Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - translator

Pages: [1] 2 3 ... 52
1
Quote
CNNs tekniske direktør Charlie Chester innrømmer fremfor skjult kamera at den store amerikanske nyhetskanalen hadde som fokus å få fjernet Trump som USAs president, avslører Project Veritas.

Hvis det ikke hadde vært for CNN, vet jeg ikke om Trump ville ha tapt valget, sier Chester, som legger til at han kom til CNN fordi han ønsket å ta del i dette.

James O’Keefes gruppe av undercover-journalister har tidligere avslørt politisk aktivisme hos store sosiale medier som Facebook og Twitter, og har nå påvist lignende skjevheter hos et av de store tradisjonelle mediene.

Uten å vite at det er en gravende journalist han snakker med, forklarer Chester hvordan CNN spant negative historier om Trump:

“[Trump’s] hand was shaking or whatever, I think. We brought in so many medical people to tell a story that was all speculation — that he was neurologically damaged, and he was losing it. He’s unfit to — you know, whatever. We were creating a story there that we didn’t know anything about. That’s what — I think that’s propaganda.”

Mens Biden fikk stikk motsatt behandling:

“We would always show shots of him [Biden] jogging and that [he’s] healthy, you know, and him in aviator shades. Like you paint him as a young geriatric.”

CNN-direktøren varsler også at temaet for den neste store propagandakampanjen vil bli klimaendringer, så snart koronabølgen er over:

“It’s going to be our [CNN’s] focus. Like our focus was to get Trump out of office, right? Without saying it, that’s what it was, right? So, our next thing is going to be for climate change awareness.”

Den nederste av de to videoene viser hvordan Chester reagerer når han oppdager at han er avslørt og at han har snakket med en journalist. Han er ikke like snakkesalig, for å si det forsiktig.

https://www.document.no/2021/04/14/cnn-topp-fremfor-skjult-kamera-vart-mal-var-a-fa-bort-trump/

2
En side jeg fikk tips om i dag:

https://covexit.com/

3
Energi og miljø / Re: Men vindkraften var ikke død...
« on: 12.04.2021, 16:26:05 »
Og nå har de til og med fått en ide om hvordan de skal ta vare på fuglelivet - med svartmaling bokstavelig talt

https://www.nrk.no/mr/svarte-turbinblad-pa-vindkraftverk-forhindrer-fugledod-_-vil-ha-tiltak-na-1.15340057

4
"Ser du sola, du Ola? Ser du månen, du Per ? Det lysner bak vola. Det blir anna slags ver."

Også for Corona; i stedet for vaksiner bør staten tilby oss gratis sydenturer.

– Større eksponering for ultrafiolett stråling (UV) knyttes til lavere covid-19-dødelighet, heter det i studien som er publisert i British Journal of Dermatology.

I Asia og Afrika er det meldt om relativt lave dødstall per innbygger gjennom hele pandemien.

– Forholdet mellom covid-19-dødelighet, årstid og breddegrad er ganske slående. Her kan vi presentere en alternativ forklaring på dette fenomenet, skriver medforfatter Chris Dibben.

Andre nylige funn har lagt vekt på en teori om at sannsynligheten for å få koronasmitte minskes i takt med at man tilbringer mer tid utendørs.


Dette er jo logisk med tanke på at høyt D-vitamininnhold i kroppen fører til større motstandsevne mot covid, slik også svenske forskere er kommet frem til.
https://forskning.no/epidemier-ntb-virus/forskere-d-vitamin-kan-hjelpe-mot-korona/1838812

5
"USA er blitt en politistat"

Dette skriver Hans Rustad etter å ha sett hvordan Tucker på Fox News dokumenterer hvordan myndighetene bevisst går etter folk som befant seg i Washington DC 6. januar. De mister jobben, eller verre, de blir satt til å råtne i fengsel uten lov og dom, mens kriminelle og bråkmakere på venstresiden (BLM og Antifa) kan herje så mye de vil uten konsekvenser.

https://www.document.no/2021/04/07/doc-tv-usa-i-ukjent-terreng/

Se videoen på siden.

6
Men kaldt vintervær i Europa skyldes klimaendringer, skriver NRK:

Quote
Ekstremt vintervær, med rekordkulde og snøfall lenger sør enn vanlig kommer av at isen i Arktis smelter.

Det konkluderer en studie som nettopp ble publisert i det naturvitenskapelige tidsskriftet Nature. Forskerne har analysert det alvorligste vinterværet i Europa i februar og mars 2018.

https://www.nrk.no/norge/smeltende-havis-i-arktis-gir-ekstremt-snofall-over-europa-1.15441596

7
Ny artikkel på document.no, i forbindelse med et nytt intervju med Sidney Powell:

Quote
Dominion hadde lagt inn algoritmer valgmaskinene i seks vippestater. De veide automatisk Biden-stemmer høyere enn 1 og Trumps stemmer lavere enn en. Folk med matematisk kunnskap så at stemmene var basert på en matematisk formel og de begynte å kontakte Powell under opptellingen for å fortelle hva som foregikk.

https://www.document.no/2021/04/06/sidney-powell-har-ikke-gitt-opp/

I kommentarfeltet er det flere som refererer til https://michaeljlindell.com/ og der er det virkelig mye å følge med på.

8
Det er synd jeg ikke får vist dere bildene. Et av dem viser noe som ser ut som en kantine, med halvfulle pappglass med kaffe, en fullstendig overfylt søppelkasse med topp på, sneiper på gulvene, en søppelhaug bokstavelig talt! Og hun som er intervjuet (muligens samme person som jeg refererte fra i resett-artikkelen) hadde vært på jobbreise på Kypros. Den var "ikke nødvendig" fikk hun vite.

Mens norske utenlandsreisende tvinges til å betale for å bo på noe som ligner en svinesti, "tilbys" utenlandske kriminelle ren og skjær luksus i sammenligning. I kveld er det en ny mulighet til å se hvordan det gikk da den tidligere britiske justisministeren Ann Widdercombe besøkte Halden fengsel:

TV2 i kveld kl. 22.40

9
At forskningen/vitenskapen er fullstendig irrelevant for disse folkene skjønte jeg først da jeg begynte å lese bøkene til Jacob Nordangård. De går etter mønsteret: Vi vet hva budskapet skal være, men hva skal vi finne på for å begrunne det?

http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1856.msg13702#msg13702

10
Nå skriver også Drammens Tidende om karantenehotell. Dette er en +artikkel, så jeg gjengir hele innholdet:

Quote
Bildene viser innsiden av karantenehotellet: – Det har vært et uendelig kaos

 Julie Refseth  Aleksander Hømanberg
 31.03.21 21:00
I nærmere tre døgn har Åse Formo oppholdt seg på karantenehotellet. Nå er hun frustrert og oppgitt over måten hun og de andre på hotellet blir behandlet.

– Det er en forferdelig stemning her og jeg anser hygienen som et stort problem. I gangene flyter det søppel og ved matstasjonen like ved rommet mitt står det brukte kaffekopper overalt. Det vaskes ikke her, det er ikke noe renhold eller fokus på hygiene. Det er her man blir syk, sier Formo.

Hun forteller at hele opplevelsen av karantenehotellordningen, fra hun gikk av flyet sent søndag kveld, til onsdag ettermiddag har vært preget av kaos.

– Allerede da vi landet var det tilnærmet paniske tilstander. Vi var det siste flyet som landet før de nye reglene ble implementert og da vi kom til ankomsthallen fikk vi beskjed om at ingen skulle slippe unna karantene. Først ble vi satt i puljer med vektere og politi, før vi ble hurtigtestet for korona. Før vi i det hele tatt fikk resultatet av testen ble vi stuet sammen i en buss og fraktet til et hotell, som vi ikke fikk informasjon om hvor var.

Bakgrunnen for at Formo nå er på karantenehotellet var en jobbreise til Kypros. Da hun landet på Gardermoen fikk hun til svar at den ikke var nødvendig. Derfor måtte hun i karantene.

– Ingen av dem som kom med mitt fly ble behandlet på en verdig måte, det spilte ingen rolle hva som var grunnen for reisen til utlandet, hevder hun.

– Folk er redde
Mens de ventet på bussen som skulle frakte dem til hotellet skal to yngre gutter ha sett sitt snitt til å stikke av fra politiet.

– De ropte da at de heller tok 15.000 kroner i bot og løp av gårde. Det har vært et uendelig kaos hele greia, fortsetter Formo.

Hun er tydelig på at hun på ingen måte er blant dem som har hatt det verst på karantenehotellet, men ønsker å gi folk et innblikk på hva som møter dem, hvis de kommer hjem til Norge.

– Slik jeg ser det er det to store problemer. Det er hygienen, men det er også den manglende informasjonen både fra myndighetene og fra kommunen. For eksempel så kan jeg reise hjem i morgen, hvis jeg får et negativt prøvesvar, men dette har jeg selv måttet finne ut av, ingen har fortalt meg dette.

Formo er også kritisk til at vekterne som er ansatt til å holde vakt ved hotellene, de hotellansatte og kommunalt ansatte ikke overholder avstanden til personene som er på karantenehotellene.

– Tidligere i dag tok vekteren jeg snakket med av seg munnbindet for å svare på spørsmål, mens representanten fra kommunen kommer helt inntil deg for å snakke. Jeg mener håndteringen av denne ordningen er helt horribel.

– Disse bildene ser ikke bra ut, men skyldes ulike omstendigheter, sier han da han får se bildet av at søppelet flyter over.

Han forteller at søppelbøtten skyldes barn som har tatt seg friheter og tømt en opp i en annen bøtte.

– Dette ble håndtert så fort vi ble oppmerksomme på det.

– Hadde dette skjedd i en normalsituasjon?

– Det ikke er mye ved hotellet som er normalsituasjon for øyeblikket, sier han uten å kommentere noe mer på spørsmålet som ble stilt.

Han opplyser videre at det er svært mye trafikk ved inn og utgang til røykeplass og at det blir vasket der flere ganger i døgnet.

– Samtidig kan man alltids finne tidspunkter hvor gulvet blir seende slik ut med tanke på årstiden.

– At gjester setter igjen kaffekopper ved stasjonene kan vi nesten ikke forhindre, men det ryddes jevnlig også her.

Hotellet har tilrettelagt for at smitteverntiltakene overholdes, men Johansson sier at de er avhengig av at karantenegjestene også gjør så godt de kan for å følge tiltakene.


KRAV: Kommunaldirektør i Ullensaker kommune, Gunnhild Grimstad-Kirkeby, forteller at hotellene i henhold til avtalene plikter å følge smittevernreglene.

RB har også stilt spørsmål til kommunaldirektør for helse- og sosialomsorg i Ullensaker kommune, Gunnhild Grimstad-Kirkeby, om kravene kommunen stiller til karantenehotellene.

– Alle bransjer har en standard, når de skriver kontrakt med oss så må de følge opp på smittevernet og vi er opptatt av at det skal være rent, sier hun.

– Bilder vi har fått tilsendt viser søppel og skitt i fellesområdene. Hva slags krav stiller dere?

– Vi har i kontraktene med hotellene en avtale om at de skal overholde smittevern og får vi tilbakemelding om forhold som ikke er gode nok, så tar vi dette videre med våre samarbeidspartnere som da må ordne opp. Det samme gjelder med aktørene som står for transport, de skal følge opp smittevernveilederen fra FHI, svarer kommunedirektøren.

– I vår sak så uttrykkes det at informasjonen fra kommunen er for dårlig. Har dere fått tilbakemeldinger om dette tidligere?

– Vi er satt til å håndtere et regelverk og jeg har forståelse for at det er spesielt å få beskjed om at du må på karantenehotell og at du blir fulgt hele veien. Derfor har vi også stedlig representasjon som skal sørge for å avklare ting rundt ordningen raskt. Jeg tenker at dette også er personer man kan melde ifra til om forhold ved hotellene.

– Ullensaker har fått mye kritikk for håndteringen av karantenehotellordningen. Er det noe dere kunne gjort annerledes?

– Majoriteten av dem som er der er uenige i ordningen, men vi er ansiktet utad i og med at vi er satt til å drifte hotellene av sentrale myndigheter. De har også vært klare på at ordningene skal følges opp restriktivt, sier hun og er klar på at ordningen er krevende å drifte for Ullensaker:

– Siden november har vi drevet karantenehotell så ordningen er vi kjent med. Vi har et godt samarbeid med aktørene på Oslo lufthavn som stiller opp og hjelper så godt de kan. Når endringer skjer så raskt som i dette tilfellet så får vi kort varsel til å øke bemanningen, noe som er krevende både for kommunen, men også for de ansatte som skal representere Ullensaker.

Grimstad-Kirkeby forklarer at selv om flyplass-kommunen har ansvaret for ordningen er det likevel opp til den enkelte å overholde smittevernet.

– Vi har blant annet vakthold på hotellene, men vi er avhengige av at den enkelte tar ansvar selv. Hele karanteneordningen er lagt på at den enkelte overholder og følger den plikten.

https://www.dt.no/bildene-viser-innsiden-av-karantenehotellet-det-har-vart-et-uendelig-kaos/s/5-43-1547560

Det er synd jeg ikke får vist dere bildene. Et av dem viser noe som ser ut som en kantine, med halvfulle pappglass med kaffe, en fullstendig overfylt søppelkasse med topp på, sneiper på gulvene, en søppelhaug bokstavelig talt! Og hun som er intervjuet (muligens samme person som jeg refererte fra i resett-artikkelen) hadde vært på jobbreise på Kypros. Den var "ikke nødvendig" fikk hun vite.

11
Hans Rustad har en ny artikkel om opphavet til coronaviruset. Igjen er det Tucker Carlsson som er kilde.

Quote
Mediene lar Kina slippe unna ansvaret for pandemien

Denne uken har NTB og NRK viet plass til WHO-rapporten som sier at det er ekstremt usannsynlig at coronaviruset kom fra laboratoriet i Wuhan. Rapporten bygger på delegasjonsreiser i januar, og har således et autoritativt fakta-finnende stempel. Men alt er bare løgn.

Kina hadde veto over hvem som skulle få være med i delegasjonen. Den eneste vitenskapsmannen med bopel i USA, var briten Peter Daszak som i mange år har samarbeidet med Insitute of Virology i Wuhan, selve hovedmistenkte.

For en oppegående fornuftig/kritisk journalist er det masse materiale som forteller at WHO-rapporten er et falsum. En sikkerhetsansvarlig fra Clinton-administrasjonen sa til CBS denne uken at verdien av rapporten er på linje med Nord-Korea. Han brukte som et eksempel Tsjernobyl. Er det tenkelig at Vesten ville gått med på at Moskva skulle ha vetorett over en internasjonal delgasjon som skulle granske Tsjernobyl? Men det har WHO gitt Beijing og vestlige medier er happy med det.

Men ikke alle. Tucker Carlson hadde i natt et helt killing segment om løgnpropagandaen som blir mer og mer frynsete for hver omdreining.

For starters: Den samme Daszak ga i desember 2019 et tv-intervju der han skryter av hvor lett det er å manipulere corona-viruset gjennom gain of function-forskning.

Daszak har siden startet en propagandakrig mot alle som antyder at viruset er manipulert og kom fra Wuhan-laboratiet. En slik påstand er en konspirasjonsteori, sier Daszak.

(...)

Kina ekspanderer i rasende fart. Det har sendt en armada av fiskebåter til Whitsun-revet utenfor Filippinene. Der ligger de i ring uten å fiske. Det ser ut til at Kina vil omskape et rev til en ny flytende base for sin krigsmarine.

Det var slik Japan ekspanderte før Pearl Habour. Men Kinas plan er smartere: De omringer andre stater og manøvrerer dem i en posisjon hvor de oppdager at de er sjakk mat. Motstand er nytteløst.

(...)

Men den viktigste kraften som avholder Vesten fra å kritisere Kina er at vestlige forskere som Peter Daszak og Anthony Fauci har latt seg friste til å inngå samarbeid med kinesiske laboratorier. Hvorfor? Fordi de der kan gjøre ting som ikke er lov hjemme.

Hvis taket skulle falle ned og alle kort kom på bordet vil det utløse tidenes politiske skandale: Forskere og politikere har hele tiden visst hvor hunden ligger begravet, men de tør ikke røre ved den. Sammenvevingen med Kina gjelder ikke bare forskning, men alle områder: Den svakhet Vesten har vist overfor islam gjelder også Kina, som er langt mer disiplinert og målrettet. Vestlige firmaer bryr seg bare om bunnlinjen.

Tucker gir flere eksempler på hvordan mediene har bidratt til å stemple og legge død forskere som har forsøkt å alarmere verden. Elaine Chan var Harvard sa fra at viruset var manipulert. Et klart tegn på det var at det ikke endrer seg. Et naturlig virus som hoppet fra dyr ville tilpasset seg mennesker, men dette er laget for å smitte mellom mennesker.

Husk en av de største løgnene Beijing fortalte var at viruset ikke smittet mellom mennesker. Dette fikk Beijing WHO til å gå god for. Verdens helseorganisasjon la sin autoritet i skålen for kommunistregimet som først hadde lekket et biovåpen ved et uhell, og deretter bestemt seg for å slippe det løs på verden.

Coronaviruset er et biovåpen som lekket ut ved et uhell og dermed var fanden løs. Men kommunistledelsen må på et tidlig tidspunkt ha bestemt seg for å la det stå til: Slipp viruset løs på verden.

Jo mer vi vet, jo mer sannsynlig er det at Beijing gjorde seg slike overlegninger. De gjorde det motsatte av å varsle, slik alle normale stater ville gjort.

Hvis de med alle midler hadde forsøkt å hindre det i å bli en pandemi, ville de aldri ha stengt ned Wuhan, en by med 11 millioner innbyggere, men latt den internasjonale flytrafikken ut av byen gå som normalt. Smitten skulle avgrenses innen Kina, men verden skulle eksponeres. Det er ikke mulig å lese Beijings oppførsel på noen annen måte.

Da Trump forsto faren innførte han innreiseforbud fra Kina og senere Europa. Hvordan reagerte Biden og Demokratene? Ved å kalle Trump for rasist. Det er samme Biden som lot sin sønn Hunter sitte med på Air Force Two til Beijing og komme hjem med 1,5 milliard dollar. Hunter og hans venner, deriblant stesønn til Jim Kerry, hadde hjulpet kineseerne å kjøpe opp selskaper med viktig militær teknologi i USA.

https://www.document.no/2021/03/31/mediene-lar-kina-slippe-unna-ansvaret-for-pandemien/

12
Samtidig tvinger man norske pensjonister som bor i Spania halve året, ofte av medisinske grunner, å bo på karantenehotell for egen regning istedenfor sin bolig i Norge, slik TV2 rapporterte tidligere i uken.

Apropos: Her en en berettelse fra en norsk kvinne på 28 år:

Quote
Min skrekkopplevelse på karantenehotell

Idet jeg ankom Oslo Gardermoen og grensekontrollen, så visste jeg at noe var alvorlig galt. Alle menneskene jeg så hadde en frykt og sinne i blikkene sine. Jeg husket jeg tenkte at jeg var glad for innsatsen jeg hadde lagt ned i tre dager ved å få til to covidtester, en PCR- test og en rapid-test (som begge var negative), i tillegg til dokumentasjon på at jeg kunne gjennomføre karantenetiden på ti dager alene i eget hjem (bare for sikkerhets skyld). Jeg gikk derfor rak i ryggen til grensekontrollen. Der ble jeg imidlertid møtt med en kald skulder: “Du skal på karantenehotell til du får tilbake negativ covid-test tatt her på Gardermoen.” Jeg fikk beskjed om at turen min tilbake til Norge ikke var nødvendig.

Før jeg rakk å svare ble jeg eskortert av fire vakter til testrom og tvungen testing. Jeg ble møtt med et iskaldt blikk, som om jeg var en morder og ble bedt om å glemme å dra hjem. Igjen: «Du skal på karantenehotell til testen du har tatt er negativ». Jeg ba grensekontrolløren om å vise meg hvor denne informasjonen stod på nettet. Han fant ingen sider hvor den nye oppdaterte informasjonen stod og måtte til slutt vise meg et lovskriv som han hadde liggende: “G08/2021 – Nye bestemmelser for karantenehotell”. Han innrømmet at informasjonen var for dårlig fremvist til reisende, men sa at det likevel var vårt ansvar å finne frem til gjeldende lover.

(...)

I en buss stappfull av folk reiste vi avgårde til en ukjent destinasjon. Jeg måtte bruke googlemaps for å finne ut hvor jeg var. Ingen hadde sagt noe om hvilke rettigheter vi hadde; Har de i det hele tatt lov til å bortføre oss på denne måten? Jeg følte vi var i krigstid og ble kjørt av nazister til et gasskammer fylt av covid. Det var mørkt og jeg reiste som ung jente blant mange menn. Jeg har aldri siden pandemien startet vært så redd for å bli smittet. Jeg hadde på dette tidspunkt tatt tre negative covid-tester (inkludert den jeg tok på Gardermoen) og var plassert i en buss med folk fra alle land i verden hvorav flere ikke hadde vist frem noen covidtest i det hele tatt. Vi ankom etterhvert det jeg kaller et karantenefengsel. Jeg vil faktisk gå så langt i å si at det er verre enn i et fengsel. Det første jeg fikk høre var: Du må betale kr. 2000 for fire netter. Det å måtte betale kr. 2000,- for et påtvunget opphold var i seg selv sjokkerende, men enda mer sjokkerende etter at jeg ble klar over hvordan oppholdet mitt faktisk kom til å bli. Jeg følte et snev av økonomisk motiv blant de ansatte som var der.

I totalt sjokk betalte jeg regningen og sjekket inn på rommet. Jeg har aldri i mitt liv brutt loven – og her var jeg fengslet på ubestemt tid. -Hvor er jeg? -Hvilke rettigheter har jeg? -Hvordan kommer jeg meg ut? Vinduet på rommet mitt lot seg kun åpne ti cm. Jeg var skrubbsulten, men fikk beskjed om at måltid var kun tre ganger om dagen; klokken 08:00, 12:00 og 18:00. Dette var kun starten på mine fire traumatiske døgn – og flere hendelser jeg ikke klarer å glemme med det første. Den ene gangen jeg turte å gå ut av hotellrommet måtte jeg ned i resepsjonen for å snakke med en representant for kommunen. Da måtte jeg passere hele covid-testkøen. Testsenteret var plassert i 2. etasje (etasjen hvor jeg bodde). Begrunnelsen for at det måtte ligge akkurat der, var at der lå konferanserommet med best internett. Av frykt for å bli smittet turte jeg derfor ikke å forlate rommet mitt på fire døgn. Mens jeg snakket med kommunens representant kom en mann springende ned og spurte etter ambulanse; hans kone som hadde fått panikkanfall og ikke fikk puste grunnet traumet av å føle seg fengslet mot sin vilje.

På dag fire hadde jeg et viktig jobbintervju som jeg hadde fått tatt digitalt. Intervjuet var datert samtidig som testingen for covid skulle skje. Jeg ba resepsjonen vennligst om jeg kunne få ta testen før klokken 11 eller etter klokken 12 og ikke bli oppringt under intervjuet. Hvem ringte 11:30? Resepsjonen.

Gjennom oppholdet overveide jeg flere ganger å rømme fra hotellet, men angsten for å bli holdt tilbake av vekterne, som ved første dag, hindret meg. Jeg brukte det meste av oppholdet til å ringe og maile utallige mennesker; ingen av dem kunne hjelpe meg. Alle sendte meg videre. Politiet sendte meg til hotellet og kommunen, kommunen sa at det var politiet som bestemte. Til slutt sa politiet at jeg kunne klage til UDI. Jeg ringte UDI – som ba meg kontakte Helsenorge. Helsenorge sendte meg til psykisk legevakt. Jeg brukte fire dager på å ikke få hjelp ett eneste sted. Til deg justisminister Monica Mæland: Er det slik du vil bruke Norges ressurser? Å straffeforfulge uskyldige nordmenn som gjør sitt beste for å bidra i en vanskelig tid, ved å nekte dem tilgang til deres eget hjem? Har alle menneskerettigheter forsvunnet under pandemien? Jeg mister munn og mæle, Mæland… En ting er å verne om de svakeste i samfunnet, men selv de sterkeste i samfunnet kan til slutt bli svake ved å bli utsatt for grove brudd på menneskerettighetene.

https://resett.no/2021/03/31/min-skrekkopplevelse-pa-karantenehotell/13
Elefanten i rommet kom faktisk frem på NRKs Debatten i går. Der sa Fredrik Solvang: "Og mens landet stenges ned, lander fly etter fly fra Islamabad, Warszawa, Alicante, Qatar og Addis Abeba med covid-syke mennesker."

Kan dere være så snille og slutte med dette tullet med å skylde på HVERANDRE, når det KUN er myndighetene som er skyld i alt det vi opplever av frihetsberøvelser. Dette er NØYAKTIG hva de vil - å få alle 'etniske nordmenn' til å legge skylden for at restriksjonene fra myndighetenes side bare fortsetter over på 'innvandrerne', og slik 'glemme' at det jo er RESTRIKSJONENE som er problemet, ikke hvorvidt VI - folket - velger å 'følge pådyttede smittevernsregler' eller ikke.

Hvem tror du jeg skylder på, Okular, innvandrerne eller myndighetene (som tillater at vi har det slik)? I dag kom også nyheten om at to lokalpolitikere fra Stovner i Oslo har vært på "sykebesøk" i Pakistan den siste uken. Hvilket understreker mitt poeng, innvandrerbefolkningens reiser til fjerne strøk, der de ofte har et helt annet syn på smitteregler, bidrar til å dra smittetallet i Norge opp og holde det oppe, og dermed også restriksjonene som alle vi andre må lide for. Samtidig tvinger man norske pensjonister som bor i Spania halve året, ofte av medisinske grunner, å bo på karantenehotell for egen regning istedenfor sin bolig i Norge, slik TV2 rapporterte tidligere i uken.

Også vil jeg påpeke at dette viruset (som jeg slett ikke tror er skapt av naturen alene) påvirker folk annerledes enn et vanlig influensavirus. Jeg har selv hatt to kolleger på jobben som fikk konstatert corona, og en av dem mistet lukte- og smakssansen i ganske lang tid etter å blitt infisert. Fra Sverige er det blitt rapportert at 30 prosent av de coronasyke har hatt symptomer som dette. Dette er visstnok fordi viruset angriper et område i hjernen som kontrollerer sansesinntrykk som går på smak og lukt. Slik oppfører ikke et "normalt" influensavirus seg.

Også fra Sverige hørte vi i dag at forskere har funnet ut at mange alvorlig covidsyke har tydelig mangel på D-vitamin. Dette er blitt påpekt av andre tidligere (formidlet her på forumet i et innlegg jeg la ut av Lars Bern  http://klimadebatt.com/forum/index.php?topic=1512.msg14022#msg14022 ) og som er blitt forsøkt avvist i (falske?) forskningsrapporter. Det samme gjelder motstanden mot hydroksoklorokin (malariamedisin) fra legebransjen (Big Pharma)

For øvrig, takk for et fyldig og grundig innlegg, som vanlig.  8)

 

14
I kveld er det en ny mulighet til å se den kjente Hollywood-filmen «JFK – saken fortsetter», som handler om drapet på president Kennedy i Dallas i 1963, regissert av (den venstrevridde) Oliver Stone. Det blir jo sett på som en klassisk «konspirasjonsteori» at Kennedy ikke ble myrdet av Lee Harvey Oswald, iallfall ikke alene, og at det var en sammensvergelse mot ham som mektige krefter sto bak, kanskje i Kennedys egen regjering.

I filmen følger vi advokaten Jim Garrison (spilt av Kevin Costner) sitt arbeid for å få folk tiltalt og dømt for å ha konspirert til drapet på presidenten. På slutten av filmen, under rettssaken som førte til at de tiltalte ble frikjent, fremfører Garrison/Costner et sitat som skal stamme fra Hitlers "Mein Kampf". Det er grusomt i sin enkle logikk: «Jo større en løgn er, desto lettere er det å få folk til å tro på den.» Altså at en løgn kan være så stor og altomfattende at ingen ønsker å tro at noen ønsker å forvrenge sannheten så voldsomt.

https://no.wikipedia.org/wiki/J.F.K._%E2%80%93_saken_fortsetter

Hitler brukte det mot jødene, men jeg kjenner meg igjen i en rekke dagsaktuelle saker og hendelser, det gjelder klimaløgnen, det fiksede amerikanske presidentvalget, angrepet på Capitol som ble iscenesatt av Antifa for å gi Trump og Trump-tilhengerne skylden, covid-19 både når det gjelder opprinnelse og hvilke behandlinger som hjelper mot viruset, osv.

Filmen begynner sent, i kveld kl. 23.20, på TV2 Zebra med diverse reklamepauser, så jeg anbefaler opptak og å se filmen ved et senere tidspunkt.

15
Quote
De klimareligiøse stortingsrepresentantene Tom-Christer Nilsen og Lene Westgaard-Halle fra Høyre gjør seg til latter for hele Norge ved å advare norske ordførere mot å lese en bok de anser som klima-kjetteri.

Høyres teologiske avdeling for religiøse klimaspørsmål (HTARK) er i panikkmodus etter at det kom for dagen at Klimarealistene planlegger å sende Gregory Wrightstones bok «Motvekt – Fakta om Klima» til samtlige ordførere i Norge. Nå har spindoktorene startet en aksjon hvor de sender innlegg til norske lokalaviser (med personlig tilpasset overskrift i hver enkelt avis) hvor de ber ordføreren om å holde seg til den rette lære, som for eksempel her i Altaposten.

At norske stortingsrepresentanter går ut offentlig og aksjonerer mot at andre politikere skal lese en helt normal, vitenskapelig bok, er så surrealistisk at redaksjonen stilte seg tvilende til tipset.

https://www.document.no/2021/03/29/hoyre-avslorer-sin-egen-klimaekstremisme-advarer-mot-vitenskapelig-bok/

Jeg kan legge til at jeg har boken, men har ikke rukket å lese den ennå. Rikt illustrert i farger og oversatt av Morten Jødal, styreleder i Klimarealistene.

Pages: [1] 2 3 ... 52