Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Petter B

Sider: [1] 2
1
Media og politikk / Sv: Samletråd for sensurerte kommentarer
« på: 19.09.2018, 22:46:43 »
Denne ble sensurert fra http://www.klimarealistene.com/2018/09/01/global-temperatur-august-2018/

"Jeg synes fortsatt et er rart at dere mener at det ikke har blitt varmere. Kilden deres sier at det blir ca 1,3 grader varmere pr 100 år.
Det står ingen steder at IPCC sier det ikke har blitt varmere - og om de hadde det så har uansett temperaturen øket merkbart siden den gang. Og kan dere komme med en nyere versjon av grafen med modeller og observerte data? Modellene har blitt bedre og grafen ser veldig gammel ut"

Ganske lav takhøyde får en si

2
"Update: It’s been said in comments this is from Hurricane Katrina in 2005 or Ike in 2008, rather than Florence in 2018"

Hvem snakker om "fake news" her?

3
Angående de bildene av han på dypt vann. Det er da ganske naturlig å ta bilder / film fra et sted med litt grunnere forhold. Det kan se ut som om de står på en type plarrform eller brygge.

Det blir ikke mindre dypt i elven selv om man sitter i en båt...

4
Bra dette kommer frem i lyset (igjen) etter #metoo.

Men husk at det nødvendigvis ikke bare er i FN de har svin på skogen.  Alle politiske retninger og trosretninger har vel fått (fortjent) sin dose...

Å feie under teppet burde bli olympisk øvelse - med Siv og Erna som naturlige davoritter :-) Trine feiet ikke noe under teppet, hun skrøt heller på seg en tur i åkeren...

5
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 30.08.2018, 22:12:27 »
Hehe. Jeg er ikke nybegynner i logisk og rasjonell tenking. Jeg kjenner også veldig godt til to diskusjonsteknikker:
1. Den berømte hersketeknikken med å motparten nybegynner
2. Komme med digresjoner svare på noen helt på viddene langt unna det som var spøsmålet

Da tar jeg en 1:Om du ikke forstår utsagnet mitt kan du jo bare spørre om jeg kan klarlegge?

6
Viktige klimatema / Sv: DET ER SOLEN!
« på: 30.08.2018, 08:57:38 »
Det virker litt motstridende dette her:
"Ingen indikasjon på at CO2 styrer temperatur (det er motsatt)."

CO2-konsentrasjonen øker, det er det ingen uenig het om.

Temperaturen øker altså og får CO2-konsentrasjonen til å øke. (Det skal ta ca 1 år fra at temperaturen øker til CO2 øker.) Men det påstås at temperaturen ikke har økt på ca 20 år. Da får ikke jeg det til å stemme med at CO2-konsentrasjonen har økt merkbart i samme periode

7
Generelt / Sv: CO2 gjør oss tykkere!
« på: 29.08.2018, 09:37:34 »
Nå er det veldig lenge siden man har funnet ut at med øket CO2-innhold i luften så blir avlingene større men mye mindre næringsrike. Det er tydeligvis smart innimellom med en påminnelse.

Og ja; det kan fort være veldig forferdelig.

8
Sånn. Nå ble det "ingen økning av temperaturen". Vanskeligere var det ikke

9
Media og politikk / Sv: Biskop Samset rir igjen
« på: 01.08.2018, 14:51:27 »
Jada :-) Men husk at det er vel så mange analfabeter hos "klimafornekterne". Bare sjekk hva han Jødal lirer av seg av uvesentligheter og svada på Klimarealistenes sider i tide og utide. Aaslid, Jødal og Ellestad blir nærmest nyttige idioter i klimasaken uten troverdighet andre steder enn i sitt eget ekko-kammer.

Jeg kan godt legge til at jeg - selv om jeg er (litt) "klimahysteriker" finner f.eks. Al Gores film tåpelig dårlig. Sånn for å vise at jeg ikke har skylapper.


10
Media og politikk / Sv: Biskop Samset rir igjen
« på: 01.08.2018, 12:53:54 »
Jeg så Benestad forleden dag, tror det var på TV2, der han også så klare koblinger mellom noen varme sommerdager og "klimaendringer".
En stakkar må spørre: Hvorfor var ikke disse skrotnissene på plass i vinter da vi hadde flere unormalt kalde måneder?

Jeg er enig i at Samset - og andre - kan være litt "trigger-happy" noen ganger. Men jeg tror nok enkelte debattanter som f.eks. Geir Aaslid (om man kan i det hele tatt kalle ham en debattant) også havner i den kategorien. Han latterliggjør alt om varmere klima bare han ser et bilde av en snøhaug.

11
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 16.07.2018, 08:24:11 »
Om det var et tilsvar til hva jeg skrev om Klimarealistene viser det klart mangelen på evnen til å forstå hva som står skrevet.
Om ikke så er det vel feil tråd å ta opp denne hockey-kølla i.

12
Aktører og hendelser / Sv: Klimarealistene
« på: 15.07.2018, 07:40:49 »
Jeg har lyst å ta opp tråden igjen om hvordan Klimarealistene (Geir Aaslid) opererer.
Inntil for et par-tre uker siden gikk det an å poste sine meninger på bloggen deres. Når mam kom med sanne opplysninger som Aaslid ikke forsto eller han forsto at han ble satt fast i en diskusjon så slettet han innlegget eller endret på det. Henvisninger til at kildene hans viste stikk motsatt av hva han konkluderte med fikk av en eller annen grunn stort sett stå.
Nå har han begynt å forhåndssensurere innlegg (!) Kritiske innlegg slipper knapt igjennom.  De som slipper gjennom er innlegg han tydeligvis ikke forstår er kritikk eller et innlegg han kan skrive et svar på kjapt. De få svarene han kommer opp med er helt på viddene. Om det kommer inn få kritiske innlegg (det vet jo bare Aaslid) er det kanskje fordi Aaslid kveler det som kan kaller debatt og ingen gidder å poste noe kritisk.
PS! Jødal stiller i samme kategori angående kildetolking. Se innlegget hans om utdødde arter og titt på kildene han henviser til...

13
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 11.07.2018, 22:23:25 »
Det var rart. Forfatterne av kildene du nevner har jo null kredibilitet blant noen oppegående tenkende mennesker.  Men om du er på det nivået får du bare være der

14
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 11.07.2018, 18:23:38 »
Spørsmålet var hva de ikke har forstått, ikke hvorfor

15
Aktører og hendelser / Sv: Komiske ALIas Emeritus
« på: 09.07.2018, 18:01:46 »
Nå skal jeg bare si at om du ikke vet at "å spise noen til frokost" er et uttrykk for at man er en annen overlegen beviser akkurat det.

Sider: [1] 2