Klimadebatt

Klimadebatt => Skråblikk => Topic started by: Bebben on 04.11.2015, 14:17:18

Title: Naomi Oreskes, RICO og lysa frå Hareid
Post by: Bebben on 04.11.2015, 14:17:18
Mange har sikkert fÃ¥tt med seg den litt kortpustede meldingen i Vikebladet  (http://www.vikebladet.no/kultur/2015/10/30/Justin-Bieber-flaug-over-Sunnm%C3%B8re-11749876.ece)forleden om at Justin Bieber fløy over Sunnmøre pÃ¥ vei hjem:

QuoteJustin Bieber flaug over Sunnmøre

Kan ha sett lysa frå Hareid på veg heim


Bloggeren Shub Niggurath har på sin side avdekket bakgrunnen for diverse klimapropagandautspill i det siste, blant annet om at Exxon "løy" om hva de visste om klimaendringer og om det famøse brevet til Obama om å anvende de såkalte RICO-lovene mot klimaskeptikere.

Hele strategien er å finne i en rapport fra et seminar i California i 2012 i regi av "Climate Accountability Institute, CAI" der vi ikke uventet finner folk som anti-fossilaktivist Naomi Oreskes m.fl.

I rapporten heter det blant annet at

QuoteA key breakthrough in the public and legal case for tobacco control came when internal documents came to light showing the tobacco industry had knowingly misled the public. Similar documents may well exist in the vaults of the fossil fuel industry and their trade associations and front groupsâ?¦

Eksistensen av slike dokumenter er med andre like hypotetisk som spørsmålet om en kanadisk guttunges opplevelse av Hareid by night. Men jeg er naiv nok til å tro at hareidingene ikke hadde skjulte motiver for meldingen, f.eks. i form av turistreklame. Fullt så naiv velger jeg ikke å være i forhold til aktivistene i CAI og det som kommer av utspill i tråd med deres vedtatte strategi.

QuoteWhy is the report important? Because climate activists have done everything the delegates said they wanted done, in the report.

Les hva Shub Niggurath  (https://nigguraths.wordpress.com/2015/11/02/rico-teering/)skriver.