"Hvordan presidentvalget i USA kan ha blitt stjålet"

Started by translator, 18.01.2021, 18:54:14

Previous topic - Next topic

translator

#105
Quote from: translator on 19.01.2021, 11:05:58
jeg skjønte det var valgfusk og begynte å ane konturene av det allerede dagen etter valget da Biden i en smell hadde fått 138 339 stemmer i Michigan uten at Trump hadde fått noen, og det ble forklart med at noen hadde "tastet inn en null for mye".

Her skal jeg komme med en innrømmelse. Ja, det var denne saken som fikk meg til å tenke valgfusk allerede dagen etter valget. Når det kommer en ulogisk "forklaring" på noe som påpekes og stilles spørsmål ved, er det all grunn til være skeptisk.
https://www.faktisk.no/artikler/z2rrd/biden-fikk-ikke-138-399-magiske-stemmer-i-michigan (her det tallfeil i overskriften!)

Men i dag oppdaget jeg at det ER en logisk sammenheng, men den ser du ikke på faktisk.no. Det er absolutt ikke noen null i 138 339 stemmer, men det var ikke der "nullen" kom. I Shiawassee County i Michigan hadde en funksjonær tastet inn 153 710 stemmer til Biden, men det skulle bare vært 15 371, altså en null for mye.
https://kallkritikbyran.se/anklagelser-om-valfusk-efter-siffermiss-i-michigan/

Men stemmer det? 153 710 er jo et enda større tall enn 138 339. I artikkelen til den svenske faktasjekkeren finner vi heller ikke svaret, så jeg måtte lete enda mer. Da fant jeg frem til denne:

QuoteAs some Twitter users pointed out, this means that the side-by-side screenshots of the Decision Desk HQ data used to suggest that Biden had rocketed up while other candidates stayed in place are actually reversed. In the first screenshot Biden has 1,992,356 votes and in the second screenshot he has 2,130,695 votes, making it seem like there was a quick jump of 138,339 ballots in Biden's favor. In reality, once Decision Desk HQ updated the Shiawassee County number, Biden's numbers decreased 138,339 votes: 2,130,695 down to 1,992,356.
https://factcheck.thedispatch.com/p/did-michigan-magically-find-138339

Altså, hvis man bytter om rekkefølgen på de to screenshotene, viser de at Biden ble fratatt 138 339 stemmer fordi han fikk for mange stemmer overført fra Shiawassee. Dette blir et enkelt regnestykke:

Stemmer til Biden: 153 710 (som altså er en null for mye)
minus 138 339 (stemmene Biden ble fratatt)
er lik 15 371 (det korrekte antall stemmer)

Så dette viser at "en null for mye" kunne føre til denne typen feil og at feilen ble korrigert! Så her tok jeg feil, rett skal være rett. Men hvorfor skrev ikke faktisk.no dette i sin egen artikkel? Da hadde det jo ikke vært noen grunn til å stille spørsmål. Jeg tror det er fordi faktisk.no ikke har giddet å sette seg inn i forklaringen da de skrev sin artikkel, de var kun opptatt av å latterliggjøre de som stilte spørsmålstegn ved det amerikanske presidentvalget. Noe det er all grunn til å gjøre!

Dette betyr altså ikke at jeg har endret mening om at presidentvalget var rigget og ble stjålet. En ensom svale gjør som kjent ingen sommer, men i akkurat dette tilfellet hadde faktasjekkerne rett.
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

#106
NTB og NRK fornekter seg ikke. I dag presenterte de denne overskriften:

QuoteTrump var del av «kriminell konspirasjon»
Tidligere president Donald Trump var del av en kriminell konspirasjon som forsøkte å gjøre om på presidentvalget i 2020, mener 6. januar- komiteen.
Komiteen i Representantenes hus undersøker stormingen av Kongressen 6. januar i 2020

I en rettssak onsdag sa de at de har bevis på at Trump og hans medarbeidere var innblandet i en konspirasjon for å hindre Kongressen i å godkjenne resultatene av det siste amerikanske presidentvalget.

De sa også at Trump var med på å spre falsk informasjon om valget og at han presset statlige tjenestemenn til å endre valgresultatene.
https://www.nrk.no/nyheter/kongresskomite_-trump-var-del-av-_kriminell-konspirasjon_-1.15876858

Dette er basert på et sjofelt spill der en gjeng demokrater og to utvalgte republikanere, Liz Cheney og Adam Kinzinger, prøver å skyve ansvaret for et valg de selv har manipulert og en "storming" de selv har regissert over på sine politiske motstandere, dvs. Trump og den delen av det republikanske partiet som støtter ham.

QuoteNTB har laget en sak. NRK kjørte den på topp i morgensendingen. Andre amerikanske, som Fox, gjør ikke det. Hvorfor ikke? Dette er en sak som har trukket ut, og det var ingen endelig rapport. Det var ett slag i en stor krig. Innholdet er ventet og som vanlig tendensiøst. Det tas ikke alvorlig at 39 prosent av amerikanerne mener at valget i 2020 ikke var rettferdig.

Men NTB overgår New York Times i å gjengi innholdet. New York Times sier «kan ha» – might –, fordi komiteen bruker de ordene. Den vet ikke sikkert, men der slår NTB kategorisk fast:

Tidligere president Donald Trump var del av en kriminell konspirasjon som forsøkte å gjøre om på presidentvalget i 2020, mener 6. januar-komiteen.

Komiteen i Representantenes hus undersøker stormingen av Kongressen 6. januar i fjor.

Onsdag sa de at de har bevis på at Trump og hans medarbeidere var innblandet i en konspirasjon for å hindre Kongressen i å godkjenne resultatene av det amerikanske presidentvalget i november 2020.

Slik lyder originalen:

The House committee investigating the Jan. 6 attack on the Capitol said on Wednesday that there was enough evidence to conclude that former President Donald J. Trump and some of his allies might have conspired to commit fraud and obstruction by misleading Americans about the outcome of the 2020 election and attempting to overturn the result.

Kan ha. Det er ikke til å misforstå. Men hvis man er så ivrig etter å henge ut Trump – og NRK grep begjærlig meldingen –, spiller ikke semantiske forskjeller så stor rolle. Er det så farlig? Det vedrører jo Trump. Da gjelder en annen standard.
https://www.document.no/2022/03/03/ntb-forer-krig-mot-trump-med-alle-midler-ogsa-logn/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Enda en påstått konspirasjonsteori står for fall. Nå bekrefter New York Times at Hunter Bidens laptop er ekte:

QuoteI oktober 2020, tre uker før valget, offentliggjorde New York Post en serie artikler om Hunter Biden og hans laptop. De viste at Hunter hadde brukt sin posisjon som sønn av visepresidenten til å berike både seg og faren. Mye handlet om Ukraina, som var Bidens ansvar. Hunter fikk 80.000 dollar i måneden for å sitte i styret for gasselskapet Burisma, eid av en oligark.

Biden sr. skrøt for åpen scene av hvordan han fikk Ukrainas riksadvokat sparket da denne ville granske Burisma.

Dette var eksplosive opplysninger som kunne senket Bidens kandidatur.

Normalt vil en slik sak eksplodere i nyhetsbildet. Men ikke denne gang.

Twitter viste sin makt og suspenderte New York Posts konto. Lenkene til artikkelen ble lagt døde på alle sosiale medier. Big Tech trådte for første gang inn på scenen og blandet seg åpenlyst i et amerikansk valg.

Republikanerne fant seg i det. De er i lomma på Big Tech de aller fleste.

Tucker Carlson fikk tak i Biden-familiens forretningspartner, Tony Bobulinski, som sto frem og fortalte hvordan han møtte Biden-familien. Først gradvis gikk det opp for ham at de solgte seg til kineserne.

Tucker er USAs mest populære tv-vert, men han når ikke hele USA. Det skulle de andre mediene ha gjort. Men de deltok i båndleggingen av saken. Bobulinski holdt en egen pressekonferanse forut for den andre presidentdebatten. Mediene kom, men refererte den ikke.

Åpenlys sensur var innført forut for et valg.

https://www.document.no/2022/03/18/new-york-times-bekrefter-indirekte-at-hunters-laptop-er-ekte/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Jeg legger denne inn her:

QuoteDet kriminelle Biden regimet som ranet til seg makten, satte igang en forfølgelse av vanlige mennesker uten sidestykke i USAs historie. Fengsling uten grunn, og ødelagte liv resten av tilværelsen. FBI med bevæpnede SWAT Team kommer og arresterer vanlige folk og ødelegger livene deres for alltid. Det begynner å bli mange dissidenter i det tidligere frihetselskende landet USA som ikke er det lenger. Se historien til Brandon Straka, som var en liberaler og tidligere hatet konservative og Trump. Han fikk en oppvåkning og startet bevegelsen "WalkAway", en reise bort fra Demokratene i USA. Det var ikke lenger tradisjonelle liberale Demokrater, men de var blitt ekstreme etter Trump entret arenaen. Han var i DC 6 januar, og alt han gjorde var å være der en stund og filmet på utsiden. For de minuttene han var der, er livet snudd på hodet for alltid. Han er kommet på listen over innlands terrorister og etter han kom ut av fengsel, er livet ødelagt. Hele hans virksomhet er lagt i ruiner. Bare det å reise med fly er et helvete. De bruker 1 time hver gang han skal fly, der han blir sjekket for alt helt inn til kroppen. Betalingstjenester som Pay Pal og andre har bannlyst ham og han kan ikke bruke dem. Anbefaler alle å sette seg ned og høre historien hans. Den er rystende og viser hvilke krefter som styrer det korrupte og kriminelle Biden regimet. USA er i ferd med å bli ødelagt innenifra.

https://rumble.com/vv0mtj-brandon-straka-founder-of-the-walkaway-campaign-on-the-events-of-16.html

Fra https://www.document.no/2022/03/29/pa-tide-med-regimeendring-i-washington/ (kommentarfeltet)

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

translator

Quote from: translator on 20.03.2022, 23:47:10
Enda en påstått konspirasjonsteori står for fall. Nå bekrefter New York Times at Hunter Bidens laptop er ekte:

Og historien fortsetter:

QuoteRepresentanten Matt Gaetz har gitt en kopi av Hunter Bidens laptop til justiskomiteen i Representantenes hus, der den vil bli omfattet av Freedom of Information Act. Washington Post og New York Times har nylig gått god for at laptopen er ekte.

Dermed er laptopen legitimt bevis og oppmerksomheten er allerede på alle pengene Hunter mottok fra Kina. Millioner av dollar.

Liberale media lykkes å holde laptopen utenfor valgkampen i 2020, men nå virker det som tiden er kommet for å underkaste den full granskning. Det kan bli en stor belastning på Biden-familien frem til valget i november.

https://www.document.no/2022/03/31/matt-gaetz-overforer-hunters-laptop-til-kongressen/
"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund

ConTrari1

Nå sier Psaki farvel, kanskje passende at det skjer på fredag 13. Hennes "største" øyeblikk:

https://www.breitbart.com/the-media/2022/05/13/jen-psaki-says-goodbye-17-highlights-or-lowlights/

Mens Biden nok en gang insiterer på at Harris er presidenten i USA:
""That's why I asked President Harris to travel to the region last August..."

https://www.thegatewaypundit.com/2022/05/joe-biden-refers-kamala-president-harris-meeting-southeast-asian-leaders-video/

Biden er ofte hinsides selv sin telepromter, og hvis Putin har Altzheimer som mange hevder, er det duket for mye "moro".
Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.

Affen

Dinesh D'Souza's film   2000Mules beskriver hvordan man under valget helt systematisk reiste rundt og puttet stemmesedler i "drop-boksene" som sto utplassert.

"2000 Mules documents research from True the Vote, a conservative election intelligence organization that has compiled evidence of organized ballot trafficking in at least 6 states: Georgia, Arizona, Pennsylvania, Wisconsin, Michigan, and Texas. In Georgia for example, True the Vote alleges there were 242 traffickers who made 5,662 trips to ballot drop boxes between the early morning hours of 12AM and 5AM, potentially unloading hundreds of thousands of illegally harvested ballots over the course of several weeks.

Gathering both geo-tracking (cell phone) data and video surveillance, True the Vote captured ballot trafficking activity by 2,000 "mules" in 6 states. These paid vote couriers visited drop boxes late at night, used gloves to conceal their fingerprints, took photos to secure payment, and made multiple trips to multiple drop boxes over multiple weeks. D'Souza points out that the traffickers began wearing gloves just days after a ballot harvesting case in Arizona secured indictments based on fingerprint evidence."

Filmen i full lengde ser du her:

https://ugetube.com/watch/2000-mules-documentary_uZJ1QvadglKozs8.html?fbclid=IwAR2GYXiJZYddQUfxntqTzd5KPYVPo_t8q0qQKXybE0BoBG8hjHBD29h8WLI

translator

Quote from: Affen on 22.05.2022, 13:46:34Dinesh D'Souza's film  2000Mules beskriver hvordan man under valget helt systematisk reiste rundt og puttet stemmesedler i "drop-boksene" som sto utplassert.

Takk Affen. Jeg har også sett filmen, og det er utvilsomt en viktig film. D'Souza har en egen youtube-kanal der han svarer på kritikk av filmen. Et av spørsmålene han fikk var hvorfor det bare er opptak fra en av drop-boksene for samme mule. Hvordan vet vi da at han eller hun har besøkt andre drop-bokser? D'Souza svarer at dette er fordi det bare er noen få drop-bokser hvor det finnes overvåkingskameraer. Derfor blir dette på samme måte som hvis en tyv hadde gjort innbrudd i fem boliger, men ble bare filmet i en av dem (der det var overvåkingskamera), og han dukker opp der til eksakt den tiden som geotrackingen viser. De andre boligene har ikke overvåkingskamera, men vi vet at han har vært også der basert på geotracking av telefonen hans.

"Media har sluttet å granske makthaverne på vegne av innbyggerne.
I stedet har de begynt å granske innbyggerne på vegne av makthaverne"
---------Helena Edlund