Klimadebatt

Klimadebatt => Ny forskning => Topic started by: Telehiv on 08.09.2021, 11:02:29

Title: Herlig harselas med forskningstøvet om Vest-Antarktis
Post by: Telehiv on 08.09.2021, 11:02:29
I flere tiår har useriøse "klimaforskere" i CO2-konsensusmiljøet påstått at Vest-Antarktis er i ferd med å smelte bort pga. menneskeskapte CO2-utslipp. "Forskningen" har bestått i å fore BBC, CNN, The Guardian og dess like med bilder av kalvende isbremmer.

(https://i0.wp.com/climatechangedispatch.com/wp-content/uploads/2018/01/thwaites-glacier.jpg?resize=500%2C319&ssl=1)

Samtidig har disse aktivistene ("the usual supects") passet på å ikke overkommunisere at området i virkeligheten har hatt synkende temperatur siden 1979, altså helt siden denne "klimakrisen" skal ha rammet Vest-Antarktis. Som kjent har hele Antarktis hatt både voksende sjøisutbredelse og hovedmassiv i denne perioden.
Og selvsagt har man dermed også måttet fortie den seriøse delen av forskerne som har innsett de faktiske temperaturforhold og vist til vulkansk/geotermisk aktivitet under isen som kilde for noen mindre områder med lokal smelting.

Det er begrenset hvor lenge man kan lyve uforstyrret om observerbare forhold, og nå begynner CO2-narrativet å rakne skikkelig også her. Les denne artikkelen og sjekk referansene til en del nye studier som viser hvor mye det har vært sjonglert og feilframstilt rundt Antarktis i useriøse klimaaktivistkretser og media:

Lenke: https://climatechangedispatch.com/scientists-now-blame-geothermal-heat-for-melting-antarctic-glaciers/

Denne tørrvittige og dypt ironiske kommentaren under artikkelen må nesten nevnes:

SHOKI KANEDA
SEP 6, 2021 AT 4:04 PM | #


"Possibly due to allegiance to "consensus" statements about anthropogenic global warming, it was still common for scientists to believe this glacier melt was due to the "warming" in Western Antarctica (that, as noted above, curiously has disguised itself as cooling since 1979)."
AGW is very sneaky. It also hides in the deep ocean and makes properly sited, rural weather stations show net cooling. Very, very sneaky. 
Title: Re: Herlig harselas med forskningstøvet om Vest-Antarktis
Post by: Telehiv on 15.09.2021, 09:34:10
Til info:
Om dere nå plutselig ikke får opp linken til nettstedet climatechangedispatch i trådstarten, så skyldes det at noen har lykkes med å angi nettstedet som noe som kan tenkes å være nettkriminelt....ikke uvanlig å oppleve for klimakritiske nettsteder de siste årene. Dette er bare et nytt eksempel.

PS: Da ser det ut til at hackingen er fikset