Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - PetterT

Pages: [1] 2 3 ... 41
1
Andre emner enn klima / Re: Corona igjen
« on: 27.03.2020, 21:02:38 »
Flere og flere rapporterer at Kinin hjelper mot Corona-virus.  Det rapporterte The Lancet allerede i 2003:

‘The Lancet’ (2003) Praises Chloroquine for Treating Coronavirus
https://principia-scientific.org/the-lancet-2003-praises-chloroquine-for-treating-coronavirus/

The Lancet:
Effects of chloroquine on viral infections: an old drug against today's diseases
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(03)00806-5/fulltext
Summary
Chloroquine is a 9-aminoquinoline known since 1934. Apart from its well-known antimalarial effects, the drug has interesting biochemical properties that might be applied against some viral infections. Chloroquine exerts direct antiviral effects, inhibiting pH-dependent steps of the replication of several viruses including members of the flaviviruses, retroviruses, and coronaviruses. .........

Medisinen er billig og lett tilgjengelig.
Hva er det myndighetene somler med?


Starter internasjonal koronastudie i Oslo
Norge er første land ut i en stor internasjonal studie som skal prøve ut lovende behandlingsmetoder for pasienter som er blitt syke av koronaviruset.
https://www.nrk.no/norge/starter-internasjonal-koronastudie-i-oslo-1.14963836

Myndighetene leser opplagt og helt sikkert KD, og har tatt oppfordringen  8)

2
Viktige klimatema / Re: Jordvarmens betydning
« on: 26.03.2020, 09:31:01 »
Selv permafrosten er ikke spesielt kald; nær 270 Kelvin. Se fig. 10 i denne alarmist-artikkelen (som selvsagt ber om mer penger pga AGW): https://www.nps.gov/articles/permafrost-geomonitoring.htm
Utgangspunktet for flat-jord-kald-sol-"energibudsjettet" om at solen bare varmer opp til 255 K (-18 C) med sine 161 W/m2, og at "drivhuseffekten" gjør resten er derfor FEIL, FEIL, FEIL. Utgangspunktet for soloppvarming bør være 273 K, og med 33 K "drivhuseffekt" i tillegg "koker kloden". Haltbrekken: "Vi må slutte å koke kloden". Prof. dr. James Hansen NASA GISS: "The oceans will boil". Ren demagogi og skremselspropaganda. "Energibudsjettet" må reklalkuleres.

3
Andre emner enn klima / Re: Corona igjen
« on: 25.03.2020, 20:56:03 »
Flere og flere rapporterer at Kinin hjelper mot Corona-virus.  Det rapporterte The Lancet allerede i 2003:

‘The Lancet’ (2003) Praises Chloroquine for Treating Coronavirus
https://principia-scientific.org/the-lancet-2003-praises-chloroquine-for-treating-coronavirus/

The Lancet:
Effects of chloroquine on viral infections: an old drug against today's diseases
https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(03)00806-5/fulltext
Summary
Chloroquine is a 9-aminoquinoline known since 1934. Apart from its well-known antimalarial effects, the drug has interesting biochemical properties that might be applied against some viral infections. Chloroquine exerts direct antiviral effects, inhibiting pH-dependent steps of the replication of several viruses including members of the flaviviruses, retroviruses, and coronaviruses. .........

Medisinen er billig og lett tilgjengelig.
Hva er det myndighetene somler med?4
Viktige klimatema / Jordvarmens betydning
« on: 23.03.2020, 20:45:13 »
Vi har tidligere blitt gjort oppmerksom på Zoe Phin av stjakobs her:
What global warming?
http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1138.msg11700#msg11700

Zoe har mye interessant på bloggen sin https://phzoe.com/author/phzoe/, ikke minst hvilken betydning jordvarmen kan ha:

Measuring Geothermal – A Revolutionary Hypothesis
https://phzoe.com/2020/02/13/measuring-geothermal-a-revolutionary-hypothesis/

It appears that everyone in geophysics already knows the truth. It’s only climate “scientists” who think greenhouse gases raise temperature, and without them the surface would be ~-18°C. Nope, without GHGs or even the Sun, it would be at least 0°C.

Innertier fra Zoe, midt i flat-jord-kald-sol-diagrammet til IPCC, Kiehl&Trenberth, m.fl.
"Tilbakestråling" som er dobbelt så sterk som solen er feil, feil, feil.
"It is dead, but it won't lie down"

5
Viktige klimatema / Re: DET ER SOLEN! og skyene
« on: 16.03.2020, 22:41:42 »
Solen gir basisoppvarming og skyene bidrar til variasjon.
Usikkerheten i å anslå skyenes virkning er 870 ganger større enn en antatt teoretisk virkning av CO2.  Det er dermed ikke mulig å detektere virkningen av CO2.

Uncertainty In Natural Climate Forcing Is 870 Times Larger Than CO2 Forcing – A CO2 Signal Is Thus Not Detectable
https://notrickszone.com/2020/03/16/uncertainty-in-natural-climate-forcing-is-870-times-larger-than-co2-forcing-a-co2-signal-is-thus-not-detectable/

Clouds regulate Earth’s climate. New studies suggest uncertainty in clouds’ surface radiative effects reach 17.4 W/m² per year (±8.7 W/m²/year). Total CO2 climate forcing is said to be just 0.02 W/m² per year. The difference in these magnitudes preclude detection of a CO2 signal in climate forcing.


6
Oi, det var jeg ikke klar over.
Ja da kan vi fokusere på klimasaken igjen.

7
Komiske ALIas Emeritus kritiserer at jeg bruker enkeltpersoner som eksempler på "vannmeloner" (grønne utenpå og røde inni).
Sitat Emeritus:
Quote
Så du svarer med en ny enkeltperson

Enkeltpersoner har hatt stor betydning i løpet av historien.  "Den som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den".
Eksempler: Jesus, muhammed, Marx, Lenin, Hitler, Mandela, Maurice Strong,+++++
Mange politikere sier ikke rett ut hva de mener og hva som er deres hensikter, men det skinner igjennom når de hyller kommunist-Kina som forbilde i klimasaken.  Strong flyktet til Kina til slutt, og Figueres var leder for UNFCC.  Leder for UNFCC er ikke bare en enkeltperson, men har stor innflytelse.  Som Gro Harlem Brundtland:  "Vi har ikke lenger kontroll med hva folk blir fortalt", - heldigvis.

Her er en ny enkeltperson, også fordekt vannmelon?:
In Appeal to Hard Left, Bloomberg Praises Chinese Communism
https://nymag.com/intelligencer/2019/12/michael-bloomberg-china-pbs-climate-xi-dictator.html8
Her har du vannmelonen Figueres, som ble erstattet av vannmelonen Solheim, som ble avsatt pga for mye flyskam:
https://www.cnsnews.com/news/article/barbara-hollingsworth/un-s-top-climate-official-goal-intentionally-transform-economic-0

9
Ofte lurer jeg på hvorfor jeg gidder å svare komiske ALIas Emeritus sin hitling og andre ufine debatteknikker, for jeg har bedre ting å foreta meg, men her er litt:

Emeritus:
Quote
Denne udokumenterte påstanden din om at de som generelt har en viss tillit til klimavitenskapen er sosialister og antidemokrater rakner jo allerede i første sving.

Vel, her er første sving:
UN Appointed Climate Science Team Demands The End of Capitalism
A team of scientists appointed by the United Nations has reported that a free market system cannot provide the economic transition required to defeat climate change.
https://wattsupwiththat.com/2018/08/29/un-appointed-climate-science-team-demands-the-end-of-capitalism/

.. og det er mye mer i de neste svingene, f.eks. de som vil ha Kina-kommunisme for å redde verden fra klimakatastrofe pga CO2, mens Kina har planlagt mer enn 4 ganger mer CO2-utslipp enn nå, ikke minst fra alle kullkraftverkene de bygger både i Kina og andre land.

For øvrig har jeg sagt min mening om sensur internt til KD.com redaktør.

10
Det er vannmelonene (grønne utenpå og røde inni) som foretrekker totalitære styringssystemer.
Hitler og nazistene var "grønne", se https://www.minervanett.no/var-nazistene-gronne/140594
Forsøket på "hitling" fra Emeritus blir like dumt som å basere en kvasivitenskap på en modell hvor jorden er flat, se
Skinner solen på hele eller halve jorden?
https://www.klimarealistene.com/2019/07/27/skinner-solen-pa-hele-eller-halve-jorden/ 

11
Sitat Telehiv:

Quote
Ingen ekte leder og maktmenneske forsvinner frivillig på den måten. Og det er tøys at det kan være til "det beste" for partiet uten å ha anelse om hvem som blir hennes etterfølger. Eneste logiske forklaring er at det enten har vært et meget alvorlig internt opprør (etter det VG skrev om leder-striden), eller at det har kommet  nye urovekkende opplysninger om Grande.

Jeg tviler sterkt på det siste. Hun har gjentatte ganger blitt bedt om å trekke seg, men så gikk hun til det ekstraordinære skritt å handle statsrådsposter i bytte mot "lojalitet" på landsmøtet, og det i seg selv er en handling som etter mitt syn er minst like ufjølg som hendelsen i kornåkeren. Når så dette har kommet ut kan en forvente et enormt press fra hele partiorganisasjonen. Og da var det enten eller, slik hun har kjørt i det siste ville det være uutholdelig for henne å trekke seg som leder og samtidig ha ledende roller, eller å fortsette på Stortinget. Så det er i hvert fall ikke nødvendig å tro at enda en skandale er på gang for å forklare hennes avgang, i det hele tanken på å be sine utfordrere om at "du skal få lov å bli statsråd hvis du er grei på landsmøtet..," gir begrepet politisk hestehandel et helt nytt meningsinnhold. Et parti og en regjering skal velge statsråder basert på hva de kan og ikke kan, ikke om de vil tilfredsstille helt andre og ikke saklige hensyn i en partipolitisk maktkamp. Juridisk minner dette om en utroskapshandling der en salgssjef selger noe til strekt redusert pris mot løfte om å oppnå en personlig fordel.


Stemmer dette, at Raja og Rotevatn har latt seg kjøpe, så er ikke de bedre enn "æ-vil-ha-kar-i-åkeren-grandiosa".  De må også presses til å trekke seg.  Rotevatn fra FN-stillingen i UNEP også, men korrupsjon i FN er vel normalen.

12
Viktige klimatema / Re: DET ER SOLEN!
« on: 02.03.2020, 16:01:21 »
Kortbølget solinnstråling til jordoverflaten har økt mer enn langbølget utstråling på grunn av mindre skydekke siden 1980-tallet, og det forklarer den siste tids "katastrofale" globale oppvarming og "klimakrise". 
Det er solen og skyer, ikke AGW.

New Study Asserts Cloud Cover Changes Drove The Post-1980s Solar Radiation Increase Important To Recent Warming
https://notrickszone.com/2020/03/02/new-study-asserts-cloud-cover-changes-drove-the-post-1980s-solar-radiation-increase-important-to-recent-warming/

Using NASA’s MERRA-2 radiation data, scientists find shortwave radiation (SW) has been rising since the 1980s. The SW increase has been larger and faster than longwave radiation (LW) changes during this same timespan. Cloud variability has been the “main driver” of these trends.

Clouds are “showing a declining trend” from 1984-2014. Fewer clouds means less SW radiation is reflected to space and more is absorbed by the Earth’s surface.

Analyzing changes in the complexity of climate in the last four decades using MERRA-2 radiation data
by Alfonso Delgado-Bonal, Alexander Marshak, Yuekui Yang & Daniel Holdaway
Nature Scientific Reports 10, Article number: 922 (2020)
https://www.nature.com/articles/s41598-020-57917-8

Our research supports the idea that clouds and albedo, which ultimately determine the SW radiation, are variables of the utmost importance for current climate change, in agreement with previous research about the changes in stratocumulus or energy imbalance in the last four decades for example.

13
Slik er det egentlig i "The Age of Global Warming"

De beste årene i menneskehetens historie er nå.
Det er ingen ”klimakrise”.

Vi har aldri hatt det så godt som nå i følge offentlige statistikker.  Ide siste årene fra 2007 til nå er:
•   28 % mer av verdens verdier (wealth) produsert (Verdensbanken)
•   Ekstrem fattigdom er halvert (Verdensbanken)
•   Barnedødelighet redusert med en tredjedel (FN IGME)
•   Forventet levetid økt fra 69,5 til 72,6 år (FN)
•   Land med forbud mot homoseksualitet er redusert fra 40 % til 27 % (ILGA)
•   Land med lover som beskytter kvinner er opp fra 53 % til 78 % (Verdensbanken)
•   Dødelighet på grunn av forurensning er ned 19 % (Our World in Data)
•   Vær og klimarelaterte dødsfall er ned 95 % siden 1960 (Our World in Data)
•   Av 72 ”truede” ressurser er  forbruket redusert for 66 av dem (McAfee More from less)
•   Ufrie land er ned fra 34 % til 26 % (Freedom House)
•   Matproduksjon holder tritt med befolkningsøking (FN FAO)
•   Økt innhold av den livsviktige pantenæringen CO2 fra 0,03 til 0,04 % i luften siden 1800-tallet gir nå en øking i matproduksjon verdt mer enn 1000 milliarder NOK pr. år (GWPF)
•   Hittil har ingen funnet noe bevis for at øking i CO2 i luften har hatt noen skadelig virkning på klima, enda FNs klimapanel IPCC og mange klimaforskere har forsøkt i mer enn 30 år.
Dette er gode nyheter som ikke blir formidlet av nyhetsmedia, fordi gode nyheter er ikke interessante.  Da er det ”bedre” å skremme med klimakriser og spådommer som har vist seg å ikke holde stikk, f.eks. at Arktis skulle vært isfritt i 2013 (Al Gore) eller at Maldivene skulle vært under vann.  Klimahysteriet er verdens største svindel og koster oss mer enn 1500 milliarder USD/år til ingen nytte (Climate Change Business Journal 2015).  Spesielt er fangst og lagring av den livsviktige plantenæringen CO2 (CCS) idiotisk fordi plantene har godt av mer CO2, og CCS vil ikke noen betydning for verken global temperatur eller klima.  Selv om alle mål i IPCC Paris-avtalen skulle bli oppnådd så viser beregninger med IPCC sine egne (uriktige) spådoms-modeller (MAGICC) at global tempertur bare vil bli redusert med mindre enn 0,2 grader C ved år 2100. 
Glem CO2, men invester heller i bedre infrastruktur i samfunnet som kan motstå de naturlige (!) klimaendringene vi alltid vil ha, enten det blir varmere eller kalder, våtere eller tørrere, mer eller mindre vind og uvær etc.

14
Viktige klimatema / Re: CO2 - en klimagass?
« on: 20.02.2020, 21:50:20 »
Enda en som anser CO2 som neglisjerbar når det gjelder global temperatur:

Physics Professor: CO2’s 0.5°C Impact After Rising To 700 ppm Is So Negligible It’s ‘Effectively Unmeasurable’
https://notrickszone.com/2020/02/13/physics-professor-co2s-0-5c-impact-after-rising-to-700-ppm-is-so-negligible-its-effectively-unmeasurable/


Comprehensive Analytical Study of the Greenhouse Effect of the Atmosphere
Peter Stallinga
https://www.scirp.org/pdf/acs_2020011611163731.pdf

Abstract
Climate change is an important societal issue. Large effort in society is spent
on addressing it. For adequate measures, it is important that the phenomenon
of climate change is well understood, especially the effect of adding carbon
dioxide to the atmosphere. In this work, a theoretical fully analytical study is
presented of the so-called greenhouse effect of carbon dioxide. The effect of
this gas in the atmosphere itself was already determined as being of little importance
based on empirical analysis. In the current work, the effect is studied
both phenomenologically and analytically. In a first attempt of energy transfer
by radiation only, it is solved by ideal-gas-law equations and the atmosphere
is divided into an infinite number of layers each absorbing and reemitting
infrared radiation (surpassing the classical Beer-Lambert analysis of
absorption). The result is that the exact structure of the atmosphere is irrelevant
for the analysis; we might as well keep the two-box model for any analytical
approach. However, the results are unsatisfactory in that they cannot
explain the profile of the atmosphere. In a new approach, the atmosphere is
solved by taking both radiative as well as thermodynamic processes into account.
The model fully fits the empirical data and an analytical equation is
given for the atmospheric behavior. Upper limits are found for the greenhouse
effect ranging from zero to a couple of mK per ppm CO2. It is shown
that it cannot explain the observed correlation of carbon dioxide and surface
temperature. This correlation, however, is readily explained by Henry’s Law
(outgassing of oceans), with other phenomena insignificant. Finally, while the
greenhouse effect can thus, in a rudimentary way, explain the behavior of the
atmosphere of Earth, it fails describing other atmospheres such as that of
Mars. Moreover, looking at three cities in Spain, it is found that radiation
balances only cannot explain the temperature of these cities. Finally, three
data sets with different time scales (60 years, 600 thousand years, and 650
million years) show markedly different behavior, something that is inexplicable
in the framework of the greenhouse theory.

15
Husker selv en historie fra førstegangstjenesten.
Det ble sagt om majoren vår at han i hvertfall hadde Aftenposten på skrivebordet, mens obersten ikke engang hadde Aftenposten på skrivebordet.  Ryktet gikk at mange offiserer drev privatfirma i arbeidstiden og solgte utstyr fra sitt firma til militæret.

Pages: [1] 2 3 ... 41