen!) for Great Barrier Reef
« on: 01.04.2021, 09:35:00 »
Dommedag predikerte for Great Barrier Reef for ørtende gang. Det har visst noe med klimaendringer å gjøre. Jammen bra at Norge har sluttet seg til Parisavtalen...

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/WOM2l2/rapport-dommedag-for-verdens-stoerste-korallrev

2
Andre emner enn klima / Joe Biden
« on: 19.02.2021, 11:22:07 »
Et lite sidespor dette, men hvordan fungerer etter deres mening Joe Biden som president og hvordan fremstilles han i media?
Personlig så ser jeg svært lite på nyhetene, jeg pleier å gå en 4-5 km tur mellom kl 19 og 20 da nyhetene sendes.
Men det lille jeg har sett har ikke akkurat imponert meg. Det er helt merkelig og absurd at en supermakt med 350 mill innbyggere ikke har klart å stable på bena noe bedre.

3
Jeg har nå hørt foredraget til Kent Andersen på Document.no der han gjennomgår klimaplan 2030 og Erna Solbergs tale på NHO sin årskonferanse tidlig i 2020. Jeg synes han tok for seg dette på en logisk og overbevisende måte. Han filleristet Erna Solberg, norsk politiet generelt og de tafatte og fullstendig ukritiske MSM-mediene.
Og etter å ha lyttet meg gjennom hans gjennomgang så blir jeg mildt sagt svært bekymret for vårt lands fremtidige økonomi og befolkningens livsvilkår. Hvordan er det mulig at så og si samtlige norske rikspolitikere så ukritisk og entusiastisk har gitt sin tilslutning til en plan som kommer til å påføre Norge så stor skade og til ingen nytte?
Har det rett og slett rablet for politikerne?
Finnes det noen andre land som vil ta Paris-avtalen så bokstavelig? Jeg har lest at Polen og Frankrike planlegger å satse på atomkraft for å redusere sine såkalte klimautslipp, noe som er en mye bedre og effektiv måte å gjøre det på. Men det skal ikke vi, nei her skal det bygges dyre og ineffektive vindmøller til lands og enda dyrere vindmøller til havs. Blir de neste 10 årene en reise mot totalt økonomisk havari? 
Mulig jeg er litt for dramatisk og pessimistisk nå (fint om noen kan berolige meg), men for første gang har jeg virkelig begynt å bekymre meg for hvilken fremtid MINE barn, som pr. i dag er i begynnelsen av sitt voksne liv, vil oppleve.

4
Andre emner enn klima / Re: GOD JUL!
« on: 24.12.2020, 13:18:26 »
God jul folkens!🌲🌲.
Blir spennende å følge klimaistenenes krumspring neste år også.

5
He he. Og nå er vi likt igjen FrankOlsen. Når det gjelder vgd så må jeg bare innrømme at jeg har gått litt lei. Et og annen innlegg kommer det fortsatt og jeg notert meg at Trondheim fremdeles er i klimakrisemodus :)

6
Mildvær så langt øyet rekker, hvordan er sjansen for en kald etterjulsvinter i Skandinavia?

7
Jeg vet ikke hvor mye vi skal legge i det, men jeg leste et sted at elgjegerne mente det var lite fett på elgene i år og at det tydet på en mild vinter.

8
Skråblikk / Re: Nei til epost - ja til klima
« on: 20.11.2020, 17:02:48 »
Nå burde vi vel se konsekvensene av den voldsomme smitteøkningen for 3-4 uker siden mht antall syke, veldig syke (les: innlagt på sykehus/i respirator) og døde. For vi fikk jo høre at dette kom til å ta helt av. Men hvordan er egentlig situasjonen? Hittil har 305 dødd av corona i Norge.

9
Har Biden allerede før han har blitt president klart å få kontroll på covid19? Ser i hvertfall ut til at tilhengerne har et avslappet forholdt til smittevern etter valgseieren. De står tett som sild i tønner og feirer:

https://resett.no/2020/11/08/nrk-skrev-om-coronasmitte-pa-trumps-folkemoter-na-kaller-de-stor-biden-samling-for-folkefest/

10
Nå begynner myndighetenes coronahåndtering å interessere meg like mye som deres klimahåndtering. Mens jeg i starten ikke hadde noen motforestillinger mot hvordan de taklet den, så begynner jeg nå å lure. Overdriver de dette nå? Og i tilfelle hvorfor?

Ifølge resett (se linken under) så er det mange flere som blir testet nå enn i mars, men likevel er det færre som  tester positivt og LANGT færre døde, men fra offisielt hold blir det sagt at vi er i en like alvorlig situasjon som i mars. Nå ble det ikke lagt ved en lenke i artikkelen som underbygger påstandene, men jeg må gå ut i fra at tallene stemmer.

https://resett.no/2020/10/25/du-overdriver-nakstad-hvorfor/

11
En familiefar ble oppsøkt av 4 politibetjenter etter at han hadde hengt opp tegninger av Muhammed. Jeg fikk dessverre ikke kopiert inn lenken, men nedenfor står det et utdrag. Er også kommentert på dokument.no. Jeg merker at jeg får en ganske guffen og ekkel følelse når jeg leser at norsk politi nå slår ned på slike handlinger. Eller er det bare jeg som er paranoid?? Er dette et resultat av handlingsplanen mot muslimhat?

Utdrag fra artikkel i rights.no:
«En familiefar som hadde hengt opp tegninger av Muhammed ble oppsøkt i hjemmet av fire politibetjenter som truet ham med straffeforfølgelse, skriver rights.no.
Det var mandag mannen hengte opp Muhammed-tegninger i en by i Norge. Samme kveld stod fire betjenter fra politiet på døra og anklaget ham for å ha krenket muslimer, skriver Hege Storhaug.

12
Merket at jeg ble både glad og lettet over at det ikke ble GT som fikk fredsprisen. Tror hverken blodtrykket eller min generelle mentale helse hadde hatt godt av det. Tenker med gru på all den klimahysteriske mediadekningen vi måtte ha lidd oss igjennom de neste ukene.

Men klimarørsla vil nok ikke ta dette nådig opp.

13
Media og politikk / Fredspris til Gretha Thunberg?
« on: 09.10.2020, 10:23:50 »
I dag blir årets fredsprisvinner annonsert. Jeg tipper det blir Gretha Thunberg. Tine will tell.

14
Iflg en artikkelen på resett så er overlevelsesprosenten for coronasmittede meget høy. Kilden er CDC (amerikanske smittemyndigheter):
0-19 år: 99,997%
20-49 år: 99,98%
50-69 år: 99,95%
70+år: 94,6%
En annen sak er selvsagt eventuelle ettervirkninger.

https://resett.no/2020/10/04/ting-mediene-ikke-forteller-deg-sa-stor-er-sjansen-for-a-overleve-coronaviruset/

15
Media og politikk / Isbreen på Glittertind
« on: 22.09.2020, 19:42:14 »
Isbreens tykkelse på toppen av Glittertind har minket med nesten 30 meter siden 1910 ifølge et innslag i Dagsrevyen i kveld. Vi ble vist bilder som sammenlignet toppen av fjellet i 1910 og i dag. Nå har ikke jeg noen grunn til å tvile på at isbreene tykkelse har minket kraftig i denne perioden, men er det noe mer å si om den saken?  Jeg kaster spørsmålet over til forumets eksperter.

Pages: [1] 2 3 ... 12