Klimadebatt

Klimadebatt => Andre emner enn klima => Topic started by: Bebben on 10.06.2018, 15:15:04

Title: Dagens korte #7
Post by: Bebben on 10.06.2018, 15:15:04
Det tok britiske myndigheter opptil flere tiår bare så mye som å begynne å etterforske og rettsforfølge ringene av voldtektsforbrytere og barnemisbrukere som har operert og antakelig fortsetter å operere i engelske byer i industriell skala, med tusenvis om ikke titusenvis av ofre ned i 11-årsalderen.

Tommy Robinson klarte de derimot å arrestere, dømme og fengsle i løpet av minutter, så ingen kan påstå at britiske myndigheter er ineffektive når det gjelder å sørge for lov og orden.

NÃ¥r de bare vil.

Title: Sv: Dagens korte #7
Post by: Telehiv on 11.06.2018, 20:37:00
Det er makta som rår, sa mannen, han flådde katta.
Title: Sv: Dagens korte #7
Post by: Bebben on 16.06.2018, 18:15:02
"Vredens gnag" hadde forleden det som formodentlig er tenkt som en satirisk tekst  (https://www.vredens-gnag.no/gjeng-dengte-los-pa-politiet-for-a-hindre-at-england-blir-invadert-av-gjeng-de-mener-ikke-har-respekt-for-politiet/)om Tommy Robinson og protestene mot fengslingen av ham.

Det heter blant annet at

Quote
Robinson var først mest kjent for å bryte loven, men ble senere mer kjent for å bryte loven for å advare om at muslimer bryter loven.

Huff ja, sånt må man jo ikke gjøre. Tenk å filme på gaten og lese opp tiltalen som sto i avisen, når det er strengt forbudt. Slik kan vi ikke ha det, og jeg skammer meg over den fartsboten jeg fikk i 2005, da jeg ikke dopet ned, gruppevoldtok og mishandlet noen 11-åringer.

Satire er enkelt når man har rett, men en betydeligere større utfordring når man har feil eller tilsynelatende befinner seg i en tilstand av permanent, ideologisk betinget neddoping. I slike tilfeller risikerer man at det er en selv som fremstår som rimelig enkel.

Jeg anbefaler i stedet Ã¥ lese Douglas Murrays kommentar  (https://www.nationalreview.com/2018/05/tommy-robinson-grooming-gangs-britain-persecutes-journalist/)til fengslingen av Tommy Robinson.