Sverige i retning diktaturet

Started by ConTrari1, 05.05.2021, 19:32:52

Previous topic - Next topic

ConTrari1

På samme måte som i Frankrike angriper svenske myndigheter sin egen etniske befolkning når det spisser seg til, i stedet for å ta fatt i årsakene til de grunnleggende problemene som truer med å bringe landet ut i sin verste krise noen sinne. Det blir alt for vondt og vanskelig for eliten. Nå skal i stedet all kritikk knebles:

Under en pressekonferanse tirsdag 4. mai presenterte justisminister Morgan Johansson rapporten (S) «Ett förbud mot rasistiska organisationer».

I rapporten skriver den oppnevnte komiteen at det er klare indikasjoner på at omfanget av organisert rasistisk forfølgelse har økt. Komiteen mener det skaper uro i samfunnet og på sikt kan føre til splittelse og dype motsetninger. På sikt risikerer det å true den ordenen og sikkerheten som skal herske i det svenske samfunnet, heter det i rapportens oppsummering.

Den 346 sider lange rapporten henviser til en rapport fra 2013 om voldelige og antidemokratiske meldinger på internett. Våldsbejakande och antidemokratiska budskap på internet peker på «alternative medier» som Fria Tider og daværende Avpixlat som «åpenbart rasistiske, fremmedfiendtlige og islamofobe».

Ifølge forslaget er en rasistisk organisasjon en sammenslutning av personer som gjennom kriminalitet forfølger en etnisk gruppe på grunnlag av etnisk opprinnelse, hudfarge eller rase. Bare meningene som er uttrykt i alternative medier kan således være tilstrekkelig for et forbud – hvis meningene utgjør et meningsbrudd, skriver Fria Tider.

Planen er at den nye loven skal tre i kraft 1. juli neste år, kort tid før det svenske valget.


https://www.document.no/2021/05/05/svenske-myndigheter-vil-forby-frie-medier/

Staten er blitt folkets fiende nr. 1, og folket har knapt noe som helst våpen å kjempe med. Men en ny regjering der SD er med, kan kanskje fjerne denne undertrykkende loven.

Du må være litt gal, ellers blir du gæærn.