Klimadebatt

Klimadebatt => Aktører og hendelser => Topic started by: Telehiv on 06.05.2020, 09:47:35

Title: Michael vs Michael: Mann attacks Moore as Russian Stooge.
Post by: Telehiv on 06.05.2020, 09:47:35
Filmen Planet Earth har skaket opp den seriøse delen av miljøbevegelsen som i klartekst har fått utrullet at de har gjort en særs dårlig jobb med sine valg av "korrekt" grønn energi: Verken sol, vind eller biomasse synes å gi noen reell miljøforbedring ifht fossil energi. Det man trodde var "grønn energi" er bare dyrere og mindre funksjonelt og setter verden tilbake i verdiskaping, ikke minst er dette problematisk for verdens fattigste.

Men klimaalarmistene kjører et mye hardere spill og er langt fra enhver selvkritikk, og aggressiv debunking utspiller seg nå på alle deres mobbearenaer. Og bak kulissene jobbes det fremdeles beinhardt med å få svartelistet filmen fra nettet selv om første forsøk mislyktes.

Men sjefsposøren hviler aldri
WUWT har tatt opp Michael Manns økte angrep på Michael Moore etter smellen grønn energi fikk i filmen.
Det er ikke lett å gjengi Manns ondsinnede angrep uten et større inserat, så jeg overlater heller linken til dere til allmenn forlystelse.

(https://lh3.googleusercontent.com/proxy/6sCdQydJQxkH0K_GUk8zbRze4Dp3T33BW4Yqpf3xy_rXOuJA-8tsqGhwqyE7agdpMzQxoYXqFVj-xZqtOx15lrtvpTYMbzSbZX9c3mVb9893GwLuZMioNefapJz7jGmWwK3t-0m138zQ03hDa4mF4a72vxLrtnhmJl_6FeNy3Zc)

Link: https://wattsupwiththat.com/2020/05/05/are-the-russians-in-the-room-right-now-mann-implies-moore-is-russian-stooge/
Title: Re: Michael vs Michael: Mann attacks Moore as Russian Stooge.
Post by: Telehiv on 07.05.2020, 08:53:45
Hva sier de som kalles "climate deniers" om Planet of the Humans?

Det er selvsagt klimafykene som har samlet opp det meste av foreliggende uttalelser fra "climate deniers" for å illustrere deres ondskap, så der får vi bare takke og bukke - se videre ;)

(https://reneweconomy.com.au/wp-content/uploads/2020/05/Screen-Shot-2020-05-04-at-9.04.21-am-copy-707x1024.jpg)

Bloggen RenewEconomy er som navnet tilsier en del av heiagjengen for dagens løsninger innen grønn energi. Og de siterer ofte søppelboksen DesmogBlog for å hente argumenter mot "climate deniers" - som om det er disse sin skyld at miljøbevegelsen har satset på feil hester både når det gjelder miljø og "klima"?

Uansett, RenewEconomy har lånt sitt angrep på filmen fra et sedvanlig "climate denier"-angrep på DesmogBlog, der man selvsagt ikke vil innrømme noen feil i den etablerte "vitenskap" om klima og miljø. Men interessant nok - men kanskje ikke tilsiktet - er denne listingen av utsagn fra usle "climate deniers" (selv dem som bare har uttrykt tvil om de foreliggende alternativer for "grønn energi" er optimale) en kvikk og nyttig innføring i hvilke støtteerklæringer Michael Moore/Gibbs' film har fått.

Denne artikkelen er nemlig den mest omfattende oppsamlingen av statements fra "climate deniers" som foreløpig foreligger.
Mens man viser fram hva disse usle deniers har sagt (som sagt, takk for infoen!), brukes alle kjente invektiver for foraktfull omtale av dem som altså tviler på grønn energi-dogmet. Som vil få noen til å nikke anerkjennende til begge sider - the choice is yours!

Link: https://reneweconomy.com.au/fossil-fuel-backed-climate-deniers-rush-to-promote-michael-moores-planet-of-the-humans-62788/