Kan noe synke lavere enn NTBs siste klimaalarmisme?

Started by Telehiv, 13.03.2023, 14:52:29

Previous topic - Next topic

Telehiv

I en skrekkartikkel på kosmisk idiotnivå påstår NTB at de siterer fra "forskning", men jeg nekter å tilstå noe bedre spalteplass enn forumets Skråblikk:

For idag leverer NTB en melding som trolig må overgå det meste av idioti selv når det er snakk om klimaalarmisme, der man ikke minst siterer forskere på den groteskt idiotiske påstand at når polisen smelter stiger havet (selv 6-klassinger vet at smeltende havis ikke forandrer havnivået). Trøsten får være at det er en svensk dame som er hovedforfatter for det verste mølet her. NTBs artikkel starter råflott:

"Forskere advarer mot at Arktis varmes opp raskere enn ventet
Havisen i Arktis smelter mye raskere enn tidligere antatt fordi dagens klimamodeller regner feil, og situasjonen kan bli kritisk, ifølge ny forskning.
– Oppvarmingen går mye raskere enn hva klimamodellene forespeiler, de klarer rett og slett ikke å fange opp de raske endringene, sier havforsker Morven Muilwijk fra Norsk Polarinstitutt."


Det går over stokk og stein hos NTB også denne gangen, nyt f.eks. denne:
"Dersom havisen i Arktis smelter advarer forskere mot at det vil få konsekvenser for hele jordkloden. Det kan føre til at dyrearter som isbjørnen dør ut, samtidig som havet stiger."

Og det blir verre:
"Det kan også føre til mer ekstremvær, økt global oppvarming og at land som Nederland og Maldivene risikerer å havne under vann."

Altså pga. smeltende havis!!

Den svenske damen er ikke bare smålåtent idiotisk, hun nærmest brøler ut sin stupiditet, sitat:
"Konsekvensene av at polisen smelter er viktige fordi det bidrar til at det globale havnivået stiger."

Det nedre nivå for idioti var altså ennå ikke nådd...
Må ikke pressens faglige utvalg gripe inn snart her?

Lenke: https://direkte.dn.no/nyhetsstudio/#130072

PS: For vi er jo på dette nivået fremdeles:


NTB husker kanskje ikke denne?


Telehiv

Siden vi er på Skråblikk-tur, la oss ta hele idiotleksa med det samme (alt er tatt fra reelle forskerutsagn med stor mediedekning):


AffenHer er en annen av samme format:

Her en fra Dagbladet 1. juli 2017
3.jpg


Telehiv

Quote from: Affen on 14.03.2023, 18:35:18Her er en annen av samme format:

Her en fra Dagbladet 1. juli 2017
3.jpg


Ja, det 2017-stuntet var den internasjonale klimapamp-versjonen. For i spissen bak dette stod tidligere klimasjef i FN, Christina Figueres, og fysikeren Stefan Ramstorf fra det beryktede Potsdam-reiret som systematisk har levert tendensiøse alarmistpåstander over flere tiår. I tillegg var det fire andre "prominente forskere og diplomater" som de ble titulert i et "åpent brev til verden", publisert i magasinet Nature. Det var jo intet reelt faglig innhold i dette oppropet, samtidig som det var fullt av forlengst tilbakedrevne påstander. Så saken forsvant stille og rolig inn i listen for maktbaserte klimaindustrielle pinligheter (jfr. den svært ufullstendige listen jeg la inn foran i tråden).

Den verste klimaposeringen i Norge: Da Benestad og andre "klimarakettforskere" ville gjøre statskupp
Diltende bak, våren 2019, kom patetiske aktivister som fagmyggen Rasmus Benestad, samt en rekke andre eksalterte akademiske amatører uten bakgrunn i klimaforskning eller andre relevante fag, med et dypt demokratisk bekymringsverdig opprop.
Lenke: https://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/i/9v53gd/til-de-politiske-partiene-i-norge-opprop-for-systemendring

Oppropet var faktisk så maktpolitisk selvbestaltende og selvforherligende allvitende at næringsminister Torbjørn Røe Isaksen måtte rykke ut i Aftenposten: https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/jP6XGL/ser-de-selv-den-antidemokratiske-retorikken-de-bruker-torbjoern-roee-isaksen

Dermed slo kjernetroppen av disse store klimatenkere til med dette svaret i Aftenposten:
Lenke: https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/yvkyQ2/planetens-fremtid-staar-paa-spill-isaksen-avleder-en-livsviktig-debatt-ni-oppropsforfattere

Akkurat nå, etter flere år fallende global temperaturtrend og med dagens snø- og kulderekorder verden rundt, sitter denne type selvhevdere selvsagt stille og venter på at det tikker inn meldinger de kan koke ny klimasuppe på og skaffe seg litt omtale igjen. 
Ramstorf & de i Potsdam gidder forøvrig ikke engang å vente; de lager sine egne statistikker og kjører på i sin egen verden. Mer om det senere :-)


Telehiv

Ellers er det flere som har notert seg at St. Greta (du vet, hun som FN sa vi måtte lytte til med stor respekt) har slettet sin egen dommedagstweet fra 2018 der hun skrev at menneskeheten vil bli utslettet om vi ikke stopper all bruk av fossilt brensel innen de neste fem år.
Skrevet i 2018 altså, det er sånn ca. fem år siden? Sjekk at naboen din lever ennå.
Men noen er jo ondskapsfulle nok til å ta kopi før sånne slettinger, da:WUWT har, trolig med en dårlig skjult latter, omtalt saken her:
https://wattsupwiththat.com/2023/03/14/should-have-gone-to-school-greta-deletes-tweet-predicting-disaster-by-2023/