Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Telehiv

Sider: [1] 2 3 ... 95
1
Trump har som kjent lenge drevet utagerende retorikk og trusler mot det faktum at USA taper i handelskonkurransen mot Kina. Det tidligere selverklærte frihandelsfyrtårnet USA griper oppsiktsvekkende nok nå til desperate tollrestriksjoner for å forsvare sin posisjon.Men USA taper også på andre arenaer enn mot Kina alene: e24 skriver f.eks nå at Kina de siste ti årene har investert for minst 318 milliarder dollar i Europa, tilsvarende 2.496 milliarder norske kroner. Dette er 45 prosent mer enn USA har investert i samme periode, ifølge en oversikt som Bloomberg har laget.

Rundt 360 europeiske selskap har blitt tatt over av kinesiske, fra italienske Pirelli til irske Avalon.
- I tillegg har kinesiske aktører delvis eller fullstendig tatt over minst fire flyplasser, seks havner, 13 fotballag og vindparker i minst ni land. 
- I Norge ble boreselskapet Awilco Offshore kjøpt av kineserne for 2,8 milliarder dollar i 2008.
- I Sverige ble Volvo Cars kjøpt opp av kinesiske Geely for 1,8 milliarder dollar i 2010.

Investeringene har fått EU til å heise det røde flagget.
Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron etterlyser nå en felles strategi mot Kina.
Frem til det blir tatt grep, slik det er gjort i USA og Australia, tror jeg Europa kommer til å tiltrekke seg store deler av kinesiske investeringer. Jeg forventer en regulering, men akkurat nå et Europa det fremste målet, sier Derek Scissors i American Enterprise Institute til Bloomberg.

2
Det er med den siste artikkelen til VG åpenbart at VG kjører en ren personforfølgelse rettet direkte mot Ola Borten Moe, der han subtilt mistenkeliggjøres og de 9 andre underspilles, altså denne artikkelen: https://www.vg.no/nyheter/i/m6d4PE/konfrontert-med-sexmelding-fra-hyttetur-postet-angrep-paa-venstre-grande-kort-tid-etter

Resett/Lurås viser imidlertid at VG unnlater å nevne tidspunktene for når de ulike ting ble publisert:
https://resett.no/2018/04/22/var-det-resett-eller-ola-borten-moe-som-bestemte-nar-sex-sakens-andre-fase-skulle-starte/

Det ligger noen agendaer i luften og svirrer, etter hvert  8)

3
Det må ha skjedd noe alvorlig galt med norsk MSM i forbindelse med #metoo-røyrsla: Alle etiske grenser for trakassering av menn, skyldige som uskyldige, er opphevet. For det eneste organet som faktisk klarer å gjengi Haga korrekt i overskriften er Resett, for de skriver som sant er hva Haga har sagt:
https://resett.no/2018/04/20/aslaug-haga-ber-sp-suspendere-hytteturdeltakere/

Resett skriver altså at: "Aslaug Haga ber SP suspendere hytteturdeltakere" (de var som kjent ti). Resten av media har snudd dette til "Aslaug Haga ber SP suspendere Borten Moe".
Utlagt: Legge ut en råtten sild som skal sende luktesignaler til publikum om hvem den skyldige er. Uansett klarer man på denne måten å skade en mann man ikke liker (feil parti, feil kjønn og feil kafebord i feil fylke).
 
Vi må bare fastslå: MSMs tendensiøse svineri med personjakt rundt "Vi vil ha fitta di" til Navarsete er helt analogt med den falske og skitne trakasseringen de bedrev mot Giske, nevnt i innledningen her.

Noen oppsummerende tanker:
Vi ser altså et nytt stygt personangrep på en enkeltperson som selv på det sterkeste benekter at han har noe med saken å gjøre, som åpenbart ledd i en målrettet hekseprosess mot utvalgte menn som sentrale MSM-redaksjoner har valgt seg ut som Prügelknabe i #metoo-røyrslas navn.
Hvordan har norsk presse kunnet synke til et slikt nivå? Vel, man kan ikke lenger dekke over det faktum at sentrale deler av norske MSM-redaksjoner nå styres av kvinner med en viss ideologisk bakgrunn pluss en mellomting (bøtteknotten fra Vaksdal), som så har fått #metoo-røyrslas velsignelse til å senke journalistplakaten til kronisk punghøyde når noen skal tas rotta på. Den tilsvarende tildekkingen og skjermingen av Trine Skei Grande står i en skrikende kontrast til det hele.

Fysjom. Nå vil vi ikke ha så mye mer av dette griseriet før #metoo-saken er komplett kompromittert.

PS: Også Aslaug Haga dras ned i denne gjørmen ved å bli så tendensiøst sitert, og burde protestert like sterkt som Borten Moe. Men da får hun vel "mannsbehandling" hun også - hun er tross alt uansett i feil parti ved feil kafebord i feil fylke, noe denne MSM-gjengen har bortimot ødelagt henne for før. 

4
150-200 millioner afrikanske innvandrere innen 30 år?
En artikkel hos HRS viser nå til reell forskning rundt (masse)migrasjon, og ikke spekulativt sludder rundt "klimaflyktninger". Ved å vise til en del sentrale forskere på befolkningsvekst, demografi, økonomiske incentivordninger m.m. - alt annet enn klimasludder - får vi et skremmende bilde av hva vi kan vente oss av enorme opportunistiske folkevandringer fra den minst utviklede og fattigste delen av verden og til Europa i tiårene foran oss:

https://www.rights.no/2018/04/150-200-millioner-afrikanske-innvandrere-innen-30-ar/

5
I påvente av at klimaalarmistene skal få tilbake livsmotet etter årets vinter, kan vi ta også en liten gjenoppfrisking av klimadebatten tilbake i 2010, da BBC spurte Phil Jones:

A - Do you agree that according to the global temperature record used by the IPCC, the rates of global warming from 1860-1880, 1910-1940 and 1975-1998 were identical?

Her er et par av figurene BBC la fram for Jones:


Phil Jones svarte da:
So, in answer to the question, the warming rates for all 4 periods are similar and not statistically significantly different from each other.

Resten av saken kan leses her: http://news.bbc.co.uk/2/hi/8511670.stm

Så kan man jo følge opp med å se på grafene for årene etterpå, helt til nå. Men det blir en annen debatt, der vi må kjøre inn nye grafer.
Syns uansett det var litt morsomt å gå gjennom denne historien en gang til, ref. at IPCC på basis av disse dataene allerede året før (i 2009) hadde lansert 150 mill. klimaflyktninger innen 2050. "Alt henger sammen med alt" som Gro Harlem Brundtland så rundelig vurderte verdenssituasjonen en gang.
 
6
Først, det er svært så lite nytt fra klimaalarmismesiden (det meldes om tilnærmet komatøse tilstander i den leiren etter fimbulvinteren over særlig den nordlige halvkule, men også lenger sør), så vi får fortsette å ta for oss av mer aktuelle og reelle verdenssituasjoner:

Krigsforbrytelsene mot Irak 2003-2010
Som kjent kjørte USA i gang sitt angrep på Irak i 2003 uten FN-støtte, ut fra at det hastet å redde befolkningen fra at Saddam planla bruk av kjemiske og andre masseødeleggelsesvåpen mot egen befolkning. I ettertid påvist å være ren propaganda fra amerikanske nyhetspåvirkere og et rent cover-up for en krigsforbrytersk invasjon i strid med folkeretten, og et rent innbrudd i irakisk oljeindustri der man uten videre tildelte det amerikanske selskapet Halliburton råderetten over de irakiske oljefeltene. Det helt utrolige var at visepresident Dick Cheney kom til det Hvite Hus i 2001 fra stillingen som direktør i dette selskapet!
Rent formelt: Invasjonen begynte uten eksplisitt tillatelse fra FNs sikkerhetsråd og var slik et brudd på FN-charteret. FNs generalsekretær Kofi Annan uttalte f.eks i september 2004 at krigen ifølge FN var ulovlig.

Amerikansk nyhetsbyrå igjen kilde for gasspåstander i Syria
En allianse av USA, Frankrike og Storbritannia, igjen uten formell støtte fra FN men selvsagt med en NATO-Stoltenberg i ryggen, kjørte nylig i gang diverse rakett/bombeangrep mot mål i Syria. Det amerikanske nyhetsbyrået AP skal ha vært hovedkilden for påstandene om gassangrep i byen Douma.


Det istykkerbombede Douma - men gassangrep?!

Men nå kan det altså vise seg at også dette gassangrepet aldri fant sted. Nyhetsreporter John Pearson fra den amerikanske TV-stasjonen OANN reiste til Syria og intervjuet lokalbefolkningen i Douma. Der kunne øynevitner fortelle at de verken så, hørte eller luktet klorgass, jeg siterer fra en artikkel i Resett nå: 

"Grusomme bilder av døde barn og voksne med skum rundt munnen ble spredt i de fleste nyhetskanaler verden rundt 7. april i år. Det angivelige angrepet i Douma skal ha vært en cocktail av klorgass og sarin, droppet ned over byen med fly.
Journalister fra det amerikanske nyhetsbyrået AP hevdet de snakket med øyenvitner både i Douma utenfor Damaskus og i Nord-Syria. Ifølge AP skal mennesker ha ropt «klor, klor», før de segnet om.
– Gassen var så sterk at folk fikk problemer med å puste flere hundre meter unna, skal kilder ha fortalt nyhetsbyrået AP.

Men nå kan det vise seg at gassangrepet aldri fant sted. Nyhetsreporter John Pearson fra den amerikanske TV-stasjonen OANN reiste til Syria og intervjuet lokalbefolkningen i Douma. Der kunne øynevitner fortelle at de verken så, hørte eller luktet klorgass.
– Jeg har ikke sett eller hørt at noen ble skadet som følge av et gassangrep. Jeg tror det er et show og ikke ekte, sier mannen i intervjuet med OANN.

Pearson sier i reportasjen at han hadde intervjuet et titalls personer og at ingen hadde sett noe som tydet på at det var et gassangrep i nærheten.
– Ingen av de jeg snakket med hørte eller så noe som helst. De så at det ble snakket om på TV, men ingen øyenvitner som oppholdt seg hvor det angivelige gassangrepet skal ha funnet sted har sett noe, sier Pearson."


Vel, dere kan se mer av argumentasjonen øverst på siden i denne linken:
https://resett.no/2018/04/20/lokalbefolkningen-i-douma-hevder-gassangrep-aldri-fant-sted/


7
Det lille afrikanske kongeriket Swaziland bytter navn til Kongedømmet eSwatini. Første statsnavn tilpasset dataalderen?Uansett, Kong Mswati III annonserte navnebyttet under landets feiring av 50 år med uavhengighet fra Storbritannia. Til dette trengte han ikke å spørre noe storting, for Kong Mswati III er en av Afrikas siste nær eneveldige konger*. Han kritiseres ofte (merk: fra utlandet) for at han bruker det fattige landets ressurser til å finansiere sin egen luksuriøse livsstil

*Etter tradisjonen styrer kongen sammen med sin mor (Indlovukazi, direkte oversatt "Store hunnelefant")

Spesielt har ritualet der kongen velger seg ut stadig nye dronninger fått oppmerksomhet:
Hvert år danser Swazilands jomfruer toppløse for kongen, og synger sanger med tekster som «vi vil ikke ha politiske partier i Swaziland» og «jeg er jomfru, vær snill å sjekke at jeg er ren.» Tradisjonelt har kongen plukket seg en brud fra de opptil 80 000 dansende kvinnene. .
I 2013 hadde Mswati III 13 dronninger. Nå skal tallet ha økt til 15.

Det store spørsmålet her på forumet vil selvsagt likevel være:
- Hvor står Kong Mswati III klimapolitisk?
- Har Norge vært inne med velvillige og målrettede (sic) "klimamidler" her allerede? For her er nok midlene i like trygge hender som i regnskogen, vil jeg tro.
- Kunne det evt. vært lurere om Norge her bidro med litt mer målrettet bistand enn "klima", jfr at rundt 39 % av landets voksne er smittet av HIV/AIDS.

Sist, men ikke minst: I disse #metoo-tider må vel eSwatini være det nær perfekte tilbaketrekningsland for norske politikere med tilbøyeligheter, ja, kanskje bedre og rimeligere å kjøpe seg en posisjon her enn i FN, NATO, Verdensbanken, Regnskogsfondet, egne freds- og klimainstitutt betalt av den norske staten, osv.?
Med HIV-rate på 39% kunne dette kanskje til og med virket litt oppdragende og redusert frekvensen av åkerrulling o.l.?   

Link: https://www.dn.no/nyheter/2018/04/20/0526/Utenriks/swaziland-bytter-navn

8
Det har vært reist tvil om at det kan være sant hva IPCC faktisk har prestert å finne på i sine rapporter om "klimaflyktninger", bl.a. de 150 millioner "klimaflyktninger" verden ville oppleve innen 2050. Vel, det begynner å haste skal man nå disse "settlede" vitenskapelige målene: Som kjent er det ikke påvist noen reelle klimaflyktninger ennå, når man har gått saken nærmere etter i sømmene. Man har f.eks lenge kjørt på at øystaten Tuvalu ville synke i havet grunnet sterkt økende havnivå. Statens leder har visst fått en del penger til å evakuere også. Årets siste målinger viser imidlertid et økt areal for øyene over de siste tiårene. Som bl.a. Mørner i årevis har blitt hånet for å hevde av det klimaortodokse IPCC-miljøet.   

Vel, tilbake til 2009. Da IPCC kom med sine 150 millioner klimaflyktninger, hengte Kirkens Nødhjelp seg begeistret på og så sin verdi stige i takt med flyktningemillionene. De klarte også å beregne at Norges andel ut i fra størrelse på pengebingen og historisk ansvar ville være på 0,4 prosent, altså 600 000 mennesker som vi måtte ta imot og redde fra "hjemmeklimaet" deres.


Eksempel på fotodokumentasjon av klimaflyktning

Dagbladet ble ikke mindre begeistret for mulighetene til å redde verden fra IPCCs vitenskapelig funderte klimaflyktninge-åsgårdsrei og la ut denne artikkelen (slik at ikke noen atter en gang tror dette er noe jeg har funnet på):

https://www.dagbladet.no/nyheter/ma-ta-ansvar-for-600-000-klimaflyktninger/65178697

Dagbladet legger til og med stolt ut en "faktaboks" for IPCCs vitenskapelige beregning av 150 millioner klimaflyktninger innen 2050, jfr. samme type faktaboks man la ut for nedsmeltet Himalaya allerede i 2035. Vitenskapen må som kjent ut til den innerste krok av det uvitende folket.
Yiiiihaaaaa!

 

9
Jeg skynder meg å fortelle at vi går mot et helt regulært lemenår som oppleves med en del års mellomrom her til lands, før klimaalarmistene får kokt opp sitt alternative narrativ om at en "unprecedented" vekst i antall lemen, ja helt "unormalt" mange nye lemener sett av turgåere, KAN skyldes klimaendringer (menneskeskapte), og KAN være et tegn på mer alvorlige forandringer i naturen (menneskeskapte), osv. You wait and see; så snart forskningsrådet har delt ut noen nye kroner til en ny doktoraspirant i lemenkatastrofeklimaforskningsanalysespekulasjon så vil dette komme med store oppslag på forskning.no. Første kildematerialet vil selvsagt være basert på bunnsolide vitneobservasjoner fra selveste marka der ute. Lille Ole kommer trolig til å bitt i fingeren av et illsint lemen han ville pirke på, som da vil bli tolket til at "klimaendringer KAN ha gjort lemen psykisk ustabile og KAN bli farlige for små barn".

Joa, vi har å glede oss til her også: Forumets hederspris KAN gå til første person som linker til årets første klimaidiotartikkel om lemen. Men i virkelighetens verden så hadde vi kjent som siste "lemenår" i 2011. Vi hadde også den gangen bekymrede lemenklimafjotter på plass, men jeg tror årets fjotter vil komme til å overgå alle tidligere.

Link: https://www.adressa.no/nyheter/trondelag/2018/04/18/Kan-g%C3%A5-mot-nok-et-lemen%C3%A5r-16504302.ece

10
Venezuelas har verdens største oljereserver men også oljeproduksjonen er rammet av landets brede sammenbrudd og er nå nede på 1,6 mill. fat/dag. Norge produserer i sammenligning litt over 2 mill. fat/dag (olje, NGL og kondensat). Venezuelas oljeproduksjon er dermed nå på det laveste nivået siden midten av 1980-tallet. Siden februar 2016 har produksjonen falt med 35 prosent, og det er ikke urimelig å anta at produksjonen kan være nede på 1 mill fat/dag i løpet av høsten.
Landet har fire raffinerier og tre av disse ser p.t. ut til å måtte stenge. Ifølge IMF har den en gang så lovende søramerikanske økonomien blitt redusert med 50 prosent i løpet av noen få år."Skitten olje"
Norge har en av verdens minst miljøskadelige oljeindustrier, både rent petroleumskjemisk og også driftsmessig, og det hadde vært bra for miljøet om norsk oljeproduksjon kunne erstattet bl.a. den venezuelanske. For de eneste som kan glede seg over sammenbruddet i Venezuela er de som bekymrer seg over at oljen fra Venezuela er svært tung med et høyt svovelinnhold. For å gjøre den salgbar i det internasjonalemarkedet må den derfor først tynnes ut med lettere olje importert fra for eksempel USA. Men landet har ikke lenger penger til dette. Man er i flere utvinningssammenhenger også avhengig av relativt avanserte kjemikalier (inhibitorer) landet ikke produserer selv, med samme økonomiske problemstilling. Vi kan se på noen årsaker:

Oljepampene utenfor politisk kontroll - statlig vekslingssystem feiler
Landets regjering har mistet politisk kontroll over det statlige oljeselskapet PDVSA, der toppene driver sin egen "motkultur" og korrupsjon. Seriøse fagfolk har derfor forduftet til utlandet særlig det siste tiåret. Det totale tallet på ansatte i landets statlige oljeselskap PDVSA var i 2016 146.000.

Da oljeprisene begynte å falle sommeren 2014 fikk regjeringen problemer. Men den fallende oljeprisen kan ikke tilskrives skylden for alle landets problemer. De økonomiske problemene preget Venezuela allerede da oljeprisen lå på godt over 100 dollar. En sentral årsak til Venezuelas problematiske økonomi er det statlig regulerte vekslingssystemet for landets valuta bolivar. Dette ble innført av daværende president Hugo Chávez i 2003. Målet var å hindre kapitalflukt og beskytte nasjonal industri og kjøpekraft, og bakgrunnen var en nasjonal økonomisk sabotasje åpenbart støttet av USA men "offisielt" utført av tidligere oljeindustrieliter og deler av næringslivet. Deres formål var å legge press på Chavez-regjeringen og få dem fjernet.

Økonomien ble kraftig svekket som følge av sabotasjen. Men med vekslingskontrollen begynte pilene å peke riktig vei; i flere år pekte økonomiske indikatorer oppover og landet var i kraftig vekst. Men sensommeren og høsten 2014, samtidig som oljeprisen falt, ble det i Venezuela lukrativt å spekulere i statssubsidierte dollar rettet mot importsektoren som er helt vital for økonomien i landet: Venezuela er driftet på å eksportere olje og importere alt annet.

Spekuleringen foregikk på flere måter. Det kunne for eksempel skje gjennom at bedrifter søkte om og fikk subsidierte dollar uten faktisk å importere varer, eller at varer ble solgt til svartebørspriser i Venezuela eller smuglet til Columbia. Statlige subsidier av bensin og basisvarer gjorde denne handelen ekstra lukrativt, samt at de økonomiske sektorene som ikke ble tilgodesett med statssubsidierte dollar presset prisene på svartebørsmarkedet opp. En omfattende svartebørsbasert valutaøkonomi vokste frem og inflasjonen økte, til en ond spiral nå kjører landet stadig mer i grøfta:
- Den venezuelanske bolivaren har kollapset helt fordi myndighetene, i desperate forsøk på å få tak i mer penger, har latt seddelpressen gå, som bl.a. The Washington Post har skrevet utfyllende om
- På svartebørsen har kursen falt 99,1 prosent mot amerikanske dollar siden starten av 2012, ifølge samme avis.
- Samtidig er landet i ferd med å gå tom for dollar, og siden Venezuela ikke selv har seddelpresse, er resultatet ironisk nok at Venezuela ikke har råd til penger.
- Antallet oppsigelser har skutt i været i 2018. Noen steder har personalkontorene på anlegg stengt – og hengt opp skilt der det står: «Vi tar ikke mot oppsigelser».
- Noen arbeidere har ikke lenger råd til å reise til arbeidsplassen. Transport kan koste opp til 55.000 bolivar – som bare utgjør 10 cent, men det er så mye som arbeidere tjener på en dag.

Oppsummert
Manglende investeringer, problemer med å skaffe nok elektrisitet, skyhøye kostnader man ikke har klart å få ned når oljeprisen falt samt driftsproblemer har alle vært bidragsytende faktorer til krisen.
En feilslått vekslingspolitikk har også bidratt. Som eksempel på det skakkjørte landet har man kunnet se bilder av opptøyer, tomme butikkhyller og rasjonerte varer.
Blant annet har man måttet bytte olje med dopapir med en av sine få gjenværende allierte, Cuba.
Det politiske sammenbruddet har medført at det ikke er mulig å få inn utenlandsk kapital eller utenlandske oljeserviceselskaper til å drive oljesektoren bedre.

Unntakstilstand, strømrasjonering, mat- og medisinmangel, fallende oljeinntekter og skyhøy inflasjon er bare noen stikkord fra de siste årenes mediedekning av situasjonen i landet. Samfunnsvitere er derfor stort sette enige om at før man kan begynne å diskutere økt oljeproduksjon i Venezuela, må a) den politiske krisen, b) den sosiale krisen og c) krisen i industrien løses. Og man må d) få tilbake folk med kompetanse fra utlandet.


11
Generelt / Sv: Acer
« på: 18.04.2018, 14:17:53 »
Hydro uttrykker nå bekymring for at gigantkabelen NorthConnect til Skottland vil gi både pris og system-problemer.

Link: https://e24.no/energi/stroem/hydro-frykter-ny-gigantkabel-vil-gi-hoeyere-stroempris/24313213

12
Norge er i en unik situasjon for elbiler i den vestlige verden: En rekke avgiftsfritak og andre fordeler har gjort at salget av elbiler har steget sterkt i flere år.
Men hva skjer når det begynner å spises i disse fordelene?
I disse dager kjøres det nemlig fram diverse planer om å begynne å beskatte elbiler med både bompenger og fjerne diverse goder på den andre siden. Overrasket?Oslo har jo lenge sett etter flere fiskalinntekter, og denne uken ble det vedtatt at takstene i bomringene reduseres, men det innføres samtidig toveis innkreving.
Og fra og med mars 2019 er det slutt også for elbilistene i Oslo-regionen. Da må de betale for seg. 56 nye bomstasjoner skal opp, og elbilistene slipper ikke lenger unna. Det er Oslopakke 3 som ligger til grunn for den massive økningen i bompenger, en avtale mellom Oslo kommune, Akershus fylkeskommune og staten. Totalt øker regningen for bilistene med én milliard kroner – selv om en enkeltpassering altså blir billigere.

Link:
https://www.nrk.no/ostlandssendingen/70-kroner-i-bompenger-for-elbiler-1.14001977

Ellers har det jo åpenbart vært et underliggende ønske mange andre steder i landet også om å få tak i mer elbilavgifter enn hittil. I fjor høst kunne vi lese om følgene av at fra 1. januar 2017 åpnet regjeringen for at kommunene kunne velge å ta betalt for parkering av elbiler. Mange innførte umiddelbart full betaling. Det har dermed oppstått stor forvirring for forbrukerne, og man jobber nå febrilsk på etterskudd for å lappe dette sammen til en mer helhetlig og tydelig pakke.
https://elbil.no/ny-elbil-regel-i-2018-maks-halv-takst-for-parkering-ferge-og-bom/

Neste skritt, når elbilene er mange nok, er selvsagt at man påberoper seg at elbiler nå er blitt "helt vanlige biler" og at alle gjenværende lettelser også må vekk.
Spørsmålet er da hvor mye vi begynner å tape vekst i elbilsalget? USA med sin enorme bilpark, men uten statlige goder for elbilene, er jo i den andre ekstreme ytterkant for utbredelse av elbiler:
13
De som har fulgt med videre i MSMs reaksjon på Stephansens betimelige og ytterst pinlige avsløring av en unisont tendensiøs framstilling av Giskes deltakelse i en samling for GODT VOKSNE stortingsrepresentanter som har AUF-bakgrunn, har nå kunnet studere hvordan organ etter organ har famlet seg fram til en unnalurende bakdør for å sno seg bort fra eget griseri.

Det er lenge siden jeg har sett noen ta disse kvasimoralske stimfiskene så grundig i et så åpenbart misbruk av journalistplakatens dyder, med så pinlige retretter til følge.

14
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 18.04.2018, 08:42:34 »
Hold kjeft med dette klimatytet og prøv heller å finn meningen med  livet;

https://www.youtube.com/watch?v=_hkngjEgHgk

Dette forumet er faktisk opprettet for å diskutere rundt "klimatytet". Det som preger hele klimadebatten er at der er ingen fasit på en rekke områder - ikke engang for de tyngste på feltet, og det råder følgelig stor usikkerhet rundt en rekke estimater og hypoteser. Et sprik på for eksempel 5 grader C for klimasensitivitet (som er kritisk faktor i klimamodellenes output) tilsier at de som tar opp ulike tema for å stille spørsmål rundt alle disse usikre forholdene, bør derfor omgås med et minstemål av respekt og dannelse.

PS: Vedlagte video gjør opp for det meste  8)

15
Her må det for en gangs skyld deles ut kred til en ærlig reporter: Journalisten Erik Stephansen i Nettavisen (han nevner til og med at også Nettavisen ble med på denne stinkende saken) tar et saftig oppgjør med en av de siste dagers mest skitne medieprosesser mot Trond Giske:


Den siste ærlige journalist?

Stephansen tar tyren ved hornene, og spør:

"Var virkelig Trond Giske på AUF-fest?"

Han svarer selv:

"Spoiler-alert: Nei, han var ikke det. Han var på en årlig middag for eldre, tidligere AUF-ledere. I kjellerstua på Stortinget."

Jeg blir faktisk litt uvel av å lese det Stephansen avdekker her:
Hvordan skal et evt. HELT skikkelig menneske skulle kunne forsvare seg mot noe så bedritent og forjævlig utpønsket som det som avdekkes her?

Les Stephansens artikkel grundig og bli like uvel som jeg ble:
https://www.nettavisen.no/meninger/erikstephansen/var-virkelig-trond-giske-pa-auf-fest/3423439203.html

Sider: [1] 2 3 ... 95