Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Telehiv

Pages: [1] 2 3 ... 114
1
Nå begynner det å svinge av åndslivet her, folkens!

PS: Mens vi skoggerler til hekseskuddet tar oss, får vi være rause nok til å sende en vennlig tanke til klimaprestene som ikke kan glede seg over noe av dette, siden de allerede sliter med å stave seg gjennom McIntyres nye, og saklig-poetiske, ødeleggelse av den uvitenskapelige hønseskiten de selv har spredd rundt seg og deretter fortsetter å rulle seg i.... 

2
Det er mange måter å forklare hvordan en strømleverandør plutselig får megaoverskudd - men helst vil man ikke snakke om utenlandskabler og de nye mulighetene til å loppe folk både på inn- og utpust - man forteller i stedet at det skyldes "en formidabel innsats":

https://sysla.no/gronn/bkk-okte-resultatet-800-millioner-kroner/


Konsernsjef Jannicke Hilland i BKK. Foto: Eirik Brekke

Tvi vøre: Sannheten er jo bare at det er åpnet for fri lopping av norske borgere, de har selvsagt ikke blitt en flekk dyktigere enn de var før.

Spørsmålet er derfor: Når har myndighetene tenkt å reagere på resultatet av egne kabeleskapader?
Det var vel ikke dette vi ble forespeilet da utenlandskablene ble banket gjennom i Stortinget uten at innsigelser fikk slippe til?

La oss i alle fall være enige om en ting: Åpner regjering/storting for 1 (en) kabel til, da trekker vi på de gule vestene her hjemme også!
En plass må grensen for uanstendig lopping av enker og faderløse gå.


3
Bebben reagerte innledningsvis på at den nye klimaekspertisen er indoktrinerte unger, som utnevnes til å vite bedre enn høyt utdannede akademikere og andre voksne som har blitt lurt før. De har jo snart alle sammen hatt den samme grundige opplæringen:Nå er det Resetts redaktør som sjokkeres over NRKs "Klimaoppgjøret" ( https://www.nrk.no/urix/de-unges-klimaoppgjor-1.14419489 ) der samme hersketeknikk anvendes:

«Noe usedvanlig har skjedd i høst. Barn og unge fyller gatene i land etter land: 20.000 i Belgia, 10.000 i Nederland og 50.000 i Australia. De er rasende på voksne som ikke tar klimaendringer på alvor. Nå gjør de opprør med streik, søksmål og massedemonstrasjoner.»

Link: https://resett.no/2019/02/12/nrk-sier-at-vi-ma-lytte-til-de-rasende-og-redde-barna-i-klimasporsmalet-men-hvem-har-skremt-dem/   

Før het det at man skulle gå til mauren og bli vis. Nå har man tatt enda et skritt ned i ambisjonsnivå.

4
Resett har nå tatt en inn en artikkel som opplyser om det vi har sett komme lenge: Vi er på vei inn i en ny kald - og helt naturlig - 30-års periode, og de siste årene har "the usual suspects" mer og mer  panisk revidert og revidert allerede juksterte grafer for å skjule det.

Link: https://resett.no/2019/02/12/den-globale-temperaturen-synker/

Herdal viser hvordan CO2-nivået stiger mens temperaturen ikke følger opp, dvs. at CO2-hypotesen falsifiseres igjen og igjen, rett foran øynene på klimajukserne:


Blå kurve viser at global overflatetemperatur synker igjen, og at 2018 bare er fjerde varmest i vår tid. Rød kurve viser at CO2-innholdet i atmosfæren fortsetter å stige uavhengig av temperaturen. (Kilde: Global Warming Policy Forum. Temperaturdata fra HadCRUT4, UK Met Office)

PS: For de som vil vite mer om hva mer Jan Herdal er opptatt av i klima- og energispørsmål, kan lese mer her:
Link: http://oljekrisa.no/


5
Fra sitt ståsted som hjelpeløst vitne til en håpløs overmakt delte den polske etterkrigslyrikeren Stanislaw Jerzy Lec ut nåleskarpe aforismer om meningstyranniet bak jernteppet. Vi som befinner oss bak det omtrent like illegitime klimateppet kan ha glede av å titte i Lecs analyser, gjendiktet til nynorsk av Martin Nag (jeg tar dette etter minnet fra 1970-tallet en gang, så jeg kan ikke garantere at setningsinndelingen er korrekt, men mener at jeg husker setningene rett):

Om klimapavene av Mann et al-typen, så vel som våre hjemlige posører som Samset et al, kan dette visdomsordet trolig være beskrivende:

I blant
slår laubærkransane rot
i hovudet


Og når vi tenker over de sørgelige regne- og statistikkunstene hos de samme, er det kanskje dette som slår en:

Eg er ikkje samd
med matematikarane
Eg meiner at summen
av alle nullar
vert eit stort
og farleg
tal


Men Lec var heller ikke begeistret for dem som utøvde for slapp kritikk av makta:

Når ein er tannlaus
får tunga
større fridom
skulle ein tru


Så jeg har derfor lenge tatt Lec alvorlig, og har sluttet å dille med rova for all slags fantepakk.
Når noe er juks og pillråtten vitenskap, ja, da skriver vi det!

Det er jo bare tida og veien til en lokal vestlandsk smededikter får rett om klimaalarmismens endelikt:

Og der sat dei, brushanane, så staselege i fjøra
på øverste vaglet og slapp skiten så glad
i hovudet på neste rad
Heilt til det gjekk i døra
og eigaren steig inn
og vrei hodet av på kvart einaste skinn 

6
Jeg skrev noe på bloggen min om temperaturen i Arktis. Artikkelen er godt besøkt.

https://stjakobs.blogspot.com/2019/02/sommerisen-som-skulle-forsvinne-i-arktis.html

Jeg sendte samme artikkelen til resett.no, men fikk dette avslaget:

Quote
Hei,

Denne blir litt for anekdotisk. Vi takker derfor nei til akkurat denne.

Mvh
Helge Lurås
Du kan jo plusse på denne også da, volumet av isen i Arktis siden 2011:
http://psc.apl.uw.edu/wordpress/wp-content/uploads/schweiger/ice_volume/cryosat_piomas_awi_ts.2011.2019.Jan.png

Ja,  selv med vårt idiotnivå på MSM begynner det å bli rimelig tungt for NRK og Samset et al og andre klimasjarlataner å lyve videre om Arktis uten at noen reagerer:
- minimum isutbredelse (laveste sommeris) de siste 10 år viser stigende trend, jfr. grafer jeg har vist på flere tråder her før
- volumet viser også økende trend, som frankolsen viser

Altså brudd på alt det noen av disse løgnhalsene fremdeles hamrer på med.
Men faktakjeltringer bør snart passe seg: Fortsetter de mye videre med dette nå - når det udiskutabelt blir bevisst løgn, blir det nok noen som drar dem for retten til slutt.
 


7
WUWT er verdens mest besøkte klimanettsted, og kan mange ganger være mest interessant i kommentarfeltet.
Nå er det kommet mange gode og viktige kommentarer også til McIntyres eget oppslag på Climate Audit, og anbefaler alle interesserte å ta en ny titt der. Ved å lese disse får dere en reell utdypning av hva McIntyre skriver om innledningsvis, også ved at han selv følger opp kommentarene med presiseringer og avklaringer.

Link: https://climateaudit.org/2019/02/01/pages2k-2017-antarctic-proxies/#comments

En siste ting som slår meg, er hvor faglig fokuserte/kvalifiserte kommentarene er.
Som samsvarer helt med undersøkelser som indikerer at de beste fagfolkene er å finne i establishment-kritiske fora.

8
Jeg lurer på om stadig flere begynner å få øynene opp for klimagalskapen. Donaldist og sivilingeniør Geir Hasnes sier følgende på fjesboka:

"Artikkelen jeg skrev om klimahysteriet i 2017 har den siste uken blitt delt på facebook 500 ganger, og totalt 3100 ganger. Hva er det som skjer? 200 ganger bare i dag!
resett.no/2017/09/01/hvorfor-jeg-ikke-tror-pa-menneskeskapte-klimaendringer/Og i skrivende stund er det 3200 delinger totalt

Geir Hasnes skriver så folk kan forstå hva galskapen har utartet til.
På slutten gir han trolig en ganske så presis beskrivelse av hvordan klimavillfarelsene har kunnet utvikle seg så spinnvilt som de har gjort:

"På dette tidspunkt hadde det absurde tatt av. Om forskere skrev at noe var så og så sannsynlig, kom journalistene og sa at dette kom til å skje! Så kom aktivistene og sa at det kom til å skje før vi fikk sukk for oss. Og så kom politikerne og skulle være best i klassen til å redde verden."

Anbefaler alle å lese linken til Geir Hansens oppgjør som Steinar viser til!

9
For oss som er gått drittlei av jukseforskere aka "the usual suspects" som helt patologisk bare leter etter data som kan produsere en ny hockeykølle, så er det forfriskende at McIntyre melder at han vil forfølge denne råtne saken ytterligere.
Som vi ser av foreliggende resultater fra McIntyres graving så har han så langt påvist at disse "forskerne" har kuttet ut flere proksy datasett som faktisk har en nedadpekende (kaldere) kurve, og erstattet dem med noen skikkelige lurvedata som peker mer i ønsket retning.

McIntyre skriver om hva han vil følge opp med, som forlengst har fått alle alarmklokker til å ringe i klimaindustriens indre rottereir:

Discussion of Antarctic Borehole Data
I’m going to write a detailed analysis of the WAIS Divide borehole inversion in a separate post.

Hvorfor vil han grave videre? Her får dere et lite bilde av hva kjeltringene har prøvd å holde tilbake for McIntyres tilgang, og som han derfor vil grave fram åkke som:

"Antarctic played a surprisingly prominent role in conclusions of the 2006 NAS paleoclimate report, but NAS provided no citations for their assertions about Antarctic. I challenged their assertions and, in a surprise appearance in Climate Audit comments, Eric Steig agreed with my criticisms (while slagging me either for making the criticisms or, more likely, for existing.) I was later able to determine from a NAS panelist that their assertions about Antarctic were based on unpublished borehole inversion data. I tried to get the underlying data (measured in 1994-95) from USGS but the data could not be provided to me because it lacked “official USGS approval” which had thus far not been obtained due to other pressing obligations. (Twelve years later, the data remains unarchived.)  In 2009, I looked at inversion techniques for downhole temperatures in “boreholes” in rock. (These almost entirely come from mineral exploration.) I noted that the techniques required inversion of very ill-conditioned matrices and that some properties looked like Chladni-type artifacts.

When Orsi et al published their borehole inversion in 2012, I asked an associate to request for data and code (figuring that it would be pointless to request the data myself.) Orsi courteously sent both data and code to the associate, who sent it to me. Much of the code had been written in 1990 in an antique Fortran; the rest was in Matlab. I spent some time in 2012 trying to figure it out,  but put it to one side after a while. I’ve re-visited the topic with some interesting results which I’ll write up at length, but, for now, give two teasers."


Følgelig skriver McIntyre i sin Conclusion her:

I plan a separate post on the curvature issues, which are of mathematical interest (to me at least). I’m very dubious of these borehole inversions in general and am extra dubious of this borehole inversion in particular. From the perspective of PAGES2K (2017 version),  it seems transparent that they plan to include even questionable borehole inversions in their composite in an effort to goose the inconveniently declining isotope data into a Hockey Stick.

Vi har altså flere diareframkallende juksavdekkinger foran oss.
Problemet er at verken sensasjonskåte MSM-alarmister, uvitende politikere og kollektsamlende klimaaktivister evner å forstå hvilke vitenskapelige skandaler som faktisk brettes ut for dem av McIntyre, for n'te gang. For når det gjelder råtten klimaopportunisme, så gjelder fremdeles prinsippet for farskapssaker mot den kondisjonerte klasse på Toten i mellomkrigstida (i trygg tidsavstand til DNA-fellende bevis som kom senere) : "Nekt, bare nekt - det er jo itte vår unge".
 
   

10
En kvikk intro til hvorfor klimajukseforskere får diare av å høre McIntyre nærme seg deres arbeid
Den kanadiske statistikeren Steve McIntyre, lenge i spann i med den erfarne analytikeren Ross McKittrick, har skrevet sitt navn i gullskrift mht. kritisk og redelig etterprøving av tvilsom klimaforskning. Best kjent er han for å ha knekket Mann et als famøse "hockeykølle", som brukte en rekke tjuvtriks for å a) glatte bort global varm middelalder og den lille istid, for deretter b) å trikse med en blanding av proksyer og spleisede data av ulike slag for å c) illudere at vår tid opplever en "unprecedented global warming".

McIntyres systematiske etterprøvninger og påfølgende bunnsolide dokumentasjon av dette forsøket på å omskrive verdens klimahistorie viste at det egentlig bare var snakk om elendig og cherry-pickende datasvindel. I ettertid har McIntyres lavmælte men knusende avsløringer fått klimajuksefanter til å gjemme seg i krokene med diare bare de hører navnet hans. Selv om de selvsagt raskt fikk rigget et enormt støtte-, rehabiliterings- og tåkeleggingsapparat for synderne, vet alle velinformerte forskere hva som egentlig er fakta i denne saken.

Men McIntyre har avslørt mer juks: Da GISS måtte innrømme "koking" av data   
I 2007 etterprøvde McIntyre på hvilket grunnlag sentrale IPCC-dataleverandører hadde justert betydelig på temperaturdata, herunder tvilsom omgang med såkalt "urban heat island-effekt (UHI). Han oppdaget da raskt at de nordamerikanske datasettene som startet i januar 2000 ikke var blitt gitt fradrag for parallelt registrerte UHI-effekter, og varslet Goddard Institute for Space Studies (GISS) om at han hadde sikker dokumentasjon på deres unnlatelser. I løpet av dager reagerte GISS med å skru tilbake triksene sine, og "takket" deretter McIntyre for "bringing to our attention that such an adjustment is necessary to prevent creating an artificial jump in year 2000". En bedre beskrivelse er at GISS ble tatt på fersken med hånda i grøtfatet, for GISS måtte krype til korset og iht. egne utsagn nedjustere gjennomsnittlig temperatur for Nord-Amerika med 0.15-0.30 °C (avhengig av hvem som tilstod mest da dette pågikk, sannheten var muligens enda verre, se McIntyre nedenfor) for årene 2000-2006. 

McIntyres oppfølgende kommentar er klassisk i all sin drepende saklighet (mine understrekinger):
"My original interest in GISS adjustment procedures was not an abstract interest, but a specific interest in whether GISS adjustment procedures were equal to the challenge of "fixing" bad data. If one views the above assessment as a type of limited software audit (limited by lack of access to source code and operating manuals), one can say firmly that the GISS software had not only failed to pick up and correct fictitious steps of up to 1 deg C, but that GISS actually introduced this error in the course of their programming. According to any reasonable audit standards, one would conclude that the GISS software had failed this particular test. While GISS can (and has) patched the particular error that I reported to them, their patching hardly proves the merit of the GISS (and USHCN) adjustment procedures. These need to be carefully examined".

McIntyre sier egentlig at de har jukset før, de driver fortsatt med juks, og hvis de ikke blir enda mer "carefully examined" vil de fortsette med det også.

McIntyre har nå avslørt omfattende juks med proksyer fra Antarktis
Jeg omtalte McIntyres tidligere meritter såpass grundig at leserne forstår at klimajuksere har lært at man ikke lurer McIntyre. Nå blir det nok storsalg av toalettpapir igjen, for nå har han lagt ut en ny studie der han påviser fanteri rundt studien PAGES2K (2017), som er basert på Antarktis-proksyer.

Jeg skal gjøre en lang historie kort: Les hele hans gjennomgang her, og se hvordan han plukker jukset i filler. McIntyre skriver systematisk og tilsynelatende kjedelig, men vær så snill: Les ham nøye og bivån et nytt drap på jukseklimaforskningen, dokumentert opp og ned vegger (mye bedre enn se selv klarer å føre sin egen råtne databruk) så de ikke tør å saksøke ham denne gangen heller, bare luske seg diareplaget i skjul og starte de vanlige redningsaksjonene i MSM og det politiske støtteapparatet:

https://climateaudit.org/2019/02/01/pages2k-2017-antarctic-proxies/WUWT har omtalt saken her, men egentlig bare gjengitt McIntyres eget oppslag. Men en del av kommentarene på WUWT er herlige i all sin sardoniske konstatering av at "the usual suspects" er tatt på fersken igjen:

https://wattsupwiththat.com/2019/02/07/pages2k-2017-antarctic-proxies/

Vi må igjen stille spørsmålet: Når skal det institusjonelle maktapparatet skjønne at denne maskepien vil rakne skikkelig før eller senere?
 

11
Og i går kom altså Kent Andersen med en meget urovekkende analyse av "klimamakta bak makta":

https://www.document.no/2019/02/07/det-gronne-bermudatriangelet-en-skjult-maktstruktur/

Denne burde vært standardpensum for alle stortingsrepresentanter som ikke helt forstår hva de i klimaets hellige navn er med og godkjenner av ren selvskading, ofte til og med direkte miljøfiendtlig, på en rekke samfunnsområder. Det vil være veldig pinlig hvis norske gater må fylles med gule vester før naive stortingspolitikere forstår hva de er med på å rasere i det norske samfunn.


12
Som det framgår av virkeligheten beskrevet i startinnlegget, så finnes det 2 virkeligheter i den mainstreamstyrte klimaforskningen:

1) Rådata
Dvs. før de tukles med, men bare settes inn i sine tabeller slik man gjorde før i tiden.
Problemet for IPCC er at de rene måledataene fra store deler av verden da ikke samarbeider med deres klimamodeller, slik at modellene spriker stadig mer mot observasjonsdata etter som årene går. Her fra en tidlig påvisning av tilstanden i 2012, der man skal merke seg at spriket mot faktiske observasjoner er blitt verre fram mot 2019 siden modellene foreskriver stadig økende oppvarming mens observasjonene viser ingen signifikant oppvarming siden 1998:2) Etterjusterte, reviderte og modelltilpassede data, aka "tampered data"
Jfr omtalen av dette mangfoldet av triks og miks foran.

For å avsløre dette må man få tak i originaldataene og sammenholde mot juksterte data
Jeg har tidligere vist til en rekke eksempler fra mange steder i verden, der datatukling gjør at originaldataene knapt kan kjennes igjen.
En som meget fortjenstfullt har tatt etterprøvingsjobben for Japan er Kirye, som viser at midtvinters (januar) originaldataene ikke viser varming i Japan de siste 30 år i det hele tatt, tvert i mot en svak nedgang. I sterk kontrast til de manipulerte data som klimaindustrien leverer for de samme områdene - det er bare å gå inn i IPCC-oversiktene og sjekke.Hva da med hele vintrene i Japan? Ingen varmetrend der heller, slik det hevdes i de juksterte framstillingene:Hva da med alarmismen om at ekstremstormer ("tyfoner") har økt så mye pga. "global oppvarming"?
Neida, akkurat som vi har framvist bløffen om dette for USA tidligere, så ser vi en fallende trend også for Japan, her helt siden 1951:
Som en meget klimastudert kjenning sa forleden: "Hvor er denne klimakrisen, dere?! Er den fremdeles bare i de velkjente juksemodellene?"
Svaret er: JA


13
Jeg takker for å bli titulert "hedersmann", men må dessverre opplyse om at jeg har prøvd flere ganger å få inn artikler i Tromsøavisa Nordlys, men uten hell. Det er lokalavisa i Bodø, Avisa Nordland, som slipper inn artikler. I papirutgaven ser det imidlertid at de prefererer alarmister. Web-utgaven slipper inn alt jeg skriver - men dette kommer sjelden inn i papiravisa.

Jaja, i Tromsøavisa Nordlys har man kanskje et behov for å identifisere seg med Osloavisene, der man har vedtatt redaksjonelt at "klimafornektere" ikke får adgang i spaltene. Lenge leve den frie og opplyste journalistikken som stetter ytringsfriheten så godt!

14
frankolsen,

du tar opp et så viktig og betent tema her (systematisk og institusjonelt forsvart dataforfalskning) at jeg har laget en egen tråd rundt hvordan denne ulykkelige kvasivitenskapen har utviklet seg siden 1990: http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1138.msg9225;topicseen#msg9225
 

15
Vi har her på forumet linket til Kent Andersens artikler hos Document flere ganger, siden han er den i Norge som synes å ha skaffet seg best oversikt over hvordan klimaindustriens skjulte maktprosesser utfolder seg mer og mer både her til lands og internasjonalt.

I dag leverte han en ny analyse av utslagene av politikernes og storkapitalens samrørende klimaspill, med tittelen:

Det Grønne «Bermudatriangelet» – en skjult maktstruktur 


Her skriver han bl.a.:

"Norske husstander fratas alle alternative varmekilder som olje, gass og parafin ved lov, for å skape et strømmonopol, samtidig som hele Norge skal elektrifiseres – fra hver minste bil til den største oljeplattform. Og lommeboka di er gissel for hele svindelen. Dette synes kynikerne i Norsk Energi er så glimrende, at de har vedtatt en ny VISJON: «Norge skal ta en global lederposisjon som det første fornybare og fullelektriske samfunn i verden.»"

Les artikkelen og bli vettskremt av hva som foregår bak din uvitende rygg:
https://www.document.no/2019/02/07/det-gronne-bermudatriangelet-en-skjult-maktstruktur/

For dem som vil vite mer om hva forfalskede klimadata og meningsløse "klimatiltak" har medført av sosiale konspirasjoner og økonomiske og miljømessige villfarelser, så kan de lese også disse artiklene fra Kent Andersen:

https://www.document.no/2019/02/01/tord-lien-og-klimaindustrien-med-nye-skroner-om-vindmoller/

https://www.document.no/2019/01/30/fiffen-i-davos-resirkulerer-klimadommedag-igjen/

https://www.document.no/2019/01/20/klimaoppgjor-i-verdensbanken/

https://www.document.no/2019/01/03/klimakirkemotet-i-polen-kollekt-og-avlat-i-bytte-for-ingenting/

Pages: [1] 2 3 ... 114